1. Overig
  2. tomado tpm1501b

tomado tpm1501b review

Categorie: Koffiemachines

Koffie:
Gemalen Koffie

Melk:
Ja

Type:
Latte, Espresso
Koppen:
2

Benieuwd naar onze tomado tpm1501b review? Lees onze Tomado TPM1501B - Koffiezetapparaat Pistonmachine - 1.2 L inhoud - Filterkoffie - Koffiecups - Zwart review hieronder, zodat jij een goede beoordeling kan maken op basis van een uitgebreide review met ervaringen.

Geschikt voor type koffie: Gemalen koffie Melkopschuimmethode: Stoompijpje Aantal kopjes per zetbeurt: 2 inclusief kopjesverwarmer Inclusief heetwaterfunctie

Pluspunten tomado tpm1501b

  • Geschikt voor filterkoffie en koffiecups
  • Stoompijpje voor opgeschuimde melk en/of warme melk
  • Geschikt voor 1 of 2 kopjes tegelijk

Minpunten tomado tpm1501b

  • Geen kopjeswarmer
  • ?


Beschrijving tomado tpm1501b

Wil je de lekkerste kop koffie zetten? Met de tomado tpm1501b koffiemachine is dat zonder twijfel mogelijk.

Met de Tomado TPM1501B retro pistonmachine zet je één of twee lekkere kopjes espresso tegelijk. Door de krachtige pompdruk van 20 Bar is de koffie perfect met een mooie schuimlaag. Je kunt espresso maken met gemalen koffie, maar dankzij een extra accessoire kun je ook koffiecups gebruiken. Zoals bijvoorbeeld Nespresso® cups*. De machine heeft ook een wendbaar stoompijpje voor opgeschuimde melk en/of warme melk. Het pijpje is makkelijk schoon te houden, omdat je het los kunt maken. In het afneembare reservoir past 1,2 liter water. Op de bovenkant is plek om kopjes te plaatsen. Samen met de 2-in-1 maatlepel en de stamper is het een complete en veelzijdige espressomachine waar je veel plezier van zult hebben.

Veelgestelde vragen over tomado tpm1501b

Hoeveel kopjes koffie kan ik zetten met de tomado tpm1501b ?

Per ronde maak je er met de tomado tpm1501b . Je kunt altijd meerdere koppen zetten natuurlijk en genieten van de heerlijke koffie die de koffiemachine instaat is te maken.

Waar kan ik de tomado tpm1501b het beste kopen?

Wil je de tomado tpm1501b , dan kan dat met de link die weg hebben toegevoegd op de pagina. We hebben namelijk voor jou de webshop gevonden die een tomado tpm1501b aanbieding heeft en tegen de goedkoopste prijs verkoopt. Met de beste prijs voor de tomado tpm1501b kan je goedkoop genieten van de heerlijke koffie die de koffiemachine maakt.

Hebben jullie een tomado tpm1501b aanbieding?

We verkopen de tomado tpm1501b zelf niet, maar hebben wel een webshop gevonden die een tomado tpm1501b aanbieding heeft voor je. Klik simpelweg op de knop “Vind de beste prijs” en je kunt direct gebruik maken van de tomado tpm1501b aanbieding.

Andere koffiemachines

Nog niet een goede koffiemachine gevonden na het lezen van onze tomado tpm1501b beoordeling? We hebben naast tomado tpm1501b ook nog de volgende koffiemachines gereviewd.