1. Overig
  2. jura e6

jura e6 review

Categorie: Koffiemachines

Koffie:
Koffiebonen

Melk:
Ja

Type:
Latte, Espresso
Koppen:
2

Benieuwd naar onze jura e6 review? Lees onze JURA E6 - Piano Black 2020 review hieronder, zodat jij een goede beoordeling kan maken op basis van een uitgebreide review met ervaringen.

Melkopschuimmethode: Automatisch met slangetje (HxBxD): 34,6 x 28 x 44,4 cm Fabrieksgarantie: 2 jaar

Pluspunten jura e6

  • ?
  • ?
  • ?

Minpunten jura e6

  • ?
  • ?


Beschrijving jura e6

Wil je de lekkerste kop koffie zetten? Met de jura e6 koffiemachine is dat zonder twijfel mogelijk.

De E6 Piano Black 2020 onderscheidt zich door eenvoudige bediening, een uitstekend koffieresultaat en een helder design. Het chique, verchroomde kopjesplateau vormt het ideale po­dium waarop alle specialiteiten perfect voor het voetlicht worden gebracht.

Veelgestelde vragen over jura e6

Hoeveel kopjes koffie kan ik zetten met de jura e6?

Per ronde maak je er met de jura e6. Je kunt altijd meerdere koppen zetten natuurlijk en genieten van de heerlijke koffie die de koffiemachine instaat is te maken.

Waar kan ik de jura e6 het beste kopen?

Wil je de jura e6, dan kan dat met de link die weg hebben toegevoegd op de pagina. We hebben namelijk voor jou de webshop gevonden die een jura e6 aanbieding heeft en tegen de goedkoopste prijs verkoopt. Met de beste prijs voor de jura e6 kan je goedkoop genieten van de heerlijke koffie die de koffiemachine maakt.

Hebben jullie een jura e6 aanbieding?

We verkopen de jura e6 zelf niet, maar hebben wel een webshop gevonden die een jura e6 aanbieding heeft voor je. Klik simpelweg op de knop “Vind de beste prijs” en je kunt direct gebruik maken van de jura e6 aanbieding.

Andere koffiemachines

Nog niet een goede koffiemachine gevonden na het lezen van onze jura e6 beoordeling? We hebben naast jura e6 ook nog de volgende koffiemachines gereviewd.