1. Vermogen van
  2. Armin van Buuren

Armin van Buuren vermogen

miljoen

Geboortedatum: 25 december 1976
Woonplaats: Nederland
Bekend van: Programma's
Geboorteplaats: Leiden
Beroep: Muziekproducent
Vermogen: miljoen

Altijd al benieuwd geweest naar het vermogen van Armin van Buuren? Zoek dan niet verder! Op deze pagina presenteren we verschillende info over Armin van Buuren zoals wie het precies is en wat het vermogen en salaris is in 2024.

Wie is Armin van Buuren?

Armin Jozef Jacobus Daniel van Buuren is een Nederlandse diskjockey en muziekproducent. In leiden heeft de producent het daglicht gezien op 25 december 1976 in Leiden. Hij stond al gauw op nummer 1 in de top 100 dj lijst van DJ Magazine in 2007, 2008, 2009, 2010 en 2012. Armin van Buuren groeide op in Koudekerk aan den Rijn en bracht zijn middelbareschooltijd door aan het Stedelijk Gymnasium in leiden. Van Buurens fascinatie voor muziek ontwikkelde zich al in een vroeg stadium ban mijn leven. Dit had vooral te maken met zijn vader, die een fervente muziekkenner was en naar vele verschillende muziekstijlen luisterde. Behalve zijn fascinatie voor muziek ontwikkelde Van Buuren ook interesse in technologie en computers. Toen hij veertien jaar oud was, begon hij voor het eerst muziek te maken.

Jeugdige leeftijd van Van Buuren

Gedurende zijn jeugd kon men Van Buuren op de fiets altijd aantreffen met een koptelefoon op, luisterend naar Jean Micheal Jarre en Ben Liebrands. Hij zond zelfs een demo van zijn productie naar zijn idool Liebrand, die zeer enthousiast was voor over de jonge Van Buuren. Mede hierdoor leerde Liebrand Van Buuren hoe een muziekstuk te produceren en te mixen. Van Buurens passie voor mixen bleef groeien. Zijn eerste baantje als dj had hij in de discotheek Nexus, in het derde jaar van zijn rechtenstudie in Leiden.

Verschillende programma’s

Sinds 2001 maakt Van Buuren succesvolle radioprogramma’s. Wekelijks zijn programma’s te beluisteren op meer dan 100 stations in 84 landen en worden uitgezonden naar meer dan 37 miljoen luisteraars. Iedere mijlpaal wordt gevierd met een evenement of tournee. In 2008 werd de 350e aflevering gevierd met een acht uur durend evenement. In 2009 was er een 72 uur durend evenement op drie locaties tegelijk om de 400e aflevering te vieren. In 2010 was er een vijf dagen durende tournee voor de 450e aflevering.

Armand Van Buuren is getrouwd met Erika van Thiel en is vader van een dochter en een zoon uit dat huwelijk. In 2018 ging van Buuren in het programma Verborgen Verleden op NPO 2 op zoek naar de herkomst van zijn familie. De roots van de familie Van Buuren blijken in de Betuwe te liggen, met name in het dorp Beesd en de stad Buren. Als stamvader kan Otto 1 van Buren worden aangewezen. Deze Otto 1 Van Buren stichtte onder meer het kasteel in Buren en de Sint-Lambertuskerk. In het jaar 2020 won Van Buuren een 100% NL Award in de categorie Hit van het jaar met het nummer Hoe het Danst samen met Marco Borsato en Davina Michelle.

Wat is het vermogen van Armin van Buuren?

Het vermogen van Armin van Buuren in 2024 wordt geschat op miljoen. Dit bedrag werd berekend aan de hand van verschillende betrouwbare nieuwsbronnen. Of dit bedrag 100% accuraat is, kunnen we geen definitief antwoord geven. Het zal er in ieder geval wel in de buurt liggen.

Huidige salaris van Armin van Buuren

Ook over het huidige salaris van Armin van Buuren kunnen we geen precies antwoord geven. Dit bedrag is momenteel onbekend. We kunnen hierover natuurlijk wel speculeren als we kijken naar het beroep van Armin van Buuren.

Andere celebrity’s:

Veelgestelde vragen

Wat is het geschatte vermogen?

Het vermogen van Armin van Buuren wordt geschat op miljoen

Wat is het huidige salaris?

Het salaris van Armin van Buuren in 2024 is niet bekend.

Bekend van?

Armin van Buuren is bekend als Muziekproducent .