1. Vermogen van
  2. Teun van de Keuken

Teun van de Keuken vermogen

-

Geboortedatum: 4 september 1971
Woonplaats: Nederland
Bekend van: Televisie/ radio
Geboorteplaats: Amsterdam
Beroep: Journalist
Vermogen: -

Altijd al benieuwd geweest naar het vermogen van Teun van de Keuken? Zoek dan niet verder! Op deze pagina presenteren we verschillende info over Teun van de Keuken zoals wie het precies is en wat het vermogen en salaris is in 2024.

Wie is Teun van de Keuken?

Teun Gerrit van de Keuken is geboren op 4 september 1971 in Amsterdam en is Nederlands journalist en televisie- en radioprogrammamaker. In Amsterdam, waar hij opgroeide, liep hij het Barlaeus Gymnasium door. Daarna studeerde hij geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam. Zijn doctoraalscriptie schreef hij over het werk van de Duitse historicus Golo Mann.

Van de Keuken werd bekend bij het grote publiek als verslaggever van het NTR- televisieprogramma Keuringsdienst van Waarde. In 2008 presenteerde hij het programma Spraakmakers voor Het Gesprek. Op 9 juni 2010 presenteerde Van de Keuken voor de VPRO een alternatieve verkiezingsavond op Nederland 3. Samen met Roland Duong heeft Van de Keuken een eigen televisieproductiebedrijf, genaamd Appelbaum. Daarna produceerden zij onder andere het onderzoeksjournalistieke programma De slag om Brussel voor VPRO. In de slag om Brussel namen Van de Keuken en Duong vooroordelen en andere opmerkelijke zaken rondom de Europese Unie onder de loep. Vanaf 2012 maakte Van de Keuken met Duong en Andrea van Pol het programma De Slag om Nederland, in 2014 gevolgd door de slag om Europa.

Ook presenteerde Van de Keuken radioprogramma’s op Radio 1,3 en 5, waaronder namens LLINK Desmet Live, later OBA live. Voor de VPRO maakte Van de Keuken MADIWODO en de Ochtenden. Samen met Gijs Groenteman presenteerde hij in de nacht het programma Teun Vuur Gijs. Regelmatig verzorgde Van de Keuken de radiocolumn voor Vroege Vogels.

Van de Keuken is de zoon van filmmaker Johan van der Keuken en geluidsvrouw Noshka van der Lely. Regisseur en cameraman Stijn van Santen is een halfbroer van hem. Van de keuken is te zien in de in 1974 door zijn vader gemaakte documentaire Vakantie van de filmer. Hij is getrouwd en heeft samen met zijn vrouw twee dochters. Zijn familiegeschiedenis werd getoond in het televisieprogramma Verborgen verleden, op 23 januari 2016.

Wat is het vermogen van Teun van de Keuken?

Het vermogen van Teun van de Keuken in 2024 wordt geschat op -. Dit bedrag werd berekend aan de hand van verschillende betrouwbare nieuwsbronnen. Of dit bedrag 100% accuraat is, kunnen we geen definitief antwoord geven. Het zal er in ieder geval wel in de buurt liggen.

Huidige salaris van Teun van de Keuken

Ook over het huidige salaris van Teun van de Keuken kunnen we geen precies antwoord geven. Dit bedrag is momenteel onbekend. We kunnen hierover natuurlijk wel speculeren als we kijken naar het beroep van Teun van de Keuken.

Andere celebrity’s:

Veelgestelde vragen

Wat is het geschatte vermogen?

Het vermogen van Teun van de Keuken wordt geschat op -

Wat is het huidige salaris?

Het salaris van Teun van de Keuken in 2024 is niet bekend.

Bekend van?

Teun van de Keuken is bekend als Journalist.