1. Vermogen van
  2. Rafael van der Vaart

Rafael van der Vaart vermogen

€ 18 miljoen

Geboortedatum: 11 februari 1983
Woonplaats: Nederland
Bekend van: Voetbal
Geboorteplaats: Heemskerk
Beroep: Profvoetballer
Vermogen: € 18 miljoen

Altijd al benieuwd geweest naar het vermogen van Rafael van der Vaart ? Zoek dan niet verder! Op deze pagina presenteren we verschillende info over Rafael van der Vaart zoals wie het precies is en wat het vermogen en salaris is in 2024.

Wie is Rafael van der Vaart ?

Rafael Ferdinand van der Vaart is de voormalig Nederlands voetballer en huidig voetbaltrainer. Hij speelde doorgaans als aanvallende middenvelder, maar kon ook uit de voeten als linkshalf en schaduwspits. Hij is geboren op 11 februari 1983 in Heemskerk.

Van der Vaart doorliep de jeugdopleiding van Ajax en debuteerde in april 2000 op zeventienjarige leeftijd in het eerste elftal van de Amsterdammers. Hij veroverde datzelfde jaar een basisplaats. In 2003 werd hij uitgeroepen tot Golden Boy en Nederlands Talent van het jaar. Van der Vaart won met Ajax twee landstitels, de KNVB-beker en de Johan Cruijff Schaal. Hoewel meermaals langdurig geblesseerd kwam hij tot 157 officiële duels in de hoofdmacht.

Voortzetting van zijn carrière

In 2005 koos Van der Vaart ervoor zijn carrière voort te zetten in het buitenland. Hij speelde drie seizoenen voor Hamburg SV, waar hij de aanvoerdersband droeg en tweemaal de EUFA Intertoto Cup won. Van der Vaart speelde van 2008 tot en met 2010 bij Real Madrid en was daar ploeggenoot van vijf andere Nederlanders: Van Nistelrooij, Sneijder, Drenthe, Robben en Huntelaar. Hierna speelde hij bij Tottenham Hotspur, waar hij in zijn eerste seizoen genomineerd werd voor de PFA-Players of The Year- prijs voor beste speler van de Premier League. In 2012 keerde hij terug bij HSV voor zijn tweede periode in de Bundesliga en wist hij tot twee keer toe degradatie ternauwernood te ontlopen.

De overstap

Van der Vaart maakte vervolgens in juni 2015 de overstap naar Real Betis. In augustus 2016 maakte Van der Vaart de overstap naar het Deense FC Midtjylland. De profvoetballer debuteerde in oktober 2001 in het Nederlands elftal. Hij was actief op drie Europese Kampioenschappen namelijk 2004, 2008 en 2012 en twee wereldkampioenschappen. In 2012 werd hij de vijfde speler die de mijlpaal van honderd interlands voor Oranje bereikte. In augustus 2021 zette hij zijn eerste stappen in het trainingschap bij het Deense Esbjerg.

Wat is het vermogen van Rafael van der Vaart ?

Het vermogen van Rafael van der Vaart in 2024 wordt geschat op € 18 miljoen. Dit bedrag werd berekend aan de hand van verschillende betrouwbare nieuwsbronnen. Of dit bedrag 100% accuraat is, kunnen we geen definitief antwoord geven. Het zal er in ieder geval wel in de buurt liggen.

Huidige salaris van Rafael van der Vaart

Ook over het huidige salaris van Rafael van der Vaart kunnen we geen precies antwoord geven. Dit bedrag is momenteel onbekend. We kunnen hierover natuurlijk wel speculeren als we kijken naar het beroep van Rafael van der Vaart .

Andere celebrity’s:

Veelgestelde vragen

Wat is het geschatte vermogen?

Het vermogen van Rafael van der Vaart wordt geschat op € 18 miljoen

Wat is het huidige salaris?

Het salaris van Rafael van der Vaart in 2024 is niet bekend.

Bekend van?

Rafael van der Vaart is bekend als Profvoetballer.