1. Vermogen van
  2. Annemarie van Gaal

Annemarie van Gaal vermogen

€10,8 miljoen

Geboortedatum: 9 oktober 1962
Woonplaats: Nederland
Bekend van: Mediawereld
Geboorteplaats: Helmond
Beroep: Ondernemer
Vermogen: €10,8 miljoen

Altijd al benieuwd geweest naar het vermogen van Annemarie van Gaal ? Zoek dan niet verder! Op deze pagina presenteren we verschillende info over Annemarie van Gaal zoals wie het precies is en wat het vermogen en salaris is in 2024.

Wie is Annemarie van Gaal ?

Annemarie van Gaal is een Nederlandse ondernemer, investeerder, auteur en televisiepersoonlijkheid. Op 9 oktober 1962 is zij geboren in de stad Helmond. Zij is eigenlijk opgegroeid in Heerlen en verhuisde na haar eindexamen naar Amsterdam. In 1985 werd ze directiesecretaresse en later projectmanager bij uitgever VNU.

Opleidingen en carriere

Begin 2000 kwam Van Gaal terug naar Nederland, vooral voor de opleiding van haar zonen. Ze werd directeur van de Telegraaf Tijdschriften Groep. Vervolgens begon ze een onroerendgoedbedrijf, een boetiek in de P.C. Hooftstraat en in 2004 richtte ze AM Media op, waar ze weer tijdschriften uitgaf, onder andere AM Magazine. Na een zakelijk conflict stopte het tijdschrift Catherine. In 2006 stapte Van Gaal voor tien procent in TechMedia Amsterdam, uitgever van crossmediatitels Bright.

Financien

Op 15 juli werd van Gaal lid van de Raad van Toezicht bij de Autoriteit Financiële Markten. Eerder had ze zich in haar columns in het Financieele Dagblad kritisch uitgelaten over Merel van Vroonhoven, sinds 1 april 2014 voorzitter van het bestuurd van de AFM en voormalig lid van de raad van bestuur van de Nederlandse Spoorwegen. In haar column van 24 februari 2014 schreef Van Gaal over Van Vroonhoven. Eind 2015 kwam Van Gaal zelf onder vuur te liggen toen bleek dat zij zich veelvuldig liet inhuren door banken waarop zij in haar AFM-functie toezicht hield, waaronder ING en Rabobank. Per 1 januari 2016 legde Van Gaal haar functie bij de AFM neer. Naar verluidt zouden haar nevenactiviteiten, met name die in het lezingencircuit en voor ING en Rabobank, zich slecht met haar toezichtfunctie hebben verdragen. Overigens is deze reden door zowel de AFM als door Van Gaal weersproken en heeft de AFM bevestigd dat alle nevenactiviteiten van Van Gaal gemeld, getoetst en geaccordeerd waren door de AFM. Van Gaal hulde zich in stilzwijgen over de oorzaak van haar vertrek en gaf als rede op dat zij de AFM niet wilde beschadigen.

Wat is het vermogen van Annemarie van Gaal ?

Het vermogen van Annemarie van Gaal in 2024 wordt geschat op €10,8 miljoen. Dit bedrag werd berekend aan de hand van verschillende betrouwbare nieuwsbronnen. Of dit bedrag 100% accuraat is, kunnen we geen definitief antwoord geven. Het zal er in ieder geval wel in de buurt liggen.

Huidige salaris van Annemarie van Gaal

Ook over het huidige salaris van Annemarie van Gaal kunnen we geen precies antwoord geven. Dit bedrag is momenteel onbekend. We kunnen hierover natuurlijk wel speculeren als we kijken naar het beroep van Annemarie van Gaal .

Andere celebrity’s:

Veelgestelde vragen

Wat is het geschatte vermogen?

Het vermogen van Annemarie van Gaal wordt geschat op €10,8 miljoen

Wat is het huidige salaris?

Het salaris van Annemarie van Gaal in 2024 is niet bekend.

Bekend van?

Annemarie van Gaal is bekend als Ondernemer.