1. Overig
  2. melitta aromaboy

melitta aromaboy review

Categorie: Koffiemachines

Koffie:
Gemalen koffie

Melk:
Nee

Type:
Latte, Espresso
Koppen:
2

Benieuwd naar onze melitta aromaboy review? Lees onze Melitta Aromaboy - Filter-koffiezetapparaat - Wit review hieronder, zodat jij een goede beoordeling kan maken op basis van een uitgebreide review met ervaringen.

Glazen kan 2 kopjes (HxBxD): 19,8 x 16,8 x 13 cm

Pluspunten melitta aromaboy

  • Ruimtebesparend design
  • Vaatwasserbestendige filterhouder en glazen koffiekan
  • Geïntegreerde snoeropbergruimte

Minpunten melitta aromaboy

  • Geen afneembaar waterreservoir
  • Klein koffiezetapparaat


Beschrijving melitta aromaboy

Wil je de lekkerste kop koffie zetten? Met de melitta aromaboy koffiemachine is dat zonder twijfel mogelijk.

De Melitta Aromaboy is een klassieker in het assortiment van Melitta. Een kleine Melitta koffiemachine voor heerlijke koffie. En dat al sinds 1979. Een kleine, unieke filterkoffiezetter, ideaal voor éénpersoonshuishoudens, caravans of vakantiehuizen.

Veelgestelde vragen over melitta aromaboy

Hoeveel kopjes koffie kan ik zetten met de melitta aromaboy?

Per ronde maak je er met de melitta aromaboy. Je kunt altijd meerdere koppen zetten natuurlijk en genieten van de heerlijke koffie die de koffiemachine instaat is te maken.

Waar kan ik de melitta aromaboy het beste kopen?

Wil je de melitta aromaboy, dan kan dat met de link die weg hebben toegevoegd op de pagina. We hebben namelijk voor jou de webshop gevonden die een melitta aromaboy aanbieding heeft en tegen de goedkoopste prijs verkoopt. Met de beste prijs voor de melitta aromaboy kan je goedkoop genieten van de heerlijke koffie die de koffiemachine maakt.

Hebben jullie een melitta aromaboy aanbieding?

We verkopen de melitta aromaboy zelf niet, maar hebben wel een webshop gevonden die een melitta aromaboy aanbieding heeft voor je. Klik simpelweg op de knop “Vind de beste prijs” en je kunt direct gebruik maken van de melitta aromaboy aanbieding.

Andere koffiemachines

Nog niet een goede koffiemachine gevonden na het lezen van onze melitta aromaboy beoordeling? We hebben naast melitta aromaboy ook nog de volgende koffiemachines gereviewd.