1. Overig
  2. hario

hario review

Categorie: Koffiemachines

Koffie:
?

Melk:
?

Type:
Latte, Espresso
Koppen:
6

Benieuwd naar onze hario review? Lees onze Hario V60 Drip Decanter 02 review hieronder, zodat jij een goede beoordeling kan maken op basis van een uitgebreide review met ervaringen.

Vaatwasserbestendig

Pluspunten hario

  • ?
  • ?
  • ?

Minpunten hario

  • ?
  • ?


Beschrijving hario

Wil je de lekkerste kop koffie zetten? Met de hario koffiemachine is dat zonder twijfel mogelijk.

Met deze Hario V60 Drip Decanter kun je samen met de bijgeleverde V60 dripper (plastic, zwart) en filters (#02, 10 stuks) makkelijk koffie bereiden. De decanter is omhuld met een rubberen silicone grip. Afmeting (mm) : B135 x D125 x H198 Inhoud: 700ml

Veelgestelde vragen over hario

Hoeveel kopjes koffie kan ik zetten met de hario ?

Per ronde maak je er met de hario . Je kunt altijd meerdere koppen zetten natuurlijk en genieten van de heerlijke koffie die de koffiemachine instaat is te maken.

Waar kan ik de hario het beste kopen?

Wil je de hario , dan kan dat met de link die weg hebben toegevoegd op de pagina. We hebben namelijk voor jou de webshop gevonden die een hario aanbieding heeft en tegen de goedkoopste prijs verkoopt. Met de beste prijs voor de hario kan je goedkoop genieten van de heerlijke koffie die de koffiemachine maakt.

Hebben jullie een hario aanbieding?

We verkopen de hario zelf niet, maar hebben wel een webshop gevonden die een hario aanbieding heeft voor je. Klik simpelweg op de knop “Vind de beste prijs” en je kunt direct gebruik maken van de hario aanbieding.

Andere koffiemachines

Nog niet een goede koffiemachine gevonden na het lezen van onze hario beoordeling? We hebben naast hario ook nog de volgende koffiemachines gereviewd.