1. Overig
  2. mellita easy2

mellita easy2 review

Categorie: Koffiemachines

Koffie:
Gemalen koffie

Melk:
nee

Type:
Latte, Espresso
Koppen:
10

Benieuwd naar onze mellita easy2 review? Lees onze Mellita Easy II - Filter-koffiezetapparaat - Zwart review hieronder, zodat jij een goede beoordeling kan maken op basis van een uitgebreide review met ervaringen.

Glazen kan, 10 kopjes, (HxBxD): 30 x 23 x 17,5 cm

Pluspunten mellita easy2

  • Compact design
  • Anti-drup
  • ?

Minpunten mellita easy2

  • Geen afneembaar waterreservoir
  • ?


Beschrijving mellita easy2

Wil je de lekkerste kop koffie zetten? Met de mellita easy2 koffiemachine is dat zonder twijfel mogelijk.

De nieuwe Melitta® Easy koffiemachine ziet er ietwat anders uit omdat het design van de bestsellers grondig is gemoderniseerd door Melitta. Zowel de filterhouder als het waterreservoir hebben een nieuwe look. Het nieuwe waterreservoir is nu nog gebruiksvriendelijker. Dankzij het aangepaste design is het waterpeil nu ook goed zichtbaar vanaf de voorkant. De Melitta® Easy kotm met een anti-drup systeem en kan 10 tot 15 kopjes per keer zetten. Deze zijn uit te schenken via de glazen koffiekan van Melitta.

Veelgestelde vragen over mellita easy2

Hoeveel kopjes koffie kan ik zetten met de mellita easy2?

Per ronde maak je er met de mellita easy2. Je kunt altijd meerdere koppen zetten natuurlijk en genieten van de heerlijke koffie die de koffiemachine instaat is te maken.

Waar kan ik de mellita easy2 het beste kopen?

Wil je de mellita easy2, dan kan dat met de link die weg hebben toegevoegd op de pagina. We hebben namelijk voor jou de webshop gevonden die een mellita easy2 aanbieding heeft en tegen de goedkoopste prijs verkoopt. Met de beste prijs voor de mellita easy2 kan je goedkoop genieten van de heerlijke koffie die de koffiemachine maakt.

Hebben jullie een mellita easy2 aanbieding?

We verkopen de mellita easy2 zelf niet, maar hebben wel een webshop gevonden die een mellita easy2 aanbieding heeft voor je. Klik simpelweg op de knop “Vind de beste prijs” en je kunt direct gebruik maken van de mellita easy2 aanbieding.

Andere koffiemachines

Nog niet een goede koffiemachine gevonden na het lezen van onze mellita easy2 beoordeling? We hebben naast mellita easy2 ook nog de volgende koffiemachines gereviewd.