1. Overig
  2. aeropress go

aeropress go review

Categorie: Koffiemachines

Koffie:
Gemalen koffie

Melk:
?

Type:
Latte, Espresso
Koppen:
3

Benieuwd naar onze aeropress go review? Lees onze Aeropress Go - Koffiemaker - Kunststof review hieronder, zodat jij een goede beoordeling kan maken op basis van een uitgebreide review met ervaringen.

Afmetingen Hoog: 12cm, Diameter: 9cm

Pluspunten aeropress go

  • Gemakkelijk mee te nemen op reis
  • Compacte maat
  • Veelzijdige in gebruik

Minpunten aeropress go

  • Maximaal 3 kopjes koffie tegelijk
  • ?


Beschrijving aeropress go

Wil je de lekkerste kop koffie zetten? Met de aeropress go koffiemachine is dat zonder twijfel mogelijk.

AeroPress Go: de nieuwe (kleine) koffiemaker voor thuis, werk of voor op vakantie! De AeroPress is vanaf zijn introductie in 2005 al favoriet in vele huishoudens. De kunststof koffiemaker is makkelijk te gebruiken en nog gemakkelijker mee te nemen op vakantie. Je hebt alleen maar water en gemalen koffie nodig. De AeroPress is door zijn uitvinder Alan Adler in 2004 bedacht om, zonder dure apparatuur, espresso te zetten. Door een simpele techniek druk je in een vacuüm het water door de koffie heen, wat zorgt voor een drukopbouw en waarmee je dus gemakkelijk espresso's kan zetten.

Veelgestelde vragen over aeropress go

Hoeveel kopjes koffie kan ik zetten met de aeropress go?

Per ronde maak je er met de aeropress go. Je kunt altijd meerdere koppen zetten natuurlijk en genieten van de heerlijke koffie die de koffiemachine instaat is te maken.

Waar kan ik de aeropress go het beste kopen?

Wil je de aeropress go, dan kan dat met de link die weg hebben toegevoegd op de pagina. We hebben namelijk voor jou de webshop gevonden die een aeropress go aanbieding heeft en tegen de goedkoopste prijs verkoopt. Met de beste prijs voor de aeropress go kan je goedkoop genieten van de heerlijke koffie die de koffiemachine maakt.

Hebben jullie een aeropress go aanbieding?

We verkopen de aeropress go zelf niet, maar hebben wel een webshop gevonden die een aeropress go aanbieding heeft voor je. Klik simpelweg op de knop “Vind de beste prijs” en je kunt direct gebruik maken van de aeropress go aanbieding.

Andere koffiemachines

Nog niet een goede koffiemachine gevonden na het lezen van onze aeropress go beoordeling? We hebben naast aeropress go ook nog de volgende koffiemachines gereviewd.