1. Overig
  2. tefal dialog mini cm3408

tefal dialog mini cm3408 review

Categorie: Koffiemachines

Koffie:
Gemalen koffie

Melk:
nee

Type:
Latte, Espresso
Koppen:
3-5

Benieuwd naar onze tefal dialog mini cm3408 review? Lees onze Tefal Dialog Mini CM3408 - Filter-koffiezetapparaat review hieronder, zodat jij een goede beoordeling kan maken op basis van een uitgebreide review met ervaringen.

Glazen kan,5 kopjes,(HxBxD): 26 x 14 x 26 cm

Pluspunten tefal dialog mini cm3408

  • BPA-Vrij
  • Anti-drupsysteem
  • Waterniveau indicator

Minpunten tefal dialog mini cm3408

  • Wordt zonder filter geleverd
  • Heeft een glazen koffiekan en is dus geen thermoskan


Beschrijving tefal dialog mini cm3408

Wil je de lekkerste kop koffie zetten? Met de tefal dialog mini cm3408 koffiemachine is dat zonder twijfel mogelijk.

Deze compacte Tefal Dialog Mini Filterkoffiezetapparaat is uitermate geschikt voor de kleine huishoudens. De inhoud van dit koffiezetapparaat is 0,6 liter. Hier kun je maximaal 5 kopjes koffie mee zetten. Dit koffiezetapparaat heeft een glazen koffiekan en is dus geen thermoskan.Het koffiezetapparaat beschikt over een waterpeil indicator en is voorzien van een druppelstop systeem. Het apparaat houdt de koffie tot 30 minuten warm en schakelt daarna automatisch uit. De aan-/uitschakelaar is verlicht en de koffiecyclus kan hiermee op elk gewenst moment gestopt worden.

Veelgestelde vragen over tefal dialog mini cm3408

Hoeveel kopjes koffie kan ik zetten met de tefal dialog mini cm3408?

Per ronde maak je er met de tefal dialog mini cm3408. Je kunt altijd meerdere koppen zetten natuurlijk en genieten van de heerlijke koffie die de koffiemachine instaat is te maken.

Waar kan ik de tefal dialog mini cm3408 het beste kopen?

Wil je de tefal dialog mini cm3408, dan kan dat met de link die weg hebben toegevoegd op de pagina. We hebben namelijk voor jou de webshop gevonden die een tefal dialog mini cm3408 aanbieding heeft en tegen de goedkoopste prijs verkoopt. Met de beste prijs voor de tefal dialog mini cm3408 kan je goedkoop genieten van de heerlijke koffie die de koffiemachine maakt.

Hebben jullie een tefal dialog mini cm3408 aanbieding?

We verkopen de tefal dialog mini cm3408 zelf niet, maar hebben wel een webshop gevonden die een tefal dialog mini cm3408 aanbieding heeft voor je. Klik simpelweg op de knop “Vind de beste prijs” en je kunt direct gebruik maken van de tefal dialog mini cm3408 aanbieding.

Andere koffiemachines

Nog niet een goede koffiemachine gevonden na het lezen van onze tefal dialog mini cm3408 beoordeling? We hebben naast tefal dialog mini cm3408 ook nog de volgende koffiemachines gereviewd.