[vc_row][vc_column][vc_column_text]Tankpas vergelijken? Bekijk onze top 10 met de beste tankpassen. De beste tankpas vind je bij 10beste.com! Wanneer je een auto hebt, dan moet je het op de paar dagen gaan tanken. Het is iets dat nu een deel van je leven is en het zou vanzelfsprekend beter zijn als je het jezelf wat gemakkelijker maakt. Bij het gebruiken van een tankpas, hoef je geen moeite meer te doen om alle tankbonnen te verzamelen en te bewaren voor de administratie. Een tankpas houdt dit alles voor je vanzelf bij. Je ontvangt verzamelfacturen die alle autokosten en betaalde BTW aangeven. Je kunt ook regelmatig korting genieten. Zo een tankpas kun je bij alle pompstations gebruiken en er zijn verschillende soorten zoals particuliere en zakelijke tankpassen. Lees verder om te zien welke tankpassen er zijn. In deze review vind je een overzicht van de beste tankpassen. Bestel vandaag nog je eigen tankpas.

Tankpas vergelijken? Bekijk top 10

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

NaamZakelijk of particulierTe gebruiken bij:Meer mogelijkhedenMeer informatie
MKB brandstofZakelijkAlle stations in NederlandCarwash en parkeren
Tankpas.nlZakelijk4000 stations in NederlandCarwash en parkeren
MTC.nlZakelijkAlle stations in NederlandParkeren
United ConsumersParticulier600 stations in NederlandKorting
ANWB tankpasZakelijkAlle stations in NederlandTanken en carwash
DKV tankpasZakelijk46.500 tankstations in EuropaEurovignetten, tol, tunnels, bruggen en ferry’s afrekenen
Shell tankpasZakelijk40.000 Shell stationsTruckwash, wagenparkbeheer en road services betalen
Texaco tankpasZakelijk750 Esso, Texaco, BP en Firezone stations in NederlandTol-, BTW- en accijns terugvorderings services
Tinq tankpasZakelijk150 stations in NederlandKorting
BP tankpasZakelijk18.000 tankstations in 29 landen Korting

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

MKB-brandstof

Bij MKB-brandstof kun je je zakelijke pas niet alleen gebruiken voor wanneer je wilt tanken, maar kun je je pas ook gebruiken bij diverse carwash bedrijven en parkeerplaatsen.

Laten we eerst kijken wat je allemaal kunt doen op het gebied van tanken. Je weet al dat je je pas bij elk pompstation in Nederland kunt gebruiken. Je kunt het ook bij elk merk en pomptype gebruiken. Ook bij witte pompen en onbemande pompen. De tankpas dekt 99.9% van de tankstations. Als het niet mocht lukken om met je tankpas te betalen, dan zal dat zo zijn omdat ze alleen muntgeld accepteren of dat het niet open staat voor het publiek. MKB-brandstof is misschien wel de beste tankpas voor jou.

Daarnaast zien we dat je ook nog alleen de actuele pompprijs gaat betalen wanneer je de pas gebruikt. Natuurlijk krijg je een verzamelfactuur van al je tankbeurten die ook nog fiscusproof is.

Deze handige pas kun je wel bij 1200 aangesloten wasstraten gebruiken. Je bent niet gebonden aan carwashstations van eenzelfde merk. Gebruik de handige App zodat je kunt zien waar in de buurt er een carwash is waar je je auto naartoe kunt brengen.

Met de pas van MKB-brandstof kun je in 100 steden en dorpen gebruiken en wel bij 150 locaties van Q-Park en P1 wanneer je je auto wilt parkeren. Zowel op straat als achter de slagboom. Hier ga je ook niet meer te doen hebben met parkeerbonnetjes die je bij elkaar moet houden. En het leuke ervan, is dat je alleen hoef te betalen voor de tijd dat je geparkeerd stond. Ook hier kun je de App gebruiken om te zien waar je je auto kunt parkeren.

De handige App kun je trouwens ook gebruiken voor wanneer je wilt tanken. ZZP’ers, Ondernemers en Boekhouders kunnen allemaal hier voordelen uit halen. Op de website staat hoeveel zo een pas je zal kosten en wat de transactiekosten zullen zijn bij gebruik. Zo een pas kan je heel wat geld en moeite besparen.[/vc_column_text][vc_btn title=”Meer informatie & bekijk prijs” color=”warning” align=”left” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.10beste.com%2FMKB%2520brandstof||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Tankpas.nl

Er wordt gezegd dat de tankpas van Tankpas.nl de meest complete ZZP en MKB pas van Nederland is. Het ligt aan jou om te zien of dat wel zo is.

Ook deze tankpas kun je in alle tankstations in Nederland gebruiken. Natuurlijk betaal je ook alleen tegen de pompprijs. Je hoeft je gelukkig niet aan een bepaalde merk te houden en hun tanklocator wijst je aan welke station in jouw buurt het goedkoopst is. Je kunt de pas bij Kwikwit gebruiken om gratis vloeistoffen bij te vullen. Dit pasje kun je ook gebruiken wanneer je een hybride of elektrische auto hebt. Tankpas.nl biedt kwalitatieve tankpassen, waarmee je veel geld kunt besparen.

We zien dat ze een CO2 compensatie programma hebben, dus je bent ook nog milieupositief bezig wanneer je hun tankpas gebruikt. Ze financieren meer projecten om een schonere wereld te verschonen. Op de website is er meer informatie te krijgen hierover.

Het is tevens mogelijk om de pas te gebruiken wanneer je je auto wilt laten wassen of wanneer je het wilt parkeren. Ga je vaak naar het buitenland? Voor extra kosten kun je dit pasje ook bij meer dan 40.000 tankstations in Europa gebruiken. Je kunt verder 24/7 lang op pechhulp rekenen.

Je krijgt om de 4 weken een complete verzamelfactuur met alle informatie. Wanneer je je pasje bestelt hebt, dan kun je het binnen 2 dagen verwachten. Op de website staat dat ze een klantbeoordeling van 8.4 hebben en dat zegt al veel. Bezoek de website om meer informatie te krijgen.[/vc_column_text][vc_btn title=”Meer informatie & bekijk prijs” color=”warning” align=”left” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.10beste.com%2FTankpas.nl||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

MTC.nl

MTC staat voor MultiTankcard, dus je je zult aan de naam al merken dat je veel met dit pasje kunt doen. De pas van MTC is veel meer dan alleen een tankpas. Het biedt je veel meer mogelijkheden en maakt je leven net ietsje makkelijker.

Alvast is het vanzelfsprekend dat je de pas bij verschillende pompstations kunt gebruiken. In Nederland kan de tankpas bij alle tankstations gebruikt worden, maar dat is nog niet alles. Je kunt het ook in andere Europese landen gebruiken en wel bij 30.000 stations. Als je een elektrische auto hebt, dan kun je die ook opladen. Dat kan bij alle openbare oplaadpunten en langs de snelweg bij Fastned. MTC.nl heeft goede tankpassen voor jou als consument.

Zoals bij vele andere tankpassen, kun je deze ook gebruiken bij diverse carwars en parkeergarages. Je kunt de MTC App gebruiken om te zien waar je de auto naartoe kunt brengen voor een wasbeurt en je kunt de auto wel bij parkeergarages in 115 steden parkeren.

Maar daarnaast zien we dat je de pas van MTC ook kunt gebruiken wanneer je een taxi gebruikt. Het is mogelijk om wel bij 150 taxicentrales met je tankpas te reserveren en af te rekenen. Ook kun je het gebruiken bij alle OV-fiets, bus-, tram- en treinbedrijven. Reizen is nooit zo gemakkelijk geweest.

Het is een zakelijke pas die zowel voor werkgever als werknemen grote voordelen meebrengt. De mensen achter deze pas proberen ook CO2 uitstoot tegen te werken. Je bent hun hier dus ook een beetje aan het helpen.[/vc_column_text][vc_btn title=”Meer informatie & bekijk prijs” color=”warning” align=”left” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.10beste.com%2FMTC.nl||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

United Consumers

Ook United Consumers is met hun eigen tankpas gekomen en we zien al meteen welk voordeel je hier kunt krijgen. Met de tankpas van United Consumers kun je bij elk tankbeurt een leuke korting genieten.

We zien dat je dit tankpasje wel bij meer dan 600 tankstations in Nederland kunt gebruiken. Je tankt dus goedkoper dan anderen. Het enige wat je hoeft te doen, is je tankpas aan de kassa tonen en je korting wordt binnen 24 uur automatisch bijgeschreven in jouw kortingstegoed. Je krijgt korting op alle soorten brandstof.

Er zijn wel een aantal voorwaarden eraan verbonden, bijvoorbeeld dat je contant of met een pinpas moet betalen en je maakt geen afspraak op bestaande zegel- of spaarsystemen. Bezoek hun website om alle voorwaarden te lezen. United Consumers heeft misschien wel de beste tankpas voor jou. Tankpassen vergelijken doe je bij 10beste.com.

Wanneer je daar bent, dan kun je meteen kijken waar je dit pasje allemaal kunt gebruiken. Met dit pasje komen er geen andere services bij kijken, maar de website geeft je ook nog handige informatie zoals actuele brandstofprijzen en bespaartips.[/vc_column_text][vc_btn title=”Meer informatie & bekijk prijs” color=”warning” align=”left” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.10beste.com%2FUnited%2520Consumers||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Anwb tankpas

Deze zakelijke pas van ANBW heeft ook meer aan te bieden dan alleen tanken. Dit pasje is alleen te krijgen in combinatie met een ANWB voor de Zaak-lidmaatschap.

Allereerst kun je dit tankpas bij alle tankstations in Nederland gebruiken. Ook bij witte pomp en onbemande pompstations. En dat niet alleen. In andere Europese landen kun je wel bij 41.000 tankstations terecht met je pasje. Ook elektrische en hybride auto’s kunnen opgeladen worden en wel bij alle openbare oplaadpunten. Daarnaast is het mogelijk om met de ANWB tankpas bij 1000 bijgesloten wasstraten je auto een wasbeurt te geven.

Dit alles vindt je weer terug op je verzamelfactuur die je per maand krijgt. Voor je jaarlijkse paskosten krijg je een jaarfactuur. Op de website van ANWB krijg je inzicht in het rij- en tankgedrag en de besparingsmogelijkheden. Anwb tankpas, is een betrouwbare pas.

Dit pasje kun je alleen gebruiken bij het tanken en bij carwashes. Als je eentje voor parking wilt hebben, dan kun je een aparte pasje daarvoor krijgen.[/vc_column_text][vc_btn title=”Meer informatie & bekijk prijs” color=”warning” align=”left” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.10beste.com%2FANWB%2520tankpas||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

DKV tankpas

Met de DKV tankpas kun je zowel in Nederland als in 42 Europese landen tanken.

In Europa is het mogelijk om wel bij 46.500 tankstations te tanken. Je hoeft je ook niet aan een bepaalde merk te houden. Het geldt voor alle brandstoffen. Daarnaast is het mogelijk om met je tankpas contante betalingen van weggebruik af te rekenen. Tol, tunnels, bruggen en ferry’s. Ze gelden allemaal.

Je krijgt om de twee weken een factuur van alle uitgaven. Als je van tevoren over deze informatie wilt beschikken dan kun je DKV eReporting, een online service van DKV, raadplegen. Hier kun je ook andere info vinden zoals gemiddelde brandstofkosten en verbruik, CO2-emissies, enz. Ook kun je BTW vanuit het buitenland terugvragen. Je hoeft ze alleen periodiek je facturen sturen. DKV tankpas helpt ook jou om meer te besparen. Bekijk deze pas bij de voordeligste aanbieder.

Zoals je hebt gemerkt, kun je met de DKV tankpas alleen tanken en weggebruik in het buitenland afrekenen. Verder is het niet mogelijk om het bij carwashes, parking, enz. te gebruiken.[/vc_column_text][vc_btn title=”Meer informatie & bekijk prijs” color=”warning” align=”left” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.10beste.com%2FDKV%2520tankpas||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Shell tankpas

Ook Shell is met haar eigen tankpas gekomen en wel voor bedrijven.

Je hebt keuze tussen meerdere tankpassen. Je moet gewoon dat pasje kiezen die bij je vervoermiddel past. Zo zijn er pasjes voor auto’s en bestelwagens en pasjes voor bussen en trucks. Er is ook een EuroShell Card voor diplomaten en die door ambassades gebruikt kunnen worden.

Er zijn vele voordelen gebonden aan de Shell tankpas. Alvast ben je wel bij 40.000 Shell stations terecht om je auto te tanken met je pas. Daarnaast zijn er nog 10.000 partnerlocaties waar je ook mag tanken. Ze hebben een online Site Locator die aangeeft waar je allemaal mag tanken.

Verder zijn er wel 100 Shell Truckwash locaties waar je je truck kunt laten wassen. Verder kun je wanneer je onderweg bent je pasje voor diverse andere diensten gebruiken. Je kunt tolwegen, overtochten, enz. betalen. Shell tankpas bestellen? Bekijk deze bij de voordeligste en beste aanbieder.

Als Cardholder kun je ook profiteren van diensten zoals Fuelscan, online trainingen en de Fuelchallenge om mensen veiliger en ook zuiniger te laten rijden. En dat is nog lang niet alles. Bezoek de website om uitgebreid informatie hierover te krijgen.[/vc_column_text][vc_btn title=”Meer informatie & bekijk prijs” color=”warning” align=”left” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.10beste.com%2FShell%2520tankpas||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Texaco tankpas

Texaco blijft zeker niet achter op het gebied van kortingspasjes. Hun zakelijke tankpas kan voor vele werkgevers en werknemers voordelen brengen.

Met d Go ‘The Easy Way’ tankpas kun je wel bij 1500 tankstations verdeeld over de Benelux en Frankrijk korting krijgen. Daarnaast kun je ook smeermiddelen, shopartikelen en brandstof kopen en ook hun carwash gebruiken. Texaco tankpas kopen? Ga meteen naar de voordeligste aanbieder.

Ook kan deze tankpas goed van pas komen wanneer je aan het reizen bent. je kunt extra korting op tolwegen krijgen, je hebt 24/7 inzicht in het brandstof- en tolverbruik en je kunt rekenen op een veilige en betrouwbare integratie van tax, toll en geolocation data.

Er is ook een D-Truck kaart die bestuurders toegang geeft tot truckparkings, restaurants, highspeed truck pumps, douches en nog veel meer. Verder krijg je toegang tot de Cards Online portal zodat je je pas zelf kunt beheren. Zo kun je:

 • Je kaart aanmaken en blokkeren.
 • Kaartlimieten plaatsen en aanmaken.
 • Kilometers laten registreren.
 • Zelf transactieoverzichten aanmaken en wel voor een gekozen periode of groep.

En dat is nog lang niet alles. Op de website kun je ook informatie krijgen over Nikosax BTW-terugvorderingsservice, hun handige App met routeplanner naar alle Texaco servicestations en hun klantenservice die 24/7 te bereiken is.[/vc_column_text][vc_btn title=”Meer informatie & bekijk prijs” color=”warning” align=”left” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.10beste.com%2FTexaco%2520tankpas||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Tinq tankpas

Met de Tinq tankpas kun je bij diverse tankstations voordelig tanken. Je hoeft niets extra te doen om in aanmerking te komen voor de korting.

Met de Tinq tankpas kun je wel bij 150 tankstations terecht. Je rekent alleen af voor de brandstof die je in je auto plaatst. Niets meer en niets minder. Tinq is namelijk de marktleider als het gaat over onbemande tankstations. Tinq biedt goede en voordelige tankpassen voor jou als consument.

Bij TinQ profiteer je van direct brandstofvoordeel. Je kunt altijd op een korting rekenen. Het is een zakelijke tankpas en je kunt het op de website aanvragen voor ondernemers.

Dit pasje heeft, behalve brandstof, niets meer aan te bieden. Als je een tankpas wilt die alleen voor tanken is, dan is dit pasje misschien wel wat voor jou.[/vc_column_text][vc_btn title=”Meer informatie & bekijk prijs” color=”warning” align=”left” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.10beste.com%2FTinq%2520tankpas||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

BP tankpas

Bij BP zijn er meerdere tankpassen waar je uit kunt kiezen. Je kunt dan gerust eentje uitkiezen die helemaal bij je wensen past. BP tankpas? Vergelijk diverse tankpassen en vindt voor jou de beste pas online.

We zien dat de tankpassen bij wel 18.000 tankstations in 29 landen te gebruiken zijn. Je kunt gebruik maken van hun professionele routeplanner om de tankstations te vinden. Er zijn 3 passen die ze aanbieden:

 • De BP Komfort tankpas

Dit is speciaal bedoelt voor kleine ondernemingen. Alvast kun je flink korting krijgen op brandstofkosten. Je kunt al een korting van 10 cent1 per liter (incl. BTW) op brandstof verwachten. Je krijgt toegang tot alle bemande als onbemande stations van BP. Ook mag je bij tankstations van Texaco tanken. Alle kosten worden maandelijks op een factuur aangegeven waarmee je gemakkelijk BTW terug kunt vorderen.

 • BP Plus tankpas (nationaal)

De BP Plus tankpas is bedoelt voor zowel auto’s, bestelauto’s, vrachtauto’s en autobussen. Als je een ondernemer bent en vele wagens onder je beheer hebt, dan kun je flinke korting genieten met zo een tankpas. Profiteer van lage kosten, geavanceerde veiligheid opties en nauwkeurig inzicht in alle uitgaven.

 • BP + Aral tankpas (internationaal)

Dit pasje kun je duidelijk in het buitenland gebruiken. Met dit pasje krijgen je werknemers toegang tot hoogwaardige BP-brandstoffen, kun je alle aankopen en tankpasgebruiken bijhouden en kun je ook voorkomen dat je werknemers het teveel gebruiken. Als een pasje gestolen wordt, dan kun je die gemakkelijk blokkeren.

Bestel dus een tankpas van BP zodat je van alle voordelen kunt genieten.[/vc_column_text][vc_btn title=”Meer informatie & bekijk prijs” color=”warning” align=”left” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.10beste.com%2FBP%2520tankpas||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Tankpas ZZP

De meeste tankpassen waarover we het gehad hebben zijn duidelijk zakelijke tankpassen. Als ondernemer kun je flink wat profiteren wanneer je werknemers gebruik maken van zo een tankpas. Het zal weleens voorgekomen zijn dat bonnetjes verloren zijn gegaan zodat het moeilijk is om alle uitgaven bij te houden. Maar dit hoeft dankzij een tankpas niet te gebeuren. Alle uitgaven worden keurig in facturen en ook online aangegeven. Tevens kunnen je werknemers, wanneer ze in het buitenland zijn, hun tankpassen gebruiken bij het parkeren, de carwash, tolwegen, bruggen en tunnels zodat die uitgaven ook netjes worden aangegeven. Het administratie doen hoeft niet meer, want dat is dan al voor je gedaan. Bij sommige tankpasjes kun je ook zien waarvoor de pasjes gebruikt worden en kun je ook voorkomen dat het teveel gebruikt wordt.

En dan hebben we het nog niet over de BTW gehad. In je factuur kun je meteen zien wat je aan BTW betaalt hebt en kun je het ook nog snel terugvorderen. Je bespaart jezelf dus tijd en moeite met tankpassen. Je werknemers zullen er zeker ook wel tevreden mee zijn. Tankpassen vergelijken is verstandig om te doen, omdat je zo veel geld bespaart.

Brandstofpas

Men praat soms over een brandstofpas, maar dat is gewoon een andere naam voor de tankpas. Alleen is het ideaal voor wagenparkbeheerders. Men kan met zo een pas ook in verschillende tankstations tanken en bij sommige heb je ook de mogelijkheid om auto’s elektrisch op te laden. Je krijgt maandelijkse, overzichtelijke facturen die alle mobiliteitsuitgaven aangeven. Het is bij sommige van ze ook mogelijk om inzicht te krijgen in het rijgedrag van leaserijders. Je kunt ook eenvoudig online declaraties accorderen. Het geeft je dus ook vele mogelijkheden.

We hebben gezien dat er meer zakelijke tankpassen zijn, maar er zijn ook particuliere tankpassen die je als autorijder gebruik van kunt maken. Ze zijn misschien minder populair dan de zakelijke tankpassen, maar ze zijn er wel. We hebben al gezien wat voor voordelen een zakelijke tankpas heeft, maar laten we dat weer even doornemen en dan zien we wat voor voordelen de particuliere tankpassen hebben.

Tankpas zakelijk

Het is niet moeilijk om de kosten van 1 wagen bij te houden, maar als het om meerdere gaat dan komt er meer werk bij kijken en is er meer aandacht nodig. Een tankpas komt dan goed in.

 • Je kunt van leuke kortingen genieten.
 • Je krijgt een overzicht van alle uitgaven in een wekelijkse of maandelijkse factuur.
 • De administratie bijhouden hoeft niet meer.
 • De tankpassen kunnen ook op andere manieren gebruikt worden, zoals parkings en carswashes.
 • Er zijn ook tankpassen die in het buitenland gebruikt kunnen worden.
 • Met de tankpassen kan BTW eenvoudig teruggevorderd worden.

Tankpas particulieren

Dat zijn heel wat voordelen voor de werkgever. Maar wat voor voordelen geniet de particulier?

 • Je kunt alvast korting krijgen wanneer je tankt. Het is misschien geen grote korting, maar als je elke dag voor je werk lange afstanden moet afleggen dan maakt dat veel uit.
 • Natuurlijk krijg je facturen zodat alle uitgaven netjes aangegeven worden. Je krijgt dan een goede inzicht op je tankgedrag.
 • Daarnaast krijg je ook een inzicht in je rijgedrag.

Dit alles is natuurlijk heel handig, maar de particuliere tankpassen zijn lang niet zo uitgebreid als de zakelijke tankpassen. Je kunt zo een particuliere tankpas niet overal gebruiken en je bent vaak gebonden aan een bepaalde merk. Het is dus belangrijk om rekening te houden hiermee voordat je zo een pasje neemt. United Consumers heeft een particuliere tankpas.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Conclusie: wat is de beste tankpas?

Het is dus duidelijk dat zakelijke tankpassen meer voordelen hebben dan particuliere tankpassen. Ze zijn ook meer in omloop en zowel de werknemer als werkgever kunnen er goed gebruik van maken. Er zijn in totaal 4 soorten gebruikers: particulieren (consumenten), werkgevers, ondernemers en stichtingen of verenigingen. Of je nou een auto, een bestelbus of een truck rijdt. Er is een tankpas die bij elk voertuig past. Het komt ook goed van pas wanneer je veel naar andere landen toe moet rijden. We weten hoeveel benzine dat kost en hoeveel tunnels en tolbruggen je tegen kan komen. Waarom maak je het jezelf niet gemakkelijker door je werknemers tankpassen te geven die ze daar kunnen gebruiken. En het leuke ervan, is dat je precies kunt nagaan waar dat pasje gebruikt is en hoe vaak. Je krijgt regelmatig facturen die aangeven wat de kosten zijn en BTW zijn. De beste tankpas vind je eenvoudig bij 10beste.com. Bekijk hier de beste tankpassen.

Tankpassen worden voornamelijk door kleine of middelgrote ondernemers gebruikt. Dat komt omdat autokosten fiscaal aftrekbaar zijn voor ondernemers, stichtingen of verenigingen. Het is dus geen wonder dat het zo populair is. Om te zien welk soort tankpas het beste bij jouw situatie past, ga je al de bovenstaande tankpassen moeten vergelijken. Er zijn nog een aantal, maar deze tankpassen zijn een goede plek om te beginnen. Tankpassen vergelijken hoeft niet lastig te zijn met onze top 10 en review.

Bekijk ook eens:

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]