[vc_row][vc_column][vc_column_text]Op reis gaan is heel prettig en een leuke vooruitzicht, maar het kan ook heel vermoeiend zijn. Er zijn zoveel zaken waaraan je moet denken en soms komt het voor dat je een vroege of juist late vlucht hebt. Ook moet je nog een goede garage vinden waar je je auto kunt achterlaten en moet je ook daaraan aandacht bieden. Waarom maak je het jezelf niet wat gemakkelijker door gebruik te maken van Valet Parking? Zo hoef je niet zelf naar de garage te rijden en je familie en bagage terug te brengen naar Schiphol.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Valet Parking Schiphol

NaamTarief 1 dagExtra dienstenMeer informatie
P5 Parking Schiphol€ 30,-Nee
Sun-Parking€ 2.15 Nee
Sky-Park€ 60,-Ja
Cheap-Parking€ 2.15 Nee
Autohotel€ 63,-Nee
Parkfly€ 50,-Nee
247parking€ 74,-Ja

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

P5 Parking Schiphol

De eerste garage waar we naar zullen kijken is P5 Parking Schiphol. Vanuit deze parkeerterrein is Schiphol binnen 5 minuten te bereiken.

Het is een heel simpele procedure. Je moet eerst bellen om een reservering te maken. Het is ook mogelijk om dat online te doen. Je geeft dan aan wanneer en hoe laat je op Schiphol zal arriveren. 24 uur voor aankomst mag je je reservering nog wijzigen of annuleren.

Op de dag van je vertrek zal een chauffeur je bij de vertrekhal opwachten om de auto van je over te nemen. Je wordt dan geholpen bij het uitladen van je bagage en daarna zal de chauffeur je auto rijden naar de P5 Parking parkeerterrein. Jij hoeft je dus over je auto geen zorgen meer te maken.

Bij terugkomst wordt je auto weer naar jou toe gebracht. Hier wordt je ook geholpen met het inladen van je bagage. Je sleutel wordt je dan overhandigt en je rijdt dan weer naar huis.

Hun terrein wordt 24/7 bewaakt met camera’s en niemand mag zomaar het terrein opgaan. Er wordt dus goed op je auto gelet.

De prijzen worden duidelijk en per aantal dagen op de website aangegeven. Ze kunnen veranderen, maar zo krijg je een indicatie van hoeveel het je gaat kosten.[/vc_column_text][vc_btn title=”Meer informatie & bezoek website” color=”warning” align=”left” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.10beste.com%2FP5%2520Parking%2520Schiphol||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Sun-Parking

Ook Sun-Parking biedt Valet Parking aan voor een zeer voordelige prijs. Ze zijn minstens 50 goedkoper dan wanneer je bij Schiphol zou parkeren.

Op de website kun je de dagen aangeven wanneer je vertrek- en aankomstdata zijn. Zo kun je berekenen hoeveel het gaat kosten en kun je meteen een reservering maken. Als je een reservering wilt wijzigen of annuleren, dan kun je dit gratis doen.

Op de dag van vertrek rij je naar Schiphol toe waar een chauffeur bij het vertrekhal op je zal wachten. Je geeft je sleutel af en hoeft je dan verder niet druk te maken over je auto. De chauffeur rijdt het naar het parkeerterrein van Sun-Parking en parkeert je auto daar. Wanneer je terug bent zal je auto tussen vertrekhal 1 en 2 klaarstaan.

Hun parkeerterrein is binnen enkele minuten vanuit Schiphol te bereiken. Het is een afgesloten terrein die 24/7 uur bewaakt wordt zodat je met gerust hart je auto bij hun kunt achterlaten.

Als je een indicatie wilt hebben van hoeveel het je zal kosten, dan kun je op de website nagaan hoeveel Valet Parking per dag kost.[/vc_column_text][vc_btn title=”Meer informatie & bezoek website” color=”warning” align=”left” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.10beste.com%2FSun-Parking||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Sky-Park

Ook bij Sky-Park kun je gebruik maken van hun Valet Parking Service.

Ze zijn heel duidelijk over hun gang van zaken. Je moet tenminste 24 uur van tevoren een reservering maken en voordat je van huis vertrekt moet je hun 30 minuten van tevoren melden. Een medewerker zal je opwachten om alles met je door te nemen. Daarna kun je het vertrekhal in gaan en zal je auto veilig naar de Sky-Park parkeerterrein gereden worden.

Bij terugkomst dien je eerst je bagage op te halen. Als je die al bij je hebt, dan bel je de chauffeur van Sky-Park op zodat de persoon je auto weer naar je toe zal rijden. Je krijgt je autosleutels overhandigt en je kunt daarna je reis voortzetten.

Het is mogelijk om extra diensten te genieten wanneer je gebruik maakt van de Valet Parking Service van Sky-Park. Ze maken je auto grondig voor je schoon wanneer je op reis bent.

Jammer genoeg kun je niet contante betalingen doen bij Sky-Park. Bij het maken van je reservering maak je gebruik van iDeal of creditcard om je betaling te voldoen.

Ze hebben locaties bij Schiphol en Eindhoven.[/vc_column_text][vc_btn title=”Meer informatie & bezoek website” color=”warning” align=”left” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.10beste.com%2FSkyPark||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Cheap-Parking

Zoals de naam al aangeeft, kun je hier goedkoop je auto parkeren. Hier ben je van een voordelige prijs gegarandeerd.

Je weet al ongeveer hoe het te werk gaat. Je gaat op de website en plaats je reservering. Je geeft aan wanneer je vertrekt en aankomt en geeft de duidelijke tijden van beide aan. Je kunt dan zien hoeveel het je gaat kosten. Ze hebben ook een prijslijst zodat je het voor jezelf ook kunt berekenen. Annuleringen en wijzigingen kun je gratis laten doen.

Op de dag van vertrek rij je naar Schiphol. Bij aankomst zul je zien dat een chauffeur je op staat te wachten. De chauffeur zal de auto van je overnemen en het naar de garage toe rijden. Jij hoeft je dus geen zorgen meer over je auto te maken en loopt gewoon naar binnen om in te checken. Bij aankomst zal de chauffeur al met je auto op je wachten. Verwacht hem tussen vertrekhal 1 en 2 te zullen zien.

Hun parkeerterrein is 24/7 beveiligt. Zowel door personeel als camera’s. Cheap Parking ligt nog geen 2 kilometer van Schiphol verwijdert.[/vc_column_text][vc_btn title=”Meer informatie & bezoek website” color=”warning” align=”left” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.10beste.com%2FCheap-Parking||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Autohotel

Autohotel biedt een luxe en veilige parkeerterrein aan waar er continue op je auto gelet zal worden.

Op de website heb je binnen 1 minuut je reservering gemaakt en ook ervoor betaald. Ze hebben diverse betalingsmethodes en hier is het wel mogelijk om contant te betalen als je dat liever zou willen.

Op de aangegeven dag zal een chauffeur tussen vertrekhal 2 en 3 op je wachten om de auto van je over te nemen. De chauffeur zal je met je bagage helpen en de auto dan naar het terrein van Autohotel rijden. Jij kan dan gewoon naar binnen lopen om in te checken. Bij terugkomst zal de auto al klaar staan. Je sleutel wordt je overhandigt en je rijdt dan naar huis.

De website heeft en prijslijst zodat je kunt aflezen hoeveel je ongeveer gaat moeten betalen. Als je een wijziging wilt plegen, dan kan dat. Je kunt de link onder de bevestigingsemail gebruiken of gewoon een mail via de website versturen.

Autohotel heeft al 10 jaar ervaring als het om Valet Parking gaat en kunnen je daarom van een uitstekende en veilige service garanderen.[/vc_column_text][vc_btn title=”Meer informatie & bezoek website” color=”warning” align=”left” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.10beste.com%2FAutohotel||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Parkfly

Parkfly is een parkeerterrein die maar 8 km ver van Schophol verwijdert ligt. Ook hier kun je erop rekenen dat er 24 uur en 7 dagen per week op je auto gelet wordt.

Zoals bij alle andere garages, moet je eerst een reservering maken. Neem eerst de prijslijst door om te zien wat jouw uiteindelijke tarief zal zijn en geef dan aan wanneer je gaat vertrekken en wanneer je terugkomt van je reis.

Wanneer de dag gearriveerd is, rij je je auto naar vertrekhal 3 deur A. Een medewerker zal daar op je wachten. Je overhandigt je sleutel, laadt je bagage uit en gaat meteen naar binnen. De medewerker zal de auto dan naar het terrein rijden en het daar voor je parkeren. Bij terugkomst zal de auto al op je wachten. Je krijgt je sleutel terug en je kunt dan naar huis rijden. Je moet wel eerst een telefoontje plegen om te melden dat je al geland bent. Bijvoorbeeld wanneer je je bagage aan het ophalen bent.

Overdekt parkeren is ook mogelijk. Hun terrein is helemaal afgesloten en niemand mag zonder toestemming het terrein opgaan. Als je iets wilt wijzigen of je reservering wilt annuleren, dan kun je dat gratis doen.[/vc_column_text][vc_btn title=”Meer informatie & bezoek website” color=”warning” align=”left” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.10beste.com%2FParkfly||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

247parking

De laatste parkeergarage op de lijst die een Valet Parking Service aanbiedt, is 247parking.

Je weet al ongeveer hoe het eraan toe gaat. Je neemt eerst de tarieven door zodat je weet hoeveel het je zal kosten. Daarna maak je een reservering door aan te geven wat jouw vertrek- en aankomstdata zullen zijn.

Wanneer je bij Schiphol aankomt, zal een medewerker van 247parking op je wachten. Maar je moet ongeveer 15 tot 20 minuten van tevoren even telefonisch melden dat je er aankomt. Nadat je je bagage hebt uitgeladen handig je je sleutel over aan de chauffeur en deze rijdt je auto dan naar hun parkeerterrein toe. Jij kunt gewoon naar binnen lopen om in te checken. Wanneer je terug bent van je reis zal je auto klaar staan.

Zoals de naam al aangeeft zal er 24/7 op je auto gelet worden. Je kunt dus op een goede service rekenen.

Als je de 247parking App download, dan kun je van leuke kortingen genieten. Je kunt ook reserveringen via de App maken en altijd op de hoogtes zijn van leuke acties.[/vc_column_text][vc_btn color=”warning” align=”left” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.10beste.com%2F247parking||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Valet Parking Schiphol conclusie 2017

Vele mensen kiezen tegenwoordig voor Valet Parking om hun auto een geode parkeerplek te geven. Je auto is veilig en jij hoeft je over iets minder zorgen te maken. Gewoonlijk ga je zelf je auto moeten parkeren en wordt je met een Shuttlebus naar de terminal gebracht, maar met deze service kun je dat alles overslaan. Het kost je misschien wat meer, maar het is het geld waard. Sommige parkeergarages geven je, tegen betaling, extra service. Zo kun je je auto laten schoonmaken en rij je met een schone auto naar huis. Wat mensen misschien wat vervelend vinden aan deze service, is dat men verplicht is de autosleutel achter te laten. De chauffeur moet je auto naar het parkeerterrein rijden, dus jij kan je sleutel niet bij je houden. Toch zijn vele garages te vertrouwen en kun je erop rekenen dat ze geen misbruik van je vertrouwen zullen nemen. Er zijn meer dan genoeg garages om Schiphol die deze service aanbieden.

Als je een garage zoekt die Valet Parking als service aanbiedt, dan ga je een beetje moeten rondkijken voordat je eentje kiest. Vergelijk de prijzen zodat je precies weet bij welk garage je het goedkoopst uitkomt. Er zijn diverse websites waar ze alle Valet Parking services voor je vergelijken zodat jij dat zelf niet hoeft te doen. Neem ook de algemene voorwaarden van allemaal door om van de kleinste details op de hoogte te zijn. Je moet weten hoe de gang van zaken zijn wanneer je een reservering wilt wijzigen of annuleren, wat er gaat gebeuren wanneer er vertraging optreedt en om er zeker van te zijn date r geen extra kosten komen bijkijken. Online zijn er ook veel recensies te vinden zodat je kunt nagaan welke van ze de beste service aanbieden en welke garages je liever zou moeten vermijden.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]