1. Krups
  2. krups pro aroma km3038

krups pro aroma km3038 review

Categorie: Koffiemachines

Koffie:
Gemalen koffie

Melk:
Nee

Type:
Latte, Espresso
Koppen:
10

Benieuwd naar onze krups pro aroma km3038 review? Lees onze Krups Pro Aroma KM3038 - Koffiezetapparaat review hieronder, zodat jij een goede beoordeling kan maken op basis van een uitgebreide review met ervaringen.

Thermoskan 10 kopjes (HxBxD): 36,2 x 0 x 21,7 cm

Pluspunten krups pro aroma km3038

  • Met thermoskan die je koffie tot 4 uur lang warm houdt
  • Met druppelstopsysteem
  • De grote inhoud (een liter) is genoeg voor wel 10 koppen koffie

Minpunten krups pro aroma km3038

  • Heeft geen anti kalk filter
  • ?


Beschrijving krups pro aroma km3038

Wil je de lekkerste kop koffie zetten? Met de krups pro aroma km3038 koffiemachine is dat zonder twijfel mogelijk.

Op zoek naar een koffiezetapparaat die ook nog eens mooi op je aanrecht staat? De Krups Pro Aroma KM3038 in mat zwarte uitvoering is een koffieapparaat met filter en thermoskan waarmee je 1 liter koffie kunt zetten en deze tot 4 uur lang warm kunt houden. De slimme temperatuurregeling zorgt voor een optimale koffie-extractie, doordat precies de juiste temperatuur gebruikt wordt. De waterindicator aan de voorkant laat precies zien hoeveel water je moet toevoegen. Het druppelstopsysteem zorgt ervoor dat je op elk moment koffie kunt uitschenken (ook als de koffie-extractie nog niet voltooid is). Het apparaat beschikt over een handige draaiende filterhouder en aan/uit-knop met lichtindicator voor optimaal gebruiksgemak.

Veelgestelde vragen over krups pro aroma km3038

Hoeveel kopjes koffie kan ik zetten met de krups pro aroma km3038?

Per ronde maak je er met de krups pro aroma km3038. Je kunt altijd meerdere koppen zetten natuurlijk en genieten van de heerlijke koffie die de koffiemachine instaat is te maken.

Waar kan ik de krups pro aroma km3038 het beste kopen?

Wil je de krups pro aroma km3038, dan kan dat met de link die weg hebben toegevoegd op de pagina. We hebben namelijk voor jou de webshop gevonden die een krups pro aroma km3038 aanbieding heeft en tegen de goedkoopste prijs verkoopt. Met de beste prijs voor de krups pro aroma km3038 kan je goedkoop genieten van de heerlijke koffie die de koffiemachine maakt.

Hebben jullie een krups pro aroma km3038 aanbieding?

We verkopen de krups pro aroma km3038 zelf niet, maar hebben wel een webshop gevonden die een krups pro aroma km3038 aanbieding heeft voor je. Klik simpelweg op de knop “Vind de beste prijs” en je kunt direct gebruik maken van de krups pro aroma km3038 aanbieding.

Andere koffiemachines

Nog niet een goede koffiemachine gevonden na het lezen van onze krups pro aroma km3038 beoordeling? We hebben naast krups pro aroma km3038 ook nog de volgende koffiemachines gereviewd.