1. Krups
  2. krups evidence one ea895n

krups evidence one ea895n review

Categorie: Koffiemachines

Koffie:
Koffiebonen ,Gemalen koffie

Melk:
Ja

Type:
Latte, Espresso
Koppen:
2

Benieuwd naar onze krups evidence one ea895n review? Lees onze Krups Evidence One EA895N - Volautomatische espressomachine - Zwart review hieronder, zodat jij een goede beoordeling kan maken op basis van een uitgebreide review met ervaringen.

Melkopschuimmethode: Automatisch met slangetje (HxBxD): 36,3 x 24 x 37,2 cm Onthoud je favoriete koffie Fabrieksgarantie: 2 jaar

Pluspunten krups evidence one ea895n

  • Kan tot wel 12 recepten opslaan
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Voorzien van een melkslangetje

Minpunten krups evidence one ea895n

  • Geen melkbeker meegeleverd
  • ?


Beschrijving krups evidence one ea895n

Wil je de lekkerste kop koffie zetten? Met de krups evidence one ea895n koffiemachine is dat zonder twijfel mogelijk.

De Krups Evidence One EA895N - Volautomatische espressomachine zorgt voor heerlijke koffie met één druk op de knop. Geniet van heerlijke cappuccino van barista-kwaliteit, maar dan gewoon lekker thuis! Kies voor standaardverhoudingen of stel je persoonlijke voorkeuren in. KRUPS Evidence One maakt het mogelijk. Deze hoogwaardige, volautomatische koffie- en espressomachine is uitgerust met Quattro Force-technologie. Hierdoor geniet je van het beste resultaat, dankzij de geoptimaliseerde koffiemaling, -tamping, bereiding en reiniging, voor de heerlijkste koppen koffie, elke dag weer.

Veelgestelde vragen over krups evidence one ea895n

Hoeveel kopjes koffie kan ik zetten met de krups evidence one ea895n?

Per ronde maak je er met de krups evidence one ea895n. Je kunt altijd meerdere koppen zetten natuurlijk en genieten van de heerlijke koffie die de koffiemachine instaat is te maken.

Waar kan ik de krups evidence one ea895n het beste kopen?

Wil je de krups evidence one ea895n, dan kan dat met de link die weg hebben toegevoegd op de pagina. We hebben namelijk voor jou de webshop gevonden die een krups evidence one ea895n aanbieding heeft en tegen de goedkoopste prijs verkoopt. Met de beste prijs voor de krups evidence one ea895n kan je goedkoop genieten van de heerlijke koffie die de koffiemachine maakt.

Hebben jullie een krups evidence one ea895n aanbieding?

We verkopen de krups evidence one ea895n zelf niet, maar hebben wel een webshop gevonden die een krups evidence one ea895n aanbieding heeft voor je. Klik simpelweg op de knop “Vind de beste prijs” en je kunt direct gebruik maken van de krups evidence one ea895n aanbieding.

Andere koffiemachines

Nog niet een goede koffiemachine gevonden na het lezen van onze krups evidence one ea895n beoordeling? We hebben naast krups evidence one ea895n ook nog de volgende koffiemachines gereviewd.