1. Krups
  2. krups nescafe dolce gusto genios plus kp3405

krups nescafe dolce gusto genios plus kp3405 review

Categorie: Koffiemachines

Koffie:
cups

Melk:
nee

Type:
Latte, Espresso
Koppen:
1

Benieuwd naar onze krups nescafe dolce gusto genios plus kp3405 review? Lees onze Krups Nescafé® Dolce Gusto® GENIO S Plus KP3405 - Koffiecupmachine - Rood review hieronder, zodat jij een goede beoordeling kan maken op basis van een uitgebreide review met ervaringen.

0,8 liter inhoud,Instelbare temperatuur

Pluspunten krups nescafe dolce gusto genios plus kp3405

  • Met XL-functie voor extra grote koppen koffie voor onderweg
  • Dit koffiezetapparaat heeft een A+ klasse energielabel en een ecostand
  • Voor zowel warme als koude koffiecreaties

Minpunten krups nescafe dolce gusto genios plus kp3405

  • Serveert geen heet water
  • ?


Beschrijving krups nescafe dolce gusto genios plus kp3405

Wil je de lekkerste kop koffie zetten? Met de krups nescafe dolce gusto genios plus kp3405 koffiemachine is dat zonder twijfel mogelijk.

De Krups Nescafé® Dolce Gusto® GENIO S Plus KP3405 - Koffiecupmachine is een verbazingwekkend compact koffiezetapparaat met een prachtig design en een naadloze afwerking, waardoor het in iedere keuken past en tegelijkertijd je keuken verfijnd. Het bereiden van kwaliteitskoffie is nog nooit zo eenvoudig geweest! De NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S Plus combineert handige functies en creativiteit in een prachtig design die jouw keuken verfijnd. Personaliseer je favoriete koffiedranken vanaf nu, precies zoals jij dat het lekkerst vindt, warm of koud, in stijl en van de beste kwaliteit. Van espresso en koffie tot cappuccino en latte macchiatos. Wat je ook kiest, het resultaat is heerlijke koffie, dankzij het hogedruksysteem van de machine (tot 15 bar). Geniet thuis van meer dan 30 drankcreaties, die je met één druk op de knop kunt zetten. Is jouw favoriete drank een krachtige espresso? Dan is de Espresso Boost Functie echt iets voor jou. Deze innovatieve technologie bevochtigt de koffie voordat de zetcyclus start, wat resulteert in een intensere espresso. Zin in een grote kop koffie? Met de intuïtieve LED-bedieningsring kan je de grootte van je drank aanpassen van een kleine espresso tot een XL-formaat koffie (300 ml). Dankzij de temperatuurregeling kun je kiezen hoe warm je de koffiecreatie wilt. Onze hermetisch afgesloten capsules zorgen ervoor dat de versheid van de koffie bewaard blijft. De machine stopt automatisch als de koffie klaar is, waardoor je gemakkelijk jouw perfecte kopje koffie krijgt. De eco-stand schakelt de machine automatisch uit na 1 minuut inactiviteit en de machine is daarom energiezuinig.

Veelgestelde vragen over krups nescafe dolce gusto genios plus kp3405

Hoeveel kopjes koffie kan ik zetten met de krups nescafe dolce gusto genios plus kp3405?

Per ronde maak je er met de krups nescafe dolce gusto genios plus kp3405. Je kunt altijd meerdere koppen zetten natuurlijk en genieten van de heerlijke koffie die de koffiemachine instaat is te maken.

Waar kan ik de krups nescafe dolce gusto genios plus kp3405 het beste kopen?

Wil je de krups nescafe dolce gusto genios plus kp3405, dan kan dat met de link die weg hebben toegevoegd op de pagina. We hebben namelijk voor jou de webshop gevonden die een krups nescafe dolce gusto genios plus kp3405 aanbieding heeft en tegen de goedkoopste prijs verkoopt. Met de beste prijs voor de krups nescafe dolce gusto genios plus kp3405 kan je goedkoop genieten van de heerlijke koffie die de koffiemachine maakt.

Hebben jullie een krups nescafe dolce gusto genios plus kp3405 aanbieding?

We verkopen de krups nescafe dolce gusto genios plus kp3405 zelf niet, maar hebben wel een webshop gevonden die een krups nescafe dolce gusto genios plus kp3405 aanbieding heeft voor je. Klik simpelweg op de knop “Vind de beste prijs” en je kunt direct gebruik maken van de krups nescafe dolce gusto genios plus kp3405 aanbieding.

Andere koffiemachines

Nog niet een goede koffiemachine gevonden na het lezen van onze krups nescafe dolce gusto genios plus kp3405 beoordeling? We hebben naast krups nescafe dolce gusto genios plus kp3405 ook nog de volgende koffiemachines gereviewd.