krups nespresso pixie xn304t review

Categorie: Koffiemachines

Koffie:
cups

Melk:
nee

Type:
Latte, Espresso
Koppen:
1

Benieuwd naar onze krups nespresso pixie xn304t review? Lees onze Krups Nespresso Pixie XN304T - Koffiecupmachine - Titanium review hieronder, zodat jij een goede beoordeling kan maken op basis van een uitgebreide review met ervaringen.

0,7 liter inhoud, Kleine koffiecupmachine

Pluspunten krups nespresso pixie xn304t

  • Erg compact formaat
  • Op temperatuur in 25 seconden
  • ?

Minpunten krups nespresso pixie xn304t

  • Geen melkopschuimer
  • ?


Beschrijving krups nespresso pixie xn304t

Wil je de lekkerste kop koffie zetten? Met de krups nespresso pixie xn304t koffiemachine is dat zonder twijfel mogelijk. 

Pixie is de kleine uitblinker van Nespresso. De Krups Nespresso Pixie XN3045 is een opvallend compacte machine die, ondanks het formaat, veel innovatieve en geavanceerde functies bevat. De knoppen espresso en lungo bieden u keuze uit twee kopvolumes. Deze knoppen kunnen her-geprogrammeerd worden voor aangepaste volumes. Het druksysteem van 19 bar zorgt elke keer weer voor een heerlijk kopje koffie. Het snelle opwarmsysteem behaalt in slechts 25 seconden de ideale temperatuur. Dankzij de functie voor automatische uitschakeling, wordt de machine 9 minuten na het laatste gebruik uitgeschakeld. Zo bespaart u energie.

Veelgestelde vragen over de krups nespresso pixie xn304t

 

Hoeveel kopjes koffie kan ik zetten met de krups nespresso pixie xn304t?

Per ronde maak je er met de krups nespresso pixie xn304t. Je kunt altijd meerdere koppen zetten natuurlijk en genieten van de heerlijke koffie die de koffiemachine instaat is te maken.

 

Waar kan ik de krups nespresso pixie xn304t het beste kopen?

Wil je de krups nespresso pixie xn304t, dan kan dat met de link die weg hebben toegevoegd op de pagina. We hebben namelijk voor jou de webshop gevonden die een krups nespresso pixie xn304t aanbieding heeft en tegen de goedkoopste prijs verkoopt. Met de beste prijs voor de krups nespresso pixie xn304t kan je goedkoop genieten van de heerlijke koffie die de koffiemachine maakt.

 

Hebben jullie een krups nespresso pixie xn304t aanbieding?

We verkopen de krups nespresso pixie xn304t zelf niet, maar hebben wel een webshop gevonden die een krups nespresso pixie xn304t aanbieding heeft voor je. Klik simpelweg op de knop “Vind de beste prijs” en je kunt direct gebruik maken van de krups nespresso pixie xn304t aanbieding.

Gerelateerde koffiemachines

Nog niet een goede koffiemachine gevonden na het lezen van onze krups nespresso pixie xn304t beoordeling? We hebben naast krups nespresso pixie xn304t ook nog de volgende koffiemachines gereviewd.

Krups Pro Aroma KM3038

Op zoek naar een koffiezetapparaat die ook nog eens mooi op je aanrecht staat? De Krups Pro Aroma KM3038 in mat zwarte uitvoering is de perfecte keuze.

BluMill Koffiemachine

Met deze koffiemachine van BluMill zet u koffie als een echte Italiaan.

Het koffie apparaat is geschikt voor zowel, cappuccino, espresso en latte machiato.

Melitta Aromaboy

De Melitta Aromaboy is een klassieker in het assortiment van Melitta.

Een kleine Melitta koffiemachine voor heerlijke koffie.