1. Krups
  2. krups espressovolautomaat

krups espressovolautomaat review

Categorie: Koffiemachines

Koffie:
koffie bonen

Melk:
ja

Type:
Latte, Espresso
Koppen:
2

Benieuwd naar onze krups espressovolautomaat review? Lees onze Krups Espressovolautomaat Automatic zwart review hieronder, zodat jij een goede beoordeling kan maken op basis van een uitgebreide review met ervaringen.

Met automatische ontkalker, Melkopschuimmethode: Automatisch met melkreservoir, (HxBxD): 36,5 x 33 x 24,5 cm

Pluspunten krups espressovolautomaat

  • Instelbare temperatuur, koffiesterkte en watervolume
  • Onderhoudsvriendelijk dankzij automatische reiniging en ontkalking
  • Duurzame metalen maalschijven

Minpunten krups espressovolautomaat

  • Met stoompijpje i.p.v. automatische melkopschuimer
  • ?


Beschrijving krups espressovolautomaat

Wil je de lekkerste kop koffie zetten? Met de krups espressovolautomaat koffiemachine is dat zonder twijfel mogelijk.

Krups heeft met deze Automatic EA815 de meest compacte volautomatische espressomachine ter wereld ontwikkeld. Dit zonder enige consessie te doen aan de kwaliteit of mogelijkheden. De Krups Automatic EA815 beschikt over een stoompijpje voor het opschuimen van melk, zeer handige bediening met een LCD-scherm en 15 bar pompdruk.

Veelgestelde vragen over krups espressovolautomaat

Hoeveel kopjes koffie kan ik zetten met de krups espressovolautomaat?

Per ronde maak je er met de krups espressovolautomaat. Je kunt altijd meerdere koppen zetten natuurlijk en genieten van de heerlijke koffie die de koffiemachine instaat is te maken.

Waar kan ik de krups espressovolautomaat het beste kopen?

Wil je de krups espressovolautomaat, dan kan dat met de link die weg hebben toegevoegd op de pagina. We hebben namelijk voor jou de webshop gevonden die een krups espressovolautomaat aanbieding heeft en tegen de goedkoopste prijs verkoopt. Met de beste prijs voor de krups espressovolautomaat kan je goedkoop genieten van de heerlijke koffie die de koffiemachine maakt.

Hebben jullie een krups espressovolautomaat aanbieding?

We verkopen de krups espressovolautomaat zelf niet, maar hebben wel een webshop gevonden die een krups espressovolautomaat aanbieding heeft voor je. Klik simpelweg op de knop “Vind de beste prijs” en je kunt direct gebruik maken van de krups espressovolautomaat aanbieding.

Andere koffiemachines

Nog niet een goede koffiemachine gevonden na het lezen van onze krups espressovolautomaat beoordeling? We hebben naast krups espressovolautomaat ook nog de volgende koffiemachines gereviewd.