Selecteer een pagina

Je hebt weleens meegemaakt dat je een video op Youtube wilt bekijken, maar dat het niet mogelijk is. Ze zeggen dat het voor jouw lang geblokkeerd is en dat je het niet mag zien. Dat is knap vervelend, maar er is een goed manier om dit te kunnen omzeilen. Een VPN maakt het mogelijk dat je de video toch kunt bekijken. Het houdt je eigen gegevens beveiligt en geeft aan Youtube aan dat je in een ander land woont. Nu heb je wel toegang tot de video. Een VPN kan ook op andere manieren van pas komen. Het houdt je anoniem en beschermt je gegevens, zodat je zonder twijfels gebruik kan maken van gratis wifi. Er zijn diverse VPN Providers en nu zullen we gaan kijken welke de beste zijn.

Beste VPN Provider 2020

NaamBetalen of gratisMaximale apparaten per abonnementMeer informatie
GooseVPNMaand lang gratis gebruikenOngelimiteerd
ExpressVPNBetalen3
NordVPNBetalen6
Private Internet AccessBetalen5
IPVanishBetalen5
PureVPNBetalen5
Faceless.meGratis-
TunnelbearGratis & Premium5
VPNsecure.meBetalen-
VyprVpnPoefversie & Betalen-

Goose VPN

De eerste website die we zullen bezoeken is Goose VPN. Het is Engelstalig, zoals de meeste VPN websites, maar je kan dat ook naar de Nederlandse taal veranderen. Ze beloven hun klanten een goedkope VPN service aan te bieden.

Maar waarom zou je eigenlijk voor hun moeten kiezen? Goose VPN maakt het alvast veilig voor je om gebruik te maken van openbare Wifi. Men gaat wel kunnen zien dat je gebruik maakt van hun Wifi, maar Goose VPN zal ervoor zorgen dat ze verder niet zullen weten wat je doet.

Verder maakt Goose VPN het ook mogelijk om diverse websites te kunnen bezoeken en verschillende programma’s online te kunnen kijken die in eerste instantie verboden voor je zouden zijn. Ook ga je zo meer webwinkels kunnen bezoeken om goedkope kleiding te kunnen shoppen. Je persoonlijke data wordt natuurlijk ook beveiligt zodat niemand bij je wachtwoorden of creditcard nummer kan komen.

Goose VPN kun je een maand lang gratis gebruiken. Je kunt dan zien wat ze allemaal te bieden hebben en hoe goed ze zijn, maar als je ze daarna door wilt gebruiken ga je een abonnement moeten betalen. Ze hebben diverse pakketten om je aan te bieden:

 • 50 GB Goose VPN

Dit is hun goedkoopste pakket. Hier ga je €2.99,- per maand moeten betalen. Bij dit pakket bieden ze aan:

 • 50GB beschermde data
 • De mogelijkheid om de VPN op een onbeperkt aantal apparaten te plaatsen.
 • Het toestaan van P2P
 • No-log Policy
 • Een supersnelle server netwerk
 • Het eerste maand gratis gebruik van de VPN

 

 • Unlimited Goose VPN

Hier ga je €4.99,- per maand moeten betalen. Ze bieden ongeveer dezelfde pakket aan. Alleen wordt niet alleen 50GB beschermt, maar wordt al je data beschermt. Je kan momenteel 26% besparen wanneer je voor dit pakket kiest.

 • Unlimited Goose VPN

Bij dit pakket ga je €12.99,- per maand moeten betalen. Dit pakket is hetzelfde als de vorige.

Het kopen van zo een pakket gebeurt snel. Je kiest eerst je pakket, maakt een account, rekent af en je kan dan meteen overgaan naar het downloaden ervan. Installatie op andere apparaten gebeurt ook heel snel.

Goose VPN geeft je dus veel mogelijkheden en dat ook nog voor een lage prijs.

ExpressVPN

Bij ExpressVPN kun je de website ook helemaal in het Nederlands krijgen. Bij deze VPN Provider is het niet mogelijk om een gratis versie te downloaden.

De website geeft je naast een rondleiding ook uitgebreid aan waarom het belangrijk is om hun VPN aan te schaffen. Wat ExpressVPN allemaal kan doen:

 • De VPN laat je anoniem het internet browsen en helpt zo ook je gegevens te beschermen.
 • Het verbergt je IP adres zodat het lijkt alsof je in een ander land woont.
 • Je krijgt toegang tot websites die eigenlijk geblokkeerd zijn voor jou.

Er zijn VPN’s voor Windows, MAC, iPhones en andere producten.

Hier heb je ook keuze uit 3 pakketten. Ze hebben allemaal dezelfde eigenschappen. Alleen hangt het er vanaf hoeveel je per maand wilt betalen.

Bij het eerste pakket betaal je $12.95, – per maand. Dat betekent dat dat bedrag maandelijks betaalt moet worden. Het tweede pakket kost $9.99, – per maand en dit geldt voor 6 maanden. Dat wil zeggen dat er elke 6 maanden $59.95, – betaalt moet worden. Het laatste pakket kost $ 8.32, – per maand en dit geldt voor 12 maanden. Dus elke 12 maanden moet er $59.95, – betaalt worden. Dit is het populairste pakket en je kunt nu 35% erop besparen.

Bij alle pakketten geldt er dat je 30 dagen de tijd hebt om te beslissen of je het goed vindt of niet. als niet, dan kun je je geld in die periode terugkrijgen.

NordVPN

NordVPN noemt zichzelf ’s Werelds meest geavanceerde VPN. Laten we eens zien waarom dat zo is. De website is in het Nederlands te krijgen, maar alleen de eerste page. Wanneer je op andere links klikt krijg je weer Engels.

Wanneer je NordVPN gebruikt kun je volledige privacy verwachten. Al je online activiteiten worden strikt privé gehouden. Zelfs supercomputers zullen er niet bij kunnen komen. Daarnaast ga je van onbeperkt internet kunnen genieten. Websites die je eerder geen toegang hebben verschaft zullen nu vrij te bezoeken zijn. natuurlijk kun je ook rekenen op een veilige Wifi verbinding. Niemand gaat je persoonlijke gegevens kunnen stelen.

Verder geven ze nog meer redenen aan waarom hun VPN belangrijk is, bijvoorbeeld dat ze servers in 61 landen hebben en het een heel eenvoudige VPN is om mee te werken.

Wanneer je voor de VPN van NordVPN kiest, kun je rekenen op:

 • Toegestane p2p
 • Het plaatsen van de VPN op 6 apparaten
 • No-log policy
 • Een snelwerkende VPN
 • Mobiele VPN
 • Kill Switch technologie (Wanneer een VPN connectie plotseling uitvalt ga je geen gebruik kunnen maken van een software of van het internet om je gegevens te beschermen.)

Je hebt keuze tussen 3 termijnen. Je kan $ 11.95, – per maand betalen, $7, – om de 6 maanden betalen of $5.75, – om de 12 maanden betalen.

Momenteel kun je ook hier een korting krijgen. Voor een 2 jarige deal kun je 72% korting krijgen. Je betaalt dat $3.29, – per maand en wordt er $79, – per jaar afgeschreven.

Het is hier ook niet mogelijk om een gratis versie te downloaden. Wel is het mogelijk om binnen 30 dagen je geld terug te krijgen.

Private Internet Access

Deze website is wel helemaal in het Nederlands te krijgen wat het voor een ieder een stuk gemakkelijker maakt. Hier is het ook niet mogelijk om een gratis versie te downloaden.

Wat kun je allemaal van Private Internet Access verwachten?

 • Het verbergen van je IP. Je krijgt een anonieme IP in de plaats ervan.
 • Het beschermt je gegevens en zorgt ervoor dat niemand je kan afluisteren.
 • De firewall beschermt je tegen ongewenste verbindingen.
 • Je krijgt toegang tot diverse websites en diensten van andere landen die normaliter geblokkeerd zouden zijn voor jou.

Het is heel gemakkelijk om te gebruiken het installeren ervan is ook niet moeilijk. Je kunt deze VPN in totaal op 5 apparaten plaatsen.

Je mag maandelijks, halfjaarlijks of jaarlijks betalen. Als je besluit per maand te betalen, dan ga je $6.95, – moeten betalen. om de 6 maanden wordt het $5.99, – per maand en dus $35.95, – om de 6 maanden. Hier heb je de kans om 14% te besparen. Wil je per jaar betalen? Dan wordt dat $3.33, – per maand en dus $39.95, – voor een hele jaar. Bij dit pakket kun je 52% besparen.

Je hebt 7 dagen de tijd om na te gaan of je het wel een goede VPN vindt en om te beslissen of je je geld terug wilt krijgen.

IPVanish

IPVanish geeft je jammer genoeg niet de mogelijkheid om de taal te veranderen, dus de website blijft helemaal in het Engels.

Bij IPVanish kun je de VPN op 5 apparaten plaatsen. Redenen waarom je IPVanish moet nemen:

 • Je IP adres wordt geheimgehouden. Je krijgt een anonieme IP adres om te gebruiken.
 • Alle internet connecties worden veilig gemaakt. Dat komt vooral goed van pas wanneer je een gratis Wifi verbinding aan het gebruiken bent.
 • Website die voorheen geblokkeerd waren zijn nu gemakkelijk te bezoeken.

Er zijn 3 plannen waaruit je kunt kiezen.

 • Je kan per maand betalen. Dat wordt $10, – per maand. Dit betaal je nadat je een korting van 17% gekregen hebt.
 • Je kan ook om de 3 maanden betalen. Dat bedraagt $8.99, – per maand en je betaalt dus $26.99, – om de 3 maanden. Hier krijg je 25% korting.
 • Jaarlijks betalen is ook mogelijks. Per maand kost het $6.49, – en je betaalt dus $77.99, – per jaar. De korting hier bedraagt 46%.

Als je een VPN bij IPVanish koopt, kun je dus flink wat geld besparen. Hier krijg je 7 dagen de tijd om de VPN te gebruiken en om te beslissen of je het goed vindt. Als dat niet het geval is heb je de kans m je geld terug te krijgen.

Het heeft goede reviews gekregen en IPVanish geeft je dus een goedwerkende VPN.

PureVPN

PureVPN is ook een Provider die een groot aantal goede reviews gekregen heeft. Jammer genoeg heb je de optie niet om de taal naar Nederlands te veranderen.

Wat je van PureVPN verwachten kunt:

 • Je gaat geen virussen of andere malware tegenkomen wanneer je het internet gebruikt. De VPN zal je daartegen beschermen.
 • Je zal van complete internet privacy genieten. Je echte IP adres zal geheim worden gehouden.
 • Je zal nu de mogelijkheid hebben om diverse websites te bezoeken die je voorheen geen toegang verschaften.
 • Het gaat hinderlijke pop-up advertenties tegenhouden.

Hier is er eveneens geen gratis versie te verkrijgen. Je kan besluiten om per maand, om de 6 maanden of om de 2 jaren te betalen.

 • Als je besluit om per maand te betalen, dan wordt dat $10.95, -. Hier krijg je geen korting.
 • Wanneer je per 6 maanden gaat betalen, krijg je een korting van 18% en kost het $8.95, – per maand.
 • Bij betaling na 2 jaren hoef kost het maar $2.95, – per maand. Hier geniet je een korting van 73%.

Als je na 7 dagen niet tevreden bent met je VPN heb je de kans om je geld terug te krijgen. deze VPN werkt op Windows, MAC, iPhone en Android.

PureVPN kan je ook met je business helpen. Dit versie heeft zijn eigen kenmerken die je werknemers beschermen zodat ze hun werk naar behoren kunnen doen.

.

Faceless.me

Faceless.me is de eerste VPN Provider die je een VPN aanbiedt die helemaal gratis is. Je kunt het meteen downloaden en je hoeft niet eens te registreren ervoor of je creditcard informatie te geven.

Hun doel is om je te beschermen tegen hackers en andere personen die alles kunnen zien wat je online uithaalt. Ze bieden ook een Premium versie aan die $4.99, – per maand kost, maar de versie die gratis is geeft je al alles wat je nodig mocht hebben.

Eigenschappen van d Faceless.me VPN:

 • Je krijgt een ander IP adres. De autoriteiten en website beheerders zullen niet kunnen zien wie het is die online zijn of haar mening aan het geven is of films aan het kijken is.
 • Alle inkomende en uitgaande data gaat gecodeerd worden. De servers die je mocht gebruiken zullen niet meer kunnen bijhouden welke websites je hebt bezocht of welke e-mails je hebt verstuurd.
 • Je mag gerust gebruik maken van gratis Wifi, omdat de VPN je tegen hackers zal beschermen. Ook wanneer je je bankzaken online aan het regelen bent zullen je persoonlijke details beschermt worden.
 • Er gaat geen firewall meer in jouw weg staan. Je zult toegang krijgen tot verschillende geblokkeerde websites.

Via de iTunes en Google Play store kun je gratis versies voor je mobiele telefoon downloaden zodat je die ook kunt beschermen.

De VPN heeft veel goede recensies gekregen en blijkt goed te werken. De taal van de website kan jammer genoeg niet verandert worden.

Tunnelbear

Tunnelbear is een heel simpel uitziende website met een schattige concept. Ook hier kun je de VPN gratis downloaden.

Wanneer je Tunnelbear gebruikt kun je ervan verzekert zijn dat:

 • Je anoniem de internet zult gebruiken. Hackers gaan je gegevens niet kunnen vinden en ze dus ook niet stelen.
 • Je bent beschermt ook al maak je gebruik van een openbare Wifi connectie.
 • Je activiteiten worden niet gevolgd of opgeslagen.

Dit zijn nog lang niet de enige eigenschappen ervan.  Naast de gratis versie kun je ook de Premium versie nemen. Bij de gratis versie krijg je maandelijks gratis 50MB data.

 • Je hebt de Giant die $9.99, – per maand kost. Hier krijg je ongelimiteerde data.
 • Daarnaast heb je de Grizzly waar er momenteel een korting op is. Je kan 50% besparen. Hier kost de VPN maandelijks $4.99, – en betaal je $ 59.88, – om de 12 maanden.

Verder is er ook een Teams versie die speciaal voor zakelijke redenen gebruikt kan worden. Deze kun je 7 dagen gratis uitproberen voordat je naar de Premium versie overstapt.

De VPN kan op Windows, Android, MAC iPhones en IPads gebruikt worden. Je kan de VPN op 5 verschillende apparaten installeren.

VPNsecure.me

VPNsecure.me is ook een heel goede VPN Provider. Jammer genoeg kun je geen gratis versie van hun VPN downloaden.

Wat krijg je allemaal wanneer je een VPM pakket bij hun koopt?

 • Ze maken het duidelijk dat ze niet bijhouden wat je allemaal doet. Ze beweren dat andere services dat ook beloven, maar zich niet eraan houden.
 • Er zijn meerdere protocollen die je kunt gebruiken waaronder HTTP Proxies en PPTP. Jij kunt kiezen welke jij het beste vindt.
 • Er zal geen firewall zijn die je weghoudt ban bepaalde websites. Die vallen weg zodat je toegang hebt tot alle websites.
 • Ze zorgen ervoor dat ze alle Wifi connecties veilig zullen maken en dat niemand je data gaat kunnen stelen.
 • Alle foto’s, video’s, liederen, e-mails en andere informatie zullen privé blijven.
 • Ze hebben VPN servers in meer dan 48 landen.

Net als bij de andere VPN Providers krijg je ook 3 betalingsplannen om van uit te kiezen:

 • Je kan per maand betalen en dat wordt dan $9.95, – per maand.
 • Je kan om de 6 maanden betalen. Per maand kost het $8.30, -.
 • En je kan per jaar betalen. Per maand kost het $6.66, -.

Op dit website zijn er geen kortingen waar je van zou kunnen profiteren. Ze hebben ook betalingsplannen voor wanneer je alleen PPTP of Proxy wilt hebben.

De website is to-the-point en geeft je alle informatie die je nodig mocht hebben. De taal van de website is niet te veranderen.

VyprVpn

VyprVpn beweert de meest krachtigste VPN ter wereld te zijn. Laten we zien of dat wel waar is.

Hier kun je een proefversie downloaden zodat je kunt zien of het je wel bevalt. De website is wel in het Nederlands te krijgen, dus dat is natuurlijk heel handig.

Waarom zou je voor VyprVpn moeten kiezen?

 • Het is een snelle VPN. Gebruikers over de hele wereld kunnen van een snelle VPN genieten.
 • Geblokkeerde netwerken zijn voor jou geen probleem meer. VyprVpn helpt je deze te omzeilen.
 • Al je data en gegevens zullen beveiligt worden. Ook wanneer je gebruik maakt van een openbare Wifi.
 • In tegenstelling tot andere Providers gebruikt VyprVpn geen derde partijen om hun systeem te beheren. Zo kunnen ze volledige veiligheid garanderen.
 • VyprVpn is heel gemakkelijk te gebruiken en kan op verschillende apparaten tegelijk geplaatst worden.

Zelfs voor je TV, Anonabox of Router is er een versie van VyprVpn te krijgen. Er is ook VyprVpn voor bedrijven te krijgen.

Hier krijg je 2 plannen om van uit te kiezen:

 • Je hebt keuze om per maand of per jaar te betalen. Per maand betaal je €7.95, – . Per maand kost het €67, – en wordt er jaarlijks afgerekend.
 • Dan heb je de Premium versie. Hier heb je ook de keuze om per maand of per jaar te betalen. Per jaar kost het €67, – per maand en wanneer je per maand betaalt wordt het €11.95, -.

Beide pakketten kun je 3 dagen gratis uitproberen. De website ziet er heel aantrekkelijk uit en de pakketten eveneens.

VPN Provider top 10 conclusie:

Er zijn dus vele Providers die je goede VPN’s kunnen aanbieden. Er zijn gratis VPN’s die je kunt downloaden en ze zijn genoeg om je te beschermen en toegang te verschaffen aan diverse websites, maar je krijgt meer wanneer je voor een Premium kiest. Gratis VPN’s geven je bijvoorbeeld minder locaties om je IP mee te wisselen. Je krijgt dan misschien hooguit 4 locaties. Daarnaast heb je VPN’s die meer dan 48 locaties kunnen aanbieden en je krijgt dus duidelijk meer voor je geld. De meeste websites op de lijst geven je een korting op hun VPN, dus als je een goede VPN wilt hebben is nu het moment om eentje uit te kiezen. Ik heb opgemerkt dat de meeste mensen voor de jaarlijkse afrekening kiezen, omdat ze dan voordeliger uitkomen. Daarnaast zijn er enkele websites bij die ook zakelijke VPN’s hebben die speciaal gemaakt zijn om je werknemers te beschermen. VPN’s zijn heel handig, maar ze geven je geen toegang tot alle websites die je wilt. Netflix, bijvoorbeeld, is een website die niet gemakkelijk toe te treden is, maar in de meeste gevallen werken VPN’s wel.

Je zou het misschien niet denken, maar er zijn wel degelijk mensen die kijken wat je allemaal online uithangt. Ze kunnen zien wie je bent, waar je woont en wat je andere persoonlijke gegevens zijn. Dat gezegd moet je geen V\PN websites blindelings vertrouwen. Vooral Providers die een betaling eisen. Recensies zijn een goede indicatie van hoe goed ze zijn en of ze werkelijk te vertrouwen zijn. Ook is het goed wanneer ze meerdere betalingsmogelijkheden hebben. Als ze iDeal hebben, is dat al een goede sein. Ook is het belangrijk om te weten als ze voldoende servers in Nederland hebben. Dat is ook belangrijk, want dat betekent dat je een supersnelle VPN service zult hebben. Een VPN is een must tegenwoordig en het doet veel meer dan alleen je IP adres veranderen.