Urenregistratie software

Elk ondernemer heeft een urenregistratie software nodig. Hier vind u de beste urenregistratie app's van 2020

Laatste update 18 juni 2020

 • Beste Keuze

  Teamleader

  Meer informatie
  Samenvatting

  Teamleader heeft een boekhoudprogramma voor je die ook urenregistratie software als onderdeel heeft. Als je nog geen boekhoudprogramma hebt, zal deze je misschien wel interesseren.

  Voordelen

  Voordeel 1: Je mag het voor 14 dagen gratis uitproberen.

  Voordeel 2: Je kunt gratis updates rekenen

  Nadelen

  Nadeel: Als je dit module wilt hebben, ga je de hele boekhoudsoftware moeten downloaden.

 • Beste Prijsklasse

  Digitaalkantoor

  Meer informatie
  Samenvatting

  Bij Digitaalkantoor ga je hun Projectmanagement moeten downloaden om gebruik te kunnen maken van hun urenregistratie. Je krijgt dan de volgende mogelijkheden: offertes maken, projectmanagement, urenregistratie en planning. Dit allemaal zal je zeker wel van pas komen.

  Voordelen

  Voordeel 1: Je hebt keuze uit 3 pakketten

  Voordeel 2: Je betaalt alleen voor de modules die je gebruikt

  Nadelen

  Nadeel: Geen

 • Favoriete keuze

  Kleisteen

  Meer informatie
  Samenvatting

  Bij Kleisteen hebben ze een heel online boekhoudsoftware aan te bieden. hierin zul je alles vinden wat een grote MKB bedrijf nodig heeft, dus ook urenregistratie software. Het is ook geschikt voor kleinere ondernemers.
  Wederom kun je hier alleen gebruik maken van hun urenregistratie wanneer je hun hele boekhoudpakket download. Ze geven niet individueel aan wat alle modules kunnen doen.

  Voordelen

  Voordeel 1: Er is keuze uit 3 pakketten

  Voordeel 2: Je mag gratis 1 gebruiker toevoegen

  Nadelen

  Nadeel: Ze geven niet individueel aan wat alle modules kunnen doen

Beste Urenregistratie software 2020

Urenregistratie is een belangrijk onderdeel van een bedrijf. Men moet kunnen nagaan hoeveel uren een medewerker heeft gewerkt, hoeveel tijd een project gekost heeft, enz. Meestal gebruikt men excel om zo de uren te registreren, maar dat kan na een tijdje best vervelend worden en het geeft je weinig mogelijkheden. Als je al een boekhoudprogramma hebt, kun je eenvoudig een urenregistratie software module eraan toevoegen, maar het is ook mogelijk om een aparte urenadministratie software te downloaden. Laten we kijken wat allemaal deze top 10 urenregistratie software te koop aanbieden. Ook vind je hier de beste urenregistratie app voor de mobiele telefoon. Iets wat anno 2020 steeds populairder wordt.

Urenregistratie software top 10 | Beste Urenregistratie Registratie

NaamAantal abonnementenGratis proefversieMeer informatie
Teamleader214 dagen
Digitaalkantoor330 dagen
Kleisteen360 dagen
e-boekhouden314 dagen
Timechimp314 dagen
Simplicate314 dagen
Thinq130 dagen
Timi114 dagen
Nanda130 dagen
Watch4-
 • 1. Teamleader

  Meer informatie

  Teamleader heeft een boekhoudprogramma voor je die ook urenregistratie programma als onderdeel heeft. Als je nog geen boekhoudprogramma hebt, zal deze je misschien wel interesseren.
  Met de urenregistratie van Teamleader krijg je de volgende mogelijkheden:
  Elk prestatie registreren: als je een meeting afgerond hebt, moet de tijd ervan geregistreerd worden. Dat kan automatisch gebeuren zodra je een nieuwe taak start, maar je mag dat ook handmatig doen. Dit is vooral handig voor je projectadministratie.
  Urenregistratie per medewerker: zo kun je eenvoudig nagaan wanneer en hoe lang ze gewerkt hebben. Kijk of ze genoeg uren gepresteerd hebben en welke uren factureerbaar zijn. Je kunt alle rapporten als excel-bestand downloaden.
  Je tijd factureren: hou de ongefactureerde tijd mee. Je weet dan precies wanneer de drempel overschreden is en wanneer de klant een reminder gestuurd moet worden.
  Als je dit module wilt hebben, ga je de hele boekhoudsoftware moeten downloaden. Als je al een boekhoudprogramma gebruikt, kun je eenvoudig alle informatie naar een andere urenregistratie programma versturen.
  Je pakket komt met standaard modules en modules die je erbij kunt nemen. Je kunt jaarlijks of maandelijks factureren en de uiteindelijke prijs hangt ook af van het aantal medewerkers die jij toegang tot dit software wilt verschaffen. Alle prijzen zijn exclusief BTW. Je mag het voor 14 dagen gratis uitproberen. Het invoeren van creditcard informatie is geen vereiste.
  Je kunt altijd rekenen op hulp en er worden dagelijks back-ups gecreëerd voor al je informatie. tevens kun je op gratis updates rekenen.

  Voordelen

  Voordeel 1: Je mag het voor 14 dagen gratis uitproberen.

  Voordeel 2: Je kunt gratis updates rekenen

  Nadelen

  Nadeel: Als je dit module wilt hebben, ga je de hele boekhoudsoftware moeten downloaden

  Verkrijgbaar bij:
 • 2. Digitaalkantoor

  Meer informatie

  Bij Digitaalkantoor ga je hun Projectmanagement moeten downloaden om gebruik te kunnen maken van hun urenregistratie.
  Je krijgt dan de volgende mogelijkheden: offertes maken, projectmanagement, urenregistratie en planning. Dit allemaal zal je zeker wel van pas komen. Als we alleen naar urenregistratie kijken dan zien we dat je:
  Diverse online overzichten kunt maken die alle werkuren van je medewerkers aangeeft.
  Wat de verhouding is tussen geoffreerde uren versus geschreven uren.
  Wat de declarabiliteit van je personeel is.
  Welke uren nog open staan ter facturatie.
  Er zijn 3 pakketten die Digitaalkantoor aan te bieden heeft: DK Flexibel, Jaarabonnement en Extra Modules. Bij DK Flexibel al kun je een urenregistratie module krijgen. Hier hoef je niet maandelijks of jaarlijks te betalen. Je betaalt alleen voor de modules die je gebruikt. Zo kom je voordeliger uit. Je mag het natuurlijk ook eerst gratis uitproberen.
  Bij Extra Modules krijg je een uitgebreidere versie. Daar kun je geen extra versie krijgen, maar je kunt online berekenen hoeveel het zal kosten.

  Voordelen

  Voordeel 1: Je hebt keuze uit 3 pakketten

  Voordeel 2: Je betaalt alleen voor de modules die je gebruikt

  Nadelen

  Nadeel: Geen

  Verkrijgbaar bij:
 • 3. Kleisteen

  Meer informatie

  Bij Kleisteen hebben ze een heel online boekhoudsoftware aan te bieden. hierin zul je alles vinden wat een grote MKB bedrijf nodig heeft, dus ook urenregistratie. Het is ook geschikt voor kleinere ondernemers.
  Wederom kun je hier alleen gebruik maken van hun urenregistratie wanneer je hun hele boekhoudpakket download. Ze geven niet individueel aan wat alle modules kunnen doen. Ze concentreren zich meer op de pakketten die er zijn en wie ze allemaal kan gebruiken.
  Wat Kleistee aan te bieden heeft:
  Een complete basisadministratie voor maar € 15,-.
  Gemakkelijke online samenwerking tussen ondernemer en accountant.
  Aangifte portal voor kantoren.
  Automatische koppelingsmogelijkheden met ING en BUNQ.
  Verkrijgbaar voor administratiekantoren voor € 1,- per maand.
  Het mailen en uploaden van bonnetjes via je mobiel.
  Grafieken die je een goede inzicht geven over de toestand van je onderneming.
  Flexibele abonnementen.
  Er zijn 3 pakketten waar je uit kunt kiezen: ZZP, Business en Pro. In ZZP kun je al Urenregistratie krijgen, maar in Business en Pro krijg je uitgebreide Urenregistratie. De prijzen zijn per maand, exclusief BTW. Je mag gratis 1 gebruiker toevoegen en als je meerdere gebruikers toegang wilt geven, gaat dat € 3.50 per maand kosten.
  Als je een starter bent, dan krijg je het eerste jaar 50% korting. Je mag een pakket voor 60 dagen gratis uitproberen.

  Voordelen

  Voordeel 1: Er is keuze uit 3 pakketten

  Voordeel 2: Je mag gratis 1 gebruiker toevoegen

  Nadelen

  Nadeel: Ze geven niet individueel aan wat alle modules kunnen doen

  Verkrijgbaar bij:
 • 4. e-boekhouden

  Meer informatie

  e-boekhouden heeft passende boekhoudprogramma’s voor starters, ZZP’ers, ondernemers, verenigingen en accountants. Je zult dus een programma vinden die het beste bij jouw werk past. Hier hoef je alleen een Facturatiemodule te nemen om gebruik te kunnen maken van hun urenregistratie.
  Als je op basis van projecten of opdrachten werkt, kun je de uren gemakkelijk door e-boekhouden laten registreren. Vul het project, activiteit/factuur in met het aantal uren en e-boekhouden doet de rest. Dit systeem is ideaal voor ZZP’ers en freelancers. Je kunt alle uren bijhouden ermee en meteen nagaan of het urencriterium behaald is.
  De uren kunnen eenvoudig naar een klant gefactureerd worden. Geef aan welke uren je wilt factureren en het programma zet de factuur klaar. Deze verstuur je dan naar de klant. Dat kan via post of via e-mail.
  Verder kunnen diverse gebruikers toegevoegd worden. Dit gebeurt met maar een paar klikken zodat meerdere gebruikers inzicht hebben in de gemaakt uren wanneer men samenwerkt aan een opdracht of een project.
  En dat is nog niet alles. Ook via je smartphone kun je inzicht hebben op de gemaakte uren en kun je ook nog uren invoeren. Deze worden dan meteen in de administratie verwerkt.
  Er zijn 3 pakketten die e-boekhouden aanbiedt: Starter, ZZP en Standaard. Starters kunnen al een pakket krijgen die alles erin heeft en die hun maandelijks niets zal kosten. Dit geldt alleen voor het eerste jaar. Het is ook mogelijk om hun programma gratis uit te proberen.

  Voordelen

  Voordeel 1: Ze hebben programma’s voor starters, ZZP’ers, ondernemers, verenigingen en accountants

  Voordeel 2: Je kunt ook informatie via je smartphone bekijken

  Nadelen

  Nadeel: Geen

  Verkrijgbaar bij:
 • 5. Timechimp

  Meer informatie

  Timechip is de eerste website op de lijst die je alleen een urenregistratiesoftware biedt. Het heeft allerlei handige functionaliteiten die je goed voor je urenregistratie kunt gebruiken.
  Hier zijn enkele van deze functionaliteiten die Timechip uniek maken:
  Eenvoudige urenregistratie: heel eenvoudig te gebruiken en je medewerkers kunnen meteen aan de slag gaan ermee.
  Factuurmodule: hiermee kun je snel facturen opmaken en versturen.
  Krachtige rapportages: hou bij waar er kosten worden gemaakt en draai rapportages uit van de gewerkte uren.
  Uitgaven en declaraties: maak je uitgaven en declaraties digitaal en bespaar papier.
  Rittenregistratie: hou je gereden kilometers bij met de handige rittenregistratie app.
  Projectmanagement: hiermee kun je projecten bijhouden en inzichtelijk maken.
  Planning: hou al je huidige en toekomstige plannen bij.
  Goedkeuren: de gewerkte uren kunnen goedgekeurd worden door de opdrachtgever of projectmanager.
  Verlof en overuren: deze kunnen ook eenvoudig bijgehouden worden.
  Je kunt dus meer dan alleen uren bijhouden. Met deze software zul je veel tijd kunnen besparen. Verder is het eenvoudig te koppelen met boekhoudprogramma’s van Exact, Snelstart, Urenregistratie Twinfield, e-boekhouden.nl, enz.
  Je hebt keuze tussen 3 abonnementen:
  Solo: dit is voor maar 1 gebruiker.
  Business: dit is voor 2 t/m 24 gebruikers.
  Enterprise: dit is voor 25 gebruikers.
  Alle abonnementen hebben dezelfde kenmerken, dus je zult niets missen die je in een duurdere abonnement wel zou krijgen. Ze mogen allemaal 14 dagen gratis gebruikt worden. Verder heeft Timechimp nog een App Center waar je zowel gratis als betaalde apps met een klik kunt activeren.

  Voordelen

  Voordeel 1: Er zijn 3 soorten abonnementen

  Voordeel 2: Je kunt het koppelen met boekhoudprogramma’s

  Nadelen

  Nadeel: Alle abonnementen hebben dezelfde kenmerken, dus je zult niets missen die je in een duurdere abonnement wel zou krijgen.

  Verkrijgbaar bij:
 • 6. Simplicate

  Meer informatie

  Simplicate heeft een relatief simpele businesssoftware die je helpt met het verbeteren van je bedrijfsvoering. Urenregistratie maakt hiervan deel uit.
  Deze software is ideaal voor zakelijke dienstverlening, accountancy, online marketing, internetbureaus’ en voor communicatie, media en reclame. Wat je allemaal met dit software meekrijgt:
  CRM: hierin kun je alle gegevens van je klanten en potentiele klanten plaatsen.
  HRM: alle gegevens en gewerkte uren van je werkgevers worden hierin geplaatst en bijgehouden.
  Sales: dit zal je salesteam helpen om de sales naar ongekende hoogtes te brengen.
  Project management: hiermee krijg je meer krip op je Project Management.
  Urenregistratie: helpt bij het plannen en bijhouden van uren.
  Facturatie: verstuurt online facturen en wordt gekoppeld aan een boekhoudpakket.
  Met deze urenregistratiesoftware kun je uren registreren via je smartphone, je agenda, Timetracker of een timesheet. Urenregistratie en planning zijn geïntegreerd en je kunt uitgebreide urenrapportages krijgen en uitprinten.
  Het is mogelijk om gemakkelijk de uren te controleren en om na te gaan welke uren wel of niet volledig geschreven zijn. Ook verlof en verzuim kunnen geregistreerd worden en de urenregisters kunnen eenvoudig gefactureerd worden.
  Simplicate heeft 3 abonnementen aan te bieden: Sales teams, Business teams en pro teams. Ze mogen allemaal 14 dagen vrijblijvend gebruikt worden. Je hoeft helemaal geen betalingsgegevens in te voeren. Alle informatie en contacten kunnen eenvoudig in dit software geïmporteerd worden zodat je meteen aan de slag kunt gaan.

  Voordelen

  Voordeel 1: Het heeft diverse mogelijkheden

  Voordeel 2: Je hebt keuze uit 3 abonnementen

  Nadelen

  Nadeel: Geen

  Verkrijgbaar bij:
 • 7. Thinq

  Meer informatie

  Thinq heeft diverse programma’s voor de hardwerkende ondernemer. Zo hebben ze alles van boekhouding tot salarisadministratie. Als je naar een urenadministratiesoftware zoekt, dan kun je die in hun factuurprogramma vinden.
  Er wordt niet veel informatie gegeven over de urenadministratie zelf. Het is gewoon een onderdeel van het factuurprogramma. Net als het aanmaken en versturen van herinneringen, incassobatches aanmaken en een overzicht krijgen van alle openstaande facturen.
  Maar we weten ongeveer wat het allemaal inhoudt. Het registreren van gewerkt uren, het registreren van verlof en verzuim en het versturen van reminders over facturen die nog verstuurd moeten worden.
  Het is mogelijk om dit factuurprogramma voor 30 dagen gratis te gebruiken. Het wordt niet automatisch verlengd en je hebt het binnen 5 minuten geregeld zodat je meteen aan de slag kunt gaan.

  Voordelen

  Voordeel 1: Je kunt het 30 dagen gratis uitproberen

  Voordeel 2: Je hebt maar 5 minute nodig om het op te zetten

  Nadelen

  Nadeel: Het heft minder mogelijkheden dan de andere programma’s

  Verkrijgbaar bij:
 • 8. Timi

  Meer informatie

  Als je alleen een urenregistratieprogramma wilt hebben, dan heeft Timi misschien wel wat je zoekt.
  Timi beloofd je een urenregistratiesoftware te geven die heel gemakkelijk mee om te gaan is. hiermee zul je meer inzicht krijgen in je tijdsbesteding en zul je betere offertes kunnen maken.
  Wat je allemaal met dit software kunt doen:
  Snel en gemakkelijk uren registreren.
  Inzicht krijgen in je tijdsbesteding dankzij de rapporten.
  Je uren versturen naar MoneyBird urenregistratie of Jortt.
  Koppelingsmogelijkheden met externe systemen.
  Herinnering voor het registreren van de uren.
  Mogelijkheid om samen te werken met je collega’s tijdens projecten en rapporten met hen delen.
  Projectbudgetten zodat je precies weet hoeveel tijd je aan een project besteedt hebt.
  En dat is nog lang niet alles. Je krijgt wekelijkse samenvattingen, kan uren op projecten boeken, uren op activiteit boeken, enz. Natuurlijk kun je altijd rekenen op hun Helpdesk om je te helpen wanneer je vragen hebt of problemen tegenkomt.
  Op de website kun je een rondleiding krijgen om te zien hoe alles in elkaar zit. Een video zal je aanwijzen hoe alles te werk gaat. Lees ook d ervaringen van diverse gebruikers om te zien wat zij erover te zeggen hebben.
  Er is maar 1 abonnement verkrijgbaar. Je betaalt per gebruiker, per maand. Als je geïnteresseerd bent, dan kun je dit software 14 dagen vrijblijvend uitproberen. Dit software is ideaal voor kleine ondernemingen, maar grote bedrijven kunnen het ook gebruiken.

  Voordelen

  Voordeel 1: Het heeft diverse mogelijkheden

  Voordeel 2: Je kunt dit software 14 dagen vrijblijvend uitproberen

  Nadelen

  Nadeel: Er is maar 1 abonnement verkrijgbaar.

  Verkrijgbaar bij:
 • 9. Nanda Urenregistratie

  Meer informatie

  Ook Nanda heeft alleen een urenregistratiesoftware voor je zonder dat je een ander programma erbij hoeft te downloaden.
  Nanda urenregistratie is ideaal voor zowel grote als kleine bedrijven. Het is geschikt voor administratiekantoren, bouwbedrijven, ZZP’ers, etc. De urenoverzicht van Nanda urenregistratie heft diverse mogelijkheden om je kostbare tijd te besparen:
  Je kunt altijd en overal je uren bijhouden. Of het nou via je webbrowser of je smartphone is. Zolang je een Wifi connectie hebt, kun je de uren die je gewerkt hebt altijd bijhouden.
  Als je een tijdsbudget met een klant hebt afgesproken, kun je bijhouden hoeveel tijd er nog overblijft. Zo zullen er geen overschrijdingen meer voorkomen.
  Deze software urenregistratie kun je eenvoudig met andere software programma’s koppelen. Programma’s zoals Moneybird urenregistratie, zodat je snel een factuur kunt opmaken en die naar de klant kunt versturen. Dat bespaart je dus ook wat tijd.
  Krijg inzichten in diverse activiteiten. Ga na hoeveel tijd je in een week aan een bepaald project besteedt hebt.
  Alle informatie kan naar Excel spreadsheets geëxporteerd worden.
  Geef anderen toegang zodat jullie samen kunnen kijken hoeveel tijd jullie aan projecten besteedt hebben aan de hand van de uren registratie software.
  Je krijgt ook een gecertificeerde kilometerregistratie.
  Er is maar 1 abonnement die je kunt nemen. De prijs hangt af van het aantal gebruikers die je wilt toevoegen. Als je een extra team hebt, dan kun je voor 2 gebruikers al een leuke korting krijgen. Jij bepaald zelf hoe lang je abonnement zal duren.
  Je kunt natuurlijk ook een proefperiode van 30 dagen nemen om te zien hoe het allemaal in elkaar zit.

  Voordelen

  Voordeel 1: Het is ideaal voor zowel grote als kleine bedrijven

  Voordeel 2: Je kunt een proefperiode van 30 dagen nemen

  Nadelen

  Nadeel: Er is maar 1 abonnement die je kunt nemen.

  Verkrijgbaar bij:
 • 10. Watch uren registratie software

  Meer informatie

  Als laatste hebben we de urenregistratiepakket en module van Watch-Projectenbeheer. Je hebt dus de keus om het als een apart programma of als een module te krijgen.
  Zowel het pakket als de module werken op ongeveer dezelfde manier. Met het pakket kun je eenvoudig je projectadministratie bijhouden en als je de module gebruikt, moet je die aan het Watch software toevertrouwen. De informatie uit het programma urenregsitratie kun je eenvoudig naar de facturatiemodule overbrengen.
  Wat alle mogelijkheden zijn:
  Je kunt het helemaal aan je bedrijfsproces aanpassen.
  Dankzij kenmerken en modules kun je overal waar je maar wilt registreren.
  Voeg kosten en artikelen toe aan geschreven uren of periodiek aan projectonderdelen.
  Het is mogelijk om in de cloud te werken zodat het overal te bereik is.
  Dankzij de urenadministratie app kun je het ook op je smartphone en tablet gebruiken.
  Als beheerder kun je zelf bepalen welk informatie toegevoegd mag worden en kun je het eenvoudig veranderen of aanpassen.
  Op de website kun je precies lezen hoe je het moet gebruiken. Er is ook een Demo verkrijgbaar als je dat zou willen zien. Er zijn 4 abonnementen die je kunt nemen:
  Alleen uren: hier kun je alleen een urenRegistratiepakket krijgen.
  Non profit: hier krijg je ook nog Agenda & Planning en Relatiebeheer.
  Zakelijk: voor een meer inhoudelijke pakket.
  Compleet: hier krijg je een compleet pakket.
  Er is een koopvariatie en een huurvariatie en van beide verschillen de prijzen. De prijs hangt af van het aantal gebruikers die je wilt toevoegen.

  Voordelen

  Voordeel 1: Je kunt 4 abonnementen nemen

  Voordeel 2: De prijs hangt af van het aantal gebruikers

  Nadelen

  Nadeel: Je kunt het niet gratis uitproberen

  Verkrijgbaar bij:

Best geteste Urenregistratie software

Als ondernemer is het prettig wanneer je tools gebruikt om je job gemakkelijker te maken. Er zijn daarom diverse programma’s die je kunt downloaden die je op verschillende manieren kunt gebruiken. Zo heb je ook urenregistratiesoftware programma’s die je kunt gebruiken om uren eenvoudig te kunnen registreren. Natuurlijk kun je dat ook met Excel doen, maar zulke programma’s zijn gemaakt om het sneller voor elkaar te krijgen. Ook is het gemakkelijk om deze te exporteren of om rapporten van ze te maken. Zo een programma maakt het ook gemakkelijk om diverse projecten tegelijk bij te houden, want het wordt niet alleen gebruikt om de uren van je werknemers bij te houden. Een urenregistratieprogramma houdt ook bij hoe lang je aan een project werkt. Jij kan van jou bijhouden terwijl je collega’s die van hun bijhouden en aan het eind kunnen de uren vergeleken worden. Tevens is het mogelijk om een limiet te plaatsen om te weten hoe lang je nog op een project kunt werken. meestal zitten deze software programma’s vast aan een facturatieprogramma. Die kunnen dan samenwerken om ook bij te houden wanneer er weer een factuur verstuurt moet worden, enz.

Urenregistratieprogramma

Diverse programma’s betekent diverse mogelijkheden. De meeste programma’s hebben kenmerken die overeen komen, maar er zijn ook vele verschillen. Zo kan zo een urenregistratieprogramma alleen te krijgen zijn of ben je verplicht om het met een ander programma te kopen. Soms is het een onderdeel van een facturatieprogramma of zelfs een heel boekhoudprogramma. Je kiest dus voor het pakket die het beste voor jou uitkomt. De meeste programma’s zijn eenvoudig te koppelen met andere boekhoudprogramma’s. Verder kan een abonnement verschillen. Bij de ene betaal je alleen voor de kenmerken die je gebruikt terwijl je bij de andere een maandelijkse betaling moet doen. Daarnaast kun je bij de ene programma zoveel gebruikers als je maar wilt gratis toevoegen, terwijl je bij een ander van tevoren moet aangeven hoeveel gebruikers je wilt toevoegen en is je prijs daarop gebaseerd. Let dus goed op, want bij de ene kun je goedkoper uitkomen dan bij de andere. Uiteindelijk ga je voor een programma kiezen die alles heeft die je nodig hebt. Vergeet niet om de gratis versies uit te proberen voordat je een definitief pakket neemt. De Demo’s zijn ook heel handig. Neem dus onze top 10 urenregistratie software koopgids dus goed door om te zien wat ze allemaal wel of niet aanbieden.

Welke urenregistratie software is het beste?

Om nou echt te zeggen welk product de absolute topper is, is eigenlijk niet te doen. Sommige mensen gaan liever voor een budget optie terwijl andere een zo duur mogelijk product willen aanschaffen. Om deze reden hebben wij verschillende reviews en product specificaties vergeleken om deze top 10 samen te stellen.

Wat zegt de consumenten bond over urenregistratie software?

De consumentenbond beste koop urenregistratie software is afgewogen in onze beoordeling. We hebben op de website gekeken hoe deze producten zijn beoordeeld. Vervolgens hebben wij dit verwerkt in onze eigen conclusie. We hopen dat dit jou helpt om een keuze te maken voor de aanschaf van het product.