Spycam

Wilt u een grapje uithalen met iemand? Zo een spycam kopen kan dan goed van pas komen.

Laatste update 20 april 2023

 • Beste keuze

  Verborgen (knoop) camera

  Meer informatie
  Samenvatting

  Wie zou nou verwachten dat je met een spycam in je knoop aan het rondlopen bent? De verborgen camera is misschien wel de beste spycam voor jou. Deze zie je ook heel veel terug in actiefilms.

  Voordelen

  Het filmt in HD kwaliteit

  Het kan 60 minuten lang filmen

  Nadelen

  Je krijgt geen SD kaart meegeleverd

 • Beste prijsklasse

  Brandalarm Spycam Wifi

  Meer informatie
  Samenvatting

  Deze spycam wifi ligt op een plek waar je het niet zou verwachten. Het is een Wifi spycam brandalarm die goed te pas komt wanneer je, bijvoorbeeld, op vakantie gaat. Een brandalarm met verborgen camera is ook een populaire gadget, deze is heel effectief.

  Voordelen

  Installeren is heel gemakkelijk

  Het heeft een 90 graden groothoeklens

  Spycam Wifi

  Nadelen

  Je hebt een goeie wifi verbinding nodig

 • Favoriet keuze

  Spy camera – Afluister apparaat

  Meer informatie
  Samenvatting

  Met dit spycam/afluisterapparaat kun je gesprekken afluisteren via het gsm netwerk. De spy camera met afluisterapparaat is één van de beste spycams verkrijgbaar. Je hebt een SIM kaart en geheugenkaart nodig die je in het apparaat plaatst.

  Voordelen

  Accu heeft een levensduur van 3 tot 5 dagen

  Heeft diverse mogelijkheden

  Nadelen

  Geen

Beste Spycam 2023

De beste spycam kopen? Bekijk dan eens onze beste spycam review. Deze beste uit een top 10 beste spycamera’s. Je ziet ze vaak in detective- en politie films. Kleine spycamera’s die alles opvangen wat iemand zegt en als bewijs dienen om hen in de boeien te slaan. Niet alleen geheime detectives en politieagenten kunnen zo een spycam gebruiken. Misschien wil jij iemand op heterdaad betrappen om mensen te overtuigen of wil je gewoon een kleine spycam voor de lol hebben. Op deze lijst zul je diverse soorten spycams tegenkomen die op diverse manieren gebruikt kunnen worden om iemand of iets stiekem te filmen. De beste spycam vind je eenvoudig en snel met onze vergelijker.

Top 10 Beste Spy Camera

NaamVideoresolutieAccuduurMeer informatie
Verborgen (knoop) camera1920 x 1080 pixels60 minuten
Brandalarm spycam1280 x 720 pixels3 uur
GSM Spy camera-3 tot 5 dagen (standby 12 tot 15 dagen)
Knoop camera720 x 480 pixels1,5 uur
Spy USB Camera720 x 480 pixels60 minuten
Spy Camera Pen720 x 480 pixels60 minuten
Aansteker spy camera1280 x 720 pixels90 minuten
Spy Camera Klok640 x 480 pixels2 uur
Mini camera720 x 480 pixels2 uur
USB Travel Adapter1920 x 1080 pixels2 uur
 • 1. Verborgen (knoop) spycam hd

  Meer informatie

  Wie zou nou verwachten dat je met een spycam in je knoop aan het rondlopen bent? De verborgen camera is misschien wel de beste spycam voor jou. Deze zie je ook heel veel terug in actiefilms.

  Het mag best wel een kleine camera zijn, maar het filmt in spycam HD kwaliteit. Het is niet zo onmisbaar dat je het ergens in de buurt van je hemdknopen kan vastmaken, maar als je hem een goede plek geeft zal niemand het kunnen zien. Je krijgt een clip mee zodat je het ergens aan je kleren kunt vastmaken. Het is ook klein genoeg dat je het in je huis of in je auto kunt plaatsen en dat niemand het zal zien.

  De camera kan zowel beeld en geluid opvangen. Als iemand in je huis of auto wilt inbreken, dan zal de camera alles duidelijk opvangen. Ook komt het met bewegingsdetectie en nachtzicht, wat natuurlijk altijd handig is.

  Alle opnames worden op een micro SD kaart tot 32 GB opgeslagen. De SD kaart krijg je niet meegeleverd. Het wordt opgeladen via een USB kabel. Met een volle accu kan het 60 minuten lang filmen.

  Het heeft een resolutie van 1920 x 1080 pixels die 30 fps maakt. Het heeft een maximale beeldhoek van 135 graden. De spycam kan zowel video’s als foto’s maken. Het weegt 11 gram en de afmetingen zijn 2.4 x 2.4 x 2.2 cm. De camera is schokbestendig.

  Voordelen

  Spycam hd kwaliteit

  Het kan 60 minuten lang filmen

  Nadelen

  Je krijgt geen SD kaart meegeleverd

  Verkrijgbaar bij:
 • 2. Brandalarm met verborgen camera

  Meer informatie

  Deze spycam ligt op een plek waar je het niet zou verwachten. Het is een Wifi spycam brandalarm die goed te pas komt wanneer je, bijvoorbeeld, op vakantie gaat. Een brandalarm met verborgen camera is ook een populaire gadget, deze is heel effectief.

  De camera komt met een 90 graden groothoeklens zodat het de hele ruimte goed kan filmen. Het werkt op stroom, maar het komt met een accu van 1200 mAh, dus als het zonder stroom komt te zitten kan het nog een tijdje meegaan.

  Het is een Wifi camera, dus het moet in een ruimte geplaatst worden die een goeie Wifi verbinding heeft. Verbinden met je Wifi netwerk gebeurt snel. Dankzij deze verbinding kun je overal ter wereld live de beelden bekijken en zelfs opnames downloaden. Het heeft een 32 GB Micro SD kaart nodig waarop je beelden kunt bewaren. De kaart heeft ruimte voor 32 uur aan opnames.

  Het installeren van de camera is heel eenvoudig en neemt ongeveer 20 minuten in beslag. Je hebt je smartphone of Windows PC daarvoor nodig. De programma die je nodig hebt zul je op GooglePlay en de App Store vinden.

  De camera heeft een video resolutie van 640 x 480, 1280 x 720 en 320 x 240 pixels. De framerate ervan is 30 fps. Het heeft een foto resolutie van 1600 x 1200 px. Dankzij de 1200 mAh accu werkt het 3 uur en heeft een oplaadtijd van 8 uren.

  Voordelen

  Installeren is heel gemakkelijk

  Het heeft een 90 graden groothoeklens

  Nadelen

  Je hebt een goeie wifi verbinding nodig

  Verkrijgbaar bij:
 • 3. Spy camera – Afluister apparaat

  Meer informatie

  Met dit spycam/afluisterapparaat kun je gesprekken afluisteren via het gsm netwerk. De spy camera met afluisterapparaat is één van de beste spycams verkrijgbaar.

  Je hebt een SIM kaart en geheugenkaart nodig die je in het apparaat plaatst. De SIM kaart heeft geen pincode nodig. Die kun je via je smartphone verwijderen. De Micro SD kaart van maximaal 16 GB wordt gebruikt om beelden op te slaan. Je hoeft alleen naar de gsm bug te bellen om te horen wat er in de ruimte gezegd wordt.

  De accu heeft een levensduur van 3 tot 5 dagen en als het op standby is kan dat verder uitgebreid worden naar 12 tot 15 dagen. Dit apparaatje heeft vele mogelijkheden:

  – Stuur SMS ‘000’ naar de SIM kaart van het toestel om een foto te maken en op te slaan (micro SD)

  – Stuur SMS ‘111’ naar de SIM kaart van het toestel om een foto te maken en via MMS naar jouw smartphone te sturen

  – Stuur SMS ‘222’ naar de SIM kaart van het toestel om een video opname te doen (wordt opgeslagen op de geheugen kaart). SMS ‘444’ om de opname te stoppen

  – Stuur SMS ‘333’ naar de SIM kaart van het toestel om audio op te nemen (wordt opgeslagen op de geheugen kaart). SMS ‘444’ om de opname te stoppen

  – Stuur SMS ‘999’ naar de SIM kaart van het toestel om de geheugenkaart te wissen

  – Stuur SMS ‘777’ naar de SIM kaart van het toestel om een sms naar je eigen toestel te sturen als het geluid rond het toestel de 30 dB overscheidt.

  – Stuur SMS ‘888’ naar de SIM kaart van het toestel om naar je eigen toestel te bellen als het geluid rond het toestel de 30 dB overscheidt.

  Voordelen

  Accu heeft een levensduur van 3 tot 5 dagen

  Heeft diverse mogelijkheden

  Nadelen

  Geen

  Verkrijgbaar bij:
 • 4. Knoop camera

  Meer informatie

  Hier hebben we wel een camera die als knoop camera kan dienen. Niemand die er wat val zal merken. De knoop camera is heel doeltreffend. Deze voordelige spycam is online te bestellen.

  Deze kleine camera kan zowel beeld als geluid voor je opnemen. Plaats het aan de binnenkant van je hemd, bloes of ergens anders om de persoon die voor je zit te kunnen filmen. Het kan zowel video’s als foto’s maken.

  De opnames kun je zorgvuldig op een Micro SD kaart bewaren zodat niets verloren gaat. Het moet een SD kaart van 16 GB zijn. 1 video uur neemt ongeveer 1 GB in beslag. Je krijgt het dus niet met dit product meegeleverd. Jammer genoeg is dit alles wat er over de camera bekend is.

  De camera heeft een video resolutie van 720 x 480 pixels en een foto resolutie van 2048 x 1536 pixels. Het heeft een framerate van 30 fps. Het werkt op een lithium-ion batterij. Met een volle accu kan het 1,5 uur werken. Het heeft een bestandsgrootte van 20-25mb per minuut. De afmetingen ervan zijn 60 x 25 x 10 (LxBxH)

  Voordelen

  Het kan zowel beeld als geluid opnemen

  Heel klein

  Nadelen

  Over de camera is niets bekend

  Verkrijgbaar bij:
 • 5. Spy USB Video Camera

  Meer informatie

  De volgende spycam zit in een USB stick die je onopgemerkt overal kunt meenemen.

  Tegenwoordig gebruikt iedereen een USB stick om data van de ene plek naar het andere te verhuizen. Als je ermee op kantoor zit zal niemand er iets van denken.

  Deze spycam kan zowel beeld als geluid opnemen en wel in HD kwaliteit. Het is ook voorzien van een motion detector zodat het begint te filmen zodra het een beweging aanvoelt. Je hoeft het helemaal niet aan te raken om het te laten filmen.

  Het heeft een accu die een capaciteit heeft van 300mAh. Deze kan dus ongeveer 60 minuten lang werken. Opladen gebeurt via een USB kabel. Alle beelden worden op een 32 GB Micro SD kaart geplaatst. Die moet je apart kopen. Spy USB video camera, een kleine en compacte spycam. Deze spycam kopen? Bekijk hier de aanbieders.

  De camera geeft je opnames van AVI-formaat en JPG afbeeldingen. De opnames hebben een resolutie van 720 x 480 pixels en de afbeeldingen hebben een resolutie van 1280 x 1024 pixel. De camera heeft een frame rate van 25-30 fps. Het heeft een maximale kijkhoek van minder dan 135 graden.

  Voordelen

  Het kan 60 minuten lang werken

  Motion detector

  Nadelen

  Geen

  Verkrijgbaar bij:
 • 6. Verborgen Spy Camera Pen

  Meer informatie

  Zo een verborgen pen zijn we al eerder gewend in films te zien. Nu kun je het zelf ook gebruiken. De verborgen spycam in de vorm van een pen, is echt een James Bond gadget.

  Het is een glanzende zwarte pen met een gouden punt en clip. De camera bevindt zich net aan de bovenkant van de clip, dus het is heel erg klein. Maar dat betekent niet dat het geen goede opnames kan maken. Het kan zowel opnames als foto’s maken.

  De camera kan zowel beeld als geluid opnemen en is heel gemakkelijk om te gebruiken. dankzij de handige plaatsing van de camera, kun je de pen gewoon in je borstzak plaatsen en het zal alles wat ervoor is goed kunnen filmen. Het heeft een Micro USB kaart van 16 GB nodig zodat de beelden erop geplaatst kunnen worden.

  Je krijgt instructies over hoe je de pen moet gebruiken. Hoe je het aan en uit kunt schakelen, hoe je opnames en foto’s moet maken en hoe je de tijd ervan moet instellen. Alles kun je op de website lezen en de handleiding die je meekrijgt.

  De camera heeft een videoresolutie van 720 x 480 pixels en een frame rate van 30 fps. Video’s worden als AVI opgeslagen. Verder heeft het een fotoresolutie van 1280 x 1024 pixels. Het bestand heeft een grootte van ongeveer 800 MB. De accu heeft een oplaadtijd van 2 uur en kan 1 uur lang continue werken. Het is ook nog spatwaterdicht.

  Voordelen

  Het is klein, maar maakt goede opnames

  Het is spatwaterdicht

  Nadelen

  Het moet 2 uren opgeladen worden

  Verkrijgbaar bij:
 • 7. Aansteker spycam

  Meer informatie

  Als je een roker bent, dan kun je met een aansteker rondlopen die je op meerdere manieren kunt gebruiken. Deze aansteker spycam, is een kleine camera in de vorm van een aansteker. Met de gadget ben je gegarandeerd een spion.

  Deze elektrische aansteker komt met een heel kleine camera die aan de onderkant ervan te vinden is. Het handige van deze spy camera, is dat je het echt kunt gebruiken om je sigaar of sigaret aan te steken. Vlak naast de spy camera is er ook een flashlight te vinden. De knop ervan zit aan de zijkant van de aansteker.

  Bediening ervan is heel eenvoudig. Als je de nodige opnames gemaakt hebt, dan kun je het via de USB met je computer koppelen om de beelden te bekijken. Om de beelden op te slaan heb je een Micro SD kaart van 32 GB nodig. Die krijg je jammer genoeg niet meegeleverd. De camera kan zowel beeld als geluid opnemen.

  Het is wel jammer dat het geen foto’s kan maken.

  De camera heeft een videoresolutie van 1280 x 720 pixels en een frame rate van 30 fps. Het kan 90 minuten lang continue filmen. Verder kan het video’s alleen als AVI opslaan.

  Voordelen

  Het kan ook sigaretten aansteken en als flashlight gebruikt worden

  Kan beeld als geluid opnemen

  Nadelen

  Het kan geen foto’s maken

  Verkrijgbaar bij:
 • 8. Spy camera Klok

  Meer informatie

  Deze spy cam it in een klok die je op je staande op je bureau of een door jou gekozen plek kunt plaatsen. Een spionnen klok, wie wil die nou niet hebben. Bestel de spy camera klok online.

  Het ziet eruit als een normale klok en werkt ook als één. Niemand zal weten dat er een kleine camera erin zit die alles filmt wat zij doen. Het komt met bewegingsdetectie, dus het begint te filmen wanneer het een beweging voelt. Als er geen beweging meer is wordt de opname opgeslagen.

  Het heeft een Micro SD kaart van 8 GB nodig om de opnames op te slaan. Daarmee kan het ongeveer 2 uur opnames maken. Je kunt de klok dan via een USB kabel met je computer koppelen om de opnames te bekijken, wissen, bewerken, enz. De SD kaart kun je samen met de klok bestellen.

  De camera kan zowel beeld als geluid opnemen. Wel kan het geen foto’s maken.

  De camera heeft een videoresolutie van 640 x 480 pixels en een frame rate van 30 fps. De klok is uitklapbaar en heeft dan een afmeting van 70 x 19 mm.

  Voordelen

  Het lijkt op een normale klok

  Kan 2 uren lang opnames maken

  Nadelen

  Kan geen foto’s maken

  Verkrijgbaar bij:
 • 9. Mini camera

  Meer informatie

  Dit is de kleinste DC camcorder ter wereld. Het iseen mini camera die je niet alleen als sport-, helm-, body-, en webcam, maar ook als een spy camera kan gebruiken.

  Deze mini komt komt met diverse montage clips zodat je het op diverse manieren kunt gebruiken. Je zou het aan je borstzak vast kunnen maken om iemand met wie je praat te kunnen filmen. Ook kun je het aan je motorhelm vastmaken om te filmen wanneer je aan het stunten bent. Met deze camera kun je diverse richtingen op.

  Het is handmatig en geluid geactiveerd, dus jij hoeft het niet per sé zelf aan te doen. Alle opnames die het maakt kan op een 8 GB Micro SD kaart geplaatst worden. Het heeft dus een opnametijd van 2 uur. De SD kaart krijg je niet mee met dit product. Een mini camera is zeer geschikt voor spionage. Bestel deze mini camera online.

  De camera heeft een videoresolutie van 720 x 480 pixels en een frame rate van 30 fps. Het heeft een fotoresolutie van 1280 x 960 pixels. Het neemt video’s in AVI formaat op. De cover van de camera is gemaakt van waterafstotende rubber, dus je hoeft niet bang te zijn voor een beetje regen. Tevens komt het met LED indicatie. Het weegt 50 gram en de afmetingen zijn 55 x 20 x 18 mm.

  Voordelen

  Je kan het ook als sport-, helm-, body-, en webcam gebruiken

  Gemaakt van waterafstotende rubber

  Nadelen

  Je krijgt geen SD kaart mee

  Verkrijgbaar bij:
 • 10. USB Travel Adapter spy camera

  Meer informatie

  Deze spy camera zit in een travel adapter die je overal met je mee kunt nemen. Het kan niet alleen een gebeurtenis voor je filmen, maar kan ook je smartphone voor je opladen.

  Je kunt het overal plaatsen waar je maar wilt. Het zal niemand opvallen. Je het kan met een Wifi netwerk verbinden en dat betekent dat je live de beelden kunt bekijken en wel overal ter wereld. Als je een spy camera voor lange periodes nodig hebt, dan is deze de ideale tool die je kunt gebruiken.

  De opnames kunnen op een SD kaart van 8 GB geplaatst worden. De SD kaart moet apart worden gekocht. Een USB Travel Adapter spycam is eenvoudig in gebruik. Deze spycam kopen? Bekijk de beste aanbieder.

  De camera heeft een hoge videoresolutie van 1920 x 1080 pixels en een frame rate van 30 fps. Het heeft een werkduur van 2 uur. Het weegt 68 gram en de afmetingen zijn 16 x 6.9 x 3 cm.

  Voordelen

  He kan ook je smartphone opladen

  Kan 2 uren lang werken

  Nadelen

  Geen

  Verkrijgbaar bij:

Best geteste spycam

Het kan best gemakkelijk zijn om iemand te filmen zonder dat ze het door hebben, maar in sommige gevallen heb je een kleiner en minder opvallende camera nodig. Zoals je gezien hebt zijn er spycam’s in verschillende vormen te krijgen. Je kunt het als een knoop dragen, als een klok op je bureau plaatsen of met je als een aansteker meenemen. Vele mensen denken aan negatieve aspecten als ze aan een kleine verborgen camera kopen, maar dat hoeft niet zo te zijn. Je kunt een spycam in je huis plaatsen als je wilt zien of er iemand stiekem en zonder jouw toestemming in je kamer komt of om iemand in een leugen te betrappen. Soms heb je zo een kleine verborgen camera kopen nodig om je een handje te helpen. De opnames ervan kun je dan als harde bewijs gebruiken. De beste spycam review, om de juiste spionnen camera te vinden.

Niet alle spycamera’s zijn even goed. Vele van deze producten hebben geen bekend merk en sommige hebben helemaal geen merk. Om een goed idee te krijgen over hoe goed een camera werkt, ga je een beetje moeten rondkijken. Misschien heeft deze website niet genoeg informatie voor je, dan ga je verder moeten googlen. Bij het uitkiezen van een spycam, moet je ook kijken naar hoe je het gaat gebruiken. Als je eentje voor 24/7 surveillance wilt, dan gaat dat niet lukken. De meeste spycamera’s hebben een korte werkduur omdat ze op oplaadbare accu’s werken. Tenzij de camera op elektriciteit werkt. Probeer na te gaan hoeveel mensen je product gekocht en uitgeprobeerd hebben. Als je recensies hebt gevonden dan heb je een beter idee of je een product wel of niet moet kopen. Een spycam kopen hoeft niet lastig te zijn met onze beste spy camera top 10 en review.

Lees meer over:

Welke spycam is het beste?

Om nou echt te zeggen welk product de beste spycam is, is eigenlijk niet te doen. Sommige mensen gaan liever een kleine verborgen camera kopen terwijl andere gewoon de beste spy camera kopen willen. Om deze reden hebben wij verschillende reviews en product specificaties vergeleken om deze top 10 samen te stellen.

Wat zegt de consumenten bond over spycams?

De consumentenbond beste koop spycam is afgewogen in onze beoordeling. We hebben op de website gekeken hoe deze producten zijn beoordeeld. Vervolgens hebben wij dit verwerkt in onze eigen conclusie. We hopen dat dit jou helpt om een keuze te maken voor de aanschaf van het product.