Alles in 1 pakket

Alles wat je nodig hebt in 1 pakket, hier vin je het beste alles in 1 pakket die er verkrijgbaar zijn.

Laatste update 1 juni 2020

 • Beste keuze

  NLE

  Meer informatie
  Samenvatting

  De NLE (Nederlandse Energie Maatschappij) is de grootste onafhankelijke energieleverancier van Nederland. Eind 2016 zijn ze begonnen met hun aanbieding van bellen, TV en internet.

  Voordelen

  Beste Alles-in-1 provider 2016

  Gratis wifi versterker

  Nadelen

  Ze moeten betere klantenservice hebben

 • Beste prijsklasse

  T-Mobile

  Meer informatie
  Samenvatting

  Ook T-Mobile heeft een voordelige all in one pakket voor je. Als je nog geen interactieve Tv hebt, dan ben je heel wat aan het missen.

  Voordelen

  Voordelig bellen

  Gratis TV anywhere App

  Nadelen

  Betere klantenservice

 • Favoriete keuze

  Tele2

  Meer informatie
  Samenvatting

  Tele-2 geeft je ook de mogelijkheid om je pakket zelf samen te stellen. Hierdoor heeft Tele-2 misschien wel de beste all in one tv internet bellen op de markt.

  Voordelen

  Keuze uit 3 pakketten

  6 maanden 50% korting per maand op TV

  Nadelen

  Internet snelheid

Beste alles in een pakket vergelijken

Heb je weleens nagedacht om een alles in 1 pakket af te sluiten? Een abonnement afsluiten die zowel internet als vast bellen en TV heeft. Zo een abonnement komt met vele voordelen, maar de grootste is dat je een flinke korting kunt genieten. Vele providers bieden zulke pakketten aan en ze zitten vol leuke extraatjes en kortingen. Het enige wat jij hoeft te doen, is een alles in 1 pakket vergelijken en uitkiezen. Lees dus verder om te zien welke de beste alles in 1 pakket te koop zijn op dit moment.

Beste alles in 1 pakket vergelijken consumentenbond

NaamVoordeligst pakketAantal bundelsMeer informatie
NLE€ 29,951
T-Mobile€ 24,501
Tele2€ 31,-3
Online.nl€ 29,-1
Ziggo€ 34,953
Caiway€ 46,-3
Zeelandnet€ 30,-3
SKV€ 43,253
Fiber€ 39,953
Jonaz€ 44.902

 

 • De NLE (Nederlandse Energie Maatschappij) is de grootste onafhankelijke energieleverancier van Nederland. Eind 2016 zijn ze begonnen met hun aanbieding van bellen, TV en internet. Hun klantenkring is dus snel aan het groeien. Misschien wel het beste all-in-one pakket voor jou.

  Wat kun je allemaal verwachten wanneer je een all-in-one pakket bij hun afsluit?

  • Internet

  Hun pakket bieden ze via het vertrouwde KNP netwerk aan. Je kunt alvast op een sterke en vertrouwde verbinding rekenen. Om ervoor te zorgen dat je van een snelle Wifi-verbinding kunt genieten, krijg je een V10-modem. Een goed signaal is natuurlijk ook nodig en daarom krijg je ook nog een gratis Wifi-versterker. Wil je toch nog een hulpmiddel die je altijd een sterke signaal kan garanderen? Vraag dan naar de Ubiquiti. De installateur heeft altijd wel eentje bij zich.

  • Televisie

  Als we naar de televisie kijken, dan zien we dat je van een digitale tv kunt genieten en dat ook nog via je internetverbinding. Zelfs als je geen Smart Tv hebt kan dat gebeuren.

  Je kunt alvast hun Basispakket nemen die je toegang tot wel 100 zenders geeft waarvan 32 in HD-kwaliteit zijn. Tevens krijg je supersnelle radiozenders. Als je nog meer wilt hebben, dan kun je extra TV-pakketten nemen. Je hebt keuze uit 10 pakketten.

  Als je voor NLE kiest, dan krijg je van hun de eerste tv-ontvanger (Settopbox). Als je meerdere tv’s hebt, dan heb je meerdere ontvangers nodig. Zo een TV ontvanger kost maar een extra € 4,- per maand.

  • Bellen

  Je krijgt een standaard pakket waarmee je voordelig naar Nederlandse en buitenlandse nummers kunt bellen. Je kunt daarna kiezen uit 3 bundels: Bellen Onbeperkt Vast, Bellen Onbeperkt mobiel en Bellen Onbeperkt Buitenland.

  Voordat je een pakket bestelt, moet je eerst nagaan of je koper- of glasvezelafsluiting hebt. NLE levert beide aansluitingen, maar natuurlijk moet er eerst nagegaan worden welke aansluiting jij nodig hebt. Om hierachter te komen hoef je alleen je postcode in te vullen. Bestel dit all-in-one pakket hieronder.

  Ben je al een Energieklant van NLE? Dan ontvang je een eenmalig €25,00 combikorting bij je Alles-in-1-pakket.

  Voordelen

  Beste Alles-in-1 provider 2016

  Gratis wifi versterker

  Nadelen

  Ze moeten betere klantenservice hebben

  Verkrijgbaar bij:
 • 2. T-Mobile

  Meer informatie

  Ook T-Mobile heeft een voordelige all-in-one pakket voor je.

  • Televisie

  Als je nog geen interactieve Tv hebt, dan ben je heel wat aan het missen. Jij beslist zelf wanneer je naar een programma wilt kijken. Ook kun je programma’s pauzeren en opnemen. Heb je een programma gemist? Je krijgt 10 dagen de tijd om het alsnog te bekijken. Als je een all-in-one pakket van T-Mobile neemt, dan kun je wel 60 Tv-zenders verwachten waarvan minimaal 30 in HD-kwaliteit zijn. Dankzij de FOX 1 Eredivisie mis je geen enkel voetbalwedstrijd meer. Het is ook mogelijk om bepaalde momenten of doelpunten meerdere malen te bekijken.

  Dankzij de Tv Anywhere App kun je overal en altijd Tv kijken op je mobiel of tablet.

  • Internet

  Als we naar het internet kijken, dan zien we dat T-Mobile zowel via DSL als glasvezel een snelle verbinding aanbieden. Internet snelheid kan tot liefst 500 Mbps gaan. Je internetsnelheid en beschikbaarheid is afhankelijk van je adres.

  Dankzij hun Wifi-service zul je nooit meer last krijgen van een slecht bereik. Als je wilt, dan is het mogelijk om een monteur te krijgen die gratis een Wifi-check kan doen. Heb je toch onvoldoende bereik? Dan installeren ze een Wifi-versterker voor je. Veel services bij dit all-in-one pakket.

  • Bellen

  Ook kun je met dit pakket voordelige bellen. Dat kan zowel naar vaste als mobiele nummers. Bij T-Mobile mag je gratis je oude nummer behouden. Je mag in totaal 2 nummers naar T-Mobile Thuis brengen. Als je liever een nieuwe nummer wilt hebben, dan hoef je dat alleen maar door te geven.

  De gratis Overstapservice van T-Mobile zorgt ervoor dat overstappen zonder problemen verloopt. Gedurende die periode ga je niet zonder internet komen te zitten. Daar zorgen ze wel voor.

  Voordelen

  Voordelig bellen

  Gratis TV anywhere App

  Nadelen

  Betere klantenservice

  Verkrijgbaar bij:
 • 3. Tele2

  Meer informatie

  Tele-2 geeft je ook de mogelijkheid om je pakket zelf samen te stellen. Hierdoor heeft Tele-2 misschien wel de beste all-in-one pakketten op de markt.

  • Internet

  Je kunt rekenen op een snelle en betrouwbare internetafsluiting die zonder onnodige extra’s komt. Er zijn 3 variaties waar je uit kunt kiezen: tot 20, 50 of 100 Mb/s. Ze worden respectievelijk Light, Basic en Extra genoemd. Op de website kun je nagaan welke bij jouw past. Je hoeft geen verzendkosten te betalen, maar moet wel een eenmalige betaling van € 25,- aansluitkosten doen. Er is verder een gratis Overstapservice die je helpt bij het overstappen en die ervoor zorgt dat je niet zonder internet komt te zitten.

  • Televisie

  Hier ga je moeten kiezen tussen 2 variaties: TV Light of TV Basis. TV Light geeft je 20 populaire zenders waarvan 19 in HD zijn. TV Basis geeft je 49 zenders waarvan 29 in HD zijn. Met beide krijg je toegang tot Online TV, Programma Gemist & de Videotheek. Er zijn ook extra zenderpakketten die je kunt nemen om je aantal zenders uit te breiden. Je kunt ze maandelijks aan en uit zetten.

  • Bellen

  Tele-2 heeft overzichtelijke belpakketten voor Vast bellen. Je hoeft alleen te bepalen hoe vaak je gaat bellen. Of het af en toe is of dagen lang. Op de maandelijkse factuur ga je precies kunnen zien hoeveel je eigenlijk belt. Mede hierdoor één van de beste all-in-one pakketten.

  Hun meest gekozen pakket is het Basis pakket. Op hun website krijg je een duidelijke overzicht zodat je precies kunt nagaan wat je nou allemaal kunt verwachten voor je internet, Tv of bellen.

  Voordelen

  Keuze uit 3 pakketten

  6 maanden 50% korting per maand op TV

  Nadelen

  Internet snelheid

  Verkrijgbaar bij:
 • 4. Online.nl

  Meer informatie

  Geniet ook van de voordelen die je uit een All-in-One pakket van Online.nl kunt krijgen. Natuurlijk kun je het naar eigen wens samenstellen. Een overzichtelijk all-in-one pakket met vele voordelen voor de afnemer.

  Wat je van allemaal kunt verwachten:

  • Internet

  Je krijgt een DSL internet met een snelheid tot 100 Mb/s en een glasvezel internet snelheid van 200 Mb/s. Dit krijg je via het stabiele en betrouwbare KPS netwerk. Je krijgt een draadloze Wifi modem mee die helemaal gratis is en overal in huis beschikbaar is.

  • Televisie

  Met de Interactieve Tv van Online.nl kun je veel doen. Je krijgt alvast de beste beeld- en geluidskwaliteit, kijkt Tv door je hele huis en kunt genieten van diverse extraatjes. Zo kun je programma’s opnemen, pauzeren en van begin kijken. Verder ga je Tv op apparaten zoals laptops, smartphones en tablets kunnen kijken. Tevens krijg je Video on Demand zodat je naar de nieuwste films en series kunt kijken.

  • Bellen

  Als je hun All-in-One pakket neemt, dan krijg je standaard belabonnement Bellen Basis mee. Hiermee kun je voordelig bellen, maar worden de kosten wel per minuut afgerekend. Je kunt ook extra bellen bundels van € 5,- en € 10,- nemen om 0 cent per minuut te bellen. Je oude nummer mag je gratis behouden.

  Je krijgt Installatiegarantie zodat je er verzekert van kunt zijn dat alles goed geïnstalleerd zal worden. Ook is er een gratis Overstapservice dat natuurlijk altijd welkom is.

  Voordelen

  72 tv-zenders

  Gratis overstapservice

  Nadelen

  Wachttijd klantenservice telefoon

  Verkrijgbaar bij:
 • 5. Ziggo

  Meer informatie

  Ziggo beloofd je alleen al met hun Basis pakket overal in huis perfecte Wifi te zullen leveren. Het Ziggo all-in-one pakket is heel erg populair, en wordt daarom ook veel afgenomen in Nederland. Misschien is dit wel het beste all-in-one pakket voor jou!

  Ziggo heeft 3 pakketten waar je uit kunt kiezen:

  • Start: je krijgt een download snelheid van 40 Mbit/s en een upload snelheid van 4 Mbit/s. Voor je TV krijg je 77 zenders waarvan 23 van HD-kwaliteit zijn. Jammer genoeg kun je met dit pakket geen programma’s opnemen, pauzeren of terug naar het begin gaan. Dit mag alleen vanaf het 2e
  • Complete; dit is hun meest gekozen pakket. Het komt met een download snelheid van 200 Mbit/s en een upload snelheid van 20 Mbit/s. Ook hier krijg je 77 zenders waarvan 23 in HD komen.
  • Max: hier krijg je een dubbele download en upload snelheid, dus 400 en 40 Mbit/s. met dit pakket kun je meer dan 129 zenders krijgen waarvan 50 in HD-kwaliteit zijn.

  Verder hebben ze voor de rest dezelfde eigenschappen. Bij allemaal krijg je een gratis modem met gratis internetbeveiliging. Ook krijg je bij alle 3 gratis Ziggo sport om al je wedstrijden te kunnen volgen. tevens mag je bij alle 3 je oude nummer behouden en gaat vast bellen je maar € 11,- per minuut kosten.

  Als je je Vodfone met Ziggo combineert, dan kun je genieten van gratis extraatjes. Zo kun je maandelijks een korting van € 5,- krijgen en een gratis tv-pakket die je elk maand kunt wisselen.

  Je kunt hier ook rekenen op een Overstapservice en een installatiegarantie. Heb je problemen? Dan kun je 7 dagen per week contact opnemen met hun klantenservice. Bekijk de prijs van dit voordelige all-in-one pakket van Ziggo.

  Voordelen

  Keuze uit 3 pakketten

  Online tv-kijken met Ziggo GO

  Nadelen

  Slechte klantenservice

  Verkrijgbaar bij:
 • 6. Caiway

  Meer informatie

  Van Caiway kun je al een voordelige pakket krijgen voor € 46,- per maand. Misschien wel het goedkoopste all-in-one pakket, welke in Nederland verkrijgbaar is.

  Allereerst kun je nagaan welke diensten er op jouw adres beschikbaar zijn, want je moet natuurlijk een pakket kiezen die helemaal goed werkt. Caiway heeft 3 pakketten aan te bieden:

  • Alles-in-1 Voordelig: hier krijg je internet die een download snelheid van 100 Mbit/s en een upload snelheid van 100 Mbit/s heeft. Voor de benodigde apparaten ga je €95 aan verzendkosten moeten betalen. Dit hoeft niet bij de andere pakketten. Voor interactieve tv betaal je € 7.50 per maand en je kunt verder onbeperkt bellen voor € 14.95 per maand.
  • Alles-in-1 Slim: je internet download en upload snelheid is beide 300 Mbit/s. interactieve tv zal hier € 5,- per maand kosten en onbeperkt bellen kun je al vanaf €95 per maand.
  • Alles-in-1 Snel: internet download en upload snelheid zijn beide 600 Mbit/s. interactieve tv zal dan €0 per maand kosten en je kan al vanaf € 10.95 onbeperkt bellen.

  Voor de rest hebben de pakketten dezelfde kenmerken: je krijgt meer dan 70 televisie zenders waarvan 35 in Full HD zijn, je kunt live tv kijken vanuit je smartphone of tablet en je kunt voordelig bellen. Je krijgt van hun een moderne modem zonder ingebouwde Wifi-functie. Met een losse Wifi-router kun je zelf beslissen welke het beste bij jou past.

  Ben je een voetbal fan? Nou, dan zou je ook de FOX Sports Eredivisie kanaal kunnen nemen en wekelijks genieten van spannende voetbalwedstrijden.

  Installatie lukt altijd dankzij hun Installatiegarantie. Je kunt proberen alles zelf te installeren, maar als het niet lukt kun je altijd op hun hulp rekenen. Bekijk meteen de prijs, vergelijk en bestel vandaag nog jouw eigen all-in-one pakket online.

  Voordelen

  Snelle internet

  Beschikbaarheid meteen checken

  Nadelen

  Prijzig

  Verkrijgbaar bij:
 • 7. Zeelandnet

  Meer informatie

  Zeelandnet beweert de beste internet van Zeeland te hebben. Een prima aanbieder voor all-in-one pakketten als je in Zeeland en daarbuiten woont.

  Ook hier zijn er 3 pakketten waar je uit kunt kiezen:

  • Alles-in-1 Instap: je krijgt een internet download snelheid van 80 Mbit/s en een upload snelheid van 4 Mbit/s. Als we naar de Tv-zenders kijken dan zien we dat je meer dan 60 zenders krijgt. 27 van ze zijn HD-kwaliteit. Verder krijg je ook nog een gratis Tv module ter waarde van € 89,-. Het is verder ook mogelijk om Tv op meerdere schermen tegelijk te kijken en ook nog op je smartphone en tablets. Daarnaast kun je onderling gratis bellen (Vaste Telefonie)
  • Alles-in-1 Premium. Hier kun je ongeveer dezelfde kenmerken verwachten. Alleen is het download en upload snelheid sneller met 150 Mbit/s en 50 Mbit/s. Ook krijg je enkele nieuwe kenmerken zoals programma’s opnemen en van begin bekijken met de Delta Tv App. Tevens krijg je een extra gratis Wifi-punt.
  • Alles-in-1 Super: dit is het snelste pakket met een download snelheid van 400 Mbit/s en een upload snelheid van 15 Mbit/s. Het hele pakket is hetzelfde als de Premium. Alleen krijg je ook nog een Delta Pluspakket.

  Internet wordt volledig gratis voor je geïnstalleerd. Je krijgt ook nog een gratis FOX Sports 1 en FOX Sports GO zodat je kunt genieten van de belangrijke Eredivisie wedstrijden.

  Voordelen

  Keuze uit 3 pakketten

  TV kijken via de Delta TV App

  Nadelen

  Snelheid internet kan beter

  Verkrijgbaar bij:
 • Met de All-in-1pakketten van SKV krijg je behalve internet, Tv zenders en bellen ook nog radiozenders waar je van kunt genieten.

  Zoals bij de meeste All-in-one pakketten heb je hier ook keuze uit 3. Kies het pakket die jij het beste bij he past:

  • All-in-1 Instap: als we naar internet kijken, dan krijg je hier een download en upload snelheid van 60 Mb/s. Het is perfect voor gamers en om HD video’s mee te kijken. Als we naar de TV zenders kijken, dan zien we dat je 27 SD+HD zenders, 43 digitale SD zenders, 2 digitale 4K zenders en 31 analoge zenders krijgt. Verder krijg je ruim 100 digitale radiozenders en 30 analoge zenders. Daarnaast kun je voordelig naar vaste en mobiele nummers wereldwijd bellen.
  • All-in-1 Compleet: internet snelheid is weer een beetje sneller. Download en upload snelheid zijn beide 100 Mb/s. Dit pakket komt met dezelfde aantal TV en radio zenders. Verder kun je onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers. Je kunt ook onbeperkt bellen naar vast in Europa.
  • All-in-1 Extra: hier zal je download snelheid 200 Mb/s en upload snelheid 100 Mb/s zijn. Ook krijg je, naast de 2 digitale 4K zenders en 31 analoge zenders, 39 digitale SD+HD TV-zenders en 57 digitale SD TV-zenders. Hou je van voetbal? Dan zul je zeker blij zijn met de FOX Sports Eredivisie zender. En natuurlijk kun je verder onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland en vaste nummers in Europa.

  Verder hebben de pakketten ongeveer dezelfde kenmerken. Bezoek de website om alles volledig door te nemen.

  Voordelen

  Diverse pakketten

  Interactieve tv voor tablet en telefoon

  Nadelen

  Slechte service

  Verkrijgbaar bij:

Wil jij jouw televisie kijk ervaring zo optimaal mogelijk hebben? Bekijk dan ook eens :

Welke alles in 1 pakket is het beste

Om nou echt te zeggen welk product de absolute topper is, is eigenlijk niet te doen. Sommige mensen gaan liever de goedkoopste alles in 1 pakket vergelijken terwijl andere een zo duur mogelijk product willen aanschaffen. Om deze reden hebben wij verschillende reviews en product specificaties vergeleken om deze top 10 samen te stellen.

Wat is de alles in 1 pakket vergelijken consumentenbond opinie?

De consumentenbond beste koop all-in-one pakket is afgewogen in onze beoordeling. We hebben op de website gekeken hoe deze producten zijn beoordeeld. Vervolgens hebben wij dit verwerkt in onze eigen conclusie. We hopen dat dit jou helpt om een keuze te maken voor de aanschaf van het product.