[vc_row][vc_column][vc_column_text]Beste loterij kiezen? Bekijk dan eens onze top 10 beste loterijen. De beste loterij vind je met behulp van onze review. Een ieder droomt ervan om genoeg geld te hebben zodat ze een zorgeloos leven kunnen lijden. Als je niet in een rijek familie geboren bent, dan moet dat op een ander manier gebeuren. Een groot geldsbedrag winnen is dan de volgende stap. Ja, de kans is klein dat je snel een groot bedrag gaat winnen. Daarom speelt men wekelijks of soms zelfs dagelijks om toch nog in de prijzen te vallen. Hier zijn er enkele loterijen waar je aan deel kunt nemen om ook jouw geluk te beproeven. De beste loterij vind je hier, bekijk de beste loterijen van Nederland. [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Beste loterij top 10

NaamTrekkingenVolgende jackpotMeer informatie
Staatsloterij10e van elk maand€ 11.000.000,-
KraslotenDagelijks€1.280.000,-
VriendenLoterijMaandelijks (14 trekkingen)€ 100.000,-
BankGiro LoterijMaandelijks (15 trekkingen)€ 50.000,-
Postcode LoterijMaandelijks (14 trekkingen)€ 25.000,-
Miljoenenspel3x wekelijks€ 1.000.000,-

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Staatsloterij

Als je met deze loterij meedoet, dan heb je kans om elk 10e van de maand een groot geldbedrag te winnen. De Staatsloterij heeft met een uitkering van rond de 70% het hoogste uitbetalingspercentage van alle loterijen in Nederland. Misschien wel de beste loterij voor jou.

Loten zijn via de website te kopen, maar je kunt ook een verkooppunt bij jouw in de buurt opzoeken. De uitslag en winnaars worden op de website geplaatst. Als je in de prijzen bent gevallen, dan kun je dat ook via de website aangeven. Daarnaast zijn er ook nog special trekkingen zoals 1 juli, 1 oktober en oudejaarstrekking.

Wil je niet telkens elke maand aanmelden? Geen nood. Het is mogelijk om je voor 3 maanden of meer te abonneren zodat je automatisch meespeelt.

Voor elk lot dat je koopt, krijg je punten. Je kunt de punten inzetten om leuke prijzen te winnen zoals een Samsung QLED tv. Nog een redden om mee te spelen dus.

Wil je niet wachten en speel je liever wekelijks? Dan zijn er andere loterijen waar je aan mee kunt doen:

  • Lotto: maak elke zaterdag kans om in de prijzen te vallen. Hier moet je 6 cijfers en een Jackpotkleur uitkiezen.
  • Eurojackpot: hier vindt er elke vrijdag een trekking plaats. Kies 5 getallen en 2 bonusgetallen uit om mee te kunnen doen.
  • Miljoenenspel: make elk week kans om 1 miljoen te winnen. Hier moet je gewoon loten kopen.
  • Lucky Day: kies 1 tot 10 getallen uit om dagelijks deze loterij te spelen.
  • Krasloten: hier worden er 16 winnaars per minuut uitgekozen.
  • Toto: plaats bets op diverse wedstrijden.

Er zijn dus meer dan genoeg manieren om de loterij te winnen.[/vc_column_text][vc_btn title=”Meer informatie & bezoek website” color=”warning” align=”left” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.10beste.com%2FStaatsloterij||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Krasloten

Krasloten zijn een leuke en spannende manier om geldbedragen te kunnen winnen. Krasloten zijn voordelig in de aanschaf. Koop krasloten eenvoudig hier.

Al vanaf € 1,- is het al mogelijk om een kraslot te kopen. Je kunt dus meerdere loten kopen om zo veel mogelijk kans te maken. De krasloten zijn online te bestellen, maar je kunt ook via de website winkels bij jou in de buurt opzoeken zodat je ook daar krasloten kunt kopen.

Er zijn diverse krasloten te krijgen die allemaal een ander jackpot hebben. Zo is er de Monopoly kraslot waar je bijna 1 miljoen kunt winnen, Win It All kraslot die een jackpot van over de 1.1 miljoen heeft en de Zilver kraslot waar je zelfs 3 miljoen buit kunt maken. Hoe hoger de jackpot, hoe meer een kraslot kost.

Per minuut zijn er vele winnaars. In 2016 waren er zelfs 16 winnaars per minuut. Hier hoef je niet te wachten totdat er een loterij wordt gehouden. Het is een snelle manier om te zien of je in de prijzen bent gevallen.

Het is ook mogelijk om krasloten als cadeau te geven. Er zijn special Kerst krasloten die als een leuke Kerstcadeau zullen dienen. Als je een werknemer bent, dan kun je via de Zakelijke markt loten voor je werknemers kopen.

Verdere informatie, zoals de winnaars en de Goede Doelen die ze steunen, zijn op de website te vinden.[/vc_column_text][vc_btn title=”Meer informatie & bezoek website” color=”warning” align=”left” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.10beste.com%2FKrasloten||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Vriendenloterij

Als je net wat anders zoekt dan die normale loterijen, dan is Vriendenloterij misschien wel wat voor jou. Vooral als je een vriendenkring hebt die ook vaak meedoet aan loterijen. De Vriendenloterij is heel bekend en populair. Misschien wel de beste loterij voor jou.

De regels van het spel, is dat je 5 vrienden moet uitkiezen en ze op moet geven om mee te kunnen doen. Er is een speciale reden hiervoor. Als je in de prijzen mocht vallen en bijvoorbeeld een iPad wint, dan krijgen alle 5 vrienden van je ook een iPad.

Er zijn 14 trekkingen per jaar waar je diverse prijzen kunt winnen. Je speelt door eerst je favoriete Eredivisieclub uit te kiezen. Als je alle gegevens ingevuld hebt, maak je nu kans om honderdduizend prijzen te winnen. Van geldbedragen en auto’s tot iPads en camera’s.

Je kunt je via de website aanmelden met een 06-nummer als lotnummer. Jij beslist zelf hoe lang je gaat spelen. Als je niet meer mee wilt doen, dan kun je je lot op elk moment opzeggen.

Vriendenloterij steunt diverse goede doelen, dus als je meedoet met de loterij weet je dat je je geld niet zomaar vergoot, maar dat je mensen aan het helpen bent. Je mag zelf beslissen aan welk goed doel, club of vereniging je geld gegeven moet worden.[/vc_column_text][vc_btn title=”Meer informatie & bezoek website” color=”warning” align=”left” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.10beste.com%2FVriendenLoterij||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

BankGiro loterij

Als je mee wilt doen aan deze loterij, dan heb je je bankrekeningnummer nodig.

Bij deze loterij krijg je geen lot met diverse cijfers en hoef je ook niet zelf met een combinatie te komen. Hier dient je bankrekeningnummer als je lotnummer. De gebruikt de laatste 5 cijfers van je rekeningnummer en 2 volgletters. De BankGiro loterij is veilig en de winkans is hoog. Bestel je lot hier.

Trekking vindt elke maand plaats en je krijgt ook nog 3 keren per jaar de kans om de miljoenen van de kluiskraker te winnen. Er worden in totaal dus 15 trekkingen per jaar gehouden. Uitslagen van de trekking worde op de 10e van de volgende maand gepubliceerd. Je kunt niet alleen geldbedragen winnen, maar ook arrangementen en kans op een reischeque voor een Cultuurreis.

Je moet op de website inloggen om mee te kunnen doen en je mag met 1 of meerdere loten spelen. De prijs van de loten wordt van je bankrekening afgetrokken.

Er is hier ook sprake van Kluismunten. Per trekking kun je 1 Kluismunt sparen. Hoe meer Kluismunten je hebt, hoe meer aandeel je op de prijs hebt. De Kluismunten vervallen elk kalenderjaar. Wat belangrijk is, is de aantal maanden die je vooraf een trekking gespeeld hebt.

Ook BankGiro loterij steunt diverse Goede Doelen. Je kunt op de website alle organisaties doornemen.[/vc_column_text][vc_btn title=”Meer informatie & bezoek website” color=”warning” align=”left” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.10beste.com%2FBankGiro%2520Loterij||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Nationale Postcode loterij

Zoals de naam al aangeeft, heb je hier je Postcode nodig om mee te kunnen spelen. Nationale Postcode loterij is prima voor jou. Betere loterijen zijn er bijna niet.

De Postcode loterij is zeker niet onbekend bij de samenleving, dus je zult ongeveer al weten hoe het eraan toegaat. Al voor € 12,75 per maand kun je meedoen aan diverse prijzen waaronder geldbedragen en ook nog musicalkaartjes en nog veel meer. Je hebt ook kans om te winnen met de Postcodekanjer.

Je lotnummer is dus je Postcode nummer met nog een volgnummer van 3 cijfers. Je moet eerst lid worden van de website voordat je begint met spelen. Je mag 1 of meerdere loten gebruiken en je krijgt ook de kans om je Postcodekanjer te verdubbelen.

Postcode loterij bestaat al 25 jaar en daarom geven ze nu elke werkdag € 25.000 weg. Voor 4 weken lang krijg je de kans om dit geldbedrag te winnen.

Elk jaar vinden er 14 trekkingen plaats en uitslagen krijg je elke 8e dag van de maand. Als je je abonnement voor welk reden dan ook wilt opzeggen, dan kan dat ook.

De helft van de inleg van de Postcode loterij wordt aan 60 goede doelen gegeven. Op de website kun je een overzicht krijgen van alle goede doelen.[/vc_column_text][vc_btn title=”Meer informatie & bezoek website” color=”warning” align=”left” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.10beste.com%2FPostcode%2520Loterij||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Miljoenenspel

Met deze trekking krijg je wekelijks de kans om een miljoen te winnen. Miljoenenspel loterij, een leuk spel waarmee je veel geld kunt verdienen.

Elk week krijgt men 3 keer de kans om 1 miljoen te winnen. Je hebt dus meerdere keren per week de kans om een groot geldbedrag te winnen.

Je wint de 1 miljoen wanneer jouw 5 getallen, 1 letter en je jackpotkleur getrokken worden. Als dat niet lukt, dan is er nog de mogelijkheid dat je kleinere geldbedragen zoals 100.000, 10.000 of 5.000 kunt winnen. Er is ook nog de maandtrekking of kleinere prijzen die je kunt winnen, zoals een geldbedrag van tussen de 1,50 en € 450.

Je kunt automatisch spelen, maar je mag ook je eigen cijfers uitkiezen. Als je automatisch deelneemt, dan hoef je jezelf niet telkens op te geven en maak je wekelijks kans om een leuke prijs te winnen.

Als je online speelt en een kleine prijs gewonnen hebt, dan wordt die automatisch op je bankrekening gestort. Koop je je lot bij een verkooppunt, dan kun je je prijs daar ophalen. Valt er een hogere prijs van 4 miljoen? Dan worden er 4 winnaars getrokken. Genoeg redenen om mee te doen dus.[/vc_column_text][vc_btn title=”Meer informatie & bezoek website” color=”warning” align=”left” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.10beste.com%2FMiljoenenspel||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Conclusie: wat is de beste loterij?

Een ieder droomt ervan om de loterij een keertje te winnen. Zelfs wanneer ze het niet spelen denken ze daaraan. En dat is niet vreemd wanneer men ziet hoeveel gelukkige winnaars er dagelijks zijn. De kans is heel klein dat ze een groot geldbedrag zullen winnen, maar men blijft door proberen. Je weet maar nooit wat er kan gebeuren. Daarom zijn er zoveel loterijen waar je van kan kiezen. Allemaal zijn ze een beetje anders zodat een ieder eentje kan vinden die ze graag zouden willen spelen. Zo zijn er krasloten die men dagelijks kan kopen en men meteen kan zien of ze wat gewonnen hebben. Anderen gaan wat beter om met hun geld en doen mee aan loterijen waar ze maandelijks een grote jackpot kunnen winnen. Ook kun je ervoor kiezen om met je vrienden te spelen zodat zij ook iets kunnen winnen als je in de prijzen mocht vallen. Er is dus altijd wat voor een ieder. De beste loterij is zo gevonden met deze vergelijking. Vergelijk de beste loterijen met behulp van onze loterijen review.

Meedoen aan een loterij is heel gemakkelijk. Je kunt je loten bij een website bestellen of bij één van de verkooppunten gaan om ze daar te kopen. Online spelen is natuurlijk gemakkelijker. Bij sommige loterijen kun je ervoor zorgen dat je automatisch meedoet, zodat je jezelf niet telkens hoeft aan te geven. Bij de BankGiro loterij wordt de prijs van je loten via je bankrekening afgetrokken. Onze top 10 beste loterijen helpt je verder om echt rijk te worden.

Maar als je begint te spelen, moet je ervoor zorgen dat je het niet te ver laat gaan. Net als wanneer je naar een casino gaat, kan het ook verslavend zijn lotto’s te kopen. Je blijft maar denken dat de volgende lot de winnende lot zal zijn. Speel dus mee, maar maak het niet te bont. Anders blijf je maar geld verliezen die je ergens anders zou kunnen besteden.

Interessant voor jou:

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]