Selecteer een pagina

Beste digitale fotolijst

Op zoek naar de beste digitale fotolijst? Zoek dan niet verder, want deze vind je gewoon hier. Deze digitale fotolijst review is nauwkeurig samengesteld op basis van klantervaringen. Natuurlijk is het altijd leuk om leuke herinneringen in te lijsten. Zodra je naar de foto kijkt herleef je dan het moment weer. Nog leuker is dat als je meerdere foto’s hebt, waarbij je steeds weer leuke herinneringen kan ophalen. Gelukkig is het niet nodig om een aantal fotolijsten op te hangen, maar kun je al je foto’s bekijken vanuit 1 fotolijst: de digitale fotolijst. Een digitale fotolijst maakt het mogelijk om meerdere foto’s te bekijken vanuit 1 lijst. Je hoeft dus niet meer af te drukken en er kunnen meerdere foto’s afgespeeld worden vanuit een geheugenkaart. Tegenwoordig heb je ook modellen waarmee je je foto’s draadloos kunt delen op de digitale fotolijst. Er zijn verschillende modellen digitale fotolijsten in verschillende vormen en nog meer opties. Een optie van de luxere digitale fotolijsten is bijvoorbeeld dat je die kunt bedienen met een afstandbediening. In dit deze review vind je de top 10 digitale fotolijsten. Zo vind je eenvoudig de beste digitale fotolijst.

 

Beste digitale fotolijst 2019

NaamSchermgrootteResolutieExtra kenmerkenMeer informatie
Hama Digitale Fotolijst- Slimline 88 inch1024x 768 pixelsvoorzien van Split-Screen modus
Hama Digitale Fotolijst- Slimline 77 inch800x 600 pixelsvoorzien van automatische timerfunctie
Hama Digitale Fotolijst- Slimline 9,7”- Zwart9,7 inch1024x 768 pixelskomt met afstandsbediening
Samsung SPF-71E Digitale Fotolijst- 7 inch7 inch480x 234 pixels120 MB intern geheugen
Intenso Photobase Digitale Fotolijst 8 inch8 inch800x 600 pixelskomt met afstandsbediening
Hama Digitale Fotolijst- Slimline 9.7- Zilver9,7 inch1024x 768 pixels4GB intern geheugen
Telefunken DPF 10934 Digitale Fotolijst- 10,1 inch10,1 inch1024x600 pixelskan aan de muur bevestigd worden
Braun DigiFrame 7060 zwart7 inch800x 600 pixelsverschillende taalopties
Hama 150SLP- Digitale Fotolijst15 inch1024x 168 pixels4GB itern geheugen
Braun Photo Technik DigiFrame 850 8” Digitale fotolijst8 inch800x 600 pixelsheeft optie om met een earpiece te luisteren

01

Hama Digitale Fotolijst- Slimline 8

De Hama Slimline 8 heeft een 8 inch grote LCD scherm waarmee al je foto’s kraakhelder worden weergegeven. Via SD, SDHC en MMC geheugenkaarten kun je je JPEG of JPG foto’s bekijken op deze digitale fotolijst. Ook is het mogelijk om via USB stick naar je favoriete foto’s te kijken. Verder heeft de Hama Slimline 8 verschillende functies. Zo is hij uitgerust met een slideshow modus met verschillende overgangs effecten. Ook is hij uitgerust met een Split Screen functie waarmee je naar meerdere foto’s tegelijkertijd kunt kijken.

Een voordeel van de Hama Slimline 8 is dat hij een roestvrijstalen huls heeft, waardoor hij erg stevig is. nog een voordeel is dat hij ook een Split Screen modus heeft waardoor je naar meerdere foto’s tegelijk kunt kijken. Een nadeel van deze digitale fotolijst is dat hij geen SD-kaarten groter dan 32GB ondersteunt.

De Hama Slimline 8 heeft een LCD schermgrootte van 8 inch en een resolutie van 1024×768 pixels. Hij ondersteunt JPEG of JPG foto’s vanuit SD, SDHC en MMC geheugenkaarten. Ook foto’s vanuit USB-sticks worden ondersteund. Bij het kopen van de Hamas Slimline 8 krijgt u, naast de digitale fotolijst, ook een afstandbediening, adapter en handleiding erbij.

Voordelen

 • Split screen
 • Heldere LED scherm
 • Gemaakt van roestvrij staal

Nadelen

 • Prijzig
 • Ondersteunt alleen 32GB SD kaarten
 • Niet duidelijk op grotere afstand

Voordelen

 • Split screen modus
 • Presentatiemodus
 • Ondersteunt SD, SDHC en MMC geheugenkaarten en USB sticks

Nadelen

 • Geen bluetooth
 • Geen afstandsbediening
 • Programmatie

02

Hama Digitale Fotolijst- Slimline 7

De Hama Slimline 7 is een digitale fotolijst die met een resolutie van 800×600 ervoor zorgt dat jouw foto’s duidelijk en helder worden weergegeven. Verder is het mogelijk om via Sd, SDHC en MMC geheugenkaart en USB sticks jow foto’s laden in de Slimline 7, zolang ze JPG of JPEG formaat zijn natuurlijk. Ook is heeft deze digitale fotolijst de mogelijkheid om foto’s in presentatiemodus te bekijken met overgangseffecten. Verder is de Hama Slimline 7 uitgerust met onder andere zoomfunctie, een split screen modus en automatische timerfunctie.

Een voordeel van de Hama Slimline 7 is dat je zelf de overgangs effecten kunt regelen, ook bij de presentatie modus. Een nadeel is echer dat de Hama Slimline 7 geen afstandbediening heeft. Alles gebeurd dus handmatig. Misschien daarom niet echt de beste digitale fotolijst voor jou.

De Hama Slimline heeft een resolutie van 600×800. Het beeldscherm is 7 inch groot. Je kunt JPEG of JPG foto’s afspelen vanuit USB sticks of SD, SDHC en MMC geheugenkaarten. Bij het kopen van de Hama Slimline 7 krijgt u naast de 7 inch fotolijst ook een voedingskabel en handleiding erbij.

03

Hama Digitale Fotolijst- Slimline 9,7”- Zwart

Met de Hama Slimline 9,7 zie je al jouw foto’s in goede kwaliteit. Deze digitale fotolijst heeft een beeldscherm van 9,7 inch en een resolutie van 1024×768. Hierdor zie je al je foto’s helder en duidelijk. Net als de Hama Slimline 8, komt de Slimline 9,7 ook met een afstandbediening. Verder ondersteunt de Slimline 9,7 SD, SDHC en MMC geheugenkaarten en USB sticks. Je moet wel erop letten dat de foto’s in JPEG of JPG format zijn.

De Hama Slimline 9,7 heeft net als de voorgaande digitale fotlijsten verschillende functies. Een daarvan is de presentatiemodus met overgangseffecten. Een andere functie is het roteren van foto’s. Hierdoor zijn deze digitale fotolijsten met name populair.

Een voordeel van de Hama Slimline 9,7 is dat hij met afstandbediening komt, waardoor u niet aan de lijst zelf hoeft te zitten. Nog een voordeel is dat hij beschikt over een automatische timerfunctie. Een nadeel van de Hama Slimline 9,7 is dat de SD kaart niet groter moet zijn dan 32GB, anders ondersteunt de fotolijst hem niet.

De Hama Slimline 9,7 geeft met een beeldscherm van 9,7 inch en een resolutie van 1024×768 heldere en duidelijke foto’s. Hij ondersteunt SD, SDHC en MMC geheugenkaarten en USB sticks. Let er wel op dat alle foto’s op JPEG of JPG formaat zijn. bij het kopen van de Hama Slimline 9,7 krijgt u naast de fotolijst, ook een afstandbediening, voedingskabel en handleiding erbij.

Voordelen

 • Split screen modus
 • Ondersteunt SD, SDHC en MMC geheugenkaarten en USB sticks
 • Presentatiemodus

Nadelen

 • Prijzig
 • Geen bluetooth
 • Trage interface

Voordelen

 • Ingebouwde G-force sensor
 • 120 MB intern geheugen
 • Automatische in- en uitschakeling

Nadelen

 • Geen afstandbediening
 • Geen bluetooth
 • Matige kwaliteit

04

Samsung SPF-71E Digitale Fotolijst- 7 inch

De Samsung SPF-71E heeft een intern geheugen van 120MB zodat foto’s kunnen worden opgeslagen op de digitale fotolijst. Hij is uitgerust met een functie voor automatische formaataanpassing, zodat de reolutie van de digitale afbeeldingen worden verlaagd en u zo dus meer foto’s kunt opslaan. Ook heeft hij nog meer functies, zoals de functie voor slideshows met verschillende effecten, gevarieerde klokfunctie en automatische rotatie. Veel mensen kiezen daarom om deze Samsung digitale fotolijst te kopen.

Het voordeel van de Samsung SPF-71E is de automatische formaataanpassing. Hierdoor worden de resoluties van de foto’s verkleind, waardoor die opgeslagen kunnen worden op het intern geheugen. Het nadeel is dan dat het intern geheugen mar 120 MB is, dus zo groot is dat ook niet. Nog een nadeel is dat hij niet komt met afstadbediening.

De Samsung SPF-71E heeft een schermgrootte van 7 inch en een resolutie van 480×234 pixels. JPG formaat foto’s kunnen worden afgespeeld vanuit een micro Sd kaart of USB stick. Verder heeft deze digitale fotolijst een ingebouwde oplaadbare batterij.

05

Intenso Photobase Digitale Fotolijst 8 inch

De Intenso Photobase 8” heeft een resolutie van 800×600 pixels waardoor je naar heldere en duidelijke foto’s kunt kijken. Deze digitale fotolijst ondersteunt MMC, SD en SDHC geheugenkaarten en USB 2.0 sticks. Let er wel op dat het formaat van de foto’s in JPG is.

Een voordeel van de Intenso Photobase 8 is dat hij met afstandbediening komt. Een nadeel is echter dat hij geen oplaadbare batterij heeft. Je zult dus steeds batterijen moeten kopen en plaatsen. Houd hier daarom rekening mee, tijdens het digitale fotolijst kopen.

De Intenso Photobase 8” heeft een schermgrootte van 8 inch en een resolutie van 800×600 pixels. Hij ondersteunt MMC, SD, SDHC geheugenkaarten en USD sticks. Verder komt hij met een afstandbediening voor nog meer gemak bij het kijken naar de foto’s.

Voordelen

 • Gemakkelijk in gebruik
 • Met afstandbediening
 • Compatibel met Memory Stick (MS), MMC, SD en SDHC

Nadelen

 • Een beetje traag
 • Prijzig
 • Geen bluetooth

Voordelen

 • Achtergrondmuziek
 • 4 GB intern geheugen
 • Roestvrije staal behuizing

Nadelen

 • Kleine afstandsbediening
 • Prijzig
 • Geen bluetooth

06

Hama Digitale Fotolijst- Slimline 9.7- Zilver

Met de Hama Slimlie 9.7 bekijkt u foto’s en video’s in goede kwaliteit. Deze digitale fotolijst heeft 4 GB intern geheugen en ondersteunt daarnaast ook SD, SDHC en MMC kaarten. Ook foto’s vanuit een USB stick worden ondersteunt. Verder heeft de Hama Slimline 9.7 ook ingebouwde luidsprekers. Ook kan je met deze digitale fotolijst kijken naar video’s en luisteren naar muziek op de achtergrond. Zoals de voorgaande Hama digitale fotolijsten, is ook de Hama Slimline 9.7 voorzien van ondersteundende functies, zoals een diavoorstelling met overgangseffecten, automatische beeldrotatie en een meertalig menu. De Hama Slimline 9.7 heeft een geborstelde roestvrij stalen behuizing.

Een voordeel van de Hama Slimline 9.7 is dat je ook video’s ermee kunt afspelen. Nog een voordeel is dat je hem ook als extren geheugen kan gebruiken voor de computer. Een nadeel van deze digitale fotolijst is dat hij geen Nederlandse taaloptie heeft.

De Hama Slimline 9.7 heeft een 9,7 inch TFT LCD scherm en een resolutie van 1024x 768. Verder ondersteunt hij SD, SDHC en MMc geheugenkaarten en USB sticks. Let er wel op dat de foto’s in JPEG of JPG formaat zijn. bij het kopen van de Hama Slimline 9.7 fotolijst krijg je ook een afstandsbediening, voedings- en USB-kabel en een handleiding mee.

07

Telefunken DPF 10934 Digitale Fotolijst- 10,1 inch

Met de Telefunken DPF 10934 kun je steeds terugkijken naar uw leukste momenten die zijn vastgelegd. Deze digitale fotolijst met een 10,1 inch scherm kun je in portret of landschapspositie plaatsen, maar ook bevestigen aan de muur. Ook is hij is voorzien van 2 GB intern geheugen, waardoor je jouw favoriete foto’s erop kunt opslaan. De Telefunken DPF 10934 ondersteunt SD, SDHC, MMC geheugenkaarten en ook USB sticks. Let er wel op dat de foto’s in JPEG formaat zijn. ook is het mogelijk om video’s af te spelen.

Een voordeel van de Telefunken DPF 10934 is dat je deze digitale fotolijst ook aan de muur kunt bevestigen. Nog een voordeel is dat je door het 2 GB intern geheugen jouw favoriete foto’s kunt opslaan op de fotolijst. Een nadeel kan zijn dat het scherm een beetje klein is, waardoor je hem bijvoorbeeld op een plek zou moeten hangen, zodat de foto’s voor iedereen duidelijk zijn.

De Telefunken DPF 10934 heeft een 10,1 inch LCD scherm en een resolutie van 1024×600 pixels. Je kunt SD, SDHC, MMC geheugenkaarten gebruiken of USB sticks. Foto’s op JPEG formaat en WAV/MPEG1 video’s worden door deze digitale fotolijst ondersteunt. De Telefunken DPF 10934 komt ook met een afstandsbediening.

Voordelen

 • 2 GB intern geheugen
 • Diverse opstellingen
 • 10.1 inch LED display

Nadelen

 • Prijzig
 • Kleine afstandsbediening
 • Geen bluetooth

Voordelen

 • LED scherm
 • Inzoomen
 • Compatibel met geheugenstick, MMC, MS PRO, SD en SDHC.

Nadelen

 • Prijzig
 • Geen bluetooth
 • Zonder afstandsbediening

08

Braun DigiFrame 7060 zwart

Bekijk de leukste foto’s in goede kwaliteit op de Braun DigiFrame 7060. Deze digitale fotolijst heeft een 7 inch groot LCD scherm met een 800x 600 pixels resolutie. Hij ondersteunt SD, SDHC, MMC, MC PRO geheugenkaarten en ook USB sticks. Foto’s met JPG formaat worden wel ondersteunt door de Braun DigiFrame 7060. Verder heeft de digitale fotolijst verschillende functies, waaronder de diashow met overgangseffecten, automatische rotatie en in- en uitzoomen van afbeeldingen. Ook heeft hij verschillende taalopties.

Een voordeel van de Braun DigiFrame 7060 is dat u het beeld kunt roteren om uw foto’s op de gewenste manier kunt bekijken. Een nadeel is echter dat je hem niet kunt koppelen aan de pc als extern geheugen. Digitale fotolijsten van Braun zijn daarom iets minder populair.

De Braun DigiFrame 7060 heeft een LED schermgrootte van 7 inch en een resolutie van 800x 600 pixels. Verder ondersteunt hij SD, SDHC, MMC, MS PRO geheugenkaarten en USB sticks. Let er wel op dat de foto’s op JPG formaat zijn. Bij het kopen van de Braun DigiFrame 7060 krijg je naast de digitale fotolijst ook een adapter, afstandsbediening en een handleiding erbij.

09

Hama 150SLP- Digitale Fotolijst

Met de Hama 150SLP heb je de mogelijkheid om naar foto’s en video’s te kijken met achtergrond muziek. hij heeft een 4GB intern geheugen, waardoor je al jouw favotiete momenten kunt opslaan en vaker kunt bekijken. Deze digitale fotolijst ondersteunt SD en SDHC geheugenkaarten en USB sticks. De Hama 150SLP heeft ook ondersteunende functies, waaronder slideshow met overgangseffecten, Split-Screen modus, automatische beeldrotatie en een meertalig menu.

Een voordeel van de Hama 150SLP is dat je naar afbeeldingen en video’s kunt kijken, terwijl je luistert naar achtergrond muziek. Nog een voordeel is dat deze digitale fotolijst een intern geheugen van 4GB heeft. Een nadeel is echter dat je hem niet aan de wand kunt ophangen.

De Hama 150SLP heeft een 15 inch groot scherm met een resolutie van 1024x 168 pixels. Verder ondersteunt hij SD en SDHC geheugenkaarten en USB sticks. Bij het kopen van de Hama 150SLP digitale fotolijst krijg je ook een afstandsbediening, netadapter, USB kabel en handleiding erbij.

Voordelen

 • Split-Screen-modus
 • 4GB intern geheugen
 • Inclusief afstandsbediening

Nadelen

 • Prijzig
 • Geen bluetooth
 • Willekeurige volgorde altijd dezelfde

Voordelen

 • 8 inch LED scherm
 • Diashow
 • Compatibel met geheugenstick, MMC, SD en SDHC

Nadelen

 • Momenteel niet leverbaar
 • Geen bluetooth
 • Prijzig

10

Braun Photo Technik DigiFrame 850 8” Digitale fotolijst

Met de Braun Photo Technik Digiframe 850 kunt u kijken naar de leukste afbeeldingen en video’s met een goede beeldkwaliteit. Hij heeft een TFT LCD sherm met een grootte van 8 inch. De Braun Photo Technik Digiframe 850 odersteunt MMC, SD, SDHC geheugenkaarten en USB sticks. Zorg er wel voor dat de afbeeldingen op JPG, MP3 of WMA formaat zijn. Ook heeft deze digitale fotolijst ingebouwde luidsprekers en de optie om een earpiece te gebruiken. Verder heeft de Braun Photo Technik Digiframe 850 vershillende functies, waaronder een diashow met overgangseffecten, zoom functies en automatische rotatie.

Een voordeel van de Braun Photo Technik Digiframe 850 is dat je ook een earpiece kunt gebruiken met deze fotolijst. Een nadeel is echter dat je de Braun Photo Technik Digiframe 850 niet kunt gebruiken als extern geheugen voor de pc. Ook een geschikte fotolijst van Braun.

De Braun Photo Technik Digiframe 850 heeft een TFT LCD scherm met resolutie 800x 600 pixels. Hij ondersteunt MMC, SD en SDHC geheugenkaarten en USB sticks. Ook kun je hem aan de want vastzetten. Bij het kopen van de Braun Photo Technik Digiframe 850 krijge je naast de fotolijst ook een afstandsbediening, een adapter en een handleiding erbij.

Conclusie: wat is de beste digitale fotolijst?

Zoals eerder vermeld, kun je een digitale fotolijst gebruiken om naar meerdere foto’s tegelijk te kijken. Dat heeft als voordeel dat je niet naar 1 foto in een fotlijst hoeft te staren. Nog een voordeel is dat je geen foto’s hoeft te ontwikkelen. De meeste digitale fotolijsten kunnen foto’s op JPEG en JPG formaat afspelen. Sommige modellen, zoals de Braun Photo Technik Digiframe 850 hebben ook de mogelijkheid om video’s af te spelen. Zo kun je weer genieten van de leuke momenten. We hebben ook kunnen zien dat er digitale fotolijsten zijn met en zonder intern geheugen. Het intern geheugen maakt het wel gemakkelijker om jouw favoriete foto’s en video’s op te slaan. Voor degenen die graag achtergrondmuziek hebben bij het kijken naar foto’s is het ook mogelijk. Een voorbeeld waar dat mogelijk is de Hama 150SLP.

Als je jouw digitale fotolijst liever aan de wand hebt is dat ook mogelijk. Om te navigeren tussen de verschillende functies, heb je dan een afstandsbediening die erbij wordt gegeven. Modellen waarbij dit mogelijk is, zijn bijvoorbeeld de Braun Photo Technik Digiframe 850 en de Telefunken DPF 10934. Er kan wel gezegd worden dat de meeste modellen komen met een afstandsbediening. Er zijn slechts enkelen die komen zonder. Hierdoor is het niet altijd eenvoudig om de beste digitale fotolijst te vinden.

Als je eraan denkt om een digitale fotolijst te kopen zijn er wel een paar punten waar je op moet letten. Een daarvan is de grootte van je scherm. Deze wordt meestal uitgedrukt in inches en wordt diagonaal berekend. Hoe groter de scherm, hoe meer opties je ermee hebt. Zo kan je een groter scherm van 10,1 inch hangen aan de wand, en zijn de foto’s en video’s veel duidelijker te zien erop dan een 7 inch scherm bijvoorbeeld. Dit is ook gelijk de reden waarom mensen digitale fotolijsten kopen.

Een ander punt waarop je moet letten is of je ook video’s kunt afdraaien op je scherm. Als je iemand bent die naast foto’s ook video opnames maakt, dan is het natuurlijk prettig om die ook tre kunnen delen met anderen. Niet alle digitale fotoijsten hebben de optie om ook video’s te af te spelen, dus bij het kopen moet je wel daarop letten. De meeste fotolijsten waarop je beide opties hebt, hebben ook de mogelijkheid om mp3muziek af te spelen op de achtergrond, terwijl er een diavoorstelling wordt gegeven.

Een heel belangrijk punt waarop je zeker moet letten is het formaat van de bestanden. Als de digitale fotolijst bepaalde formaten niet ondersteunt, kun je heel slecht beeld, of helemaal geen beeld krijgen. Het is daarom belangrijk dat je kijkt in welk formaat je camera foto’s en video’s opslaat voordat je een digitale fotolijst aanschaft. Een digitale fotolijst bestellen is daarom ook aan te raden.

Het is ook belangrijk om voor een digitale fotolijst te kiezen die je zowel staande als liggend kunt gebruiken. als je een fotolijst neemt die je maar op 1 stand kan gebruiken, kunnen je beelden soms heel klein of heel groot komen met slechte beeldkwaliteit. Daarnaast is het verstandig om de digitale fotolijst aanbiedingen in de gaten te houden. Hiermee bespaar je veel geld op jouw voordelige digitale fotolijst.

Meer weten over fotolijsten? Bekijk dan eens de volgende pagina’s: