Combimagnetron

Een goede combimagnetron kopen maakt het leven eenvoudiger. De beste combimagnetron 2023 vind je hier!

Laatste update 7 april 2023

 • Combimagnetron beste koop

  Samsung CE107M-4S/XEN

  Meer informatie
  Samenvatting

  We beginnen met een combimagnetron van Samsung. Naast een ontdooifunctie heeft het ook een grill- en kookfunctie. Niets is zo hinderlijk als een gerecht dat alleen gedeeltelijk opgewarmd is. De Rapid Defrost-functie zorgt ervoor dat alles gelijkmatig en snel ontdooid worden. Je eten zal even goed smaken als van tevoren.

  Voordelen

  6 vermogensstanden

  Keramische binnenwanden die voor meer hygiëne zorgen

  Nadelen

  Het heeft geen hogere verwarmingstemperatuur dan 200 graden

 • Beste prijsklasse

  Inventum MN305C

  Meer informatie
  Samenvatting

  Ook Inventum heeft zijn eigen combimagnetrons geproduceerd en deze is er één daarvan. Allereerst kan het je bevroren eten voor je ontdooien. De voorgeprogrammeerde ontdooistand zorgt altijd voor de juiste instellingen zodat je eten altijd goed opgewarmd worden.

  Voordelen

  5 vermogensstanden

  Het is voorzien van een kinderslot

  Nadelen

  Draaiplateau is niet uit te zetten

 • Favoriete keuze

  ETNA ECM153RVS

  Meer informatie
  Samenvatting

  Deze Etna combimagnetron gebruik je ook niet alleen om je noodles op te warmen. De ontdooiprogramma’s zorgen ervoor dat al je bevroren vlees en vis helemaal ontdooit worden zodat je ze kunt gebruiken om je eten klaar te maken. Je hoeft niet meer te wachten tot ze vanzelf ontdooien.

  Voordelen

  Kinderslot

  8 automatische kookprogramma’s en 2 ontdooiprogramma’s

  Nadelen

  Geen

Beste Combimagnetron

Wat de beste combimagnetron is? Nou, kom het te weten in onze combimagnetron review en top 10. Een ieder weet hoe handig magnetrons zijn. Binnen enkele minuten kan het je bevroren eten en snacks voor je opwarmen. De kant-en-klaar maaltijden zijn speciaal voor de magnetron ontworpen. Maar het hoeft niet hierbij te blijven. Er zijn verder ook nog combimagnetrons die met meerdere functies komen zoals het grillen van je eten. Laten we eens zien welke combimagnetrons er zijn en wat ze allemaal kunnen doen. De beste combimagnetron te koop vinden?

Beste Combimagnetron Test 2023

NaamVermogen (Magnetron, grill en hete luchtMinimale en maximale temperatuurAantal automatische programma'sMeer informatie
Samsung CE107M-4S/XEN900, 1500 en 2100 Watt40 - 200 graden25
Inventum MN305C900, 1100 en 2500 Watt140 - 230 graden11
ETNA ECM153RVS900 Watt140 - 240 graden10
Sharp R-961INW900, 1300 en 1450 Watt40 - 250 graden24
Samsung MC455TBRCSR900 en 1550 Watt40 - 220 graden32
Siemens HB84H501900 en 1750 Watt360 graden19
Whirlpool JT 469 SL1000 en 1200 Watt250 graden-
Bosch HBC84H501900 en 1750 Watt20 - 230 graden9
MEDION MD 15501900, 1100 en 2500 Watt-10
Sharp R-982 STWE1000, 1100 en 2700 Watt140 - 230 graden6
 • 1. Samsung CE107M-4S/XEN

  Meer informatie

  We beginnen met een combimagnetron van Samsung. Naast een ontdooifunctie heeft het ook een grill- en kookfunctie. Niets is zo hinderlijk als een gerecht dat alleen gedeeltelijk opgewarmd is. De Rapid Defrost-functie zorgt ervoor dat alles gelijkmatig en snel ontdooid worden. Je eten zal even goed smaken als van tevoren. Ook gerechten bereiden gebeurt op een uitstekende manier. De Triple Distribution-systeem zal er voor zorgen dat alles goed en gelijkmatig bereidt zal worden. Dat komt door de drie microgolfverspreidingspunten van dit systeem.

  Het gaat om eten en daarom is hygiëne heel belangrijk. De combimagnetron is voorzien van keramische binnenwanden die voor meer hygiëne zorgen. Ook zul je geen roest of krasjes erop vinden. Als we naar de schoonmaak kijken zien we dat die snel gebeurt dankzij de gladde oppervlakte. Het keramisch emailleren voorkomt dat verkleuringen die veroorzaakt kunnen worden door hoge kooktemperaturen en dierlijke eiwitten. Het heeft geen hogere verwarmingstemperatuur dan 200 graden. Samsung CE107M-4S/XEN bestellen? Ga meteen naar de voordeligste aanbieder.

  De magnetron heeft een draaiplateau van 31,8 cm. Het magnetronvermogen is 900 Watt, het grillvermogen is 1500 Watt en het heteluchtvermogen is 2100 Watt. Het komt met 6 vermogensstanden. Het heeft 25 automatische programma’s. De minimale temperatuur is 40 graden en de maximale temperatuur is 200 graden. Het weegt 17,5 kg en de afmetingen zijn (hxbxd) 31 x 51,7 x 47 cm.

  Voordelen

  6 vermogensstanden

  Keramische binnenwanden die voor meer hygiëne zorgen

  Nadelen

  Het heeft geen hogere verwarmingstemperatuur dan 200 graden

  Verkrijgbaar bij:
 • 2. Inventum MN305C

  Meer informatie

  Ook Inventum heeft zijn eigen combimagnetrons geproduceerd en deze is er één daarvan. Allereerst kan het je bevroren eten voor je ontdooien. De voorgeprogrammeerde ontdooistand zorgt altijd voor de juiste instellingen zodat je eten altijd goed opgewarmd worden. Verder komt het ook met een oven- en grillfunctie. Deze hebben ook automatische programma’s die voor elk gerecht vanzelf de juiste wattage en bereidingstijd bepalen. De magnetron heeft een inhoud van 30 liter en je kan dus diverse gerechten erin bereiden.

  Aan de binnenkant is er een draaiplateau, binnenverlichting en bestaat de binnenkant uit RVS wanden. De magnetron is voorzien van een kinderslot zodat kinderen het niet kunnen openen. De draaiplateau kun je jammer genoeg niet uitzetten. Je moet dus ovenschalen gebruiken die mee kunnen draaien. Inventum MN305C kopen? Bekijk deze bij de aanbieder.

  De magnetron heeft een microgolf-, grill, en hete luchtvermogen van 900, 1100 en 2500 Watt. Het heeft 5 vermogensstanden. De minimale temperatuur is 140 graden en de maximale temperatuur is 230 graden. Het heeft 10 automatische programma’s en 1 ontdooiprogramma. De draaiplateau heeft een diameter van 31,5 cm. Het weegt 17 kg en de afmetingen zijn (bxhxd) 32,6 x 52 x 51 cm.

  Voordelen

  5 vermogensstanden

  Het is voorzien van een kinderslot

  Nadelen

  Draaiplateau is niet uit te zetten

  Verkrijgbaar bij:
 • 3. ETNA ECM153RVS

  Meer informatie

  Deze Etna combimagnetron gebruik je ook niet alleen om je noodles op te warmen. De ontdooiprogramma’s zorgen ervoor dat al je bevroren vlees en vis helemaal ontdooit worden zodat je ze kunt gebruiken om je eten klaar te maken. Je hoeft niet meer te wachten tot ze vanzelf ontdooien. Natuurlijk kun je tevens diverse gerechten koken met deze combimagnetron. De automatische kookprogramma’s zullen vanzelf nagaan hoe lang je gerecht gekookt moet worden. De digitale timer wijst je hoe lang het nog gaat duren voordat je eten klaar is. Je kunt de timer ook gebruiken om andere handelingen in de keuken te plannen.

  Verder komt het met een kinderslot zodat je kunt voorkomen dat je kind de apparaat per ongeluk aanzet. Ook deze draaiplateau kun je niet uitzetten. Hier moet je dus ovenschalen gebruiken zodat die mee kunnen draaien. ETNA ECM153RVS beste combimagnetron voor jou? Bekijk deze eens bij de aanbieder.

  De magnetron heeft een vermogen van 900 Watt. Het komt met een draaiplateau van 31,5 cm. Het komt ook met een grillfunctie. De minimale temperatuur is 140 graden en de maximale temperatuur is 240 graden. Het heeft 8 automatische kookprogramma’s en 2 ontdooiprogramma’s. In totaal heeft het 5 vermogensstanden. Het weegt 17,2 kg en de afmetingen zijn (hxbxd) 30 x 51 x 48,6 cm.

  Voordelen

  Kinderslot

  8 automatische kookprogramma’s en 2 ontdooiprogramma’s

  Nadelen

  Geen

  Verkrijgbaar bij:
 • 4. Sharp R-961INW

  Meer informatie

  Ook Sharp heeft combimagnetrons uitgebracht. Deze combimagnetron heeft een inhoud van 40 liter en geeft je dus genoeg ruimte om je eten voor je klaar te maken. Behalve het ontdooien van je eten, kun je ze ook nog grillen en koken. De oven- en grillfunctie hebben 6 vermogensniveaus voor elk gerecht.

  De automatische programma’s zijn heel handig. De magnetron kan zelf nagaan welk wattage het moet gebruiken en wat de bereidingstijd moet zijn. Het bevat ook kinderbeveiliging zodat je kind het niet per ongeluk kan aanmaken. Het draaiplateau kun je niet uitzetten dus hier moeten ook ovenschotels gebruikt worden. Verder kan de combimagnetron best lastig zijn om schoon te maken. Sharp R-961INW bestellen? Ga meteen naar de voordeligste aanbieder.

  De magnetron weegt 23 kg en de afmetingen zijn (hxbxd) 36,8 x 55 x 53,7 cm. Het microgolf-, grill- en hete luchtvermogen zijn 900, 1300 en 1450 Watt. De minimale temperatuur is 40 graden en de maximale temperatuur is 250 graden. Daarnaast komt het met 6 vermogensniveaus, 14 automatische programma’s en 10 ontdooiprogramma’s. Het draaiplateaus heeft een diameter van 36,2 cm en het is gemaakt van keramiek.

  Voordelen

  De oven- en grillfunctie hebben 6 vermogensniveaus

  Kinderslot

  Nadelen

  Best lastig om schoon te maken

  Verkrijgbaar bij:
 • 5. Samsung MC455TBRCSR

  Meer informatie

  Laten we zien wat deze Combimagnetron versie van Samsung allemaal kan doen.Behalve het koken en grillen van je eten, kan de magnetron meerdere handelingen tegelijk doen. Zo kan het tegelijkertijd grillen en koken of opwarmen en grillen. Hiermee kun je veel tijd winnen en hoef je niet te wachten tot de ene handeling klaar is zodat je de volgende kunt doen. De magnetron heeft een inhoud van 45 liter.De automatische kookprogramma’s maken het je ook makkelijk doordat ze zelf de juiste kooktijd kunnen bepalen. De magnetron heeft Dual Dial Control en dat bestaat uit 2 draaiknoppen die eenvoudig te bedienen zijn. Verder heeft het een stalen design die niet alleen roestvrij is, maar ook een hele mooie finish heeft.

  Het komt zonder kinderbeveiliging. Sommige magnetrons kunnen speciale instellingen onthouden, bijvoorbeeld hoe je favoriete gerecht klaargemaakt moet worden, maar deze magnetron heeft die niet. Daarnaast komt het wel met een ovenrek, maar geen vierkante rooster. Samsung MC455TBRCSR is misschien wel de beste combimagnetron voor jou.

  Het heeft een magneton- en hete luchtvermogen van 900 en 1550 Watt. De minimale en maximale temperaturen zijn 40 graden en 220 graden. In totaal heeft het 6 vermogensstanden, 27 automatische programma’s en 5 ontdooiprogramma’s. Het draaiplateau heeft een diameter van 36 cm en de afmetingen zijn (hxbxd) 35 x 60 x 58,4 cm.

  Voordelen

  6 vermogensstanden, 27 automatische programma’s en 5 ontdooiprogramma’s

  Dual Dial Control

  Nadelen

  Geen kinderbeveiliging

  Verkrijgbaar bij:
 • 6. Siemens HB84H501

  Meer informatie

  De volgende combimagnetron is afkomstig van het merk Siemens. Deze combimagnetron is energiezuinig en komt met 4 verwarmingssystemen: 3D hetelucht Plus, circulatiegrill, grootvlakgrill en intensieve warmte. Natuurlijk heeft deze ook die handige automatische programma’s zodat de magnetron zelf de juiste wattage en kooktijd kan bepalen. Het digitale display oogt heel modern.

  Het kan snel voorverwarmt worden en komt met 5 microgolfovenstanden: 90, 180, 360, 600 en 900 Watt. Verder heeft het een metalen draaiplateau van 36 cm en bestaat de ovenruimte uit roestvrij staal. De sleutelfunctie dient als kinderbeveiliging. De meeste magnetrons hebben een aparte stand speciaal voor het klaarmaken van pizza’s. Deze magnetron heeft dat niet. Daarnaast is het best een beetje duur vergeleken met de andere combimagnetrons. Verder komt het zonder een geheugenfunctie. Siemens HB84H501 goede combimagenetron bestellen? Bekijk deze bij de aanbieder.

  Het grillvermogen is 1750 Watt. Het heeft een maximale temperatuur van 360 graden Celsius. In totaal heeft het 15 programma’s en 4 ontdooiprogramma’s. Het weegt 35 kg en de afmetingen zijn (hxbxd) 45,4 x 59,4 x 55 cm. De behuizing bestaat uit RVS.

  Voordelen

  4 verwarmingssystemen

  Moderne digitale display

  Nadelen

  Prijzig

  Verkrijgbaar bij:
 • 7. Whirlpool JT 469 SL

  Meer informatie

  Deze Whirlpool combimagnetron komt met een handige functies die we in de vorige magnetrons niet gezien hebben.

  Het kan je eten net zoals de andere combimagnetrons bereiden, maar verder komt deze ook met een stoomfunctie. Op deze manier kun je je eten op een gezonde manier bereiden. Daarnaast komt het ook met een crispfunctie. Hiermee kun je pizza, frietjes, taarten snel bereiden en worden ze lekker knapperig.

  De 3D-systeem zorgt ervoor dat al je eten gelijkmatig verwarmt wordt. je gaat dus geen eten krijgen die aan de ene kant warm, maar die aan de andere kant nog koud is.

  De meeste combimagnetrons hebben een draaiplateau die constant blijft draaien en die niet te stoppen is. Dit probleem heb je hier niet. Grote ovenschalen zullen zonder moeite erop passen. Het is voorzien van kinderbeveiliging. Whirlpool JT 469 SL is misschien wel de beste combimagnetron voor jou.

  Jammer genoeg komt het zonder een geheugenfunctie en kan het geen instructies voor bepaalde gerechten onthouden. Tevens is het een zware apparaat en kost het best veel.

  De display komt met een moderne Touch bediening. Het heeft een vermogen van 1000 Watt en een grillvermogen van 1200 Watt. In totaal komt het met 6 programma’s. De maximale temperatuur is 250 graden Celsius. Zowel de buiten- als binnenkant is gemaakt van roestvrij staal. De draaiplateau heeft een diameter van 36 cm en bestaat uit glas. Het weegt 28,9 kg en de afmetingen zijn (hxbxd) 37,7 x 48,7 x 54,1 cm.

  Voordelen

  6 programma’s

  Ideaal voor grote ovenschalen

  Nadelen

  Geen geheugenfunctie

  Verkrijgbaar bij:
 • 8. Bosch HBC84H501

  Meer informatie

  Ook Bosch heeft zijn eigen versies van de mini-oven uitgebracht.

  Het komt met de volgende verwarmingssystemen: 3D hetelucht Plus, infra-circulatiegrill, grootvlakgrill en intensieve warmte. Behalve dat het je eten voor je kan ontdooien, kan het met de 3D hete lucht functie ook nog heerlijke gerechten voor je klaarmaken.

  Verder is het ook voorzien van een grillfunctie die gerechten en snacks ook voor je kan grillen. Het heeft automatische programma’s die je zelf de kooktijd voor je kan bepalen. Het enige wat jij hoeft te doen is het programma en gewicht invoeren. Het is mogelijk om 2 verwarmingssystemen tegelijk te gebruiken.

  De oven heeft een inhoud van 44 liter. Het komt met kinderbeveiliging zodat kinderen niet eraan kunnen gaan.

  De deur ervan gaat horizontaal open, dus je gaat het niet in een kast kunnen inbouwen. Bosch HBC84H501 combimagnetron bestellen? Bekijk deze dan eens bij de voordeligste aanbieder.

  Het heeft een magnetron- en grillvermogen van 900 Watt en 1750 Watt. Het heeft 3 vermogensstanden. De draaiplateau heeft een diameter van 36 cm. De minimale en maximale temperatuur zijn 20 en 230 graden Celsius. Het komt met 5 automatische programma’s en 4 ontdooiprogramma’s. Het weegt 35 kg en de afmetingen zijn (hxbxd) 45 x 55 x 45 cm

  Voordelen

  Je mag 2 verwarmingssystemen tegelijk gebruiken

  Bevat een kinderslot

  Nadelen

  Geen

  Verkrijgbaar bij:
 • 9. MEDION MD 15501

  Meer informatie

  Deze Medion combimagnetron is kleiner dan de voorgaande magnetrons. Het kan eten voor je ontdooien, opwarmen, grillen en koken. Het heeft een boven en beneden grill die beide een andere wattage hebben. De bovenste is 500 Watt en de onderste is 1100 Watt. De automatische programma’s zorgen ervoor dat je niet veel hoef te doen bij het koken. De oven zal vanzelf bepalen hoe lang het nodig heeft zolang je de juiste gegevens hebt ingesteld. De digitale timer kan tot 95 minuten gaan. Je mag 2 handelingen tegelijk plegen, bijvoorbeeld tegelijkertijd koken en grillen.

  Het heeft een volume van 25 liter. De magnetron is voorzien van een kindslot zodat kinderen het niet per ongeluk kunnen aanmaken. Het is van goede kwaliteit, maar je kunt veel minder eten erin koken vergeleken met magnetrons die een volume van 44 liter hebben. MEDION MD 15501 beste magnetron voor jou? Dan is het verstandig om deze eens te bekijken bij de voordeligste aanbieder.

  De magnetron en hete lucht hebben een vermogen van 900 Watt en 1100 Watt. Het komt met 10 automatische programma’s en een metalen draaiplateau. Het weegt 18 kg en de afmetingen zijn (hxbxd) 30 x 52 x 49 cm.

  Voordelen

  10 automatische programma’s

  De digitale timer kan tot 95 minuten gaan

  Nadelen

  Geen

  Verkrijgbaar bij:
 • 10. Sharp R-982 STWE

  Meer informatie

  We zijn gekomen bij de laatste combimagnetron op de lijst en het is nog eentje van het merk Sharp. Het heeft een ruime inhoud van 42 liter en kan eten voor je ontdooien, opwarmen, grillen en koken. Het is ook voorzien van diverse automatische kookprogramma’s die de juiste kooktijd voor je kunnen bepalen. Het heeft ook een speciale kookprogramma voor pizza’s.

  De timer heeft een limiet van 95 minuten. De draaiplateau is gemaakt van glas en heeft een diameter van 31,5 cm. Om je kinderen te beschermen, is het ook voorzien van een kinderslot. Het beschikt jammer genoeg geen inverter technologie om ervoor te zorgen dat alle gerechten goed bereidt worden. Schoonmaak ervan zal ook een beetje lastig zijn vanwege de moeilijk te reinigen wanden. Sharp R-982 STWE magnetron kopen? Bekijk deze dan vandaag nog bij de voordeligste aanbieder.

  De microgolf-, grill- en hete luchtvermogen zijn 1000, 1100 en 2700 Watt. De minimale temperatuur is 140 graden en de maximale temperatuur is 230 graden Celsius. Er zijn 5 automatische programma’s en 1 ontdooiprogramma. Het weegt 19,5 kg en de afmetingen zijn (hxbxd) 32,6 x 55,3 x 55 cm.

  Voordelen

  Het kan ontdooien, opwarmen, grillen en koken

  Kinderslot

  Nadelen

  Schoonmaak is een beetje lastig

  Verkrijgbaar bij:

Best geteste combimagnetron

Een combimagnetron kan dus veel meer doen dan een gewone magnetron. Behalve het ontdooien en opwarmen van eten kan het ook nog diverse gerechten en snacks grillen en koken. Het is in feite een mini-oven. Een combimagnetron is dus een betere apparaat om in huis te hebben. Wat ook heel handig is, is het feit dat je meerdere dingen tegelijk kunt doen. Je mag tegelijk iets opwarmen en dan weer iets anders koken. Je hoeft niet te wachten tot de ene af is om de andere te doen. Sommige magnetrons hebben een stoomfunctie dat een veel gezonder alternatief is. Verder hebben ze diverse programma’s voor al de verwarmingselementen. Hoe meer programma’s hoe beter omdat je dan meerdere mogelijkheden hebt. Tevens zijn er Auto Defrost functies die bevroren vlees voor je kan ontdooien. De meeste magnetrons hebben een speciale programma voor pizza’s zodat ze lekker crisp worden. Maar sommige combimagnetrons hebben ook crispfuncties die dat voor elkaar kunnen krijgen en ook diverse snacks knapperig kan klaarmaken. De meeste magnetrons komen met roosters en bakplaten. Er zijn ook enkele erbij die een braad- en draaispit hebben. Er zijn diverse mogelijkheden. De beste combimagnetron vind je in onze review en top 10.

Combimagnetron kopen

Bij het kopen van een goede combimagnetron, moet je eerst naar een aantal dingen denken. Wat je allemaal ermee wilt bereiden bijvoorbeeld. Niet alleen om te zien of je een combimagnetron gaat hebben die de gewenste functies heeft, maar ook om te zien of de volume van de magnetron genoeg gaat zijn. Je wilt niet een te kleine magnetron kopen als je veel ermee wilt gaan doen. Let ook op de draaiplateau. Sommige van ze kunnen niet stoppen met draaien en dat kan best vervelend zijn, omdat dat niet altijd hoeft en je dan de juiste schalen nodig hebt. Tevens is het handig wanneer je ze kunt verwijderen. Dat maakt voor een eenvoudigere schoonmaakbeurt. Als je kinderen in huis hebt, dan is een kinderslot een must. Het is verder ook handig wanneer je een stand krijgt die je een gelijkmatige opwarming of bereiding garandeert, want niets is zo vervelend als een gerecht die niet goed is klaargemaakt. Lees vooral de diverse recensies van mensen om een miskoop te voorkomen. Als je de juiste combimagnetron uitgekozen hebt, dan zul je er nog lang van genieten. In onze top 10 combimagnetron review zijn de beste apparaten opgenomen. De beste combimagnetron zit er dan ook zeker tussen.

Interessant:

Welke combimagnetron is het beste?

Om nou echt te zeggen welk product de beste combimagnetron is, is eigenlijk niet te doen. Sommige mensen gaan liever voor beste combimagnetron inbouw optie terwijl andere gewoon de best geteste combimagnetron willen aanschaffen. Om deze reden hebben wij verschillende reviews en product specificaties vergeleken om deze top 10 combimagnetron beste koop op te stellen.

Wat zegt de consumenten bond over combimagnetron?

De consumentenbond beste koop combimagnetron is afgewogen in onze beoordeling. We hebben op de website gekeken hoe deze producten zijn beoordeeld. Vervolgens hebben wij dit verwerkt in onze eigen conclusie. We hopen dat dit jou helpt om een keuze te maken voor de aanschaf van het product.