Laserpen

Wil jij graag een laserpen kopen? Ga na welke soorten laserpennen er allemaal zijn en wat de beste laserpen is.

Laatste update 28 mei 2020

 • Beste keuze

  2-in-1 Laser Pointer Balpen

  Meer informatie
  Samenvatting

  Hier hebben we een balpen die een 2-in-1 model is. Behalve een rode laser pointer heeft deze pen ook een lampje die een witte kleur heeft. Je pen gebruik je dagelijks om notities te maken, maar het kan ook op andere manieren gebruikt worden.

  Voordelen

  Het komt met een rode laser en witte LED lamp

  Je mag kiezen welke kleur inkt je wilt voor je pen

  Nadelen

  Geen

 • Beste prijsklasse

  Emax groene laserpen

  Meer informatie
  Samenvatting

  De volgende laserpen groen is afkomstig van Emax en het is voorzien van een groene lazer. Laserpennen met een rode straal zijn meer in omloop, maar er zijn ook lasers die in andere kleuren komen zoals groen. Het menselijk ook is gevoelig voor de kleur groen, dus voor ons lijkt het alsof de straal nog feller is.

  Voordelen

  Je krijgt 5 opzetstukjes mee

  Ideaal voor als speelgoed voor je kat

  Nadelen

  Je kan alleen de groene stip zien normaliter

 • Favoriete keuze

  Luxe rode laserpen

  Meer informatie
  Samenvatting

  Deze pen lijkt veel op de vorige, omdat het ook in een zwarte kleur komt. Het verschil is dat het in een rode kleur komt. Dus als je de pen zelf mooi vindt maar toch een rode laser wilt hebben, dan kun je deze kiezen. Deze pen is energiezuinig, dus je zult het langer kunnen gebruiken dan andere laserpennen.

  Voordelen

  De pen is energiezuinig

  De lichtstraal is vooral zichtbaar in het donker, in mist en in een rokerige omgeving

  Nadelen

  Het is jammer genoeg geen pen waarmee je kunt schrijven

Beste Laserpen Kopen 2020

Je kent ze wel. Die leuke pennen die een laser aan de achterkant hebt waar je veel plezier mee had toen je klein was. Wel nu kun je het ook als volwassene gebruiken. Op kantoor heb je altijd een pen in je borstzak voor wanneer je snel een aantekening moet maken of je handtekening op een document moet plaatsen. Nu kun je je pen ook als pointer gebruiken wanneer je een presentatie houdt. Heel handig dus. Wil jij graag een laserpen kopen? Lees dan gauw verder, hier zijn er enkele beste laserpennen te koop die je kunt doornemen.

Beste Laserpen 2019 & 2020

NaamLaserkleurExtra kenmerkenMeer informatie
2-in-1 laserpenmulticolorLED lamp
Emax groene laserpengroen5 opzetstukjes (niet inbegrepen)
Luxe laserpenrood-
Groene laserpengroen5 opzetstukjes
Shoponlinerood-
Laser balpenroodLED lamp
Kerbl laserpenrood'vis' thema
Emax groene lasergroenLaserpen blijft aan
Shoponlinegroen-
 • 1. 2-in-1 Laser Pointer Balpen

  Meer informatie

  Hier hebben we een balpen die een 2-in-1 model is. Behalve een rode laser pointer heeft deze pen ook een lampje die een witte kleur heeft. Je pen gebruik je dagelijks om notities te maken, maar het kan ook op andere manieren gebruikt worden. De laser pointer heeft de bekende rode kleur die je kunt gebruiken tijdens je presentaties. Daarnaast heeft de pen ook een wit lampje die je kunt gebruiken wanneer je ergens bent waar je licht nodig hebt. Het is dus heel handig om bij je te hebben. Het komt met diverse vullingen, dus het is een blauw schrijvende pen. Jij mag zelf kiezen welk kleur inkt je wilt hebben. Het komt in een sjiek doos waarin je ook 3 knoopcel batterijtjes vindt. Je hoeft dus geen aparte batterijen te kopen wanneer je deze pen koopt. Het is gemaakt van robuust metaal. Het LED lampje en de laser zitten in de dop. De pen is ook nog voorzien van een clip zodat je de pen aan je kleding kunt vastmaken. Het weegt 48 gram en de afmetingen zijn (l x b x h) 17.8 x 3.8 x 1.9 cm. Je kunt het krijgen in de kleuren rood, zilver en zilvergrijs.

  Voordelen

  Het komt met een rode laser en witte LED lamp

  Je mag kiezen welke kleur inkt je wilt voor je pen

  Nadelen

  Geen

  Verkrijgbaar bij:
 • 2. Emax groene laserpen

  Meer informatie

  De volgende groene laserpen is afkomstig van Emax en het is voorzien van een groene lazer. Laserpennen met een rode straal zijn meer in omloop, maar er zijn ook lasers die in andere kleuren komen zoals groen. Het menselijk ook is gevoelig voor de kleur groen, dus voor ons lijkt het alsof de straal nog feller is. Meestal zien we alleen de groene stip, maar wanneer je in een rokerige ruimte bent zul je de straal wel zien. Deze groene laserpen kopen heeft een nanometer van 532 en een grote reikwijdte van 4000 tot 5000 meter. De groene laser pen zelf komt in een zwarte kleur en is afgewerkt met een strakke rubberen coating. Voor een extra €5 krijg je ook nog 5 opzetstukjes waarmee je leuke figuren met de laserpen groen kunt maken. Jammer genoeg is het geen pen waarmee je kunt schrijven. Het is eigenlijk meer bedoelt als speelgoed voor je kat. Jij schijnt de laser lamp groen op een muur en de kat zal het proberen te pakken. Een laserlampje kat kopen is leuk speelgoed voor de kat. Maar natuurlijk kun je het ook tijdens presentaties of op andere manieren gebruiken. Wanneer je deze laser pen kopen gaat, krijg je 2 AAA batterijen mee zodat je het meteen kunt gebruiken. Verder krijg je ook nog een handleiding mee. De pen is legaal en mag in Nederland gebruikt worden.

  Voordelen

  Je krijgt 5 opzetstukjes mee

  Ideaal voor als speelgoed voor je kat

  Nadelen

  Je kan alleen de groene stip zien normaliter

  Verkrijgbaar bij:
 • 3. Luxe rode laserpen

  Meer informatie

  Deze pen lijkt veel op de vorige, omdat het ook in een zwarte kleur komt. Het verschil is dat het in een rode kleur komt. Dus als je de pen zelf mooi vindt maar toch een rode laser wilt hebben, dan kun je deze kiezen. Deze pen is energiezuinig, dus je zult het langer kunnen gebruiken dan andere laserpennen. De laser heeft een golflengte van 650 nm en een reikwijdte van meer dan 3000 meter. Vergeleken met de vorige heeft die wel een langere reikwijdte. De lichtstraal is vooral zichtbaar in het donker, in mist en in een rokerige omgeving. Je ziet het wel duidelijker dan een groene straal. Als we naar de behuizing kijken dan zien we dat het van stevig metaal gemaakt is. Ook heeft het een unieke antisliplaag zodat je een goede grip erop hebt. Het is dus stevig, maar weegt niet te zwaar. Het is jammer genoeg geen pen waarmee je kunt schrijven. Deze pen is ook afkomstig van Emax en valt in laserklasse 2. Het werkt op 2 AAA batterijen die je meekrijgt zodat je die niet apart hoeft te kopen. Het is ideaal om tijdens presentaties te gebruiken of om met je kat te spelen.

  Voordelen

  De pen is energiezuinig

  De lichtstraal is vooral zichtbaar in het donker, in mist en in een rokerige omgeving

  Nadelen

  Het is jammer genoeg geen pen waarmee je kunt schrijven

  Verkrijgbaar bij:
 • 4. Emax groene laserpen

  Meer informatie

  Hier hebben we weer een groene laserpen. Dit is dezelfde laserpen als de tweede. Het is ook uitgebracht door Emax en het heeft een groene laser. Het verschil is dat je hier de 4 opzetstukken meteen meekrijgt. Zoals we eerder gemeld hebben, is de groene kleur beter zichtbaar voor het menselijk oog. De groene laser is eigenlijk niet te zien. Je ziet alleen de groene stip. Pas in een mist of een rokerige omgeving zul je de laser zelf zien. De laser kan gewoon gebruikt worden tijdens presentaties of wanneer je met je kat aan het spelen bent, maar daarnaast kun je met de opzetstukken leuke figuren vormen om jezelf of je kinderen te entertainen. De opzetstukjes kun je combineren om wel 20 patronen te maken. Laat de kinderen ook ermee spelen zodat ze hun eigen creaties kunnen maken. Deze laserpen valt in laserklasse 2. Het heeft een zwarte kleur en komt in een opbergdoosje. Het werkt op 2 AAA batterijen en die krijg je ook meteen mee. Jammer genoeg is het geen schrijfpen. Het komt alleen met een laser, maar het heeft wel een clip zodat je het aan je kleren kunt hangen en altijd bij de hand hebt voor een presentatie.

  Voordelen

  Je krijgt 4 opzetstukken mee

  Ideaal om te gebruiken tijdens presentaties

  Nadelen

  Jammer genoeg is het geen schrijfpen

  Verkrijgbaar bij:
 • 5. Laser Pointer Balpen

  Meer informatie

  Deze laserpen is hetzelfde als de eerste pen op de lijst. Het enige verschil, is dat de inkt een andere kleur heeft. Waar de eerste 2-in-1 pen mulitcolor inkt had, is deze voorzien van grijze inkt. We weten al wat deze pen allemaal heeft. Het komt met een rode laser en een witte LED lampje. De rode laser wordt gebruikt tijdens presentaties of om met je kat te spelen en de witte lampje zal van pas komen wanneer je je in een donkere ruimte bevindt en licht nodig hebt. Dit is de tweede pen op de lijst die wel mee te schrijven is. Het mag wel een 2-in1 pen zijn, maar kan op 3 manieren gebruikt worden. Dankzij de handige clip kun je het aan je kleding of aan je documenten vastmaken. De balpen is gemaakt van robuust staal en komt in een grijze kleur. De laser en lamp zijn beide aan de dop te vinden. De pen werkt op 3 knoopcel batterijen die je meteen meekrijgt. Je zult het in de opbergdoos van de pen vinden. De pen weegt 48 gram en de afmetingen ervan zijn (l x b x h) 17.8 x 3.8 x 1.9 cm.

  Voordelen

  Het komt ook met een wit lampje

  Kan ook gebruikt worden om met de kat te spelen

  Nadelen

  Geen

  Verkrijgbaar bij:
 • 6. Kerbl laserpen

  Meer informatie

  Deze laserpen is speciaal bedoelt voor katten. Je zult urenlang met je kat spelen met deze laserpen van Kerbi. Het lijkt anders dn de vorige laserpennen. Deze is kleiner en is duidelijk te zien dat het een laserpen is. De andere pennen waren langer en leken meer op pennen waarmee je kunt schrijven. Het komt met een sleutelhanger zodat je het aan een sleutel of aan een tas kunt hangen. Deze LED pen schijnt niet zomaar licht. Het komt met een thema. Wanneer je het aanmaakt heeft het licht de vorm van een vis. Duidelijk een speeltje voor katten, dus. Het kan een afstand van 1 tot 3 meter schijnen. Het werkt op batterijen en kan ongeveer 100 uur werken. Het gebruikt 4 LR927 batterijen en die krijg je meegeleverd wanneer je deze pen koopt. Het komt niet met een clip, maar het is klein genoeg om in je broekzak te plaatsen. De pen komt in een groene kleur.

  Voordelen

  Het komt met een sleutelhanger

  Licht geeft de vorm van een vis aan

  Nadelen

  Het is best fijn

  Verkrijgbaar bij:
 • 7. Emax groene laserpen

  Meer informatie

  Hier hebben we weer een laserpen van Emax en dit keer is het een groene laserpen. Ook deze laserpen kan op diverse manieren gebruikt worden: tijdens een presentatie, om jezelf te entertainen of om met je kat te spelen. Zoals eerder vermeld is de groene kleur beter te zien door het menselijk oog. Alleen is de straal zelf moeilijk te detecteren. Het is wel te zien wanneer je in een ruimte bent waarin er rook is. Deze laserpen heeft een leuke kenmerk. Bij de meeste pennen moet je de knop ingedrukt blijven houden, maar dat hoeft niet bij deze pen. Je kunt maar één keer op de knop drukken en de knop zal ingedrukt blijven. Meestal zit de knop aan de zijkant, maar bij dit pen zit het aan de bovenkant. Het is geen balpen, dus je kunt er niet mee schrijven. De pen heeft een zwarte kleur en is van sterk metaal gemaakt. Het weegt ongeveer 0.1 kg en komt in een zwarte kleur. Het werkt op 2 AAA batterijen die je meekrijgt bij aankoop van de pen.

  Voordelen

  Je hoeft niet de knop ingedrukt te houden

  Je kan ook met je kat spelen ermee

  Nadelen

  Straal is moeilijk te detecteren

  Verkrijgbaar bij:
 • 8. Groene laserpen Shoponline

  Meer informatie

  Hier hebben we nog een laserpen die een groene straal heeft. Dezelfde laser is al eerder op de lijst voorgekomen. Alleen was die een rode laserpen. Deze groene straal kan een afstand van wel 2 km afleggen. Het heeft een maximale output van 5 mw en het is daarom goed om te weten dat het legaal is en dus wel in Nederland gebruikt mag worden. Het lijkt op de meeste pennen op de lijst. Het heeft een zwarte kleur en een stevige aluminium behuizing. Het werkt op 2 AAA batterijen die je jammer genoeg niet meekrijgt bij aankoopt van deze pen. Je gaat ze dus apart moeten kopen. Het is geen balpen, dus je kunt niet ermee schrijven. De clip is er wel bij zodat je het aan je kleding kunt vastmaken.

  Voordelen

  Het is helemaal legaal

  Straal kan een afstand van 2 km schijnen

  Nadelen

  Je kan niet schrijven ermee

  Verkrijgbaar bij:

Best geteste laserpen

Laserpennen zijn heel leuk om mee om te gaan. De meest voorkomende kleur is de rode laserpen, maar ze komen ook in andere kleuren zoals groen en paars. Deze laserpennen kosten meestal wel duurder dan de rode laserpen. Zoals je ziet zijn er diverse soorten laserpennen die je kunt kopen. De ene komt alleen met een laser terwijl de andere ook een LED lampje heeft of ook een schrijvende pen is. Ze kunnen op diverse manieren gebruikt worden, maar de bekendste is het gebruik ervan tijdens presentaties en met het spelen van je huisdier. Vooral katten. Er bestaan zoveel video’s online waar de katten achter de rode stip aanrennen en opspringen om het te pakken. Soms is het gewoon leuk om als sleutelhanger te hebben en die op speciale momenten te gebruiken. Maar niet alle laserpennen mogen gebruikt worden. Pennen die een hogere vermogen dan 5 mw hebben mogen niet gebruikt worden. De sterkste die dus legaal gebruikt mag worden is 5 mw. Als je een hogere mocht vinden, is het beter om die te vermijden omdat die schadelijk zijn voor je ogen. Een te scherpe straal kan de netvlies van de oog beschadigen. De kans is klein dat het blijvende schade kan verrichten, maar het kan wel een flinke hinder zijn. Let dus goed op dat het in de klasse 2 is en niet hoger. Als je hierop let, dan zul je geen problemen ermee krijgen. Hopelijk heft u een goeie pen kunnen vinden in onze beste laserpen koopgids.

Welke kleur laser is het sterkst

Om nou echt te zeggen welke kleur laser is het sterkst, is eigenlijk niet te doen. Sommige mensen gaan liever voor een budget optie terwijl andere een zo duur mogelijk product willen aanschaffen. Om deze reden hebben wij verschillende reviews en product specificaties vergeleken om deze top 10 samen te stellen.

Wat zegt de consumenten bond over laserpennen?

De consumentenbond beste koop laserpen is afgewogen in onze beoordeling. We hebben op de website gekeken hoe deze producten zijn beoordeeld. Vervolgens hebben wij dit verwerkt in onze eigen conclusie. We hopen dat dit jou helpt om een keuze te maken voor de aanschaf van het product.