Selecteer een pagina

Op zoek naar de beste elektrische tandenborstel? Zoek dan niet verder en bekijk hier de beste elektrische tandenborstels van dit moment. Je wilt je tanden zo goed mogelijk verzorgen om gaatjes etc. te voorkomen. Tandenborstels worden ieder jaar weer verbeterd. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat elektrisch poetsen stukken efficiënter is dan met de ouderwetse borstel. Elektrische tandenborstel kopen? Bekijk hieronder onze top 10 beste elektrische tandenborstels.

Wat is de beste elektrische tandenborstel van dit moment?

Wij behandelen de top 10 elektrische borstels van dit moment, na het lezen van deze gids ben je in staat om een borstel te kiezen die aansluit op jouw wensen, voor een schoner gebit.
Veel mensen vragen zich ook af welke Oral B de beste is? Het resultaat vindt je hieronder. Oral B blijft één van de meest populaire tandenborstels. Bekijk hier de elektrische tandenborstel test.

Beste elektrische tandenborstel top 10

Oral-B Pro 2500 Cross Action Travel Case

De Oral-B Pro 2500 Cross Action elektrische tandenborstel zorgt voor een effectieve reiniging tussen de tanden. Deze elektrische tandenborstel heeft twee poetsstanden. De stand voor dagelijkse reiniging zorgt dat je middels een timer zeker weet dat je iedere dag de twee minuten poetst zoals aanbevolen door de tandarts. De speciale stand voor de verzorging van je tandvlees geeft een massage om zo je tandvlees gezond te houden. Ook is deze elektrische tandenborstel voorzien van een poetsdruksensor die oplicht wanneer je teveel druk uitoefent, dit helpt een bloedend tandvlees voorkomen. De Oral-B Pro 2500 Cross Action elektrische tandenborstel wordt standaard geleverd met een Travel Case waarin je oplader, tandenborstel en opzetborstel mee kan nemen. Oral-B Pro 2500 Cross Action Travel Case elektrische tandenborstel kopen?

De voordelen De nadelen
o    Poetsdruksensor helpt een   bloedend tandvlees voorkomen.o   geen extra poetsstand voor wittere tanden.
o    2 poetsstanden; een voor dagelijks reiniging en 1 voor de verzorging van je tandvlees.o   Geen weergave van de poetsstand
o    cross action borstel zorgt voor grondige reiniging

 

Technische specificaties
MerkOral-B
DoelgroepVolwassen
 BorstelRond
 Aantal stuks1
 KleurWit, zwart
 KindertandenborstelNee
 PoetstechniekCrossAction 3D
 Rotaties per minuut8800
 Pulsaties per minuut40000
 Weergave poetsstandNee
 TimerJa
 PoetsdruksensorJa
 Type poetsstanden(2)Massage poetsstand, Standaard poetsstand
 Werkt met smartphone/tabletNee
 LaadstationJa
 OplaadindicatieJa
 Oplaadtijd24 uur
 Accuduur30 minuten

Extra informatie

De Oral-B Pro 2500 Cross Action Travel wordt Standaard meegeleverd met een Oplader , Reisetui, Opzetborstel en in de gebruiksaanwijzingen.

Voor een standaard schone en frisse gebit moet je om de 3 maanden je opzetborstel vervangen. Ook wanneer je merkt dat de borstel geel verkleurd is het aangeraden om jouw opzet borstel te vervanging.

Oral- B pro 2000 cross action

De Oral-B 2000 elektrische oplaad tandenborstel met 3D bewegingen is door de Consumentenbond uitgeroepen tot ‘Beste koop’. Deze electrische tandenborstel voor dagelijkse reiniging werkt met 3D-beweging voor een eenvoudige, dagelijkse reiniging en heeft een extra massagestand voor tandvleesverzorging die het tandvlees zachtjes stimuleert en bloedend tandvlees voorkomt. Oral- B pro 2000 cross action elektrische tandenborstel bestellen?

Deze 3D crossaction tandenborstel heeft een 3D reinigings effect tijden het poetsen, dit betekent dat elk tand of kies bereikt worden met borstelharen die in een hoek van 16 graden zijn geplaatst en de 3D-reinigingsactie oscilleert, roteert en pulseert en zo raakt je 100 keer zoveel tandplak kwijt tijdens het poetsen.

De voordelen De nadelen
o    Poetsdruksensor helpt een   bloedend tandvlees voorkomen.o   geen extra poetsstand alleen de standaard dagelijkse poetsstand
o    cross action borstel zorgt voor minder tandplak/-steeno   Geen weergave van de poetsstand
o    Heeft een prot-timer die zorgt dat de dagelijkse reiniging van de tanden volgens dokter advies geschiedo   Poetsdruksensor helpt een   bloedend tandvlees voorkomen.

 

Technische specificaties
MerkOral-B
DoelgroepVolwassen
 BorstelRond
 Aantal stuks1
 KleurBlauw, wit
 Kindertandenborstelnee
 Poetstechniek
 Rotaties per minuut8800
 Pulsaties per minuut40000
 Weergave poetsstandnee
 Timerja
 Poetsdruksensorja
 Type poetsstanden2
 Werkt met smartphone/tabletNee
 Laadstationja
 Oplaadindicatieja
 Oplaadtijd24
 Accuduur30

Meer informatie

Combineren

De volgende Oral-B opzetborstels kunnen gebruikt worden in combinatie met de Oral-B PRO 2000: CrossAction, TriZone, Floss Action, 3DWhite, Precision Clean, Sensitive, Dual Clean, Power Tip, en Ortho.

Wanneer vervangen

Om de 3 maanden of zodra de borstel haren stug worden of verkleuren moet jij je opzetborstel vervangen om een hoog reinigingsniveau te behouden zoals tandartsen aanbevelen.

Philips Sonicare Healthywhite HX6712/43

De Philips Sonicare Healthywhite HX6712/43 is super populair vanwege de extra poetstand die zorgt voor hagelwitte tanden. Hij zorgt niet alleen voor dagelijkse reinigen van het gebit maar neemt ook meteen de kleur onder handen. De Healthywhite elektrische tandenborstel beschikt over 2 verschillende poetsstanden, de standaard stand zorgt ervoor dat je binnen de aanbevolen poetsbeurt van 2 minuten elke hoek van de mond efficiënt ne effectief poetst. en de Clean-poetsstand besteedt na de normale poetsbeurt nog eens 30 seconden extra om de voortanden te ontdoen van de koffie, thee, rode wijn en tabak kleuring. Voor de rokers en coffee drinkers is deze stand voor wittere tanden een geweldige optie.

De voordelen De nadelen
o     heeft 2 poetsstanden; voor dagelijkse mondverzorging en een extra stand voor wittere tanden.o   geen poetsstand voor gevoelige tandvlees
o     heeft een langwerpige borstelkop zoals een normale tandenborstelo   Geen Poetsdruksensor voor het voorkomen van geïrriteerd tandvlees
o     De poetsstand lees je af op de display.

 

Technische specificaties
MerkPhilips
DoelgroepVolwassen
 Borstellangwerpig
 Aantal stuks1
 Kleurwit, blauw, Grijs
 KindertandenborstelNee
 Poetstechnieksonisch
 Rotaties per minuut
 Pulsaties per minuut31000
 Weergave poetsstandja
 Timerja
 Poetsdruksensornee
 Type poetsstanden(2) standaard en Clean-poetsstand
 Werkt met smartphone/tabletnee
 Laadstationja
 Oplaadindicatieja
 Oplaadtijd24
 Accuduur40

Meer informatie

Deze tandenborstel heeft relatief korte accuduur van 40 minuten in vergelijking met andere Philips elektrische tandenborstels. Philips Sonicare Healthywhite HX6712/43 elektrische tandenborstel bestellen? Ga meteen naar de voordeligste aanbieder.

De Philips Sonicare Healthywhite HX6712/43 wordt standaard geleverd met 1 proResults opzetborstel een diamondClean opzetborstel, adapter, reisoplader en Handleiding

Philips Sonicare EasyClean HX6512/02

Wie zegt dat het goed schoon houden van je gebit lastig is, heeft nog niet met de Philips Sonicare EasyClean HX6512 gepoetst. De elektrische tandenborstel zorgt er met 31.000 poetsbewegingen per minuut voor dat al het tandplak snel verdwijnt. En dat zorgt voor zowel wittere tanden als gezonder tandvlees. Ook als je nog even moet wennen aan elektrisch poetsen. De Philips Sonicare EasyClean HX6512 heeft namelijk een speciaal introductieprogramma om in 14 dagen rustig aan te wennen. Ook geschikt dus voor de beginnende poetser.

De voordelen De nadelen
o    Opzetborstel heeft een langwerpig gebogen nek zodat je makkelijk de kiezen kan bereiken.o   geen poetsstand voor gevoelige tandvlees, geïrriteerd tandvlees, een grondige reiniging of wittere tanden.
o     Heeft een lange accuduur van 84 minuten voor ongeveer3 weken lang.o   Geen Poetsdruksensor voor het voorkomen van geïrriteerd tandvlees
o     speciaal introductieprogramma heel goed voor beginners
Technische specificaties
MerkPhilips
DoelgroepVolwassen
 Borstellangwerpig
 Aantal stuks2
 KleurWit
 Kindertandenborstelnee
 PoetstechniekSonisch
 Rotaties per minuut
 Pulsaties per minuut31000
 Weergave poetsstandNee
 Timerja
 Poetsdruksensornee
 Type poetsstandenStandaard
 Werkt met smartphone/tabletnee
 Laadstationja
 Oplaadindicatieja
 Oplaadtijd24
 Accuduur84

Meer informatie

De Philips Sonicare EasyClean HX6512 heeft lange accuduur van 84 minuten dat is genoeg voor 2 poetsbeurten per dag gedurende 3 weken. Je krijgt met deze elektrische tandenborstel 2 proResults-opzetborstel, oplader, een uitgebreide introductieprogramma en handleiding.

Voor beste resultaat is het aanbevolen om je opzetborstel niet langer dan 3 maanden te gebruiken. Op het moment de borstel haren verslijten of verkleuren dan is het ook tijd om je opzetborstel te vervangen. Philips Sonicare EasyClean HX6512/02 kopen? Vergelijk aanbieders.

Oral-B Genius 9000 Black

Poetsen met de elektrische tandenborstel is nog nooit zo compleet geweest als met de Oral-B Genius 9000. Deze elektrische tandenborstel heeft 4 extra standen voor grondige reiniging, ontstoken tandvlees en gevoelige tanden. Verder is het mogelijk om via een app op je telefoon je poetstechnieken bij te houden. De tandenborstel heeft bleutooth voor de communicatie met jouw mobiel of tablet. Deze extra optie helpt jouw het poetsgedrag van je kinderen en jezelf bijhouden en aanpassen. Oral-B Genius 9000 Black tandenborstel elektrisch kopen? Bekijk hieronder de beste aanbieder.

De voordelen De nadelen
o    Heeft een Poetsdruksensor die helpt een bloedend tandvlees voorkomen.o   geen extra poetsstand voor wittere tanden
o    cross action borstel zorgt voor minder tandplak/-steen
o     Communiceert met een app op je mobiel/tablet om je poetstechniek voor staat
o    Heeft een prot-timer die zorgt dat de dagelijkse reiniging van de tanden volgens dokter advies geschied

 

Technische specificaties
MerkOral-B
DoelgroepVolwassen
 Borstelrond
 Aantal stuks1
 Kleurzwart
 KindertandenborstelNee
 Poetstechniek
 Rotaties per minuut8800
 Pulsaties per minuut40000
 Weergave poetsstandja
 Timerja
 Poetsdruksensorja
 Type poetsstanden5
 Werkt met smartphone/tabletja
 Laadstationja
 Oplaadindicatieja
 Oplaadtijd12
 Accuduur48

Meer informatie

De Oral-B Genius 9000 Black heeft 5 van de 6 poetsstanden die een elektrisch tandenborstel kan hebben. Voor zowel grondige reiniging, gevoelige en geïrriteerde tandvlees is deze een pro. Ook kun je de Oral-B Genius 9000 Black combineren met 3D black borstelkop voor wittere tanden.

Je krijgt met deze elektrische tandenborstel 4 opzetborstel mee een opbergvak voor opzetborstels, standaard voor smartphone, oplader, reisetui en handleiding.

Oral-B pro 690 Cross action bonus handle

De Oral-B Pro 690 Cross Action heeft een Bonus Handle in de verpakking, je krijgt dus 2 tandenborstels in plaats van 1. Deze elektrische tandenborstel is voorzien van 3D-poetstechniek te weten, roterend, pulserend en vibrerend die zorgen dat alle tanden en kiezen goed gereinigd kunnen worden. De handle heeft nog twee kneepjes de Timer en de Poetsdruksensor. De sensor licht op wanneer te hard poets en zo bescherm het je tandvlees tegen irritatie. De timer zorgt ervoor dat je zowel links, rechts en boven, beneden even veel aandacht geeft binnen de aanbevolen 2 minuten poetstijd. Oral-B pro 690 Cross action bonus handle beste elektrische tandenborstel.

De voordelen De nadelen
o    Heeft een Poetsdruksensor die helpt een bloedend tandvlees voorkomen.o   geen poetsstand voor gevoelige tandvlees, geïrriteerd tandvlees,
o    cross action borstel zorgt voor minder tandplak/-steeneen grondige reiniging of wittere tanden
o     Heeft een prot-timer die zorgt dat de dagelijkse reiniging van de tanden volgens dokter advies geschiedLagere accuduur
o
Technische specificaties
MerkOral-B
DoelgroepVolwassen
 Borstelrond
 Aantal stuks2
 Kleurwit
 Kindertandenborstelnee
 PoetstechniekCrossAction 3D
 Rotaties per minuut8800
 Pulsaties per minuut20000
 Weergave poetsstandnee
 Timerja
 Poetsdruksensorja
 Type poetsstandenstandaard
 Werkt met smartphone/tabletNEE
 LaadstationJA
 OplaadindicatieNEE
 Oplaadtijd22
 Accuduur28

Meer informatie

De relatief korte accuduur van 28 minuten in verfgelijking met andere Oral-B elektrische tandenborstels. De Oral-B Pro 690 Cross Action wordt standaard geleverd met 2 3D opzetborstel, oplader en Handleiding.

Voor beste resultaat is het aanbevolen om je opzetborstel niet langer dan 3 maanden te gebruiken. Op het moment de borstel haren verslijten of verkleuren dan is het ook tijd om je opzetborstel te vervangen.

Philips Sonicare Healthywhite HX6762/35

De Philips Sonicare HealthyWhite HX6762/35 heeft vergeleken met andere elektrische tandenborstel de langste accuduur met een gebruiksduur van wel 3 weken. Deze tandenborstel heeft twee standen; de standaard stand voor een fris en gezond gebit en deze heeft een timer die ervoor zorgt dat elke kwadrant van je gebit even veel aandacht krijgt binnen de 2 minuten door tandartsen aanbevolen poetstijd aan. De Clean-stand is een extra beurt voor wittere standen. Deze is voor de rokers en coffee drinkers een geweldige optie. In de verpakking krijg je 2 diamond clean opzetborstels mee geleverd welke heel handig kan uitkomen in geval van onverwachte gasten of als je opzetborstel aan vervanging toe is. Philips Sonicare Healthywhite HX6762/35 elektrische tandenborstel bestellen? Bekijk de voordeligste aanbieder.

De voordelen De nadelen
o     heeft 2 poetsstanden die elk een andere poetservaring bieden voor een nog schoner gebit.o   geen poetsstand voor gevoelige tandvlees
o     heeft een langwerpige borstelkop zoals een normale tandenborstelo   Geen Poetsdruksensor voor het voorkomen van geïrriteerd tandvlees
o    Heeft een accuduur van 120 minuten met de gebruiksduur van wel 3 weken

 

Technische specificaties
MerkPhilips
DoelgroepVolwassen
 BorstelLangwerpig
 Aantal stuks2
 KleurRoze, blauw
 Kindertandenborstelnee
 PoetstechniekSonisch
 Rotaties per minuut
 Pulsaties per minuut31000
 Weergave poetsstandja
 Timerja
 Poetsdruksensornee
 Type poetsstanden(2) standaard en Clean-poetsstand
 Werkt met smartphone/tabletnee
 Laadstationja
 Oplaadindicatieja
 Oplaadtijd24
 Accuduur120

Meer informatie

De Philips Sonicare HealthyWhite HX6762/35 heeft een accuduur van 120 minuten met de langste gebruiksduur van wel 3 weken, waardoor je accu niet gauw leeg raakt.

Deze elektroische tandenborstel word standaard geleverd met 2 diamondClean opzetborstel, oplader en Handleiding.

Oral-B Genius 9000 white

Met de Oral-B Genius 9000 White houd je tijdens het poetsen je poets prestaties met een app op je moliel of tablet die communiceert met de bluetooth in de tandenborstel. Door deze app kun het poetsgedrag van je gezin en jezelf bijhouden en makkelijker aanpassen. Deze elektrische tandenborstel heeft 4 extra standen voor grondige reiniging, ontstoken tandvlees en gevoelige tanden. Weet je dat je de 3D white borstelkop ook kan gebruiken op jouw Oral-B Genius 9000 elektrische tandenborstel voor wittere tanden? Oral-B Genius 9000 white elektrische tandenborstels kopen? Tandenborstels vergelijken doe je met onze top 10 en review.

De voordelen De nadelen
o    Heeft een Poetsdruksensor die helpt een bloedend tandvlees voorkomen.o   geen extra poetsstand voor wittere tanden

 

o    cross action borstel zorgt voor minder tandplak/-steeno   Internet verbinding nodig om gebruik te kunnen maken van de app.
o     Communiceert met een app. op je mobiel/tablet om je poetstechniek voor staat
o    Heeft een pro-timer die zorgt dat de dagelijkse reiniging van de tanden volgens dokter advies geschied

 

Technische specificaties
MerkOral-B
DoelgroepVolwassen
 Borstelrond
 Aantal stuks1
 Kleurwit
 KindertandenborstelNee
 PoetstechniekCrossAction 3D
 Rotaties per minuut8800
 Pulsaties per minuut40000
 Weergave poetsstandja
 Timerja
 Poetsdruksensorja
 Type poetsstanden5
 Werkt met smartphone/tabletja
 Laadstationja
 Oplaadindicatieja
 Oplaadtijd12
 Accuduur48

Meer informatie

De Oral-B Genius 9000 white heeft 4 extra poetsstanden afgezien van de standaard poetstand. De 3D white borstelkop voor wittere tanden kun je gebruiken met deze tandenborstel. Voor zowel grondige reiniging, gevoelige en geïrriteerde tandvlees is deze een pro.

Oral-B Genius 9000 white wordt standaard geleverd met 4 opzetborstel een opbergvak voor opzetborstels, standaard voor smartphone, oplader, reisetui en handleiding.

Philips Snoicare for Kids connected HX6321/03

Tanden poetsen is voor de kids nog nooit zo leuk geweest. Met De Philips Sonicare for Kids Connected HX6321/03 voor kinderen vanaf 3 jaar is tanden poetsen een interactieve game. De tandenborstel communiceert met een app. op je smart Phone of tablet. De app. laat op een heel interactief kinderlijke manier zien hoe je moet poetsen. Met deze game kunnen de kids natuurlijk ook prijsjes verdienen. Naast het Educatieve doel heeft deze tandenborstel als belangrijkste doel het gebit van jouw allerliefste kinderen schoon en gezond houden. Een rubberen beschermlaag zorgt voor extra bescherming voor de jongere kinderen. Verder heeft deze tandenborstel twee poetstanden, een voor oudere kinderen en een voor de ukjes.

De voordelen De nadelen
o    Via de app. kun je het poetsgedrag van je kids volgen en daarna bijsturen.o   geen poetsstand voor witter tanden

 

o     De timer optie helpt de poets routine op bouwen naar de gewenste tweeminuteno   Geen Poetsdruksensor voor het voorkomen van geïrriteerd tandvlees
o     De langwerpige borstelkop heeft de zelfde poetstechniek als bij een handtandenborstel kan aanhouden

 

Technische specificaties
MerkPhilips
DoelgroepKinderen vanaf 3 jaar
 BorstelLangwerpig
 Aantal stuks1
 Kleurwit,blauw
 KindertandenborstelJa
 PoetstechniekSonisch
 Rotaties per minuut
 Pulsaties per minuut
 Weergave poetsstandnee
 Timerja
 Poetsdruksensornee
 Type poetsstandenGevoelige poetsstand, Standaard poetsstand
 Werkt met smartphone/tabletJa
 Laadstationja
 Oplaadindicatieja
 Oplaadtijd24
 Accuduur30240 seconden

Meer informatie

Met De Philips Sonicare for Kids Connected HX6321/03 voor kinderen heeft 2 poetsstanden een lage modus voor jongere kinderen en een standaard stand voor de oudere kinderen. En het heeft een lange accuduur met een gebruiksduur van 2 weken. Philips Snoicare for Kids connected HX6321/03 beste elektrische tandenborstel vergelijken? Bekijk de voordeligste aanbieders.

Deze elektrische tandenborstel word standaard geleverd met een extra Sonicare for Kids opzetborstel, Dockingstation en handleiding.

Oral-B vs Philips elektrische tandenborstel

Wil je een schoon, fris en gezond gebit voor jou en je gezin? Dan is deze koopgids speciaal voor jou. In deze koopgids vind je informatie en specificatie van de top 10 elektrische tandenborstel van de merken Oral-B en Philips. In de top 5 heb je Oral-B op de eerste drie plaats 1.Pro 2500 Cross Action met travel case heeft twee poetstanden, timer en een poetsdruksensor, Nummer 2 de Oral-B pro 600 Cross action elektrische tandenborstel heeft alleen de standaard poetsstand en een poetsdruksensor terwijl nummer 3, de Oral- B pro 2000 cross action is door de consumentenbond uitgeroepen tot ‘Beste koop’. Oral-B vs Philips elektrische tandenborstel. Misschien wel de beste elektrische tandenborstel voor jou.

De Oral-B elektrische tandenborstel hebben meer poetstanden vergeleken met de Philips elektrische tandenborstels.

Ben jij op zoek naar de beste Philips elektrische tandenborstel ? In deze koopgids vind je de beste Philips Sonicare elektrische tandenborstels. Philips heeft voor ieder en voor elke functie de geschikte elektrisch tandenborstel. Ook aan de ukjes heeft Philips gedacht.

De HealthyWhite tandenborstel voor schonere én wittere tanden of een duo handle tandenborstel voor jou en je partner, jij en je kind of gewoon voor twee personen die tegelijk poetsen, dan is Easyclean tandenborstel een goede keus. De Philips elektrische tandenborstel hebben overall een langere accuduur vergeleken met de Oral-B elektrische tandenborstel..

Conclusie: wat is de beste elektrische tandenborstel?

De beste elektrische tandenborstel vinden is soms best lastig. Gelukkig kun je eenvoudig en snel meerdere elektrische tandenborstel met elkaar vergelijken op basis van prijs en kwaliteit. Per persoon is het verschillend wat nou de beste elektrische tandenborstel is. Echter is het wel zo, dat alle tandenborstels in onze review als best getest zijn. Je beschikt dus altijd over een kwalitatieve en goede tandenborstel, als je kiest voor een borstel uit onze top 10 en review.

Informatie elektrische tandenborstel

Een elektrische tandenbo reinigt je tanden beter dan een hand tandenborstel. Er zijn verschillende soorten elektrische tandenborstels met verschillende specificaties. Afhankelijk van jou behoefte kun kiezen voor een sonische, als oscillerende borstel zijn, een pulserende borstel met poetsdruksensor of misschien wel een smart tandenborstel die je poetsresultaat registreert via een smartphone app. Heb je last van slechte adem, tandsteen, ontstoken tandvlees? Of zoek je een geschikte tandenborstel voor je peuter? Wil je een duo of extra opzetborstels een een aanvullende kopstuk? Je bedenkt het maar en je kunt je keuze maken tussen de bekendste merken Oral-B en Philips. Als extra hebben beide merken een poetsdruksensor en timer die jou helpen om het poetsgedrag van je zelf en je gezin aan te passen en bij te houden volgens de door tandarts aanbevolen 2 minuten/30 seconden.

6 poetstanden

De elektrische tandenborstels bieden tot 6 verschillende poetsstanden: Dagelijkse reiniging, Tandvleesverzorging, Gevoelige tanden, Whitening-stand, Grondige reiniging en Tongreiniging stand.

  • De Dagelijkse reiniging-stand is voor de dagelijkse mondverzorging met een poetstijd van 2 minuten (30 seconden per kwadrant van het gebit).
  • De Tandvleesverzorging-stand stimuleert het tandvlees om gezond te blijven door een masserende werking.
  • De Gevoelige tanden-stand komt meestal voor bij tandenborstel voor peuters en heeft een lagere snelheid en beschermlaag.
  • Voor het polijsten van je tanden gebruik je Whitening-stand vooral voor rokers en coffee drinkers is een tandenborstel met deze specificatie een aanrader.
  • Het verschil tussen de Grondige reiniging-stand en de dagelijkse reiniging is een poetstijd van 3 minuten in plaats van 2 minuten verdeeld in 45 seconden per kwadrant in plaats van 30 seconden per kwadrant.
  • Voor de tongreiniging is er een speciale tongreiniging-stand, minder druk en een lage snelheid.

Opzetborstel vervangen

Voor beste resultaat is het aanbevolen om je opzetborstel niet langer dan 3 maanden te gebruiken. Op het moment dat de borstel haren verslijten of verkleuren dan is het ook tijd om je opzetborstel te vervangen.

Wij hopen dat je met deze informatie de juist keuze kunt maken om de beste elektrische tandenbo te kunnen kopen. Je vindt hier namelijk de beste koop in 2017. Veel vragen zich af wat de beste elektrische oral b borstel is, gezien deze erg populair zijn. Er zijn namelijk diverse modellen inmiddels verkrijgbaar. In de tabel bovenaan vindt je diverse electrische tandenborstels en kun je kiezen om meer informatie te bekijken per borstel.

Interessante pagina’s: