[vc_row][vc_column][vc_column_text]Over de beste webshop software beschikken? Bekijk dan hier de beste webshop software van dit moment. Tegenwoordig heb je geen fysieke winkel nodig om je producten te kunnen verkopen. Een webshop online openen is al goed genoeg en het kost je veel minder moeite. Vooral voor mensen die hun eigen producten verkopen is dit een goede manier om hun business op te bouwen. De webshop kan altijd bezocht worden en je kunt je eigen werktijden bepalen. Maar voordat je een webshop kan openen heb je eerst software nodig om dat mogelijk te maken. Er zijn een aantal bedrijven die hun software aanbieden die je zo’n software kunnen aanbieden. Hieronder daarom de beste webshop software top 10. In dit geval gaat het om een webshop software review, welke is gebaseerd op klantervaringen. Zo weet je zeker dat je goed zit.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Beste webshop software

NaamAantal pakkettenMaximale productenMeer informatie
JouwWeb3Onbeperkt
CCVShop315.000
Shoppagina45.000
Mijnwebwinkel3Onbeperkt
Shoptrader320.000
Shopify3-
Lightspeed315.000

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Lightspeed

Een goede webshop software geeft je vele mogelijkheden zodat jij je webshop helemaal naar wens kunt inrichten en het ook aantrekkelijk voor de klant kan maken. Lightspeed geeft je precies wat je nodig hebt. De webshop software van Lightspeed is erg gewild en wordt daarom ook veel gebruikt.

Allereerst zien we dat ze een gebruiksvriendelijke backend hebben waardoor je geen technische kennis nodig hebt om zo een systeem te besturen. In deze backend vind je diverse mogelijkheden om je producten aan de klant te presenteren. Je kunt tijdelijke promoties en sales creëren om klanten aan te trekken en het is ook mogelijk om klant beoordelingen en review mogelijkheden in je webshop te integreren zodat mensen zien hoe anderen je producten vinden. En dat is nog lang niet alles.

Een webshop moet ook een heel aantrekkelijke en chic design hebben, want het ook wilt ook wat. Er zijn 60 templates waar je uit kunt kiezen om je webshop een unieke look te geven. Het plaatsen ervan gebeurt heel snel. Plaats foto’s met de eenvoudige drag ’n drop en je hebt binnen een mum van tijd je webshop gemaakt.

Een webshop beheren is niet altijd eenvoudig. Het is een business die je moet runnen en je gaat het jezelf natuurlijk zo gemakkelijk mogelijk maken. Dit doe je door diverse tools te installeren zodat je je boekhouding en facturatie snel kunt doen. Ook kun je het je klant gemakkelijk maken door diverse betalingsmethodes aan te beiden. Lightspeed geeft je nog veel meer mogelijkheden.

Nadat een klant een product van je gekocht hebt, moet je nu overgaan tot het shippen ervan. Je kunt je webshop integreren met de grootste verzend aanbieders over de hele wereld en kunt je klanten een track en trace code via email versturen.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Lightspeed maakt het je zo gemakkelijk mogelijk zodat je webshop niet alleen een succes wordt, maar ook een plezier is om te runnen.[/vc_column_text][vc_btn title=”Meer informatie en bekijk prijs” color=”warning” align=”left” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.10beste.com%2FLightspeed||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

JouwWeb

JouwwebJouwWeb is een Nederlands bedrijf dat goede webshop-software aanbiedt waarmee intuïtief en op eenvoudige wijze een webshop gebouwd kan worden. Door middel van het drag-and-drop systeem van JouwWeb kun je de webshop volledig naar wens inrichten. Je hebt hiervoor helemaal geen technische kennis nodig.

In het systeem van JouwWeb, ook wel de Editor genoemd, vind je alles wat je nodig hebt voor een complete website met webshop-functie. Zo kun je productvarianten toevoegen, betaalmethoden als iDeal instellen, verzendkosten instellen en op verschillende manieren korting aanbieden in je webshop. JouwWeb helpt je niet alleen met het maken van je webshop, maar helpt je ook om het afhandelen van de bestellingen zo soepel mogelijk te laten verlopen, met automatische pakbonnen en facturen.

Er is momenteel een actie, waardoor je 3 maanden gratis gebruik kunt maken van alle pakketten van JouwWeb (je kunt in die periode zelfs alvast je domeinnaam registreren).

Ook daarna is JouwWeb één van de voordeligste aanbieders voor het maken van een Webshop: Je kiest uit het Pro-pakket van 8 euro per maand of het Business-pakket van 16. Het Pro-pakket heeft een limiet van 10 producten. Dit is in onze ogen erg weinig voor een gemiddelde webshop. Daarom raden wij voor webshops het Business-pakket aan.

Bovendien is JouwWeb ook actief in ontwikkeling. Dit zorgt ervoor dat er veel verbeteringen doorgevoerd worden en dat het systeem zich uit blijft breiden. Inmiddels heeft JouwWeb ruim 12.000 betalende klanten en wordt de support uitstekend beoordeeld met een 9,0 op Trustpilot!

Kortom, wil je een webshop beginnen, dan is JouwWeb zeker een aanrader om uit te proberen! JouwWeb software aanschaffen? Bekijk hieronder de aanbieders en prijzen.

[/vc_column_text][vc_btn title=”Meer informatie en bekijk prijs” color=”warning” align=”left” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.jouwweb.nl%2F|title:https%3A%2F%2Fwww.jouwweb.nl|target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

CCVShop

Ook CCVShop heeft volop mogelijkheden om je webshop helemaal naar eigen wens in te richten. Misschien wel de beste webshop software voor jou.

Alles is er om ervoor te zorgen dat je webwinkel gemakkelijk te beheren is:

 • Geef je webwinkel een unieke look door met de layout te spelen en je favoriete uit te kiezen.
 • Maak gebruik van de krachtige marketingtools om potentiele klanten aan te trekken.
 • Online betalingsmogelijkheden zijn al helemaal geïntegreerd.
 • De webshop is 24/7 uur beveiligd, dus je hoeft je daarover geen zorgen te maken.
 • Het is mogelijk om meerdere webwinkels met een productassortiment te hebben.
 • Het bestelproces is al helemaal ingericht.

En dat is nog lang niet alles. Op de website kun je een demo van een webwinkel zien en je kunt ook meteen nagaan hoe het onderhoudspaneel eruit ziet zodat je een beeld kunt vormen. VVCShop heeft 3 pakketten aan te bieden:

 • Small: een gratis pakket die je kunt uitproberen. Hier kun je met maximaal 25 producten werken om je webshop in te richten.
 • Medium: deze kost €95 per maand en geeft je maximaal 50 producten om mee te werken. Natuurlijk krijg je hiermee meer opties dan wanneer je een small pakket zou nemen.
 • Large: deze kost €95 per maand en heeft maximaal 15.000 producten aan te bieden. Dat is dus een groot verschil vergeleken met de Medium pakket. Je krijgt dezelfde mogelijkheden alleen uitgebreider. Ook heb je de mogelijkheid om met groothandels te koppelen.

Ze hebben een uitstekende supportteam die je zal helpen als je problemen tegenkomt. Ze organiseren ook gratis workshops om je te begeleiden.[/vc_column_text][vc_btn title=”Meer informatie en bekijk prijs” color=”warning” align=”left” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.10beste.com%2FCCVShop||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Shoppagina

Shoppagina zit vol goede tips die je goed kan gebruiken wanneer je een webshop begint. Webshop software bestellen is dus helemaal niet lastig, als je weet waar je moet zoeken.

Een webshop oprichten is eenvoudig, maar er zijn nog zoveel dingen dat jij moet regelen voordat je het mag gebruiken. Shoppagina geeft aan of je jezelf bij de Kamer van Koophandel moet inschrijven of niet en geeft je advies over de producten die je gaat verkopen.

Ook hier kun je zonder moeite een leuke webshop oprichten. Je hebt helemaal geen technische kennis nodig om ermee om te gaan en het zit vol handige functies en koppelingen die je nodig hebt om een webshop te runnen.

Je hebt keuze tussen 3 pakketten:

 • Basis: deze kost € 9,50 per maand en komt met 250 producten. de mogelijkheden zijn hier beperkt.
 • Extra: deze kost € 14,50 per maand en heeft al genoeg tools om een webshop succesvol te runnen. Je krijgt 1000 producten om mee te werken.
 • Geavanceerd: deze is bedoelt voor grote webshops. Het kost € 24,50 per maand en komt met maximaal 5000 producten.

Alle 3 pakketten mogen eerst 30 dagen gratis gebruikt worden. Behalve dat kun je ook een gratis versie uitproberen, maar natuurlijk heb je daar heel weinig mogelijkheden. Shoppagina geeft je een aantal voorbeelden van hoe je webshop eruit zal komen te zien.

Als je naar een andere bedrijf wilt overstappen, dan is dat wel mogelijk. Je kunt je abonnement per maand opzeggen. Natuurlijk hebben ze ook een supportteam die je te hulp zal schieten als er problemen zijn of als je vragen mocht hebben.[/vc_column_text][vc_btn title=”Meer informatie en bekijk prijs” color=”warning” align=”left” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.10beste.com%2FShoppagina||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Mijnwebwinkel

Bij Mijnwebwinkel krijg je niet alleen hulp om je webwinkel op te starten, maar ze hebben ook handige tools voor wanneer je een fysieke shop hebt. Deze webshop software kopen? Bekijk dan hieronder de prijzen en aanbieders.

Allereerst krijg je hier ook diverse tools om je webwinkel naar wens in te richten. Het creëren van de look van je webshop heb je zo gedaan. Dankzij de functies van het systeem kun je je website gemakkelijk indelen en secties plaatsen waar je ze wilt hebben.

Alles krijg je in één pakket dus je hoeft niet na te gaan wat je allemaal wel en niet hebt. ook buitenlanders kunnen je webshop bezoeken dankzij de optie om je webshop in meerdere talen te presenteren. Je hebt keuze uit 3 pakketten:

 • Go: deze is helemaal gratis en is al genoeg om een basic webshop mee te starten.
 • Pro: dit is hun meest gekozen pakket. Het kost € 19,- per maand en
 • Premium: dit geeft je natuurlijk de meeste opties. Het kost € 49,- per maand.

Het is ook mogelijk om met je mobiel online en offline te verkopen. Met de Kassa App kunnen mensen contant of contactloos betalen. Je kunt de bon uitprinten of het via email versturen. Je kunt meerdere winkellocaties erin plaatsen en is dus een goede tool om te hebben wanneer je een fysieke en online shop hebt. Het geeft je ook de totale dagomzet aan.

Om te beginnen kun je misschien eerst de gratis versie uitproberen. Als je meer opties wilt hebben dan kun je altijd nog upgraden. Het gratis supportteam staat altijd klaar om je te helpen.[/vc_column_text][vc_btn title=”Meer informatie en bekijk prijs” color=”warning” align=”left” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.10beste.com%2FMijnwebwinkel||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Shoptrader

Ook Shoptrader kan je helpen om een professionele webwinkel te starten. Misschien wel de beste webshop software, en gelijk ook de reden waarom deze is opgenomen in deze webshop software review.

Net als de voorgaande bedrijven is het hier ook niet moeilijk om een webshop op te zetten. Je hebt helemaal geen technische kennis nodig. Als je de webshop start zul je zien hoe gemakkelijk het is om het in elkaar te zetten. Er zijn diverse thema’s die je kunt kiezen om de juiste stijl en look aan je webshop te geven.

Natuurlijk zijn er talloze functionaliteiten en mogelijkheden waar je gebruik van kunt maken. Je hoeft de add-ons alleen even snel te installeren en ze zijn ready om gebruikt te worden. Er zijn ruim 100 add-ons waar je van uit kunt kiezen.

De klant apprecieert het wanneer je meerdere betalingsmethodes hebt. Shoptrader maakt dat mogelijk waaronder buitenlandse betaalmethodes. Zo heb je keuze uit wel 30 betaalmethodes.

Shoptrader heeft 3 pakketten waar je uit kunt kiezen:

 • Shoptrader go: deze is ideaal voor starters. Het kost € 25,- per maand en komt met 200 producten.
 • Shoptrader Pro: dit is hun populairste pakket. Het kost € 35,- per maand en geeft je 2000 producten om mee te werken.
 • Shoptrader Pro Plus: hier krijg je onbeperkte mogelijkheden. Het geeft je 20.000 producten en kost € 65,- per maand.

Alle 3 pakketten mag je 15 dagen gratis uitproberen. Als je tevreden bent ermee, kun je overstappen tot de volledige versie. Als je vragen mocht hebben kun je hun gerust opbellen of je vraag via de chat opsturen.[/vc_column_text][vc_btn title=”Meer informatie en bekijk prijs” color=”warning” align=”left” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.10beste.com%2FShoptrader||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Shopify

Shopify kan je verschillende manieren geven om je producten te verkopen. je eigen webshop oprichten is één ervan.

Er is veel dat je kunt doornemen. Alles wordt duidelijk uitgelegd. Van de introductie tot de marketing ervan. Je krijgt een duidelijk beeld van hoe je webshop eruit zou kunnen zien en wat waar hoort. Webshop software vergelijken is eenvoudig en snel te doen met deze top 10 webshop software.

Shopify geeft je verder ook nog de mogelijkheid om verschillende log-ins te hebben voor je staff zodat zij ook toegang hebben tot de webshop. Zo hoef jij alleen niet bezig te zijn ermee en kun je anderen de mogelijkheid geven om het te regelen.

Je gaat ook kunnen volgen hoe succesvol je webwinkel is dankzij de statistieke en gegevens die je krijgt. Ook ga je je inventaris goed kunnen bijhouden.

Ook hier zijn er 3 pakketten:

 • Basic Shopify: hiermee kun je een basic webwinkel opzetten. Het kost $29,- per maand.
 • Shopify: deze is wat uitgebreider. Ideaal voor een groeiende business. Het kost $ 79,- per maand.
 • Advanced Shopify: hier krijg je een volledig pakket. Het kost $ 299,- per maand.

Je mag Shopify ook 14 dagen gratis uitproberen voordat je een pakket neemt waarvoor je moet betalen. De website geeft je veel om door te nemen en kan jammer genoeg niet tot Nederlands vertaald worden, dus dat is wel een nadeel. Maar je krijgt werkelijk meer dan genoeg mogelijkheden om je webwinkel een succes te maken.[/vc_column_text][vc_btn title=”Meer informatie en bekijk prijs” color=”warning” align=”left” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.10beste.com%2FShopify||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Conclusie: wat is de beste webshop software?

Wanneer je een webshop gaat beginnen wil je ervoor zorgen dat je zoveel mogelijk klanten aantrekt. Een goede webshop software kan je flink helpen daarmee. De meeste softwares komen met methodes die je niet alleen goed kan gebruiken om je producten te presenteren, maar ook helpen met de groei van je business door je te helpen met je marketing. Je ziet dus dat er een aantal bedrijven zijn die je graag helpen met het opzetten van je webshop. Allemaal komen ze met verschillende producten die het beheren van je webwinkel heel gemakkelijke maken. Het kan dus moeilijk zijn om een keus te maken. Behalve dat je de recensies van mensen doorneemt, dat heel belangrijk is wanneer je een product gaat kopen of gebruiken, kun je ook diverse softwares gratis gebruiken. De meeste van ze bieden een gratis webshop of geven je de gelegenheid om hun product voor een aantal dagen gratis uit te proberen. Het is belangrijk om goed van te voren na te gaan welke je het beste vindt, want overstappen naar een ander gaat niet zo gemakkelijk. Vooral wanneer je de software al een tijdje gebruikt hebt, omdat al je producten al in hun systeem zitten. In deze webshop software review ben je meer te weten gekomen over de beste software voor jouw website.

Behalve dat jouw product goed moet zijn, moet je webwinkel ook aantrekkelijk en gemakkelijk zijn om door te nemen. Ook moet het eenvoudig zijn om te beheren. Dat zijn de meeste softwares wel, maar er zijn een aantal dingen die je zeker moet hebben om zoveel mogelijk uit je software te krijgen. De klant zal blij worden wanneer hij of zij ziet dat je diverse betaalmethodes hebt. Ze zullen dan vaker geneigd zijn om je shop te bezoeken. Tevens is het prettig voor jou wanneer een webshop diverse designmogelijkheden heeft. Zo kun je door de jaren heen je hele look veranderen en zit je niet vast aan dezelfde stijlen. Als een webshop mobiel vriendelijk is, is dat zeker een plus. Vele mensen gebruiken ook hun smartphone of tablet om online te winkelen en een webwinkel die niet duidelijk op een kleine scherm te zien is kan best frustrerend zijn. Probeer dus een software te kiezen die veel mogelijkheden heeft voor zowel jou als je klanten. Webshop software bestellen is dus helemaal niet lastig met onze vergelijking. Bekijk de webshop software aanbiedingen en bestel vandaag nog jouw eigen software.

Ook interessant voor jou:

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]