Valse Wimpers

Mooie valse wimpers kopen wordt steeds populairder. De beste valse wimpers vind je hier.

Laatste update 25 april 2023

 • Beste keuze

  Fate of Flower 3D Wimpers

  Meer informatie
  Samenvatting

  Valse wimpers moeten aan een aantal eisen voldoen, voordat je kan zeggen dat ze echt goed zijn. De 3D wimpers van Fate of Flowers is zo een setje, waarover je alleen positieve reviews zult tegenkomen. Deze wimpers komen in een paar van 2 en zijn gemaakt van echt haar.

  Voordelen

  Natuurlijke valse wimpers

  Makkelijk aan te brengen

  Goede kwaliteit

  Nadelen

  Geen lijm

 • Beste prijsklasse

  MAC Eyelashes

  Meer informatie
  Samenvatting

  Een andere set die het ook erg goed doet, zijn de MAC Eyelashes. De cosmetica kenners onder ons zullen MAC Cosmetics reeds eerder zijn tegengekomen, dit merk is een van de beste als het gaat om kwaliteits producten. Dat kan ook gezegd worden van haar collectie valse wimpers.

  Voordelen

  Goede prijs/kwaliteit

  Verschillende vormen en grootte

  Nadelen

  Geen lijm

 • Favoriete keuze

  Dermarolling Nepwimpers

  Meer informatie
  Samenvatting

  Waar je ook helemaal weg van zult zijn en de nodige aandacht naar je toe zal trekken, is deze set van valse wimpers van Dermarolling. Je krijgt er 5 setjes van elk 2 stuks. De wimpers zijn van synthetisch haar en ongeveer 1,2 cm lang.

  Voordelen

  Goede kwaliteit

  Plakken goed

  Transparent bandje

  Nadelen

  Geen lijm

Beste Valse Wimpers 2023

Wanneer we praten over opvallende gezichtskarakteristieken, dan denk je waarschijnlijk helemaal niet aan je wimpers. Toch is het tegendeel waar en dat merk je pas, wanneer je er plotseling veel mooier uitziet met valse wimpers! Ja, helaas zijn we niet allemaal gezegend met een volle rij van lange wimpers en moeten we, noodgedwongen vals spelen. Maar zo slecht zijn deze natuurlijke valse wimpers ook weer niet. Belangrijk is dat je goede nepwimpers koopt en valse wimpers aanbrengen, op de goede manier doet. Wil jij de beste valse wimpers kopen? Bekijk dan snel onderstaande koopgids!

Beste Valse Wimpers 2023

NaamType krul Aantal setjesInclusief lijmMeer informatie
Fate of Flower 3D WimpersC krul1Nee
MAC Eyelashes-1Nee
Dermarolling NepwimpersC krul5Nee
Postdrogist wimpersC krul2Nee
Julia Sanders wimpersB krul 1Nee
 • 1. Fate of Flower 3D Wimpers

  Meer informatie

  Valse wimpers moeten aan een aantal eisen voldoen, voordat je kan zeggen dat ze echt goed zijn. De 3D wimpers van Fate of Flowers is zo een setje, waarover je alleen positieve reviews zult tegenkomen.

  Deze wimpers komen in een paar van 2 en zijn gemaakt van echt haar. Het voordelige aan deze set is hun 3D effect, waardoor het helemaal niet opvalt dat je valse wimpers ophebt. Ze gaan op een makkelijke manier samen met je eigen wimpers, het creeert een zeer natuurlijke look. Handig is ook, dat deze wimpers voor bijna alle oogvormen geschikt zijn. De Fate of Flower wimpers zijn voor dagelijks gebruik en zorgen voor meer lengte en volume aan je eigen wimpers. Onderhoud je ze goed, dan zijn ze voor zeker 2 weken te gebruiken, daarmee bedoelen we dus hergebruik.

  De bedoeling is, dat je de valse wimpers met lijm aanbrengt, net boven je eigen wimperlijn. De lijm moet wel apart gekocht worden, je krijgt deze niet mee. Voor een beter resultaat kun je je eigen wimpers even krullen en na het aanbrengen van de valse wimpers, wat mascare opdoen.

  Het is dus niets geweldigs, maar wel gewoon het beste en van goede kwaliteit, deze set Fate of Flowers 3D valse wimpers. Bij goed gebruik kun je er zeker 2 weken van genieten.

  Voordelen

  Natuurlijke look

  Makkelijk aan te brengen

  Goede kwaliteit

  Nadelen

  Geen lijm

  Verkrijgbaar bij:
 • 2. MAC Eyelashes

  Meer informatie

  Een andere set die het ook erg goed doet, zijn de MAC Eyelashes. De cosmetica kenners onder ons zullen MAC Cosmetics reeds eerder zijn tegengekomen, dit merk is een van de beste als het gaat om kwaliteits producten. Dat kan ook gezegd worden van haar collectie valse wimpers.

  Dit product, de MAC Eyelashes is een complete set van 36 wimpers, je krijgt dus 18 paren, genoeg voor een tijdje. Natuurlijk moeten ze goed verzorgd en bewaard worden, wil je de valse wimpers meerdere keren gebruiken.

  Het voordelige aan deze set is, dat de valse wimpers in verschillende lengtes en vormen zijn. Hierdoor kan je steeds varieren en een andere look creeeren, vandaag misschien normaal, morgen iets voller en dramatischer. Je hoeft dus niet meerdere paren apart te kopen of te gaan knoeien met een schaartje, deze set van MAC geeft je alle variaties die je zou kunnen bedenken. Ook handig als je een fashion show hebt en meerdere looks moet creeeren.

  De valse wimpers zijn allemaal met de hand gemaakt, zodat ze zo goed als mogelijk aan elke oogvorm aanpassen. Je plakt deze wimpers net boven je eigen wimperlijn, de lijm hiervoor krijg je helaas niet mee. Dat geeft je echter de vrijheid om eentje te kiezen, waar je huid wel tegen kan.

  Voordelen

  Goede prijs/kwaliteit

  Verschillende vormen en grootte

  Nadelen

  Geen lijm

  Verkrijgbaar bij:
 • 3. Dermarolling Nepwimpers

  Meer informatie

  Waar je ook helemaal weg van zult zijn en de nodige aandacht naar je toe zal trekken, is deze set van valse wimpers van Dermarolling. Je krijgt er 5 setjes van elk 2 stuks. De wimpers zijn van synthetisch haar en ongeveer 1,2 cm lang. Voor de kenner lijkt dit een beetje te lang, maar deze wimpers zijn makkelijk bij te knippen.

  Voor Dermarolling is belangrijk dat je je natuurlijke look behoud, maar dan met een extra volle uitstraling, een zwoele look waar we allemaal van dromen! Dit kan je op een makkelijke manier bereiken met deze nepwimpers van Dermarolling. Voor die natuurlijke look zijn alle wimpers met de hand geknoopt en zitten ze op een transparent bandje, deze kan je eventueel ook nog afmaken met wat eyeliner. Wat we verder zien, is dat de haartjes op deze valse wimpers elkaar kruizen, waardoor ze extra dik lijken.

  De Dermarolling nepwimpers zijn in feite voor 1 keer, na gebruik haal je ze weer weg met oogmakeup remover. Maar als je voorzichtig bent bij het verwijderen, kun je ze eventueel voor een tweede keer gebruiken. Natuurlijk niet zo erg als dat niet lukt, je krijgt niet voor niets een set van 5 paren en gezien de prijs, is dat een zeer voordelige koop!

  Voordelen

  Goede kwaliteit

  Plakken goed

  Transparent bandje

  Nadelen

  Geen lijm

  Verkrijgbaar bij:
 • 4. PostDrogist Nepwimpers

  Meer informatie

  Bij de PostDrogist vind je tegenwoordig van alles, zo ook deze set van nepwimpers. Het zijn relatief goede kwaliteit valse wimpers die je meerdere keren kan gebruiken. In tegenstelling tot de andere merken uit deze top 5, geeft de PostDrogist je specifiek aan, voor welke gelegenheden de wimpers gebruikt moeten of kunnen worden. Er zitten namelijk 3 paren in de verpakking.

  Zoals je je make – up aan de gelegenheid moet aanpassen, zo moeten ook je wimpers passen bij de situatie. Voor normaal, dagelijks gebruik heb je bijvoorbeeld geen opvallende en dramatische look nodig, het enige is misschien wat meer volume en lengte toevoegen aan je natuurlijke wimpers. Dit doe je dan met de set Volume.

  Dramatisch mag natuurlijk ook, vooral als je naar een fashion show of andere kostuum party gaat. Hiervoor gebruik je dan het setje Glam. Voor een feestje, waar je de ogen graag op naar jouw toe wil keren, met zo een zwoele oogopslag, gebruik je het best de Sexy set. Het is dus echt passen en meten, kijken wat de gelegenheid van je vraagt en de wimpers dan op maat brengen. Aan zo een setje van 3 verschillende paren heb je eigenlijk genoeg, vooral als je steeds met je looks wilt varieren.

  Voordelen

  Handig

  Goede kwaliteit

  Voordelige koop

  Nadelen

  Geen

  Verkrijgbaar bij:
 • 5. Julia Sanders nepwimpers

  Meer informatie

  Wil je echt goede kwaliteit ervaren en ben je bereid om daarvoor wat extra te betalen? Dan is deze set van Julia Sanders nepwimpers zeker iets voor jouw. Julia Sanders producten staan bekend om hun uitmuntende kwaliteit, de prijzen zijn wat aan de hoge kant maar je krijgt dan ook waar voor je geld. Zo ook voor deze nepwimpers, een set van 2.

  De Julia Sanders nepwimpers zijn van echt haar en creeeren een zeer mooie look, die toch natuurlijk oogt. Dankzij de kwaliteit en goede pasvorm, heb je minder dan een minuut nodig om deze wimpers aan te brengen en ze zitten dan gelijk goed. Dit geldt ook voor de beginners. Daarnaast voelen ze heel zacht aan en zijn erg licht, waardoor je nieteens doorhebt dat je valse wimpers hebt gezet.

  Wat vele mensen zich afvragen, is waarom je voor de prijs maar 1 setje krijgt. Je krijgt er inderdaad 1 paar, maar deze is bij de juiste verzorging zeker 20 keren te gebruiken! Zorg er gewoon voor dat je de strips voorzichtig verwijderd en eventuele lijmrestjes met lauwwarm water of reinigingsmelk wegspoelt. Goed bekeken krijg je niet 1, maar 20 setjes, die goed zijn voor dagelijks gebruik!

  Voordelen

  Uitstekende kwaliteit

  Makkelijk aan te brengen

  Zachte haartjes

  Nadelen

  Komt zonder lijm

  Verkrijgbaar bij:

Best geteste valse wimper

Op zich lijkt het niet zo moeilijk om valse wimpers aan te brengen, maar voor een zo natuurlijk mogelijke look is het toch aangeraden om flink te oefenen. Uit ervaring weten we namelijk, dat het al veel te vaak misgaat. Om een mooie natuurlijke look van de ogen te crëeren is het raadzaam om eerst een goede oogcrème te gebruiken alvorens je de nepwimpers aanbrengen gaat.

Wat zijn valse wimpers?

De naam zegt het eigenlijk al, valse wimpers zijn een soort namaak wimpers die je met lijm moet aanbrengen op je natuurlijke wimpers. Dit zorgt ervoor dat je wimpers er voller en langer uit gaan zien. Ook krullen de meeste kunstwimpers mooi op, wat een heel geslaagd effect geeft. Deze kunstwimpers kunnen van een aantal materialen gemaakt zijn, denk maar aan mink, synthetische stoffen, paardenhaar, enz.

Maar wat is dan het verschil tussen een valse wimper en een wimper extension? Beide doen hetzelfde werk, je krijgt er een mooie look van. Het verschil zit in de manier van aanbrengen. Valse wimpers worden op je huid geplakt, terwijl wimper extensions aan of tussen de haartjes zelf worden vastgemaakt. Voor wimper extensions wordt er ook een ander soort lijm gebruikt, waardoor ze bij het baden niet zullen wegwassen, terwijl valse wimpers gewoon weg te halen zijn met water. Hierdoor blijven valse wimpers slechts 1 dag, wimper extensions gaan tot ongeveer 4 weken mee. Wimper extensions ogen wat natuurlijker, maar ze zijn moeilijker aan te brengen en nemen veel meer tijd in beslag dan valse wimpers. Lees verder om te zien welke de beste valse wimper te koop zijn van het moment.

Valse wimpers kopen

Maar voordat je zelfs nog kan overgaan tot het aanbrengen van valse wimpers, moet je eerst de juiste aanschaffen. Valse wimpers komen namelijk in verschillende formaten, merken en modellen. De volgende tips helpen je daarbij:

Hou rekening met je eigen wimpers

Belangrijk bij het zoeken naar een geschikte paar valse wimpers is, dat je niet iets kiest wat tegengesteld is aan je eigen wimpers. Heb je van nature korte wimpers of weinig wimperhaartjes, dan heeft het geen zin om extra lange of volle nepwimpers te kopen, dit gaat alleen maar opvallen. Ook voor de kleur geldt, dat je bij een lichte tint liever kiest voor bruine nepwimpers, in plaats van een paar zwarte. Zoek juist iets uit dat je eigen wimpers completeert.

Wimper haartjes groeien ook!

Hiermee bedoelen we natuurlijk je eigen wimpers. Waar vele mensen geen rekening mee houden is, dat onze eigen wimpers geen uniforme lengte hebben, als je goed kijkt zul je zien dat het ene haartje langer of juist korter is dan de andere. Dit is heel normaal! Dat betekent echter, dat je geen valse wimpers moet kopen, waarvan de haartjes allemaal even lang zijn. Dit zal opvallen en komt minder natuurlijk over.

Transparante bandjes

De nephaartjes bij valse wimpers zijn allemaal vastgemaakt aan een bandje. De meeste van deze bandjes zijn zwart, waardoor je behalve een volle wimper ook een soort eyeliner erbij krijgt. Op zich is dit niet slecht, maar de zwarte kleur is opvallend, foutjes kunnen dus sneller opgemerkt worden. Wil je dit voorkomen of ga je voor het eerst valse wimpers proberen, dan raden we aan om liever wimpers op transparante bandjes te nemen.

Lijmsoort

Wanneer je hebt besloten een setje valse wimpers uit te proberen, is het belangrijk om eveneens naar de lijm te kijken die je meekrijgt. De meeste lijmsoorten bevatten namelijk latex en een heleboel mensen blijken daar allergisch voor te zijn. Test dit van tevoren om erger te voorkomen.

Hoe valse wimpers aanbrengen

Nu je de juiste set valse wimpers hebt gevonden, is het tijd geworden om ze aan te brengen. Ook hier is er enige oefening en concentratie vereist, wil je een natuurlijk effect creeren. Omdat hier steeds dezelfde fouten worden gemaakt, is het misschien goed de volgende tips goed door te nemen, voordat je begint:

Buigbaar maken

De meeste valse wimpers zijn makkelijke nepwimpers die al gebogen zijn in hun verpakking, maar door ze voor het aanbrengen nog een beetje te buigen, passen ze zich sneller en beter aan, aan de vorm van je oogleden. Doe dit natuurlijk zo voorzichtig mogelijk, door de uiteinden van een wimper tussen je dui men wijsvinger vast te houden en ze afwisselend op en neer te bewegen.

Bijknippen 

Alhoewel je altijd moet proberen, valse wimpers te vinden die overeenkomen met de lengte van je eigen paar, is het vrijwel zeker dat ze allemaal net een beetje te lang zullen zijn. Om de nepwimpers op juiste lengte te krijgen, zet je ze eerst op je eigen wimpers. Knip dan het overtollige gedeelte weg en let daarbij op, dat je steeds het buitenste uiteinde knipt en niet aan de binnenkant.

Goed lijmen

Dit vereist een beetje oefening, maar als het eenmaal doorhebt, is het geen kunst meer. Belangrijk is dat je ten eerste niet al teveel lijm gebruikt, een dun lijntje om de wimperband net te bedekken, is meer dan voldoende. Eventueel kan je aan de uiteinden wat extra lijm zetten, omdat deze sneller losgaan. Nog belangrijker is: wacht 30 seconden na het lijmen, voordat je de wimpers op je huid plakt. Hierdoor gaat de lijm wat opstijven en is het net genoeg om meteen vast te hechten, zonder te schuiven.

Hergebruiken

Valse wimpers kunnen tot zeker 5 keer opnieuw gebruikt worden. Daarvoor geldt echter wel, dat je ze de juiste “nazorg” geeft. Weghalen doe je door aan de uiterste hoekjes te beginnen en langzaam te trekken. Restjes lijm dien je weg te halen met een pincet. Ook is het aangeraden om de wimpers weer in hun verpakking te doen zodat je ze niet verliest en precies weet welke aan de linker of rechterkant moet.

Makeup

Als je zoveel moeite doet om valse wimpers aan te brengen, dan zul je zeker ook een laagje makeup willen zetten, gewoon om de look compleet te maken. Wil je mascara gebruiken, dan zet je dat liever op je eigen wimpers. Dit zorgt voor een mooi geheel. Mascara op valse wimpers is een no – no, omdat de kwaliteit dan achteruit gaat. Gebruik je oogschaduw, dan moet deze eerst aangebracht worden, voordat je de valse wimpers plakt. Andersom is het veel lastiger, omdat de valse wimpers dan in de weg zullen zitten.

Beste nepwimpers

Een keertje vals spelen kan geen kwaad, je ziet er gewoon veel mooier uit met zo een paar beste nepwimpers! Natuurlijk is het dan belangrijk om het juiste paar te kiezen en deze op de juiste manier aan te brengen, allemaal zaken waar dit artikel je mee helpt! Heeft u al eentje uitgekozen uit onze top 5 beste nepwimpers review?

Welke nepwimpers zijn het beste?

Om nou echt te zeggen welke nepwimpers zijn het beste, is eigenlijk niet te doen. Sommige mensen gaan liever voor natuurlijke valse wimpers, terwijl andere makkelijke nepwimpers kopen willen. Om deze reden hebben wij verschillende reviews en product specificaties vergeleken om deze top 5 samen te stellen.

Wat zegt de consumenten bond over valse wimpers?

De consumentenbond beste koop valse wimper is afgewogen in onze beoordeling. We hebben op de website gekeken hoe deze producten zijn beoordeeld. Vervolgens hebben wij dit verwerkt in onze eigen conclusie. We hopen dat dit jou helpt om een keuze te maken voor de aanschaf van het product.