Beste Pizza oven 2021

Wie houdt nou niet van een lekkere pizza? Met zo een pizza oven kunt u nu ook thuis pizza's klaarmaken.

Laatste update 21 december 2020

 • Beste keuze

  Trebs 99300 - Gusto

  Meer informatie
  Samenvatting

  Dit pizza gourmet set van Trebs geeft je niet vliegensvlug een overheerlijke pizza, maar is iets waar je samen met 6 vrienden van kunt genieten. De oven is heel eenvoudig om te gebruiken. Het past gemakkelijk op je eettafel en geeft je binnen 5 minuten een heerlijke pizza.

  Voordelen

  Het kan zowel grote als kleine pizza’s maken

  Ook geschikt voor het maken van koekjes

  Nadelen

  Het heeft geen anti-aanbaklaag

 • Beste prijsklasse

  Pizzarette Grill

  Meer informatie
  Samenvatting

  Deze pizzaoven van Emerio heeft nog meer mogelijkheden dan de vorige. Dat kun je al zien wanneer je naar de foto ervan kijkt. Met dit oventje kun je ervoor kiezen om een grote pizza of 6 kleine pizza’s te maken. Elk persoon krijgt dan een eigen pizza met de gewenste topping.

  Voordelen

  Het is ook geschikt voor vlees grillen en kaas racletten

  Eten is snel gaar

  Nadelen

  Het maakt geen grote pizza’s

 • Favoriete keuze

  Pizzarette Classic Emerio PO-110450

  Meer informatie
  Samenvatting

  Hier hebben we weer een pizzaoven van Emerio en deze heeft meer weg van de eerste oven op de lijst. Het is een vernieuwde pizza set waar ook hier een ieder zijn eigen mini pizza kan maken. Binnen 5 tot 7 minuten heeft een ieder een eigen pizza met de gewenste topping.

  Voordelen

  Pizza’s zijn binnen 5 minuten gaar

  Het bevat een temperatuur indicator

  Nadelen

  Het maakt alleen kleine pizza’s

Beste Pizza oven 2021

Pizza is een gerecht waar bijna een ieder van houdt. Het is niet alleen overheerlijk, maar je kunt het ook met diverse toppings eten. Houdt de ene niet van peperoni? Geen nood! De persoon bestelt gewoon een kleinere pizza voor zichzelf of een grote pizza kan ook nog in verschillende toppings krijgen zodat 2, 4 en zelfs 6 personen een ander topping hebben. Je hoeft ook niet per sé naar een restaurant te gaan. Bij de supermarkt pak je gewoon een pizza uit de vriezer en plaatst het thuis in de oven. Maar als je unieke toppings wilt hebben, dan kun je ook thuis je eigen pizza maken. Verzamel de ingrediënten en je kunt aan de slag. Een oven is meestal al genoeg, maar een Pizzaoven is sneller en is de ideale tool voor wanneer je een onderonsje hebt met je vrienden, leuk voor de verandering in plaats van de welbekende gourmet. Lees verder om te zien welke de beste pizza ovens te koop zijn in 2020.

Top 10 Beste Pizza Oven 2021

NaamVermogenAantal personenAnti-aanbaklaagMeer informatie
Trebs 99300 – PizzaGusto1000 Watt6Nee
Pizzarette Grill1500 Watt6Ja
Pizzarette Classic Emerio PO-1104501200 Watt6Ja
Waves Pizzarette1200 Watt6Ja
Trebs 99301 – PizzaGusto950 Watt8Nee
Bestron APG410 - Pizza Oven Quartetto900 Watt4Nee
Trebs 99299 – PizzaGusto1000 Watt4Nee
Pizzarette 6P Cool Wall1200 Watt6Ja
Fritel PizzaJolo 130110Werkt op brandgel2Nee
Emerio Pizzarette XXL PO-1100631200 Watt6Ja
 • 1. Trebs 99300 - Gusto

  Meer informatie

  Dit pizza gourmet set van Trebs geeft je niet vliegensvlug een overheerlijke pizza, maar is iets waar je samen met 6 vrienden van kunt genieten.

  De oven is heel eenvoudig om te gebruiken. Het past gemakkelijk op je eettafel en geeft je binnen 5 minuten een heerlijke pizza. Het komt met 1 bakplaat en 6 geïsoleerde bakspatels. Je kunt dus 1 grote pizza klaarmaken of 6 kleine pizza’s. Een ieder kan dus zijn of haar eigen pizza maken. En natuurlijk komt er daarna dessert en gelukkig is het met dit pizzaoventje mogelijk om ook koekjes te maken.

  De steenoven komt met een echte terracotta koepel en is verder ook voorzien van een pizzavorm. Jammer genoeg komt het niet met een anti-aanbaklaag. De bodem komt met anti-slip nopjes. Verder is het ook niet voorzien van een timer, maar 5 minuutjes zijn ook wel weer zo om. Het heeft een vermogen van 1000 Watt en weegt 7068 gram. Het is vaatwasser bestendig.

  Voordelen

  Het kan zowel grote als kleine pizza’s maken

  Ook geschikt voor het maken van koekjes

  Nadelen

  Het heeft geen anti-aanbaklaag

  Verkrijgbaar bij:
 • 2. Pizzarette Grill

  Meer informatie

  Deze pizzaoven van Emerio heeft nog meer mogelijkheden dan de vorige. Dat kun je al zien wanneer je naar de foto ervan kijkt.

  Met dit oventje kun je ervoor kiezen om een grote pizza of 6 kleine pizza’s te maken. Elk persoon krijgt dan een eigen pizza met de gewenste topping. Maar daar stopt het niet bij. Aan de bovenkant van de oven zul je een grill vinden waar je een stukje vlees kunt grillen. Verder kun je ook racletten ermee. Zo krijg je ook de mogelijkheid om een kaas te racletten en het over de vlees of pizza te gieten. Daar heb je dus al een hele maaltijd. Zo kun je de oven op meerdere manieren gebruiken dan alleen om pizza’s te maken.

  Het heeft een terracotta behuizing en komt verder met een 6 pizarette spatels, raclette pannetjes, deeg uitstrijkring en een aluminium gegoten grilplaat. Het is voorzien van een anit-aanbaklaag. Het heeft een vermogen van 1500 Watt en weegt 3000 gram. Het komt met een indicatielampje zodat je kunt zien wanneer je gerechten klaar zijn.

  Voordelen

  Het is ook geschikt voor vlees grillen en kaas racletten

  Eten is snel gaar

  Nadelen

  Het maakt geen grote pizza’s

  Verkrijgbaar bij:
 • 3. Pizzarette Classic Emerio PO-110450

  Meer informatie

  Hier hebben we weer een pizzaoven van Emerio en deze heeft meer weg van de eerste oven op de lijst.

  Het is een vernieuwde pizza set waar ook hier een ieder zijn eigen mini pizza kan maken. Binnen 5 tot 7 minuten heeft een ieder een eigen pizza met de gewenste topping. De deeguitsluiter zorgt ervoor dat de deegrondjes de juiste afmeting krijgen.

  De anti-aanbaklaag geeft je de mogelijkheid om pizza’s te maken die gemakkelijk van het plaat af te halen zijn. Het heeft geen timer, maar is wel voorzien van een aan-uit schakelaar en een snoeropbergruimte. De controlelampjes geven aan wanneer de pizza’s klaar zijn. Het heeft een vermogen van 1200 Watt en weegt 6810 gram.

  Voordelen

  Pizza’s zijn binnen 5 minuten gaar

  Het bevat een temperatuur indicator

  Nadelen

  Het maakt alleen kleine pizza’s

  Verkrijgbaar bij:
 • 4. Waves Pizzarette

  Meer informatie

  Hier hebben we nog een Pizzaoven van Emerio waar je 6 kleine pizza’s mee kunt maken.

  Nodig je vrienden uit en geniet samen van dit Pizzaoven. Elk persoon kan zijn of haar eigen mini pizza’s maken en hoef je de moeite niet te nemen om pizza’s te bestellen en ervoor te zorgen dat je voor elk persoon de juiste topping hebt doorgegeven. Je kunt 6 pizza’s ermee maken en het duurt ongeveer 10 minuten om ze klaar te maken. De anit-aanbaklaag is natuurlijk een handig kenmerk.

  Het heeft een vermogen van 1200Watt. Het bevat 6 pannetjes en 6 spatels. De koepel is niet vaatwasser bestendig, maar de spatels wel. Jammer genoeg kun je geen grote pizza ermee maken. Je krijgt ook een handige ingrediëntengids mee bij aankoop.

  Voordelen

  Pizza’s voor wel 6 personen

  Het is vaatwasserbestendig

  Nadelen

  Maakt geen grote pizza’s

  Verkrijgbaar bij:
 • 5. Trebs 99301 - Pizzagusto

  Meer informatie

  Pizzaoven voor 6 personen niet genoeg? Misschien is deze wel meer naar jouw zin. Hiermee kun je wel 8 kleine pizza’s maken.

  Met deze pizzaoven van Trebs kun je zowel grote als kleine pizza’s maken. Nodig je vrienden uit en geef ze elk de gelegenheid om hun eigen mini pizza’s te maken. Waar de andere 6 pizza’s kunnen maken, kan deze wel 8 tegelijkertijd maken. Binnen 5 minuten kan een ieder van zijn of haar eigen creatie genieten.

  Je krijgt een bakplaat, 8 geïsoleerde bakspatels en een pizzavorm. Jammer genoeg is het niet voorzien van een anti-aanbaklaag en is het niet vaatwasser bestendig. Het heeft een vermogen van 950 Watt.

  Voordelen

  Het maakt zowel grote als kleine pizza’s

  Het kan ook koekjes klaarmaken

  Nadelen

  Het is best zwaar

  Verkrijgbaar bij:
 • 6. Bestron APG410 - Pizza over Quartetto

  Meer informatie

  Dit is de ideale oven voor een gezin. Heeft niemand zin om te koken? Haal dit oventje dan tevoorschijn en maak mini pizza’s.

  Het is ideaal voor 1 tot 4 personen. Je kunt het zowel binnenshuis als buitenshuis gebruiken. Het laat geen vieze geurtjes en er ontstaat geen vettigheid. Het reinigen ervan is dus ook heel gemakkelijk. Het heeft geen timer, maar de powerindicatielampje zal aangeven wanneer de pizza’s klaar zijn en wanneer jullie aan tafel kunnen schuiven.

  Je krijgt een pizzadeeg-uitsteker en 4 RVS pizzaspatels met hittebestendige handgreep. De anti-slipvoetjes zorgen ervoor dat de oven netjes op zijn plaats blijft staan. Het heeft een vermogen van 900 Watt en je kunt de temperatuur gemakkelijk instellen.

  Voordelen

  Het is geschikt voor 1 tot 4 personen

  Gemakkelijk te reinigen

  Nadelen

  Het is niet vaatwasserbestendig

  Verkrijgbaar bij:
 • 7. Trebs 99299 - Pizzagusto

  Meer informatie

  Ook hier hebben we een pizzaoven voor een klein gezinnetje. Hiermee kun je ook 4 mini pizza’s maken.

  Hiermee is het mogelijk om zowel kleine als grote pizza’s te maken. Dus als iedereen zin heeft in pizza’s maar niet hun eigen willen maken, dan kan er gewoon een grote pizza bereidt worden. Binnen 5 minuten is de pizza al klaar. De terracotta koepel houdt de geur tegen zodat het niet verspreidt wordt en houdt de warmte ook beter vast. Verder kun je ook nog koekjes bakken ermee.

  Jammer genoeg is de plaat niet voorzien van een anti-aanbaklaag. Ook is het niet vaatwasser bestendig. Het heeft een vermogen van 1000 Watt.

  Voordelen

  Het maakt zowel kleine als grote pizza’s

  Pizza’s zijn snel te bereiden

  Nadelen

  Het heeft geen anti-aanbaklaag

  Verkrijgbaar bij:
 • 8. Pizzarrette 6P Cool Wall

  Meer informatie

  De volgende pizzaoven is ook eentje van Emerio. Hiermee is het alleen mogelijk om kleine pizza’s te maken en geen grote.

  6 personen kunnen hun eigen kleine pizza’s maken met de Pizzarette 6P. De terracotta koepel is handgemaakt, beschermt je tegen de hitte en voorkomt de verspreiding van vieze geuren. Met dit product krijg je 6 pannetjes, geïsoleerde bakspatels en een pizzadeeg steekvorm mee.

  Het is voorzien van een anti-aanbaklaag zodat je pizza’s moeiteloos eruit zullen komen. Het indicatielampje geeft aan wanneer de pizza’s af zijn. Het heeft een vermogen van 1200 Watt en weegt 5635 gram.

  Voordelen

  De pizza’s worden snel bereidt

  Komt met instructieboekje

  Nadelen

  Het maakt alleen mini pizza’s

  Verkrijgbaar bij:
 • 9. Fritel PizzaJollo 130110

  Meer informatie

  Fritel is een nieuw merk op de lijst en dat kun je al zien aan de bouw ervan. Waar de andere een ronde vorm hadden, heeft deze meer weg van een oven.

  Het is de ideale pizzaoven voor een jong stelletje. 2 personen kunnen mini pizza’s maken ermee. Je krijgt 2 pannetjes mee voor de pizza’s. Het heeft een terracotta behuizing en een zwart metalen onderstel die hitte bestendig is. De anti-slip bodem zal ervoor zorgen dat de oven op zijn plaats blijft staan.

  Bij aankoop krijg je 2 spatels mee, hittebestendig kurken en 2 gelbranders. Het is niet elektrisch, maar werkt op brandgel.

  Voordelen

  Het is ideaal voor een klein gezin

  Pizza’s zijn snel klaar

  Nadelen

  Het werkt niet op elektriciteit

  Verkrijgbaar bij:
 • 10. Emerio Pizzarette XXL PO-110063

  Meer informatie

  Voor de mensen die een pizzaoven willen die alleen grote pizza’s maken, dan is deze misschien meer naar jouw zin. Het is ook afkomstig van Emerio en maakt alleen grote pizza’s die een diameter van 22.5 cm hebben.

  De terracotta koepel beschermt je tegen de hitte en houdt alle vocht binnen zodat je een knapperige pizzabodem krijgt. Je krijgt een bakplaat, houten bord en een grote plastic spatel mee. De bakplaat heeft een anti-aanbaklaag die natuurlijk heel handig is.

  Het heeft een minimale temperatuur van 80 °C en een maximale temperatuur van 250 °C. 6 personen kunnen wel van zo een grote pizza genieten. Het is jammer genoeg niet vaatwasserbestendig, maar het komt wel met een anti-slip bodem. Het heeft een vermogen van 1200 Watt.

  Voordelen

  Voor maximaal 6 personen

  Het bevat een anti-aanbaklaag

  Nadelen

  Het is best prijzig

  Verkrijgbaar bij:

Best geteste pizza oven

Een pizzaoven kopen is misschien geen prioriteit voor sommige mensen, maar er zijn diverse redenen waarom een pizzaoven in huis hebben een must is voor de pizza liefhebbers. Allereerst kun je een pizza klaarmaken wanneer je het lust. Je verzamelt alle ingrediënten, of ze nou traditioneel zijn of niet, en je gooit ze allemaal bij elkaar om een overheerlijke pizza klaar te maken. Het is iets dat je vaker gaat willen doen wanneer je geen zin hebt in koken. Zorg er natuurlijk wel voor dat alle ingrediënten in huis zijn zodat je altijd ready staat om te koken.

Zo een pizzaoven werkt heel snel. Een mini pizza is binnen 5 minuten al klaar. Als je meerdere tegelijk maakt, kun je dus in minder dan 10 minuten aan tafel schuiven. Je hoeft niet uit huis te gaan en benzine te verbranden om een pizza te kunnen eten. Je hoeft ook niet te wachten tot het aan huis geleverd wordt.

Het is iets dat je met je vrienden kunt doen. Jullie komen bij elkaar en maken gezellig mini pizza’s zodat een ieder zijn of haar gewenste topping heeft. En sommige ovens geven je ook de mogelijkheid om andere gerechten klaar te maken.

De oven kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Het is klein en gemakkelijk te verplaatsen. Handig voor wanneer je een tuinfeestje houdt of gezellig een kaartavond houdt voor je vrienden.

Het uitkiezen van een pizzaoven is niet echt moeilijk. Je moet gewoon nagaan welke het beste bij jou zal passen. Een pizzaoven voor 6 personen is handig, maar als je alleen woont of met z’n tweeën dan is zo eentje niet nodig. Gelukkig zijn er ook ovens die ideaal zijn voor 2 personen. Ook moet je nagaan of je grote pizza’s, kleine pizza’s of beide wilt hebben. Een grote pizza voor een grote groep mensen mogelijk, maar als een ieder een mini pizza heeft is dat ook heel handig.

De meeste werken op elektriciteit, maar er zijn een paar ertussen die brandgel werken. Let daar dus op voordat je eentje koopt.

En natuurlijk is het handig wanneer de bakplaat een anti-aanbaklaag heeft om te voorkomen dat de pizza erop blijft plakken. Het is ook gemakkelijker om te reinigen als de platen niet in een vaatwasser geplaatst mag worden. Heeft u eentje gevonden uit onze top 10 pizzaover lijst?

Welke pizza oven is het beste?

Om nou echt te zeggen welk product de absolute topper is, is eigenlijk niet te doen. Sommige mensen gaan liever voor een budget optie terwijl andere een zo duur mogelijk product willen aanschaffen. Om deze reden hebben wij verschillende reviews en product specificaties vergeleken om deze top 10 samen te stellen.

Wat zegt de consumenten bond over pizza oven's?

De consumentenbond beste koop pizza oven is afgewogen in onze beoordeling. We hebben op de website gekeken hoe deze producten zijn beoordeeld. Vervolgens hebben wij dit verwerkt in onze eigen conclusie. We hopen dat dit jou helpt om een keuze te maken voor de aanschaf van het product.