Selecteer een pagina

De beste maaltijdbox van dit moment bestellen? Dan ben je hier aan het juiste adres. In deze beste maaltijdboxen review vind je gegarandeerd een goede box. Je zou graag dagelijks een stevig en gezonde maaltijd willen eten, maar door vermoeidheid of gebrek aan tijd krijg je niet elke dag de kans om zulke maaltijden te koken. Meestal kies je dan voor iets dat je snel buitenshuis kan kopen en de kans is groot dat het ongezond is. Dankzij maaltijdboxen kun je nu elke dag een gezond gerecht binnen mum van tijd klaarmaken. Alle gerechten worden met recepten aan huis geleverd en jij doet de rest. Laten we eens kijken welke maaltijdboxen er zijn en wat ze allemaal te bieden hebben. Deze beste maaltijdbox review is nauwkeurig samengesteld op basis van klantervaringen.

HelloFresh

Bij Hellofresh heb je elke week keuze uit wel 10 recepten die ze dan bij jou aan huis leveren. Hellofresh maaltijdboxen, zijn ontzettend populair en misschien wel de beste van Nederland.

Wanneer je een abonnement neemt op een maaltijdbox dan mag je je eigen menu samenstellen uit wel 10 gezonde recepten. Ze zijn allemaal originele recepten waar je hele familie van zal genieten. De prijzen die je hier voor de producten betaalt is ongeveer hetzelfde als wat je in de winkel voor ze zou uitgeven.

Je hebt keuze uit 3 maaltijdboxen:

 • Originalbox: hierin vindt je seizoensproducten, verse vis, vlees en graanproducten.
 • Veggiebox: hierin krijg je seizoensproducten, graanproducten en diervrije eiwitten. Het is de ideale box voor vegetariërs.
 • Familybox: hier vindt je traditionele en klassieke recepten met een originele twist.

Alle boxen zijn geschikt voor 1 tot 6 volwassenen en kosten vanaf € 34,- per week. Ze bevatten de juiste hoeveelheden ingrediënten zodat ze voedselverspilling kunnen vermijden. Alle gerechten kunnen snel worden bereidt zodat de familie niet lang hoeft te wachten om aan tafel te schuiven. Verder hebben ze nog extra boxen waaronder de fruitbox, ontbijtbox en wijnbox die een goede aanvulling zullen zijn voor je maaltijdboxen.

Jij beslist zelf wat wanneer gebeurt. Je bepaald hoeveel boxen je wilt hebben en de tijd en dagen waarop de boxen geleverd moeten worden. Het hoeft echt niet elke dag te gebeuren en je kunt zelfs een week overslaan. Je kunt ook zonder problemen je lidmaatschap opzeggen. Je bent aan niets gebonden. Deze beste maaltijdbox bestellen? Bekijk de prijzen en aanbieders.

Mathijs Maaltijdbox

Deze boxen van TV-kok Mathijs Vrieze stellen ook niet teleur. Ook hier ben je verzekert van gezonde producten voor heerlijke maaltijden. De Mathijs maaltijdbox is voordelig en beschikt over lekkere producten.

Wekelijks heb je keus uit tal van afwisselende maaltijden die je hele gezin zal bevallen. Hun Familiebox bestaat uit 4 middelgrote of grote maaltijden. Je kiest de grote van de box aan de hand van je gezin. Alle ingrediënten zijn afgemeten zodat niets weggegooid wordt. De maaltijden zijn binnen 20 tot 30 minuten klaar te maken. Zo een box kun je krijgen vanaf € 39,-.

Er is ook een Variatiebox en die is ongeveer hetzelfde als de Familiebox. Alleen heeft de Familiebox meer ingrediënten ertussen die kinderen zullen bevallen. Alle ingrediënten worden gekoeld thuis bezorgd. Voordelige maaltijdbox, welke over kwalitatief goede producten beschikt.

Zo een box aan huis krijgen is heel simpel. Je kiest eerst welk box je wilt hebben. De box wordt elke maandagavond rond dezelfde tijd aan huis geleverd. Ben je op dat moment niet thuis? Geen probleem. Je box wordt dan aan de buren afgegeven en je krijgt een melding via sms om je daarvan op de hoogte te stellen.

Ook Mathijs biedt je een flexibele lidmaatschap aan zodat je je boxen kunt annuleren en je lidmaatschap ook snel kunt afzeggen.

Allerhande Box

Als je een maaltijdbox bij Allerhande Box bestelt, dan doen ze ook nog je boodschappen voor je als je dat wilt. Dit is de best geteste box van Nederland. Misschien wel de beste maaltijdbox voor jou.

Bij Allerhande Box kun je maaltijdboxen bestellen waaruit je 3 heerlijke gerechten kunt maken. Je hebt keuze tussen:

 • 2-persoons Inspiratiebox: je krijgt 3 maaltijden voor 2 personen. Per box kost dat €50.
 • 4-persoons Familiebox: je krijgt 3 maaltijden voor 2 volwassenen en 2 tot 3 kinderen. Per box kost dat € 49,-.

Natuurlijk wil je van tevoren weten wat er wekelijks in zo een maaltijdbox zit. Het is mogelijk om een “voorproefje van de week” te krijgen door je e-mail aan te melden. Zo krijg je wekelijks meldingen van nieuwe recepten die je die week in de box kunt krijgen. Er zijn ook diverse recepten op de website te vinden.

Jij bepaald of je een box eenmalig wilt hebben of dat je een box wekelijks 2-wekelijks wilt ontvangen. Er is dus geen sprake van een abonnement. Het leuke ervan is dat ze ook nog andere boodschappen voor je brengen. Je kunt die gewoon met je maaltijdbox bestellen en ze leveren het gratis aan huis.

Marley Spoon

Marley Spoon geeft je maaltijdboxen die vol zit met verse ingrediënten die afkomstig zijn van de beste leveranciers. Een voordelige maaltijdbox bestellen? Dan zijn de maaltijdboxen van Marley Spoon geschikt voor jou.

Elke week zijn er nieuwe recepten op hun website te vinden. Je hebt ze binnen 30 minuten klaargemaakt zodat je snel aan tafel kunt schuiven. Recepten van enkele weken terug zijn ook daar te vinden. Als je een favoriet gerecht hebt, dan kun je voor die online of via de app stemmen zodat je het op de website terug kunt vinden.

Wanneer je je gerechten gekozen hebt geef je aan welk dag en op welk tijdstip je de box wilt ontvangen. Het is mogelijk om je bestellingen tot 8 weken vooruit te stemmen. Je wordt precies de juiste hoeveelheid gestuurd om voedselverspilling te voorkomen. Alle ingrediënten worden gekoeld aan huis bezorgd.

Het is ook mogelijk om een Fruitbox te bestellen zodat jij en je gezin ook van verse vruchten kunnen genieten. Lekker als een tussendoortje of voor het maken van smoothies.

De maaltijdboxen worden gratis bezorgd en je mag je abonnement pauzeren wanneer je maar wilt.

Beebox

Als je liever wat meer keuze hebt als het om maaltijdboxen gaat, dan is Beebox misschien wel wat voor jou. Maak de lekkerste gerechten met de Beebox. Deze goede maaltijdbox is heel voordelig in de aanschaf.

Beebox heeft 8 boxen waar je flink van kunt genieten:

 • Maaltijd Beebox: de box die je moet nemen als je niet weet wat je ’s avonds moet klaarmaken. Uit dit box kun je 3 avondmaaltijden klaarmaken.
 • Gezins Beebox: deze box bevat 3 maaltijden voor het hele gezin. Het bevat ingrediënten die de kinderen zeker zal bevallen.
 • Extra Beebox: hierin vindt je verse biologische groenten, vlees of vis en zuivel. Ook hieruit zijn er 3 avondmaaltijden uit te halen.
 • Eenpersoons Beebox: de ideale box voor iemand die alleen woont. Hieruit kun je 3 gezonde bio maaltijden krijgen.
 • Vegetarische Beebox: de ideale box voor vegetariërs. De maaltijden zijn niet alleen heerlijk, maar zitten ook nog vol met biologische groenten, plantaardige vleesvervangers en zuivel.
 • Koolhydraatarme Beebox: hierin zijn er tal van recepten uit te krijgen die bij je levensstijl passen.
 • Basis Vers Beebox: bij dit box krijg je geen recepten. Wel zit het vol gezonde biologische groenten, fruit, brood, sap en eieren die genoeg zijn voor 4 dagen zodat je je eigen gerechten klaar kunt maken.
 • Groente & Fruit Beebox: het bevat groenten en fruit voor 3 dagen.

De prijzen verschillen, maar de meeste van ze kosten € 39,- per box. Als het op de bezorging gaat, dan heb je je postcode hiervoor nodig. Op de website kun je je postcode invoeren om te kunnen zien op welke dag en welk tijdstip bezorging mogelijk is. Wanneer je niet thuis bent, kan de box in je schuur of bij je buren achtergelaten worden.

Wanneer je een abonnement hebt, dan kun je het gemakkelijk online beheren en de bezorging van je boxen vooruit plannen. Zo kun je aangeven wanneer je een week wilt overslaan wanneer je niet thuis gaat zijn.

Ali Maaltijdbox

Bij Chef Ali kun je alleen maar verse ingrediënten en gevarieerde recepten verwachten. Ook kun je de beste Halaal vlees verwachten in je box. Deze maaltijdbox meteen bestellen? Bekijk hieronder de prijzen en aanbieders.

Bij Chef Ali heb je keuze uit 2 boxen:

 • Eenmalige box: deze beste je om de Chef Ali box uit te proberen. Het bevat ingrediënten voor 3 maaltijden en kost maar € 29,-.
 • Wekelijkse box: als de voormalige box je bevallen heeft, dan kun je overgaan tot het aangaan van een flexibele lidmaatschap. Elk week kun je een box met 3 heerlijke recepten verwachten. Altijd één vlees, één vis en één vegetarisch gerecht per persoon. Dit kost ook vanaf € 29,-.

Je krijgt 50% korting op de eerste wekelijkse box die je krijgt. Het is een flexibele lidmaatschap, dus je kunt wanneer dan ook levering van de boxen pauzeren of je lidmaatschap opzeggen.

Je box wordt natuurlijk gratis aan huis bezorgd. Je box kun je elke zaterdag verwachten. Op vrijdag krijg je een sms die de bezorgtijdstip aangeeft. Als je wilt weten wat je voor die week kunt verwachten, dan kun je dat gewoon op de website vinden.

De Krat

Bij De Krat krijg je geen boxen, maar kratten vol verse gerechten voor gezonde maaltijden. Een leuke maaltijdbox, welke over de nodige producten beschikt. Maaltijdboxen vergelijk is dus niet heel ingewikkeld, hieronder vind je prijzen en aanbieders voor deze box.

Hier heb je keuze uit 4 kratten:

 • Weekendkrat: het bevat 2x luxe vlees/vis en 8 verschillende groenten. Online zijn er ongeveer 9 recepten die je met deze ingrediënten kunt maken.
 • Gemakskrat: deze bevat 2 x vlees/vis en 1 x vegetarisch. Vlees krijg je om de week. Je krijgt een boekje mee met 3 recepten.
 • Gemakskrat Vega: hieruit zijn er 3 vegetarische maaltijden uit te halen.
 • Kratje slank: bevat ingrediënten voor 3 slanke maaltijden. Het komt met 3 recepten en slanktips van Mieke Kosters.

De goedkoopste krat is vanaf € 36,- te krijgen en dat is op basis van 1 persoon. Als je wilt weten wat er wekelijks op het menu staat, dan kun je die op de website nagaan. Ook zijn er diverse recepten die je wanneer dan ook kunt uitproberen.

Je krat kan bezorgd worden of je kunt het ook zelf ophalen. Jij beslist wanneer en op welk dag dat gebeurt.

Je kunt een abonnement aangaan, maar het is ook mogelijk om een éénmalige krat te bestellen om te zien hoe het is. Je bent aan niets gebonden. Je kunt een week overslaan, een tijdje aangeven dat je een box niet wil ontvangen of gewoon je lidmaatschap opzeggen.

Ben je er nog niet uit?  Dan kun je hier verder met het vergelijken van Foodboxen.

Conclusie: wat is de beste maaltijdbox?

Maaltijdboxen zijn heel handig en besparen je veel tijd. Je werk en scholing nemen veel tijd in beslag en soms ben je moe of heb je gewoon geen zin om boodschappen te doen en dan urenlang in de keuken te staan om iets klaar te maken. Zo een maaltijdbox is daarom de juiste oplossing. De boodschappen worden voor je gedaan en je krijgt ze ook aan huis geleverd. Het enige wat jij hoeft te doen is de gerechten klaarmaken en meestal zijn die binnen een half uur al klaar. Het leuke ervan, is dat alle ingrediënten vers en ook nog gezond zijn. De gerechten zijn dus niet alleen heerlijk, maar ook nog goed voor je. Sommige hebben ook fruitboxen die de lekkerste fruit bevatten. De kinderen kunnen dan dagelijks vers fruit eten of je kunt er heerlijke sappen of smoothies van maken. Met deze boxen kun je dus vele kanten op. Maaltijdboxen vergelijken is niet moeilijk, en doe je eenvoudig met deze maaltijdbox review.

Er zijn diverse websites waar je maaltijdboxen van kunt bestellen. De meeste van ze bieden een flexibele abonnement zodat je het wanneer dan ook kan opzeggen. Voordat je een abonnement aangaat wil je natuurlijk eerst weten of de gerechten inderdaad lekker en snel te bereiden zijn. Bij de meeste van ze is het mogelijk om een eenmalige box te bestellen en daar is dus een goede plek om te beginnen. Je zou meerdere boxen kunnen uitproberen om te zien welke je het lekkerste vindt en die genoeg ingrediënten geeft voor jouw en je gezin. Ook is het leuk om af en toe een fruitbox te kunnen bestellen en diverse websites te proberen om te zien wat voor fruit ze aan je leveren. Daarnaast zijn er websites die leuke acties hebben. Zo kun je korting krijgen op je eerste maaltijdbox, kun je een kadobon krijgen om aan iemand te geven en kun je een korting geven aan een vriend. Die zijn leuke extraatjes waarmee je iemand heel blij mee kunt maken. Bestel vandaag nog een maaltijdbox om zo snel mogelijk heerlijke en gezonde maaltijden te bereiden.

Maaltijdbox aanbiedingen

Er zijn diverse aanbiedingen als het gaat om maaltijdboxen. Een maaltijdbox aanbieding vind je, net als de boxen, gewoon online. Bespaar met behulp van zo’n aanbieding veel geld en bereid nog voordeliger lekkere gerechten. Nog geen geschikte box gevonden? Dan is het verstandig om onze review nog eens grondig door te nemen. De beste maaltijdbox staat er namelijk gewoon tussen 😉

Relevante pagina’s:

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]