Selecteer een pagina

Het beste tosti ijzer vind je met behulp van onze top 10. In deze tosti ijzers review zijn de beste tosti ijzers met elkaar vergeleken. Je ochtend starten met een kopje koffie en een lekkere tosti. De geur van gesmolten kaas vermengd met dat van het geroosterd broodje geven nou echt het gevoel de koning op dat moment te rijk te zijn. Maar voordat je kan gaan genieten van een heerlijke tosti zal die ook moeten worden bereid en bestaat er geen snellere manier om dat te doen dan via een tosti ijzer. De naam is een verwijzing naar de tijd dat het bestond uit twee ijzeren platen waartussen de broodjes werden geplaatst en de platen vervolgens boven een vuurtje werden verwarmd aan beide kanten. Deze manier van tosti maken koste natuurlijk veel tijd en is bovendien alleen mogelijk als je de beschikking hebt over een open vlam. Gelukkig werken moderne tosti ijzers allemaal op elektriciteit en hoef je niet meer voor het fornuis te gaan staan met een zwaar tosti ijzer. De moderne tosti ijzer zorgt er bovendien voor dat je goede resultaten krijgt, zonder er verder naar om te kijken. Terwijl het brood zich bevindt in het tosti ijzer kan je dus andere werkzaamheden uitvoeren in de keuken. Tosti ijzer kopen? Bekijk hieronder onze beste tosti ijzer top 10 en review.

Beste tosti ijzer top 10

Tosti ijzers worden al lang niet meer gebruikt om er alleen brood met kaas in te roosteren. Er kan eindeloos mee worden geëxperimenteerd omdat er ook verschillende verwarmingsstanden aanwezig zijn. zo is het zelfs mogelijk een eitje te bakken op een tosti ijzer! De naam doet dus eigenlijk niet meer zijn eer aan en is het moderne tosti ijzer een multifunctioneel apparaat dat in geen enkele keuken mag ontbreken. Het woord tosti ijzer wordt ook vaker vervangen door contactgrill omdat de verwarming immers dubbelzijdig plaats vindt door de platen tegen elkaar te drukken.

De diverse uitvoeringen van tosti ijzers die er te vinden zijn komen in verschillende kleuren waarbij er zeker wel een tussen zal zitten welke past bij de omgeving waar je hem zal plaatsen. Dat hoeft dus niet perse de keuken te zijn omdat je alleen maar over een stopcontact dient te beschikken om van het apparaat gebruik te kunnen maken. Bij de aanschaf is het daarom ook belangrijk te letten op de lengte van het bijgeleverd snoer.

Een moderne tosti ijzer kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt dankzij de diverse hulpstukken die er worden bijgeleverd. Zo is er een speciale hulpstuk om je vlees op te laten grillen of een speciale plaat om er een eitje op te bakken. Let er bij de aanschaf dus zeker op dat het betreffend tosti ijzer wel over al deze opties beschikt.

Onderstaande vergelijking van de 10 beste tosti ijzers gaat zeker ook een handje meehelpen de juiste uit te kunnen kiezen.

Tefal SW854D Snack Collection Multisnack-apparaat – Contactgrill

Dit compact ogende apparaat is uitgevoerd in RVS en hierdoor ook makkelijk schoon te maken. Ook past het perfect in de moderne keuken met zijn moderne vormgeving. Naast het fraai uiterlijk is de Tefal SW854D Snack Collection Multisnack-apparaat ook heel veelzijdig in het gebruik. Zo krijg je er maar liefst 4 verschillende soorten platen bij. Hiermee is het mogelijk om naast ermee je tosti’s te kunnen maken ook nog wafels en poffertjes mee te kunnen “bakken”. Zo is dit apparaat heel handig voor wanneer je kinderen hebt en die zeker ook altijd een snack lusten. Met de Tefal SW854D kan je binnen een handomdraai de lekkerste wafels en poffertjes klaarmaken. Tefal SW854D is misschien wel de beste tosti ijzer voor jou.

Heel handig van de Tefal SW854D is dat het merk een complete lijn aan hulpstukken heeft: de Tefal snack collection. Hier kan je uit maar liefst 12 verschillende opties kiezen. Hierdoor heb je met dit apparaat ook de optie om er vlees op te kunnen grillen of om er pannenkoekjes op te bakken.

Het nadeel is wel dat deze platen apart dienen te worden aangeschaft en dus niet gratis worden meegeleverd met het apparaat. Ook beschikt het niet over een barbecue stand.

Het blijft echter wel een handig apparaat met veel opties die in elke huishouding wel haar nut zal bewijzen.

Princess Panini Grill 112412 – Contactgrill

Een heel eenvoudig uitziend apparaat dat kan worden gebruikt om ermee de lekkerste vlees, vis en groente gerechten mee klaar te maken. Dit kan ook vetvrij gebeuren omdat beide platen zijn voorzien van een anti-aanbak laag. Het vocht en vet dat tijdens het grillen vrijkomt wordt in een speciale bak aan de onderkant opgevangen. Dit is heel handig, vooral bij het klaarmaken van vlees en vis, omdat het vocht kan worden gebruikt om er een lekker sausje van te maken. Princess Panini Grill is een voordelige tosti ijzer. Dit tosti ijzer bestellen? Ga dan meteen door naar de voordeligste aanbieder.

Het deksel beschikt verder over een speciaal scharnier dat zich aanpast aan de dikte van het klaar te maken gerecht waardoor het aan beide kanten volledig gaar wordt en omdraaien niet nodig is. Ook de welbekende “grilstrepen” komen er aan beide kanten perfect uit. Heel mooi dus om ook te presenteren aan je gasten of gewoon je huisgenoten.

De Princess Panini Grill 112412 heeft voor de rest wel heel weinig opties zoals het kunnen klaarmaken van snacks. Ook dien je wel steeds bij te zijn bij het klaarmaken van de gerechten omdat het apparaat ook niet beschikt over een automatische uitschakeling om aanbranden te voorkomen.

Voor het snel kunnen grillen van jouw favoriete gerechten en natuurlijk ook het klaarmaken van je tosti is het wel een geschikt apparaat.

Tefal Panini / Grill toestel 2000W GC241D12

Lekker grillen met een apparaat dat over een groot vermogen beschikt? Probeer dan maar de Tefal Panini / Grill toestel 2000W GC241D12.  Deze heeft krachtige verwarmingselementen met een vermogen van 2000W waardoor je binnen de kortste keren kan beschikken over je favoriete grillgerechten. Het apparaat is hierdoor ook geschikt voor gezinnen waar het altijd nodig is om binnen korte tijd de nodige gerechten op tafel te zetten. Tefal Panini tosti ijzer kopen? Bekijk hieronder de voordeligste aanbieder.

Ook  het hierdoor mogelijk om ook wat grotere stukken vlees, zoals een biefstuk , op te kunnen grillen en helemaal gaar te krijgen. Het schoonmaken is een fluitje van een cent dankzij de speciale coating die er niet alleen voor zorgt dat niet gaat aanbakken, maar dat bij het afwassen alle resten ook moeiteloos kunnen worden verwijderd.  Het afwassen kan trouwens geheel probleemloos plaats vinden in de vaatafwasser.

Bij het gebruik aan een regelknop voor de temperatuur en een timer dien je er wel goed op te letten dat niets zal aanbranden. Eventjes nog wat doen in de keuken is er niet echt bij omdat het hoog vermogen voor een snelle bereidtijd zorgt.

Voor het snel kunnen klaarmaken van jouw favoriete grilgerechten is de Tefal Panini / Grill toestel 2000W wel heel geschikt vanwege zijn groot vermogen.

Princess Compact Flex 117001 – Contactgrill

Weer een handige grillapparaat van het merk Princes waarbij de Compact Flex 117001waarbij deze beschikt over de optie om de grilplaten te kunnen verwijderen. Dit vergemakkelijkt zeker ook het schoonmaken samen met de anti-aanbak laag die op de platen is aangebracht.  Bij het grillen hoef jij je trouwens geen zorgen meer te maken dat het apparaat zal gaan oververhitten omdat er een speciale beveiliging hiervoor aanwezig is.

Na het gebruik kan het apparaat heel handig worden opgeborgen waarbij het snoer ook nog kan worden weggezet in het speciale opbergvakje. Het snoer is ook lekker lang zodat je altijd wel een geschikt plekje kunt vinden voor de grill. Princess Compact Flex 117001 is misschien wel het beste tosti ijzer voor jou.

Het kleine vermogen zorgt er wel voor dat het grillen van met name vlees wat meer tijd in beslag kan nemen. Ook heeft het geen timer optie en ben je hierdoor verplicht steeds erbij te zijn bij het grillen.

Voor wie op echter op zoek is naar een eenvoudige grill om er lekker mee aan de slag te kunnen gaan is de Princess Compact Flex 117001 zeker wel geschikt.

Domo DO9056C – Tosti-apparaat XL

Een apparaat echt ontworpen om er de lekkerste tosti’s mee te kunnen maken. Met een speciale kunststofbehuizing die altijd koel blijft is het ook nog heel gebruiksvriendelijk. De platen voor het kunnen maken van de tosti’s zijn extra groot uitgevoerd (25 x 15 cm) waardoor ze ook geschikt zijn voor broden met een groter formaat. Dat is goed nieuws want dan kan je direct nog meer genieten van een krokant broodje met een vulling naar keuze. Dankzij de speciale anti-kleef laag is het schoonmaken ook geen probleem en blijven er ook nooit broodresten vastzitten aan de bakplaten. Domo DO9056C is één van de beste tosti ijzers beschikbaar.

Doordat je de platen ook nog goed kan afsluiten zullen de broodjes altijd aan alle beide kanten op dezelfde manier zijn geroosterd.

De Domo DO9056C heeft als grootste nadeel dat het alleen gebruikt kan worden om er toast mee te maken. Er worden ook geen andere hulpstukken meegeleverd die voor andere gerechten gebruikt kunnen worden. Ook is het apparaat vrij groot van stuk en dus moeilijker op te bergen indien het niet meer wordt gebruikt.

Voor de echte liefhebber van een krokant broodje biedt de Domo DO9056C echter genoeg voldoening en kan er bovendien ook nog ervoor worden gekozen om extra grote sandwiches op te laten roosteren.

Tefal Ultra Compact Classic GC3050 –Contactgrill

Met de Tefal Ultra Compact Classic GC3050 haal je een multifunctioneel apparaat in huis welke ook nog gebruikt kan worden om er allerlei barbecue gerechten mee klaar te maken. Ook het maken van grillgerechten is geen probleem en bezit het apparaat over een speciale knop om tussen beide opties te kunnen kiezen. Met een krachtig verwarmingselement met een vermogen van 2000W is het dus ook mogelijk gewoon binnenshuis te barbecueën of te grillen. Alle ver wordt opgevangen in een aparte bak en kunnen de grilplaten worden verwijderd. Natuurlijk kan je bij het barbecueën het bovenste deksel open laten.

Bij het grillen kan je de temperatuur ook instellen zodat je er niet meer voor hoeft te vrezen dat je gerechten zullen aanbranden. Met een RVS behuizing is het apparaat verder ook nog makkelijk schoon te maken en kan het na gebruik gewoon verticaal worden opgeslagen waarbij het snoer ook in het apparaat kan worden opgeborgen.

Met de Tefal Ultra Compact Classic GC3050 kan er worden gegrild of gebarbecued, maar zijn er geen mogelijkheden aanwezig om ook een zoete snack zoals wafels of poffertjes op klaar te maken.

De grill en barbecue optie maken het apparaat, te samen met het lange snoer, ook heel erg geschikt om in de tuin of het terras te gebruiken.

Dit apparaat draagt de naam van grill, maar biedt veel meer opties dan dat.  Zo kan het ook worden gebruikt om ermee te kunnen barbecueën en is het zelfs mogelijk het te gebruiken als een mini oven! Een waar multifunctioneel apparaat dat in geen enkele keuken mag ontbreken. De grilplaten zijn ruim en kunnen worden verwijderd samen met het opvangbakje. Stop deze dan gewoon in de vaatafwasser zonder te je er zorgen om te maken dat ze zullen beschadigen. Tefal Ultra Compact Classic GC3050 tosti ijzer kopen? Bekijk hieronder de voordeligste aanbieder.

Het grillen en barbecueën kan allemaal gecontroleerd plaatsvinden omdat de warmte verstelbaar is. zo heb je alle mogelijkheden om een perfect gerecht op tafel te zetten. De metalen behuizing zorgt ook voor een robuuste uitstraling en kan het apparaat ook verticaal worden opgeslagen.

Dubbelzijdige Grill Tefal Comfort Grill 2000W GC306012

Een contactgrill met een boven deksel dat meegaande scharnieren. Zo wordt elk gerecht op een perfecte manier aan beide kanten gegrild. Het is dankzij het speciale scharnier ook mogelijk grotere stukken vlees of vis zonder moeite te kunnen grillen.  Dat kan overigens heel veilig gebeuren dankzij de antislip voetjes die het apparaat stevig op zijn plaats houden en het speciale handvat om het te kunnen verplaatsen. Dubbelzijdige Grill Tefal Comfort Grill is één van de beste tosti ijzers verkrijgbaar.

Bij langdurig grillen kan het gebeuren dat de grill te heet kan worden. Gelukkig heeft de Tristar GR-2846 Contactgrill een speciale beveiliging hiertegen en schakelt het apparaat zichzelf uit.

Het handig formaat zorgt ervoor dat deze grill overal meegenomen kan worden, ook bij het gaan camperen. Het snoer kan in het apparaat zelf worden opgeborgen en plaats je alles vervolgens handig in een klein hoekje. Zo neemt het nauwelijks ruimte in beslag, maar blijft de Tristar GR-2846 altijd ter beschikking.

Het klein vermogen van de grill (700W) zorgt er wel voor dat vooral vleeswaren relatief langer op de grill moeten blijven. Ook is het niet mogelijk de temperatuur zelf in te stellen.

Voor een eenvoudige grill zonder al te veel opties is de Tristar GR-2846 Contactgrill echter wel een goede optie.

 

Tristar GR-2846 – Contactgrill

Een gril specifiek bedoeld voor de tostiliefhebber die elke ochtend maar niet kan wachten op een knapperig broodje met kaas. Met dit apparaat is het gelukkig mogelijk om twee tosti’s tegelijk te maken zodat je over voldoende voorraad beschikt bij het nuttigen van je ontbijt. Het vermogen van 750W is ruim voldoende om de broodjes snel te kunnen roosteren. Het handige indicatielampje geeft aan wanneer het apparaat gereed is om er mee te kunnen werken. De Princess 127002 Tostiapparaat Sandwich Grill heeft namelijk geen automatische uitschakelfunctie en blijven de platen dus continu warm.

Het voordeel is wel dat het apparaat verder heel snel schoon te maken is wat goed uitkomt wanneer het elke dag zal worden gebruikt. Bij het opbergen neemt het ook niet veel ruimte in beslag en is er in elke keuken of zelfs een appartement wel een plekje voor te vinden. Het snoer kan hierbij ook heel handig in een speciaal opbergvakje worden opgeslagen.

Een eenvoudig apparaat dus dat zonder poespas de lekkerste tosti’s binnen korte tijd kan klaarmaken. Tristar GR-2846 – Contactgrill tosti ijzer bestellen? Misschien wel het beste tosti ijzer voor jou.

Princess 127002 Tostiapparaat Sandwich Grill

Bij het houden van een familiefeestje hoef jij je geen zorgen te maken om de grote van je grill als je over een  Inventum contactgrill CG618 beschikt. Deze kun je namelijk openklappen waarbij beide zijden van de grill plat komen te liggen op tafel. Met een afmeting van 28 x 23 cm per zijde beschik je nu over een grote tafelgrill waarmee je snel  vlees, vis en groentegerechten mee klaar kunt maken. Het vermogen van 1800W zorgt ervoor dat er genoeg warmte beschikbaar is em alle gerechten binnen  de kortste keren gaar zullen zijn.

Je hoeft ook geen grillexpert te zijn om met de Inventum contactgrill CG618 te kunnen werken omdat de regelbare thermostaat ervoor zorgt dat je de warmte snel kunt aanpassen. Aanbranden is met deze optie niet meer mogelijk en zal een ieder verbaast zijn over jouw kookkunsten.

Ook over de was dien jij je geen zorgen te maken omdat de grillplaten dankzij de anti-aanbaklaag eenvoudig met een vochtige doek kan worden gereinigd en het opvangbakje in de vaatafwasser kan worden gedaan. Princess 127002 Tostiapparaat Sandwich Grill is één van de betere tosti ijzers.

Er is helaas wel geen timer bijgeleverd zodat je wel steeds de gerechten in de gaten zal moeten houden.

Dit mag de pret niet drukken en blijft de Inventum contactgrill CG618 een veelzijdig apparaat waar je bovendien nog mee kunt barbecueën.

Inventum CG618 –Contactgrill

Bij het houden van een familiefeestje hoef jij je geen zorgen te maken om de grote van je grill als je over een  Inventum contactgrill CG618 beschikt. Deze kun je namelijk openklappen waarbij beide zijden van de grill plat komen te liggen op tafel. Met een afmeting van 28 x 23 cm per zijde beschik je nu over een grote tafelgrill waarmee je snel  vlees, vis en groentegerechten mee klaar kunt maken. Het vermogen van 1800W zorgt ervoor dat er genoeg warmte beschikbaar is em alle gerechten binnen  de kortste keren gaar zullen zijn.

Je hoeft ook geen grillexpert te zijn om met de Inventum contactgrill CG618 te kunnen werken omdat de regelbare thermostaat ervoor zorgt dat je de warmte snel kunt aanpassen. Aanbranden is met deze optie niet meer mogelijk en zal een ieder verbaast zijn over jouw kookkunsten.

Ook over de was dien jij je geen zorgen te maken omdat de grillplaten dankzij de anti-aanbaklaag eenvoudig met een vochtige doek kan worden gereinigd en het opvangbakje in de vaatafwasser kan worden gedaan. Inventum CG618 –Contactgrill is een voordelig tosti ijzer.

Er is helaas wel geen timer bijgeleverd zodat je wel steeds de gerechten in de gaten zal moeten houden.

Dit mag de pret niet drukken en blijft de Inventum contactgrill CG618 een veelzijdig apparaat waar je bovendien nog mee kunt barbecueen.

Conclusie: wat is het beste tosti ijzer?

Dat een tosti ijzer lang niet meer alleen voor het maken van tosti’s wordt gebruikt zal uit bovenstaande beschrijving van de diverse modellen nu wel duidelijk zijn.  Naast het roosteren en grillen kan er bij sommige zelfs mee worden gebarbecued. Deze apparaten komen met andere opties zoals extra grillplaten om wafels mee te bakken of vlees en vis te grillen. De meeste hebben trouwens ook de optie om het vet dat vrijkomt bij het grillen op te vangen. Zo eet je lekker en gezond en zorgt de anti- aanbak laag die op alle grillplaten aanwezig is ervoor dat er ook zonder vet kan worden gegrild. Het beste tosti ijzer vind je met behulp van onze review.

Van alle tosti ijzers is de Tefal SW854D Snack Collection Multisnack-apparaat – Contactgrill wel het meest veelzijdige als het aankomt om gerechten en vooral snacks mee klaar te maken. De collectie grilplaten die voor dit model te verkrijgen zijn zorgen ervoor dat je er zelfs poffertjes mee kan bakken. Top 10 beste tosti ijzers voor eenvoudige vergelijking.

Ben je echter op zoek naar een grill waarmee je zelfs kan barbecueën dan is de Tefal Ultra Compact Classic GC3050 –Contactgrill aan echte aanrader omdat het over een krachtig verwarmingselement beschikt en de temperatuur bovendien instelbaar is. Zo branden je gerechten nooit aan en kunnen zelfs grote stukken vlees binnen korte tijd gaar zijn.

Maar de basis van een tosti ijzer blijft natuurlijk het kunnen roosteren van een broodje met een vulling naar smaak. De Inventum CG618 –Contactgrill heeft zich specifiek daarop gericht en zorgt er in een mum van tijd voor dat je kan beschikken over een krokante tosti.

Relevante pagina’s: