Bluetooth oordopjes

Draadloze bluetooth oordopjes zijn ideaal voor de jogger. De beste Bluetooth oordopjes te koop vind je hier.

Laatste update 14 april 2023

 • Best geteste oordopjes

  Q29

  Meer informatie
  Samenvatting

  De Q29 zijn draadloze oordopjes die via Bluetooth met elk apparaat in verbinding gebracht kan worden zoals iPhones, Android smartphones, diverse tablets, ipads, laptops en computers.

  Voordelen

  Active Noise Reduction technology voor geruisloze gesprekken

  Stof- en spatwaterbestendig

  Nadelen

  Draadloos

 • Bluetooth oortjes best getest

  JBL Reflect Mini

  Meer informatie
  Samenvatting

  Deze sportkoptelefoontjes van JBL zijn speciaal ontwikkeld om comfortabel aan je oren te zitten tijdens het sporten. Ze zijn zeer lichtgewicht en hebben een comfortabele pasvorm.

  Voordelen

  8 uren lang muziek streamen via Bluetooth

  Het komt met een driekops afstandsbediening en microfoon

  Nadelen

  Opladen alleen via een Micro USB kabel

 • Beste bluetooth oordopjes

  Philips SHB5250

  Meer informatie
  Samenvatting

  Hier hebben we weer een paar draadloze oordopjes en dit keer van Phillips. Deze oordopjes komen met grote 14.2mm drivers die voor een krachtig geluid en een fijne basklank zorgen. Het komt met een kabeltje die om je nek geplaatst moet worden en niet in een knoop kunnen raken.

  Voordelen

  Je kunt gesprekken opnemen en muziek bespelen met bedieningspaneel

  Ingebouwde microfoons

  Nadelen

  Het is niet waterdicht

Beste draadloze oordopjes

De beste draadloze oordopjes vind je eenvoudig met behulp van onze top 10. Wanneer je ’s morgens uit huis gaat om te joggen, is het prettig wanneer je naar je favoriete liedjes kunt luisteren. Meestal breng je je smartphone mee en gebruik je oordopjes om naar ze te luisteren. Maar deze zijn dan niet draadloos. Ze kunnen dan misschien in de weg lopen en na een tijdje gaan ze vervangen moeten worden omdat de kabels doorsneden zijn. Daarom kiest men steeds vaker voor draadloze oordopjes, of ook wel bluetooth oordopjes genoemd. Waarbij je geen last hebt van irritante kabeltjes. Bekijk hier daarom het overzicht van de beste bluetooth oortjes van 2023, dit zijn allemaal goede draadloze oortjes van verschillende top merken gebaseerd op vele ervaringen en reviews. Hieronder vind je onze beste draadloze oordopjes te koop op dit moment.

Top 10 Beste Bluetooth Oordopjes

NaamWaterbestendigAccuduurMeer informatie
Jaybird FreedomJa8 uur
JBL Reflect MiniJa8 uur
Shackways X8000Nee2 uur
Trust Urban SenfusJa4 uur
Philips SHQ7900Ja 7 uur
JBL E25BTNee8 uur
Avanca D1 HeadsetJa8 uur
JBL T210 - In-ear oortjesNee6 uur
Samsung AKGJa7 uur
Apple AirpodsJa10+ uur
 • De Q29 zijn draadloze oordopjes die via Bluetooth met elk apparaat in verbinding gebracht kan worden zoals iPhones, Android smartphones, diverse tablets, ipads, laptops en computers.

  Wanneer je naar muziek luistert en het even wilt afspelen of pauzeren, dan kun je dat doen door één keer op een knop van de oordopjes te drukken. Wanneer je naar het volgende nummer wilt gaan, dan druk je 2 keer op een knop. Q29 draadloze oordropjes kopen? Bekijk hieronder de voordeligste aanbieder.

  Aan de onderkant van de oordopjes bevinden zich microfoons. Deze stellen je in staat om telefoon gesprekken vanuit je smartphone te accepteren. Je krijgt een melding en drukt dan op een knop om het gesprek te accepteren. De Active Noise Reduction technology zal ervoor zorgen dat alle geluiden om je heen buiten gehouden worden zodat je je gesprekken goed kunt horen. Het is ook mogelijk om een gesprek af te wijzen. Je houdt een knop 1 seconde ingedrukt en je zult merken dat je muziek weer begint te spelen.

  Bij aankoop komen de oordopjes met 3 siliconen eartips geleverd. Ze komen in de maten small, medium en large en je kunt dus hieruit jouw maat kiezen. De oordopjes kunnen 3 uren meegaan voordat ze opgeladen moeten worden. Ze nemen een uur de tijd daarvoor. Je krijgt een speciale oplaadcase meegeleverd. Je kunt het met je meenemen om je oordopjes onderweg op te laden. De oplaadcase kan de oordopjes dan 4 keer opladen. Daarna moet de oplaadcase zelf ook weer opgeladen worden en dat doe je met een Micro USB kabel. De oordopjes kunnen in de case geplaatst worden wanneer je ze wilt bewaren.

  De oordopjes zijn IP64 gecertificeerd en dat wil zeggen dat ze stof- en spatwaterbestendig zijn. De oordopjes kunnen op een afstand van 10 meter van een afspeelapparaat verwijdert worden en kunnen toch alles opvangen.

  Ze wegen 5,3 gram en zijn dus lekker licht. Het heeft een minimale en maximale frequentie van 20 Hz met een gevoeligheid van 105 dB. Deze moet in je oorschelp geplaatst worden.

  Voordelen

  Active Noise Reduction technology voor geruisloze gesprekken

  Stof- en spatwaterbestendig

  Nadelen

  Draadloos

  Verkrijgbaar bij:
 • 2. JBL Reflect Mini

  Meer informatie

  Deze sportkoptelefoontjes van JBL zijn speciaal ontwikkeld om comfortabel aan je oren te zitten tijdens het sporten. Ze zijn zeer lichtgewicht en hebben een comfortabele pasvorm.

  De in-ear oortjes komen met oorhaken zodat ze altijd keurig op hun plaats blijven zitten. Zelfs tijdens de meest intensieve work-outs zullen ze niet uit je oren vallen. De 5,8 mm dynamische drivers zorgen voor een krachtig geluid waarvoor JBL bekend staat zodat je naar je favoriete muziek kunt luisteren. Je kunt wel 8 uren lang muziek via Bluetooth streamen.

  Verder komt het met een driekops afstandsbediening en microfoon zodat je telefoongesprekken kunt opnemen. Zo hoef je je oordopjes niet uit te doen. Om je veilig te houden komt de Reflect Mini met een reflecterende kabel zodat men je altijd kan zien. Zelfs wanneer je ’s avonds op straat bent. De oordopjes zijn spatwaterbestendig, dus je hoeft je geen zorgen te maken wanneer het begint te regenen of wanneer je aan het zweten bent. JBL Reflect Mini draadloze oordopjes zijn misschien wel de beste voor jou.

  De oordopjes moeten opgeladen worden en dat kunnen ze jammer genoeg alleen via een Micro USB kabel. De accu kan 8 uren meegaan. Het heeft geen ingebouwde radio MP3 speler.

  De oordopjes wegen 48 gram en kunnen aan alle Bluetooth apparaten gekoppeld worden. De Bluetooth heeft een bereik van 10 meter. Het heeft een minimale frequentie van 10 Hz en een gevoeligheid van 105 dB.

  Voordelen

  8 uren lang muziek streamen via Bluetooth

  Het komt met een driekops afstandsbediening en microfoon

  Nadelen

  Opladen alleen via een Micro USB kabel

  Verkrijgbaar bij:
 • 3. Philips SHB5250

  Meer informatie

  Hier hebben we weer een paar draadloze oordopjes en dit keer van Phillips.

  Deze oordopjes komen met grote 14.2mm drivers die voor een krachtig geluid en een fijne basklank zorgen. Het komt met een kabeltje die om je nek geplaatst moet worden en niet in een knoop kunnen raken. Philips SHB5250 beste draadloze oordopjes voor jou.

  Het kan via Bluetooth met diverse apparaten gekoppeld worden. Je moet hiervoor de Bluetooth knop ingedrukt houden zodat de mobiele apparaten het kunnen vinden. Er zit een bedieningspaneel aan de kabel vast en die kun je gebruiken om liederen afte spelen of te pauzeren. Ook kun je daarmee het geluid regelen en inkomende gesprekken opnemen. Het komt dus duidelijk ook met ingebouwde microfoons.

  Je kan 4.5 uur continue van je favoriete liedjes genieten voordat het weer opgeladen moet worden en dat kan alleen via een Micro USB kabel.

  Jammer genoeg is het niet waterdicht, dus deze is misschien niet echt voor sporters bedoelt. Ook krijg je geen tasje of opbergplaats waar je de oordopjes in kunt plaatsen. Het heeft ook geen radio of ingebouwde MP3 speler.

  Het heeft een gewicht van 14,7 gram en mag dagelijks gebruikt worden. De Bluetooth heeft een bereik van 10 meter. Het heeft een minimale frequentie van 8 Hz en een maximale frequentie van 24000 Hz. Verder heeft het een gevoeligheid van 107 dB. De afmetingen ervan zijn (bxhxd) 40 x 80 x 20 mm.

  Voordelen

  Je kunt gesprekken opnemen en muziek bespelen met bedieningspaneel

  Ingebouwde microfoons

  Nadelen

  Het is niet waterdicht

  Verkrijgbaar bij:
 • 4. Lemfo Bluetooth In-ear Sport Headset

  Meer informatie

  De draadloze oordopjes van Lemfo zijn wel gemaakt voor mensen die actief zijn of aan sport doen.

  De headset is geschikt voor een ieder, want je krijgt 3 pasvormen meegeleverd zodat je er verzekerd van zult zijn dat je je maat zult krijgen. De oorhouders zijn eenvoudig aan te passen en zullen dus stevig en comfortabel aan je hoofd zitten.

  Ook hier gaat koppeling tussen de oordopjes en apparaten van een leien dakje dankzij een snelle Bluetooth connectie. De oordopjes komen met ingebouwde noise cancellation die ervoor zorgt dat geluid van buitenaf beperkt worden. Je kunt er dus verzekert van zijn dat de oordopjes een duidelijk geluid zullen geven.

  De bediening gebeurt via de oordopjes zelf. Het rechteroortje heeft een controlepaneel waarmee je naar het volgende nummer kunt gaan of juist kunt terugspoelen om weer ernaar te luisteren. Je kunt ook het geluid ermee aanpassen en inkomende gesprekken opnemen. De microfoon is van hoogwaardige kwaliteit gemaakt zodat de persoon je duidelijk kan horen zonder dat je hoeft te schreeuwen. Daarnaast is het ook voorzien van een encryptie zodat niemand je gesprekken kan onderscheppen. Lemfo Bluetooth In-ear Sport Headset draadloze oordopjes kopen? Vergelijk deze eenvoudig bij diverse aanbieders.

  Het kan alleen via Micro USB kabel opgeladen worden. De accu heeft een capaciteit van 2800 mAh. Je kan 6 uren lang gesprekken voeren en 5 uren lang naar muziek luisteren. Ze zijn waterwerend, dus je hoeft je niet druk te maken wanneer je aan het zweten bent. De Bluetooth heeft een bereik van 10 meter. Het heeft een gevoeligheid van 110 dB met een minimale frequentie van 20Hz.

  Voordelen

  Je krijgt de headset in 3 pasvormen

  Ingebouwde noise cancellation

  Nadelen

  Het kan alleen via Micro USB kabel opgeladen worden

  Verkrijgbaar bij:
 • 5. Philips SHQ7900

  Meer informatie

  De vorige Phillips oordopjes waren niet spatwaterbestendig, maar deze zijn dat wel. het is dus ook voor sportliefhebbers bedoelt.

  Waar de meeste oordopjes een design hebben, komt deze met 4 earcaps die je eenvoudig kunt wisselen zodat ze bij je activiteit passen. Je krijgt ook nog een meegeleverde magnetische clip die je gemakkelijk aan je kleding vast kunt maken. De oordopjes komen met een stevige Kevlar kabel waaraan de bedieningsknoppen en microfoon bevestigd zijn.

  Ook deze oordopjes kunnen via Bluetooth met diverse apparaten in verbinding gebracht worden. De oordopjes kunnen wel 150 uur lang op standby blijven en 7 uur lang muziek afspelen. Er komt geluid door, dus je zult veilig zijn in het verkeer.

  Je krijgt ook een ademend hoesje mee waarin je de oordopjes kunt plaatsen. Zo hou je ze veilig. Vooral wanneer je ze met je meeneemt.

  Ook hier kunnen de oordopjes alle via een Micro USB kabel opgeladen kunnen worden. Het heeft geen radio of MP3 speler. Philips SHQ7900 draadloze oordopjes bestellen? Bekijk deze bij de voordeligste aanbieder.

  Het weegt 23 gram en kan met diverse apparaten gekoppeld worden. De Bluetooth heeft een bereik van 10 meter. De drivers hebben een diameter van 13,5 mm en een gevoeligheid van 105 dB. De minimale frequentie is 15 Hz en de maximale frequentie is 22000 Hz. De afmetingen ervan zijn (bxhxd) 100 x 20 x 40 mm.

  Voordelen

  Oordopjes kunnen 150 uur lang op standby blijven en 7 uur lang muziek afspelen

  Het komt met 4 earcaps

  Nadelen

  Kan alleen via Micro USB kabel opgeladen worden

  Verkrijgbaar bij:
 • 6. JBL E25BT

  Meer informatie

  Hier hebben we nog een draadloze in-ear hoofdtelefoon van JBL.

  Het is een goede combinatie van krachtig geluid en comfort. Je verbindt de oordopjes via Bluetooth met diverse apparaten en kunt dan meteen aan de slag. Je kunt zonder problemen tussen verschillende devices schakelen. JBL E25BT draadloze oordopjes bestellen? Ga meteen naar de voordeligste aanbieder.

  Je krijgt 3 maten geleverd en je bent dus verzekert van de juiste maat. De andere 2 kunnen misschien dan ook door anderen gebruikt worden. de oordopjes komen met een handige afstandsbediening waarmee je van liederen kunt wisselen, geluidskwaliteit kunt veranderen en ook telefoongesprekken kunt accepteren. Het komt daarom ook met een handige microfoon.

  De accu kan 8 uren meegaan en moet via een Micro USB kabel opgeladen worden. Je krijgt een handige etui mee zodat je de oordopjes niet kunt verliezen.

  Het is jammer genoeg niet water of zweet bestendig, dus het is misschien niet de juiste keus voor een sporter. Het heeft ook geen ingebouwde MP3 speler of radio.

  Het weegt 16,5 gram. De drivers hebben een diameter van 8,6 mm. Het heeft een minimale frequentie van 20 Hz en een maximale frequentie van 20000Hz. Gevoeligheid is 102 dB.

  Voordelen

  Het is een goede combinatie van krachtig geluid en comfort

  Je krijgt 3 maten geleverd

  Nadelen

  Het is niet water of zweet bestendig

  Verkrijgbaar bij:
 • 7. Avanca D1 Headset

  Meer informatie

  De volgende oordopjes zijn wel spatwaterbestendig, dus deze kan ook door sporters gebruikt worden.

  Net als alle andere draadloze oordopjes kan deze ook via Bluetooth met diverse apparaten verbonden worden. Dat duurt enkele seconden maar. Je krijgt 3 formaten geleverd. Wanneer je de juiste pasvorm voor jezelf gekozen hebt, zul je opmerken dat geluid van buitenaf beperkt wordt zodat je optimaal van je muziek kunt genieten.

  Het komt zonder een afstandsbediening. De controlepanelen bevinden zich aan de oordopjes zelf. Je kunt ze gebruiken om terug te spoelen of juist om naar het volgende nummer te gaan. Verder kun je ook nog telefoongesprekken beantwoorden en het volume regelen. De geïntegreerde microfoon is van uitstekende kwaliteit en de persoon met wie je spreekt zal je zonder problemen goed kunnen verstaan. Avanca D1 Headset zijn voordelige draadloze oordopjes. Eenvoudig online te bestellen.

  De audiotijd is 6 uur en je hebt een spreektijd van 8 uur. Het kan alleen via Micro USB kabel opgeladen worden en dat duurt meestal 1,5 of 2 uur. Jammer genoeg heeft het geen radio of MP3 speler. Het kan ook gevaarlijk zijn wanneer je geen geluid van butenaf hoort wanneer je in het verkeer bent.

  De Bluetooth heeft hier ook een bereik van 10 meter. Het heeft een gevoeligheid van 3 dB. De minimale frequentie is 20 Hz en de maximale is 20000 Hz. De drivers hebben een diameter van 9 mm. Ze wegen 17,2 gram.

  Voordelen

  Het komt met een geïntegreerde microfoon

  Ze zijn spatwaterbestendig

  Nadelen

  Het kan geen radio of MP3 speler

  Verkrijgbaar bij:
 • 8. AA Commerce In-Ear Sport Headset

  Meer informatie

  Deze oordopjes van AA Commerce zien eruit alsof ze helemaal niet van hun plaats zullen verschuiven.

  De in-ear oordopjes zitten vast aan je oorschelp en, ook al zullen ze goed vastzitten, ze zullen je oren of je hoofd niet knellen. Dat komt omdat er diverse maten plugs en oorhouders aan je geleverd worden. Je kunt dus je work-out doen zonder dat ze je hinderen.

  De oordopjes worden via Bluetooth aan je apparaten verbonden. Ze komen met ingebouwde DSP noise cancellation waardoor verkeersgeluiden de oordopjes niet binnen kunnen dringen en je zo ongestoord naar je muziek kunt luisteren of gesprekken kan voeren. AA Commerce In-Ear Sport Headset kopen? Ga meteen door naar de voordeligste aanbieder.

  Ook deze komt zonder een afstandsbediening. Je regelt je muziek en accepteert gesprekken via een knop aan de rechteroor. De geïntegreerde microfoon vangt alles wat je zegt duidelijk op. Daarnaast zijn de oordopjes ook voorzien van een encryptie zodat niemand je gesprekken kan afluisteren.

  Met deze oordopjes kun je wel 5 uur muziek luisteren en 8 uur gesprekken voeren. Het moet via een Micro USB kabel opgeladen worden en dat neemt meestal 1 tot 2 uur in beslag. Tevens kan het 240 uur op standby staan.

  Het is wel gevaarlijk wanneer je op straat het verkeer niet kan horen. Zo kun je in een ongeval betrokken raken.

  Het is zweet- en waterresistent, dus sporters kunnen het zonder problemen gebruiken.

  Voordelen

  Ze komen met ingebouwde DSP noise cancellation

  Het kan 240 uur op standby staan

  Nadelen

  Het is wel gevaarlijk wanneer je op straat het verkeer niet kan horen

  Verkrijgbaar bij:
 • 9. Bluedio N2

  Meer informatie

  Bij het maken van deze oordopjes, is ervoor gezorgd dat ze een stabielere Bluetooth connectie hebben dan de voorgaande versies. Bluedio N2 oordopjes bestellen? Lees snel verder en bestel voordelig online.

  Ze zijn speciaal voor sporters ontworpen. Ze hebben een ergonomisch design die voor een goede grip zorgen. Ze zullen dus niet uit je oren vallen wanneer je aan het bewegen of zweten bent.

  Binnen een minuut zijn de oordopjes met een apparaat van je verbonden en kun je genieten van de laatste nummers. Je kunt ook gesprekken voeren ermee. Wanneer je een telefoontje krijgt hoef je geen knoppen te drukken om het te accepteren. Je zegt simpelweg ‘Yes’ en je start het gesprek.

  Het komt wel met een afstandsbediening en naast het bespelen van muziek en opnemen van gesprekken, kun je ook nog het volume regelen en kiezen naar welke liedjes je wilt luisteren.

  Je krijgt geen verschillende pasvormen mee. tevens komt het zonder radio of MP3 speler.

  De accu kan wel 7 uur meegaan. Ze wegen 11.5 gram en de afmetingen ervan zijn (bxhxd) 10 x 20 x 300 mm. De drivers hebben een diameter van 10 mm. De minimale frequentie is 20 Hz en ze hebben een gevoeligheid van 100 dB. Ze zijn water- en zweetbestendig.

  Voordelen

  Ze zijn water- en zweetbestendig

  Speciaal voor sporters ontworpen

  Nadelen

  Het komt zonder radio of MP3 speler

  Verkrijgbaar bij:
 • 10. Sony MDR-XB50BS

  Meer informatie

  De laatste draadloze oordopjes op de lijst zijn afkomstig van Sony.

  De oordopjes komen in 3 maten en alle drie krijg je mee. Samen met de boogondersteuningen zullen ze goed op hun plek blijven zitten. Het is waterbestendig, dus het is ideaal voor sporters. Sony MDR-XB50BS draadloze oordopjes kopen? Bekijk deze bij de voordeligste aanbieder.

  Ze komen met een extra bass geluid met krachtige lage tonen. De drivers hebben een grootte van 12 mm en geven je een kristalheldere geluid zodat je volop van je muziek kunt genieten. Natuurlijk worden de oordopjes ook via Bluetooth met verschillende devices in verbinding gebracht.

  Het komt met een afstandsbediening en die doet allemaal wat je ervan verwacht. Je kunt ook gesprekken voeren ermee. De accu ervan duurt tot ongeveer 8,5 uur. Het moet via een Micro USB kabel opgeladen worden.

  Het komt zonder een MP3 speler of radio.

  Het weegt 22 gram en de Bluetooth heeft een bereik van 10 meter. De minimale frequentie is 4 Hz en de maximale frequentie is 24000 Hz.

  Voordelen

  De oordopjes komen in 3 maten en alle drie krijg je mee

  De accu ervan duurt tot ongeveer 8,5 uur

  Nadelen

  Het komt zonder een MP3 speler of radio

  Verkrijgbaar bij:

Beste draadloze in ear oordopjes

Een ieder kan weleens zulke beste draadloze in ear oordopjes gebruiken. Vooral wanneer je actief bent en naar muziek wilt luisteren. Het laatste wat je wilt is een kabel die je telkens in de weg loopt. Vooral sporters zijn geneigd deze oordopjes te kopen en we zien duidelijk waarom. De oordopjes zitten goed op hun plaats. Maar niet allemaal zijn waterbestendig. Wanneer je op staart aan het hardlopen bent en het begint te regenen wil je je geen zorgen maken over je oordoppen. Ook kun je veel zweten wanneer je aan het sporten bent. Daarom moet je goed nagaan of de oordopjes die je op het oog bent wel waterbestendig zijn. We zien dat geen van de oordopjes op de ijst met een Mp3 speler komen, wat wel jammer is. Je bent dus verplicht om je smartphone met je mee te dragen. De eerste oordopjes hebben wel internetradio, dus dat is wel een voordeel. Wat wel een leuke kenmerk is, is dat je telefoongesprekken via je oordopjes kunt voeren. Zo hoef je je smartphone niet eruit te halen. De best geteste draadloze oortjes vind je eenvoudig met onze top 10 oordopjes en review.

Er zijn 2 soorten oordoppen te krijgen. de ene is een in-ear variant en bij die heb je meestal de kenmerk dat er geluid in het verkeer buitengehouden wordt zodat je alleen je muziek of gesprekken kunt horen. Dat is wel handig omdat het niet storend is, maar wanneer je op straat bent moet je kunnen horen wat er in je omgeving gebeurt. Verder is er ook de earbud variant die niet helemaal in je gehoorgang zit. Het lijkt meer op de earphones met kabels waarmee je gewend bent. Er zijn ook oordopjes die met meetfuncties komen. Het houdt bij hoeveel stappen je genomen hebt, hoeveel calorieën je verloren hebt, enz. Daarnaast zijn er ook oordopjes die draagbare opladers hebben, zoals de eerste op de lijst. Ze komen dus in verschillende soorten. Maak het jezelf dus gemakkelijker door zulke draadloze oordopjes aan te schaffen. Draadloze oordopjes kopen? Vergelijk deze dan eenvoudig met behulp van onze top 10 draadloze oordopjes review.

Interessant voor jou:

Welke draadloze oordopjes is het beste?

Om nou echt te zeggen welk product de absolute topper is, is eigenlijk niet te doen. Sommige mensen gaan liever voor een budget optie terwijl andere een zo duur mogelijk product willen aanschaffen. Om deze reden hebben wij verschillende reviews en product specificaties vergeleken om deze top 10 samen te stellen.

Wat zegt de consumenten bond over draadloze oordopjes?

De consumentenbond beste koop draadloze oordopjes is afgewogen in onze beoordeling. We hebben op de website gekeken hoe deze producten zijn beoordeeld. Vervolgens hebben wij dit verwerkt in onze eigen conclusie. We hopen dat dit jou helpt om een keuze te maken voor de aanschaf van het product.