1. gezondheid en beauty
  2. Beste thrillers top 10

Top 10 thrillers top 10 – Beste thrillers top 10 van 2024

Laatst bijgewerkt: 30 mrt. 2024

Op zoek naar een goede Thriller om naar te kijken?

Bekijk onze lijst met de beste Thrillers top 10! Of je nu op zoek bent naar iets nieuws om te kijken of een oude favoriet opnieuw wilt bekijken, wij hebben je gedekt.

Met Thrillers top 10 kun je een filmavond houden die iedereen op het puntje van zijn stoel houdt. Van zenuwslopende thrillers tot hartverscheurende actiefilms, we hebben voor elk wat wils. Dus verzamel je vrienden en familie en maak je klaar voor serieus vermaak.

Lees snel verder op deze pagina en vergelijk de 10 beste thrillers top 10 van 2024.

Top 5 beste thrillers top 10

Een keuze maken voor een nieuwe thrillers top 10 kan lastig zijn, zeker met zo veel verschillende thrillers top 10 op de markt. Om je te helpen een keuze te maken hebben we allereerste een top 5 samengesteld van de beste thrillers top 10 van 2024. In onze top 10 vind je zeker een thrillers top 10 die bij je past, of je nu op zoek bent naar een budgetvriendelijke variant of iets duurders.

Kijk ook naar:

1. The Chestnut Man

Maak kennis met The Chestnut Man. Een ijzingwekkende debuutroman van de bedenker en schrijver van de hitserie The Killing, perfect voor fans van The Fall en Des. Als de bladeren vallen, komt hij voor jou. Op een oktoberochtend in een rustige buitenwijk doet de politie een verschrikkelijke ontdekking. Een jonge vrouw wordt op brute wijze vermoord gevonden waarbij een van haar handen ontbreekt. Boven haar hangt een kleine pop gemaakt van kastanjes. Bij onderzoek van de pop vindt de forensische dienst tot zijn schrik een vingerafdruk van een jong meisje, dat een jaar geleden werd ontvoerd en vermoord. Zo begint een verwoede race om een moordenaar te pakken die geïnspireerd lijkt te zijn door gruwelijke sprookjes. Als er meer lichamen worden ontdekt, wordt het duidelijk dat de Kastanje Man nog maar net begonnen is aan zijn gruwelijke zoektocht. Deze vol gas thriller is geladen met adrenaline en doordrenkt van sfeer. Als je de Millennium-trilogie van Stieg Larsson geweldig vond, dan zul je verslaafd raken aan dit hartveroverende debuut van Soren Sveistrup.

2. Cherub 1 Top secret

Als de moeder van James en Lauren sterft, moeten ze voor zichzelf zorgen. Omdat ze bij niemand terecht kunnen, worden de broers en zussen gerekruteerd door CHERUB, een ultrageheime organisatie die kinderagenten opleidt om undercover te werken. De missies van CHERUB zijn gevaarlijk, maar dat is niets vergeleken met de uitdagingen waarmee James en Lauren in hun nieuwe leven worden geconfronteerd. Van het leren hoe ze hun vaardigheden in het veld moeten gebruiken tot het aanpassen aan het leven op de CHERUB-campus, ze zullen al hun training nodig hebben om te overleven. Kunnen twee kinderen het opnemen tegen de macht van internationale criminele bendes? Top Secret is het eerste boek in de bestseller CHERUB-serie.

3. When You See Me

Van de internationale #1 bestsellerauteur Lisa Gardner komt een kronkelige thriller die je op het puntje van je stoel zal houden! When You See Me vertelt het verhaal van Flora Dane, een overlevende van een beruchte seriekidnapper, die deel uitmaakt van een task force die zich inzet voor de jacht op elk laatste spoor van haar ontvoerder. Zelfs na zijn dood blijft zijn kwaad nog hangen in dit kleine stadje in het Diepe Zuiden.

4. The Chestnut Man

Als je op zoek bent naar een hartverscheurende thriller die je op het puntje van je stoel houdt, kijk dan niet verder dan De Kastanje Man. Uit het brein van Soren Sveistrup, bedenker en schrijver van het populaire tv-programma The Killing, komt een debuutroman die de rillingen over je rug zal doen lopen. Wanneer een jonge vrouw op brute wijze vermoord wordt gevonden in een rustige buitenwijk, waarbij een van haar handen ontbreekt en een kleine kastanjepop boven haar hangt, is de politie geschokt als ze een vingerafdruk vindt van een jong meisje dat een jaar geleden werd ontvoerd en vermoord. Terwijl ze racen om de moordenaar op te sporen voordat hij opnieuw toeslaat, realiseren ze zich dat deze zaak slechts het topje van de ijsberg is. De Chestnut Man, met alle wendingen, is een spannende thriller die je tot het einde toe op het verkeerde been zet. Als je op zoek bent naar een boek dat je de hele nacht wakker houdt, kijk dan niet verder dan De Kastanje Man.

5. Your Beautiful Lies

Your Beautiful Lies is een prikkelende roman over onderdrukking en verlangen. Annie's leven is schijnbaar gewoon - tot ze de affaire van haar man ontdekt. Plotseling wordt alles in twijfel getrokken en wordt ze verteerd door het achterhalen van de waarheid. Haar zoektocht leidt haar naar een duister pad vol onverwachte wendingen. Onderweg moet ze haar eigen verlangens en angsten onder ogen zien. Uiteindelijk moet ze beslissen of ze in haar veilige, vertrouwde leven blijft of de sprong naar het onbekende waagt. Your Beautiful Lies is een spannend, sexy en uiteindelijk bekrachtigend boek dat je ademloos achterlaat.

De nummers 6 t/m 10 van de beste thrillers top 10

Met zo veel verschillende thrillers top 10 op de markt kan het moeilijk zijn te weten welke thrillers top 10 voor jou geschikt is. Daarom hebben we het onderzoek voor je gedaan en een lijst samengesteld van de beste thrillers top 10.

En onthoud dat als je vragen hebt ons team altijd klaar staat om je te helpen. We weten dat het kiezen van de perfecte thrillers top 10 moeilijk kan zijn maar met onze gids zul je in een mum van tijd de juiste voor je vinden.

Bekijk ook:

6. He Started It The gripping Sunday Times

NO DESCRIPTION

7. The Promise

Van de #1 bestseller en Koningin der Thrillers komt een aangrijpende suspense die perfect is voor fans van Karin Slaughter en Angela Marsons. Wanneer een jonge vrouw gewurgd in haar eigen slaapkamer wordt gevonden, worden rechercheur Imogen Grey en rechercheur Adrian Miles in een onderzoek gestort om een verwrongen seriemoordenaar te vinden die graag met zijn slachtoffers uitgaat voordat hij ze vermoordt. Vastbesloten de gruwelijke sterfgevallen te stoppen, wordt Imogen gedwongen als lokaas te fungeren - maar zal ze in haar eigen val verstrikt raken? Terwijl de zoektocht naar de moordenaar toeneemt, valt de aandacht op de vreemde nieuwe jongen in de stad. Waarom bekijkt hij zijn buren door de ramen? En zou de waarheid dichter bij huis kunnen liggen dan iemand van hen beseft? "De belofte" is een hartveroverende thriller die de lezers tot het einde toe op het verkeerde been zet.

8. Plum Boxed Set

Op zoek naar een spannend boek vol actie? Kijk dan niet verder dan de Plum Boxed Set 4, met de romans Ten Big Ones, Eleven on Top, en Twelve Sharp. Van #1 New York Times bestseller auteur Janet Evanovich volgt deze set de avonturen van premiejager Stephanie Plum terwijl ze enkele van haar meest uitdagende zaken tot nu toe aanneemt. In Ten Big Ones is Stephanie op jacht naar een gestolen ijscowagen, maar ze is niet de enige die er achteraan zit. Ze heeft concurrentie van een concurrerend borgtochtkantoor - en die zijn niet aardig. Alsof dat nog niet genoeg is, is er ook nog een gestoorde gek die aanwijzingen voor Stephanie achterlaat die elke beweging van haar lijken te voorzien. In Eleven on Top gaat Stephanie undercover bij een plaatselijke schoonheidswedstrijd nadat een van de deelneemsters is gechanteerd. Maar wanneer er een verdachte dood valt, is het duidelijk dat er meer aan de hand is dan op het eerste gezicht lijkt. En naarmate Stephanie dichter bij het ontdekken van de waarheid komt, brengt ze zichzelf misschien in meer gevaar dan ze weet. In Twelve Sharp zit Stephanie achter Maxine Nowicki aan, een voortvluchtige verpleegster die gezocht wordt voor moord. Maar Maxine blijkt een verrassend moeilijk doelwit te zijn - en ze heeft misschien connecties met de dodelijke ondergrondse wereld van de onderwereld van Trenton. Nu de tijd dringt, zal Stephanie al haar vaardigheden - en geluk - moeten gebruiken om Maxine op te pakken voordat het te laat is.

9. The Secrets Between Us

The Secrets Between Us is een briljante gotische roman in de trant van Daphne du Maurier. Wanneer Sarah de donkere, broedende Alex ontmoet, grijpt ze zijn aanbod van een nieuw leven mijlenver van haar eigen leven aan. Ze zijn beiden onlangs ontsnapt aan een verbroken relatie en moeten opnieuw beginnen. Waarom niet samen? Maar als Sarah in het kleine dorpje Burrington Stoke aankomt, klopt er iets niet. Alex' mooie vrouw Genevieve was charmant, getalenteerd en aanbeden door iedereen die haar kende. En blijkbaar hadden zij en Alex een succesvol huwelijk, compleet met een prachtige zoon, Jamie. Waarom zou Genevieve haar perfecte leven verlaten? En waarom heeft niemand meer iets van haar gehoord sinds ze dat deed? Als Sarah het web van leugens rond de verdwijning van Genevieve begint te ontrafelen, realiseert ze zich dat ze misschien zelf in gevaar is. The Secrets Between Us is een suspensevolle, sfeervolle roman die je tot het einde toe laat raden.

10. Your Beautiful Lies

Your Beautiful Lies is een sfeervolle en suspensevolle roman die je van begin tot eind in de ban houdt. Het verhaal speelt zich af in een mijnstadje in Zuid-Yorkshire tijdens de stakingen van 1984 en volgt Annie Howarth, een rusteloze vrouw die getrouwd is met het hoofd van de politie. Wanneer een vermoord meisje op de heide wordt gevonden, bereiken de spanningen in het stadje een gevaarlijk breekpunt. Als haar man de zaak begint te onderzoeken, komen lang verborgen geheimen uit Annie's verleden weer boven, waardoor haar huwelijk en haar leven in gevaar komen. Richard & Judy bestseller Claire Kendall weeft een web van intriges, passie en verraad dat je tot het einde toe in spanning houdt.

Let hier op bij de thrillers top 10 kopen

Het is belangrijk om een stap terug te doen en alle factoren te overwegen voor je een aankoop van een nieuwe thrillers top 10 doet. Je wilt er zeker van zijn dat je waar voor je geld krijgt.  Van een goed gemaakte thrillers top 10 mag je verwachten dat deze lang meegaat. Bovendien is het belangrijk je ervan te verzekeren dat de thrillers top 10 die je koopt ook werkelijk geschikt is voor je behoeften.

Er zijn veel thrillers top 10 op de markt verkrijgbaar en het kan moeilijk zijn om deze te filteren. Onze reviews bevatten altijd thrillers top 10 binnen verschillende prijsklassen zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen over welke thrillers top 10 voor jou geschikt is. Een belangrijke factor bij de beslissing om al dan niet een thrillers top 10 te kopen zijn je behoeften.

Veelgestelde vragen over thrillers top 10 & meer

Wat is de beste thrillers top 10 van 2024?

Uit de test van 10beste.com is gekomen dat The Chestnut Man het beste product is van 2024.

Hoe kan ik gemakkelijk een thrillers top 10 kopen?

Klik op de “Beste DEAL hier” knop en je wordt automatisch naar de webshop gebracht om jouw aankoop te kunnen afronden. Je zult hier de beste prijs op de markt vinden.

Zijn jullie reviews betrouwbaar?

Onze reviews zijn zeer betrouwbaar. We plaatsen dan ook alleen producten die uiterst getest en vergeleken zijn. We willen niet dat jij je geld verspilt aan een thrillers top 10 product dat het niet waard is. Ook werken wij onze reviews regelmatig bij als er bijvoorbeeld nieuwe producten zijn.

Ons slotwoord over de beste thrillers top 10

Bedankt voor het lezen van onze blogpost over de 10 beste Thrillers. We hopen dat je het nuttig en informatief vond. Als je vragen of opmerkingen hebt, neem dan gerust contact met ons op. We horen graag van je. Kom ook zeker vaak terug, want we werken deze lijst regelmatig bij met de nieuwste en beste Thrillers.

Disclaimer: Deze thrillers top 10 review is met zorg samengesteld. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de producten en bij aankoop op de webshop via ons verdienen wij een kleine commissie. Mocht je een fout zien op deze pagina, neem dan contact met ons op.

Anita

Hoi! Mijn naam is Anita (35) en ik schrijf reviews voor 10beste! Ik heb jarenlang gewerkt bij een gerenommeerd adviesbureau. Hier heb ik gewerkt in verschillende vakgebieden en veel ervaring opgedaan over een breed scala aan producten. Ik heb ook veel ervaring op het gebied van klantenservice. Heb je vragen over een product? Laat het mij dan weten door contact op te nemen!

Gepubliceerd op: 23 jun. 2022