Beste Scheerapparaat

De beste scheerapparaten vergelijken? Standaard scheermessen zijn namelijk iets van het verleden. Scheren met deze dingen duurt te lang en er bestaat de kans dat je je kan bezeren. Dagelijks wordt er nu gebruik gemaakt van elektronische scheerapparaten en ze moeten dus van goede kwaliteit zijn om elke dag de gewenste shave te geven. Bekijk daarom in deze review de beste elektrische scheerapparaten in de markt. Zo vind je een lijst van de beste elektrische scheerapparaten van 2018. Zo hoef je niet uren te spenderen om de beste scheerapparaat van dit moment te vinden. Bekijk hieronder informatie over de top 10 scheerapparaten en kijk welke het beste aansluit op jouw wensen.
<h2>Beste Scheerapparaat 2019</h2><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] -->
ScheerapparaatTrimfunctieWaterproofSnel laadfunctie TypeMeer informatie
Philips series 5000 aquatouch S5420/06JaJaJaRoterende scheerkop

PHILIPS SERIES 5000 S5100/06

JaJaJaRoterende scheerkop

Philips Series 7000 S7370/12
JaJaJaRoterende scheerkop

Philips Series 3000 S3520/06

JaJaJaRoterende scheerkop

Philips Series 7000 S7510/41
JaJaJaRoterende scheerkop

Braun Series 5 5040s/41
JaJaJaScheerblad

Philips Series 5000 S5510/45
JaJaJaRoterende scheerkop

Philips Series 7000 S7710/26
JaJaJaRoterende scheerkop

Philips Series 9000 S9711/31
JaJaJaRoterende scheerkop

Braun Series 3 3020
JaJaJaScheerblad
01

Philips series 5000 aquatouch S5420/06

De Phillips aquatouch S5420/06 is een scheermes dat zorgt voor een snelle en glad scheerresultaat. Je kan ‘t zowel nat als droog gebruiken, dus je kan deze gerust meenemen onder de douche. Het maakt geen hinderlijke geluiden en is makkelijk in gebruik. Prima scheerapparaat voor een voordelige prijs. De Aquatec Wet & Dry-afdichting zorgt ervoor dat je, zowel nat als droog, comfortabel kunt scheren. Het ingebouwde MultiPrecision-systeem, dat komt met afgeronde scheerhoofdjes, zorgt voor een soepele scheerbeurt door kleine haartjes op te tillen en samen met resterende stoppels weg te halen. De flex-scheerhoofden draaien in 5 richtingen en zorgen voor een snelle en gladde scheer. Dat geldt ook voor de hals en kaaklijn. Naast het scheren kun je ook je snor of bakkebaard trimmen met de precissietrimmer. Het is volledig afspoelbaar. Als je een tijdje niet geschoren hebt en er een stevige baard is gegroeit, is deze scheerapparaat niet geschikt daarvoor. Het is gemaakt voor een lichte baardgroei. Het heeft geen baardtrimmer en komt ook niet met een reinigingsstation om ’t in goede conditie te houden. Als je iemand bent die dagelijks scheert en geen problemen hebt met de bovengenoemde nadelen, dan is deze apparaat een goede keuze voor jou. Het heeft een accuduur van 45 minuten (ongeveer 15 scheerbeurten) en neemt 1 uur om opgeladen te worden. Ook kan je scheren terwijl de apparaat aan het opladen is. Het komt met een LED display dat je de nodige informatie geeft: batterij-gehalte, reinigingsindicator, indicatie wanneer scheerhoofden vervangen moeten worden en reisvergrendelingsindicator. De handvat heeft een ergonomische grip en de kleuren van de scheerapparaat zijn blauw, zwart en grijs. Eén van de beste scheerapparaten om over te beschikken.
Voordelen
 • Flexibele scheerkop
 • Voor droog en nat scheren
 • Werkt 45 minuten
Nadelen
 • Geen reinigingsstation
 • Prijzig
 • Zonder baardtrimmer
Voordelen
 • Snellaad functie
 • Afspoelbaar
 • Werkt 40 minuten lang
Nadelen
 • Prijzig
 • Droog scheren alleen
 • Geen baardtrimmer
02

Philips series 5000 S5100/06

Het volgende scheerapparaat is ook van Phillips en belooft ongeveer dezelfde dingen te doen als de vorige. Een goede en snelle scheerbeurt zonder problemen. De messen van het MultiPrecision-systeem en de flex-scheerhoofden zorgen ervoor dat haartjes en stoppels makkelijk en voorzichtig verwijderd worden. De scheerkoppen draaien in 5 richtingen en dat garandeert moeilijk te bereiken plekken glad te scheren. Het komt ook met een precissietrimmer om snor en bakkbaarden te trimmen. Het Super Lift & Cut-systeem komt met twee mesjes en zorgt voor een gladde resultaat. Het eerste mesje tilt elk haartje op om een goede grip te krijgen terwijl het tweede mesje de haar onder het huidniveau comfortabel afscheert, voor een supergladde scheerbeurt. Deze komt niet met een Aquatec Wet & Dry-afdichting. Dat betekent dus dat je dit scheerapparaat alleen droog mag gebruiken. Deze is ook niet geschikt voor zware baardgroei en komt ook niet met een reinigingsstation. Het garandeert een soepele en gladde scheerbeurt en zal een ieder bevallen die geen behoefte heeft aan een Wet & Dry-afdichting. Kortom een basic scheertoestel. Het heeft een accuduur van 40 minuten en dat garandeert 13 scheerbeurten. Opladen duurt maar 1 uur. Je kan ook scheren als ’t in het stopcontact zit. Als je haast heb hoef je maar 5 minuten op te laden voor 1 scheerbeurt. Dat geldt voor alle Phillips apparaten op deze lijst. Het LED display geeft aan: hoe lang een batterij nog te gaan heeft, oplaadindicator, reinigingsindicator, wanneer scheerhoofden vervangen moeten worden en reisvergrendelingsindicator. Het heeft een ergonomische grip. Het apparaat komt in grijs en blauw.
03

Philips Series 7000 S7370/12

Dit Phillips scheerapparaat geeft een soepele en huidvriendelijke scheerbeurt en is ideaal voor mannen met een gevoelige huid. Dit scheerapparaat bevat comfortringen dat bestaat uit een coating van duizenden poederachtige microparels. Deze zorgen ervoor dat je huid niet geïrriteerd raakt en toch een grondige scheerbeurt krijgt. Het komt ook met ‘t Super Lift & Cut-systeem wat helpt een gladde resultaat te geven. Het heeft Aquatec Wet & Dry-afdichting en dat betekent dat je ’t zowel nat (met gel of scheerschuim) als droog kan gebruiken. Alle scheerapparaten van de Shaver series 7000 zijn ontworpen om veiligheid in vochtige omgevingen te garanderen. Daarnaast heeft ’t ook een precissietrimmer dat ontworpen is om je bakkebaarden of snor een trim te geven. De Dynamixflex scheerhoofden bewegen in 5 richtingen om een zo grondige scheerbeurt te geven. Je kan ’t makkelijk afspoelen onder de kraan. Je krijgt geen reinigingsstation mee als je dit apparaat koopt. Het kan niet gebruikt worden bij een grote baardgroei. Daarnaast is deze scheermachine best prijzig in de aanschaf. Mensen met een gevoelige huid kunnen dit scheerapparaat dus wel waarderen al een tijdje zochten naar een goeie scheerapparaat en geen moeite hebben met ’t bedrag. Het heeft een LED display dat standaard informatie geeft: accu indicatie met 3 niveaus, indicatie om scheerkoppen te vervangen, reinigingsindicator en reisvergrendelingsindicator. Het heeft een oplaadtijd van 1 uur en kan 50 minuten draadloos gebruikt worden. Daaruit kan je dus 17 scheerbeurten halen. Het handvat heeft een ergonomische grip en de kleuren van het apparaat zijn wit, grijs en blauw. Kortom een kwalitatief hoogwaardig scheerapparaat, welke tegen een wat hogere prijs wordt aangeboden.
Voordelen
 • Voor gevoelige huid
 • Werkt 50 minuten lang
 • Mag nat gebruikt worden
Nadelen
 • Geen reinigingsstation
 • Prijzig
 • Variabele standen
Voordelen
 • Flexibele scheerkop
 • Werkt 50 minuten lang
 • Mag tijdens opladen gebruikt worden
Nadelen
 • Droog scheren alleen
 • Geen reinigingsstation
 • Geen geïntegreerde baardtrimmer
04

Philips series 3000 S3520/06

Phillips komt nu met nog een scheerapparaat dat komt met ongeveer soortgelijke opties, maar is toch niet helemaal hetzelfde. Met deze scheerapparaat kun je alleen droog scheren en het ComfortCut-messysteem zorgt voor een voorzichtige en comfortabele scheerbeurt. Ook beschermen ze je tegen sneetjes. Deze heeft 4 flex-scheerhoofden die zich aanpassen aan de countouren van het gezicht om een zo nauwkeurig mogelijke scheerbeurt te geven. Het komt ook met een uitklaptrimmer voor je snor en bakkebaard. Het is volledig afspoelbaar onder de kraan. Het komt niet met een Wet & Dry-afdichting, dus het kan alleen droog gebruikt worden. Geen schuim of gel gebruiken dus. Het is niet gemaakt voor een dichte baardgroei. Je krijgt geen reishoesje en het heeft geen reinigingssysteem. Het heeft een oplaadtijd van 1 uur en kan ook gebruikt worden tijdens het opladen. Je kan 17 scheerbeurten ermee doen en dat heeft een gebruikstijd van 50 minuten. Ook kan je het 5 minuten laden om 1 scheerbeurt te krijgen als je haast hebt. Dit apparaat is speciaal gemaakt om zowel met als zonder snoer te werken. Het scheerapparaat kan jaren goeie prestaties leveren dankzij de krachtige en efficiënte lithium-ion accu. Het heeft een LED display dat aangeeft hoe lang een batterij nog te gaan heeft en wanneer scheerhoofden vervangen moeten worden. Het heeft een ergonomische grip en komt geheel in het zwart. Het heeft minder opties vergeleken met de voorgaande Phillips scheerapparaten, maar heeft een goede prijs en beloofd om dezelfde resultaten te leveren. Een beter Philips scheerapparaat vind je dan ook bijna niet.
05

Philips Series 7000 S7510/41

Onze volgende Phillips scheerapparaat is ook ontworpen om soepel met je huid om te gaan en geen wondjes te veroorzaken. De microparels verschijnen hier weer om je een comfortabele scheerbeurt te geven. De comfortringen zorgen voor een gladde resultaat. De Dynamicflex scheerhoofden zijn er ook om je een zo nauwkeurig mogelijke shave te geven. Daarnaast beschermt het GentlePrecision-systeem de huid en scheert zelfs platliggende haartjes er glad af. AquaTec Wet & Dry-afdichting is er ook bij toegevoedg zodat je een zowel natte als droge scheerbeurt kan hebben. Wat wel uniek is, is de Smartclick baardstyler. Dit is er speciaal om je baard een keurige trim te geven. Je kan ’t onder de kraan afspoelen. Deze is, dankzij de microparels en baardstyler, best wel duur en komt niet met een reinigingsstation om ’t in goede conditie te houden. Het komt met de standaard LED display dat aangeeft hoe lang je batterij nog heeft voordat je ‘m weer moet opladen, wanneer de scheerkoppen verwisseld moeten worden, reinigingsindicator en reisvergrendelingsindicator. Het komt met een lithium-ionsysteem, net als alle Phillips scheerapparaten, dat krachtig en energiebesparend is. Het duurt 1 uur om het op te laden voor 17 scheerbeurten. Natuurlijk kan je ’t ook alleen 5 minuten chargen als je snel wil scheren. Het heeft een ergonomische grip en komt in de kleuren wit en zilver. Dit apparaat is het geld wel waard, want het komt met een baardstyler, Wet & Dry-afdichting en de microparels wat een gladde en comfortabele scheerbeurt garanderen. Daarnaast kun je de Philips Series 7000 S7510/41 eenvoudig online kopen. Vergelijk verschillende aanbieders en doe een goede deal.
Voordelen
 • Voor gevoelige huid
 • Voor nat en droog scheren
 • Geïntegreerde baardtrimmer
Nadelen
 • Prijzig
 • Geen reinigingsstation
 • Niet bruikbaar tijdens laden
Voordelen
 • Voor nat en droog scheren
 • Zwaar baardgroei
 • Geïntegreerde baardtrimmer
Nadelen
 • Geen oplaadstation
 • Prijzig
 • Niet bruikbaar tijdens laden
06

Braun Series 5 5040s Wet & Dry

Dit is het eerste scheerapparaat op onze lijst dat niet van Phillips is. Laten we eens zien wat Braun te bieden heeft. Het heeft een flexibele hoofd, genaamd FlexMotionTec, dat geheel beweegbaar is en moeiteloos haren weghaalt bij moeilijk te bereiken plekken. Samen met de Crosshair messen en nieuwe Powerdrive zorgen ze voor een gladde scheerbeurt en geen irritatie. Het komt met Micro- en MacroMotion. Deze houden in dat zelfs de kleinste contouren berijkbaar zijn en dat er maximale contact is bij grotere contouren. Ook is er een UltraActiveLift dat probleemhaartjes, zoals bij je nek of op je kin, weghaalt. Er is ook een MultiHeadLock dat 5 aanpasbare hoeken biedt voor een nog nauwkeurigere scheerbeurt dan ooit tevoren. Deze scheerapparaat is 100% waterbestendig tot 5 meter diep en je kan ’t gebruiken voor zowel droge als natte scheerbeurten. Je kan ’t dus onder de douche gebruiken en met gel of schuim scheren. Ook heeft ’t een precissietrimmer om je snor en bakkebaarden bij te werken. Deze apparaat is wel gechikt om te gebruiken op een zwaardere baardgroei. Het komt niet met een reinigingsstation. Het heeft een gebruiksduur van 45 minuten en duurt 1 uur om op te laden. Het werkt met batterijen, accu en netstroom. Het display heeft: het batterijweergave met 2 niveaus, een reisslot en hygiëne-indicator. Het komt in de kleuren zwart en blauw. De Braun scheerapparaat heeft niet veel nadelen en extra functies vergeleken met de Phillips scheerapparaten. Met deze kan je ook een dikke baardgroei zonder moeite wegscheren. Scheerapparaten van dit kaliber kom je maar weinig tegen. Ze leveren een goede kwaliteit tijdens het scheren en worden tegen een scherpe prijs aangeboden. Ideaal voor iedere man!
07

Philips S5340

De volgende op onze lijst is weer eentje van Phillips. We zullen zien wat deze allemaal te beiden heeft. Allereerst komt ’t met 2 scheersystemen: Het GentlePrecision-systeem (beschermt de huid en zorgt er tegelijkertijd voor dat alle haartjes verwijderd worden) en het Super Lift & Cut-systeem (komt met 2 mesjes waarvan de ene de haartjes optilt en de andere ze comfortabel afscheert). Het heeft ook comfortringen dat erbij is gezet om soepel over je huid te glijden en sneetjes te voorkomen. Daarnaast heb je ook de Dynamix flex-scheerkoppen die 5 draairichtingen hebben en makkelijk de contouren van je gezicht volgen. Niet te vergeten is de Aquatec Wet & Dry-afdichting waarbij je zowel nat als droog je baard kan scheren. Deze apparaat heeft Smartclean-systeem. Dat betekent dat je een reinigingscartridge meekrijgt die je apparaat reinigt, smeert en oplaadt. Je krijgt daarnaast ook een precissietrimmer om je snor en bakkebaard te trimmen. Het is volledig afspoelbaar. De baardtrimmer komt los en is dus niet ingebouwd. Het komt niet met een houder voor het apparaat. Het heeft een LED display dat aangeeft: batterij-indicator met 3 niveaus, reinigingsindicator, hoe lang je batterij nog meegaat, wanneer je scheerhoofden vervangen moeten worden en reisvergrendelingsindicator. Het heeft een ergonomische grip en komt in de kleuren brons en wit. Oplaadtijd is 1 uur en kan 50 minuten draadloos gebruikt worden. Het is niet vreemd als ik zeg dat het een duur scheerapparaat is als je kijkt naar de toegevoegde functies. Maar het is van goede kwaliteit en is niet moeilijk om te gebruiken. Wil je deze scheermachine kopen? Dan kun je dat het beste online doen, omdat je dan de keuze hebt uit diverse aanbieders.
Voordelen
 • Extra trimmeropzetstuk
 • Flexibele scheerkop
 • Bruikbaar tijdens laden
Nadelen
 • Momenteel niet leverbaar
 • Geen geïntegreerde baardtrimmer
 • Geen reinigingsstation
Voordelen
 • Met reinigingsstation
 • Gevoelige huid
 • Oplaadstation
Nadelen
 • Bevat geen geïntegreerde baardtrimmer
 • Prijzig
 • Niet te gebruiken tijdens laden
08

Philips Series 7000 S7710/26

De volgende op onze lijst is weer eentje van Phillips. We zullen zien wat deze allemaal te beiden heeft. Allereerst komt ’t met 2 scheersystemen: Het GentlePrecision-systeem (beschermt de huid en zorgt er tegelijkertijd voor dat alle haartjes verwijderd worden) en het Super Lift & Cut-systeem (komt met 2 mesjes waarvan de ene de haartjes optilt en de andere ze comfortabel afscheert). Het heeft ook comfortringen dat erbij is gezet om soepel over je huid te glijden en sneetjes te voorkomen. Daarnaast heb je ook de Dynamix flex-scheerkoppen die 5 draairichtingen hebben en makkelijk de contouren van je gezicht volgen. Niet te vergeten is de Aquatec Wet & Dry-afdichting waarbij je zowel nat als droog je baard kan scheren. Deze apparaat heeft Smartclean-systeem. Dat betekent dat je een reinigingscartridge meekrijgt die je apparaat reinigt, smeert en oplaadt. Je krijgt daarnaast ook een precissietrimmer om je snor en bakkebaard te trimmen. Het is volledig afspoelbaar. De baardtrimmer komt los en is dus niet ingebouwd. Het komt niet met een houder voor het apparaat. Het heeft een LED display dat aangeeft: batterij-indicator met 3 niveaus, reinigingsindicator, hoe lang je batterij nog meegaat, wanneer je scheerhoofden vervangen moeten worden en reisvergrendelingsindicator. Het heeft een ergonomische grip en komt in de kleuren brons en wit. Oplaadtijd is 1 uur en kan 50 minuten draadloos gebruikt worden. Het is niet vreemd als ik zeg dat het een duur scheerapparaat is als je kijkt naar de toegevoegde functies. Maar het is van goede kwaliteit en is niet moeilijk om te gebruiken. Wil je deze scheermachine kopen? Dan kun je dat het beste online doen, omdat je dan de keuze hebt uit diverse aanbieders.
09

Philips Series 9000 S9711/31

We gaan nu naar het laatste Phillips scheerapparaat op de lijst en komt met de meeste functies. Het komt met V-track precission pro-mesjes dat, volgens hun, 30% gladder scheert dan voorheen. De Contourdetect scheerknoppen draaien in 8 richtingen en scheren 20% meer haren af en dat resulteert in een soepelere huid. Deze scheerapparaat komt met 3 standen:
 1. Sensitive – voor gevoelige huid
 2. Normal – voor een normale, grondige scheerbeurt
 3. Fast – voor wanneer je haast hebt en snel wilt scheren
Daarnaast komt ’t met Aquatec Wet & Dry-afdichting wat inhoudt dat je ’t nat mag worden en dat je zowel nat als droog ermee kan scheren. Ook heeft ’t Smartclean Plus dat je scheerapparaat reinigt, smeert en oplaadt. Je krijgt ook nog een baardstyler waarmee je je baard kan trimmen en stylen. Het heeft 5 instellingen zodat je verschillende looks can creëren. Het is geschikt voor lichte, gemiddelde en zware baardgroei. Hij is volledig af te spoelen. Jammer genoeg krijg je geen precissietrimmer hierbij waarmee je je bakkebaarden en snor zou kunnen trimmen. Je mag de apparaat NIET gebruiken als ‘ie aan ’t opladen is. Oplaadtijd van ’t accu is 1 uur en je kan ‘t 60 minuten gebruiken om te scheren. Dat is dus 20 scheerbeurten. Het display geeft aan: batterijniveau in %, reinigingsindicator, wanneer je batterij leegloopt, wanneer je scheerkoppen vervangen moeten worden en reisvergrendelingsindicator. Het komt met een ergonomische grip en heeft een chroom kleur. Dit scheerapparaat kan iedere man gebruiken. Als ze nou een normale of gevoelige huid hebben. Het maakt dus ook niet uit hoe groot je baard is. Dit Phillips apparaat kan dit weerstaan. Kortgezegd, prima voor iedere man, welke op zoek is naar een beetje power. Een goed scheerapparaat voor een prima prijsje.
Voordelen
 • Best getest Consumentenbond juni 2018
 • Komt met reinigingsstation 
 • Komt met oplaadstation
Nadelen
 • Prijzig
 • Geen geïntegreerde baardtrimmer
 • Geen variabele scheerkracht
Voordelen
 • Geïntegreerde baardtrimmer
 • Verwisselbare scheerkoppen
 • Snel laden functie
Nadelen
 • Geen oplaadstation
 • Komt zonder reinigingsstation
 • Geen extra trimmeropzetstuk
10

Braun Series 3 3020

Het laatste scheerapparaat op onze lijst is van Braun. We zullen zien wat ’t allemaal wel en niet kan. Allereerst heb je een drievoudig scheersysteem dat MicroComb technologie wordt genoemd. Het heeft twee scheerbladen en een middentrimmer dat samenwerkt om een lange en korte haren te verwijderen. Scheren gaat nu sneller dan ooi tevoren. Er is ook Sensofoil dat vibreert en als doel heeft een gladde scheerbeurt te geven en je huid zacht te houden. De Triple Action FreefLoat system is er om elk gezichtscontour te volgen en zo nauwkeurig mogelijke te werken. Ook komt ’t met een ingebouwde precissietrimmer dat gebruikt kan worden om je baard, snor of bakkebaarden te trimmen. Het is 100% waterbestendig en heeft Wet & Dry-afdichting zodat je droog kan scheren of schuim of gel kan gebruiken. Hij kan schoongemaakt worden door onder de kraan te houden. Het komt niet met een reinigingssysteem. Het is ook een beetje zwaar. Het is niet bestemd voor zware baardgroei. Opladen duurt 1 uur en daarmee kun je 45 minuten lang scheren. Je kan ’t ook 5 minuten opladen om ’t snel te gebruiken als je haast hebt. Je mag ‘m met of zonder snoer gebruiken. Het LED display geeft alleen het batterijniveau aan en hoe lang ’t nog meekan voordat ’t weer moet worden opgeladen. De intelligente stekker past zich automatisch aan 100-240 voltage aan, zodat je je Braun scheerapparaat overal mee naartoe kan nemen. Het is in zwart te krijgen. Deze Braun scheermachine is van een goede kwaliteit en geeft zo te zien een nog betere scheerresultaat. De Braun Series 3 3020 kopen? Ga dan hieronder meteen door naar de bestelpagina.

Scheerapparaat top 10 conclusie

Scheerapparaten zijn er al een tijdje en zullen zeker niet verdwijnen in de toekomst. Ze zijn natuurlijk niet perfect maar ze worden steeds beter en makkelijker om te gebruiken. Elektrische scheerapparaten kunnen vergelijkbare resultaten op handmatige scheerapparaten bieden. Het verschil is dat, als je graag een snelle scheerbeurt wilt, de scheerapparaat de juiste en constante metgezel zal zijn. Er is keuze voor een ieder. De scheerapparaten komen allemaal met om en bij dezelfde eigenschappen, maar er zijn opties aanwezig die de ene aantrekkelijker maken dan ’t andere. Als je geen Phillips wilt hebben, is er altijd Braun om van te kiezen en omgekeerd. Wat zoek jij in een goeie scheerapparaat? Misschien wil je dat ‘t waterbestendig moet zijn of ben je alleen geïnteresseerd in hoe ’t scheert en of ’t de gewenste resultaten geeft. De laatste Phillips scheerapparaat lijkt me het beste als we kijken naar de functies. Die is gemaakt voor elke huidtype, is waterdicht en komt met een reiniginscartridge. Als we kijken naar Braun is ook de laatste op ons lijst het beste als we de 2 vergelijken. Ga na welke voor jou het beste is en hopelijk geeft ’t goede resultaten en gebruik je deze voor een lange tijd. Deze scheerapparaten review is op basis van recensies en klantervaringen samengesteld. Het gaat om de beste scheerapparaten van dit moment. Wil je een scheerapparaat kopen? Dan kun je dit het beste online doen bij een betrouwbare webwinkel, zo ben je in de meeste gevallen voordeliger uit. Houd ook de aanbiedingen in de gaten. Betere scheermachines ga je niet vinden. Bekijk ook deze pagina’s: