Middel tegen kalknagels

Kalknagels zijn niet mooi om naar te kijken. U kunt gelukkig eenvoudig kalknagels behandelen met het beste middel tegen kalknagels.

Laatste update 20 april 2023

 • Beste keuze

  Scholl Kalknagels Behandelset

  Meer informatie
  Samenvatting

  Scholl Kalknagels behandeling heeft hier een kalknagel behandelsetje voor je die je zou kunnen gebruiken. Het is best een uniek systeem, maar niet moeilijk om te gebruiken. In dit setje krijg je een apparaatje en 5 nagelvijlen die je eenmalig moet gebruiken. Tevens krijg je een flesje geavanceerde nagelvloeistof m

  Voordelen

  Complete behandelset

  Het komt met 5 nagelvijltjes

  Nadelen

  Voor eenmalig gebruik

 • Beste prijsklasse

  Naloc Kalknagel Nagelbehandeling

  Meer informatie
  Samenvatting

  Deze behandeling van Naloc kun je gebruiken op kalknagels en op psoriasisnagels. Hier krijg je geen nagelvijl. Je krijgt een vloeistof die je op je nagel moet aanbrengen. Dit doe je 1 keer per dag.

  Voordelen

  Zichtbare resultaten binnen 2 weken

  Klinisch bewezen

  Nadelen

  Moet met vinger aangebracht worden

 • Favoriete keuze

  Wartner kalknagel pen

  Meer informatie
  Samenvatting

  Wartner Kalknagel behaldeling geeft je een 3-in-1 kalknagelpen voor je kalknagels. Het geeft je kalknagel een effectieve behandeling zodat je binnen 2 weken een zichtbare verandering zult merken. het vermindert de verkleuring van de nagels en voorkomt dat de schimmels zich verder verspreiden.

  Voordelen

  Het is een 3-in-1 formule

  Resultaten binnen 2 weken

  Nadelen

  Contact met huid moet vermeden worden

Beste middel tegen kalknagels 2023

Je nagels zijn misschien niet het belangrijkste onderdeel van je uiterlijk waar je aandacht aan besteedt, want meestal ziet die er goed uit. Het enige wat je moet doen, is je nagels af en toe knippen zodat die er weer helemaal fatsoenlijk uitzien. Als dame geef je het ook af en toe een mooie kleurtje. Maar bij sommige mensen kunnen er kalknagels ontstaan. Dit wordt veroorzaakt door schimmels waar je in vochtige ruimtes in contact mee komt zoals een douche, zwembad of sauna. Ze zijn niet schadelijk voor de gezondheid dus je hoeft er niet per se iets aan te doen, maar qua uiterlijk leidt het er wel onder. Daarom kiezen mensen voor kalknagels behandelen. Hier vind je het beste middel tegen kalknagels te koop, die je zou kunnen gebruiken voor het kalknagels behandelen.

Top 10 Beste Middel Tegen Kalknagels

NaamUniek eigenschapResultaten binnenInhoudMeer informatie
Scholl Kalknagel BehandelsetComplete behandeling-3.8 ml
Naloc Kalknagel NagelbehandelingHoeft geen nagelvijl te gebruiken2 weken10 ml
Wartner kalknagelpen3-in-1 formule2 weken4 ml
Wartner kalknagel gel4-in1 formule1 week7 ml
Daktarin crèmeOok voor voetschimmel2 weken20 mg
Lamisil Once CrèmeFilm Forming Solution13 dagen4 g
Daktarin CrèmeOok voor voetschimmel2 weken30 mg
Anti-kalknagel100% effectief2 weken5 ml
Nailner kalknagelHoeft geen nagelvijl te gebruiken1 week5 ml
Mycosan Anti Kalknagel Xl100% effectief2 weken10 ml
 • 1. Scholl Kalknagels Behandelset

  Meer informatie

  Scholl heeft hier een goed middel tegen kalknagel behandelsetje voor je die je zou kunnen gebruiken. Het is best een uniek systeem, maar niet moeilijk om te gebruiken.

  In dit setje krijg je een apparaatje en 5 nagelvijlen die je eenmalig moet gebruiken. Tevens krijg je een flesje geavanceerde nagelvloeistof mee. Je moet de 2 in combinatie gebruiken om af te komen van de schimmels en je nagels weer een mooie uiterlijk te geven. Dit setje geeft je een complete behandeling.

  De nagelvloeistof bevat ingrediënten zoals citroenzuur, isopropylalcohol en panthenol en zorgt ervoor dat de pH-balans van de schimmels verlaagt wordt. Hierdoor kunnen de schimmels minder gemakkelijk groeien en verspreiden. Daarna komt het beschermfase die duurt totdat je nagel weer helemaal de oude is.

  Voordelen

  Complete behandelset

  Het komt met 5 nagelvijltjes

  Nadelen

  Voor eenmalig gebruik

  Verkrijgbaar bij:
 • 2. Naloc Kalknagel Nagelbehandeling

  Meer informatie

  Deze behandeling van Naloc kun je gebruiken op kalknagels en op psoriasisnagels.

  Hier krijg je geen nagelvijl. Je krijgt een vloeistof die je op je nagel moet aanbrengen. Dit doe je 1 keer per dag. Je moet het even laten drogen. Er is verder geen opbouwschema nodig en vijlen ook niet. het kan enkele weken duren voordat je een verschil merkt. 77% van de mensen die dit middel gebruikt zien een verschil binnen 2 weken. Er zijn ook anderen, 92% om precies te zijn, die een verandering binnen 8 weken opmerken.

  Het is klinisch bewezen dat het de uiterlijk van je nagels herstelt en verkleuring ervan ook verminder. Het duur van de behandeling hangt af van de ernst van de aandoening. Bewaar het tussen 2° en 25°C. bewaar het koel en hou het buiten bereik van kinderen.

  Voordelen

  Zichtbare resultaten binnen 2 weken

  Klinisch bewezen

  Nadelen

  Moet met vinger aangebracht worden

  Verkrijgbaar bij:
 • 3. Wartner kalknagel pen

  Meer informatie

  Wartner Kalknagel behandeling geeft je een 3-in-1 kalknagelpen voor je kalknagels.

  Het geeft je kalknagel een effectieve kalknagel behandeling zodat je binnen 2 weken een zichtbare verandering zult merken. het vermindert de verkleuring van de nagels en voorkomt dat de schimmels zich verder verspreiden. De pen komt met een kwastje waarmee je de vloeistof aan je nagel kunt aanbrengen. Dat is dus handiger dan wanneer je het met je vinger moet doen.

  Je brengt het 1 keer per dag aan. Liefst bij het slapen gaan. een dun laagje is al genoeg en je moet wachten totdat het gedroogd is. Probeer de huid rondom de nagel te vermijden om huidirritatie te voorkomen. Gebruik het tot dat je nagel er weer helemaal beter uitziet. Dit kan wel een aantal maanden duren. Je nagel moet schoon en droog zijn wanneer je het gaat behandelen en je hoeft je nagel niet te vijlen.

  De formule bevat diverse ingrediënten waaronder propyleenglycol en melkzuur. Je krijgt gebruiksaanwijzingen mee zodat je het op de juiste manier kunt gebruiken.

  Voordelen

  Het is een 3-in-1 formule

  Resultaten binnen 2 weken

  Nadelen

  Contact met huid moet vermeden worden

  Verkrijgbaar bij:
 • 4. Wartner kalknagel gel

  Meer informatie

  Het vorig product van Wartner was een 3-in-1 behandeling. Deze doet het nog beter met een 4-in-1 behandeling.

  Het heeft een viervoudige werking, namelijk: het voorkomt verspreiding van de schimmels, het vermindert de verkleuring, het hydrateert en versterkt nagelherstel zonder nagelbeschadiging en zorgt ervoor dat nieuwe infecties worden voorkomen. Dit laatste doet het door een beschermlaag op de nagel aan te brengen.

  Deze behandeling kun je 2 keer per dag doen en wel tot 4 weken. Als het om grotere infecties gaat, dan kan het wat langer duren. Het komt niet met een kwastje, maar het heeft wel een ander hulpmiddel om de gel netjes aan je nagel aan te brengen. Je hoeft je vingers dus niet te gebruiken. Ook hier krijg je gebruiksaanwijzingen mee.

  Voordelen

  Zichtbare resultaten binnen 1 week

  Het voorkomt nieuwe infecties

  Nadelen

  Moet 2 keer per dag aangebracht worden

  Verkrijgbaar bij:
 • 5. Daktarin crème

  Meer informatie

  Hier hebben we een crème die je dagelijks kunt gebruiken om je nagels weer helemaal normaal te maken.

  Het doodt alle schimmels en bacteriën die je huid kunnen besmetten. Deze crème mag wel in contact komen met je huid. Je moet een dunne laag dagelijks 2 maal aanbrengen. Het is belangrijk om geen dagen over te slaan. Breng het met je vinger aan totdat de crème helemaal ingedrongen is. Breng het ook tussen de tenen en de voetzool aan.

  Het wordt je aangeraden om daarna sokken te dragen zodat je huid sneller geneest en je jezelf niet opnieuw besmet. Het kan enkele weken duren voordat je een verandering op zal merken.

  Voordelen

  Resultaten binnen 2 weken

  Mag in contact komen met je huid

  Nadelen

  Is meer voor voetschimmel bedoelt

  Verkrijgbaar bij:
 • 6. Lamisil Once Crème

  Meer informatie

  Al je een snellere oplossing zoekt, dan is deze crème misschien wel wat voor jou.

  Met zijn innovatieve technologie zorg je ervoor dat je voetschimmel binnen 13 dagen verdwijnt. Het heeft namelijk de Film Forming Solution. Het is een geloplossing die een filmlaagje rondom je voet legt en dit zal ervoor zorgt dat je voet binnen 2 weken helemaal de oude is.

  Maar het is belangrijk om de instructies goed te volgen als je de gewenste resultaten wilt bereiken. Was beide voeten en droog deze daarna goed af. Smeer de geloplossing over beide voeten, maar masseer het niet in. Wacht totdat het helemaal opgedroogd is en zorgt ervoor dat je je voeten 24 uur lang niet wast of nat maakt. Je krijgt ene bijsluiter bij met duidelijkere instructies.

  Voordelen

  Je ziet resultaten binnen 13 dagen

  Mag in contact komen met je huid

  Nadelen

  Je mag je voeten voor 24 uur niet wassen

  Verkrijgbaar bij:
 • 7. Daktarin Crème

  Meer informatie

  Hier hebben we weer Daktarin crème op de lijst. Alleen ging de vorige om een 20 gram tube terwijl deze over een 30 gram tube gaat.

  Je moet het dagelijks 2 maal op de gewenste plek aanbrengen. Sla geen dagen over. De crème mag wel op je huid komen en is daarom ook bestemd voor beschimmelde voeten en niet alleen nagels. Wacht tot de crème helemaal gedroogd is voordat je sokken aantrekt.

  Voordelen

  Je ziet resultaten binnen 2 weken

  Veel inhoud

  Nadelen

  Meer bedoelt voor voetschimmel

  Verkrijgbaar bij:
 • 8. Anti-kalknagel

  Meer informatie

  Hier hebben we weer een product als de eerste die we op de lijst gezien hebben.

  Met dit product komen 10 nagelvijlen en een niet-toxische serum die je met een handige kwast op de gewenste plek aan kunt brengen. Het kan alleen eenmalig gebruikt worden. Het is klinisch getest en het is bewezen dat het op snelle en effectieve manier kal van nagels kan verwijderen.

  Als je het regelmatig gebruikt zul je na een paar weken al resultaten merken. Je kunt de bijsluiter nu al op de website doornemen.

  Voordelen

  100% effectief

  Gemakkelijk aan te brengen

  Nadelen

  Voor eenmalig gebruik

  Verkrijgbaar bij:
 • 9. Nailner kalknagel

  Meer informatie

  Ook hier hebben we een product die gemakkelijk aangebracht kan worden.

  Hier is het niet nodig om je nagel te vijlen. Je hoeft alleen dit product aan te brengen met behulp van de kwast. Gebruik het 2 keren per dag voor 4 weken. Daarna kun je het 1 keer per dag aanbrengen. Laat het 1 tot 2 minuten intrekken voordat je sokken of schoenen aantrekt.

  Het bevat een gepatenteerd transportsysteem die ervoor zorgt dat de ingrediënten diep je nagel indringen. Het behandelt de schimmel en beschermt je nagel tegen andere infecties. Dit product kun je ongeveer 300 keren aanbrengen.

  Voordelen

  Resultaten binnen 1 week

  Het komt met handige kwast

  Nadelen

  Moet 2 keren per dag aangebracht worden

  Verkrijgbaar bij:
 • 10. Mycosan Anti Kalknagel Xl

  Meer informatie

  Dit laatste product is ook heel gemakkelijk om aan te brengen.

  Het behandelt en voorkomt kalknagels. Deze moet op een unieke manier gebruikt worden. Breng het 2 maal daags aan met de gemakkelijke kwast. Dit hou je 4 weken lang vol. Als 2 weken voorbij zijn kun je beginnen met het vijlen van je nagel. Vijl 1 maal per week de dikke/verkleurde oppervlakte van de nagel.

  Naast het serum krijg je 10 nagelvijltjes mee. Je kunt de bijsluiter alvast doornemen.

  Voordelen

  100% effectief

  Gemakkelijk aan te brengen

  Nadelen

  4 weken lang gebruiken

  Verkrijgbaar bij:

Best geteste middel tegen kalknagel

Kalknagels zijn niet leuk om naar te kijken. Het is geen ernstige aandoening, maar de kans is groot dat het alleen erger gaat worden en er steeds slechter uit gaat zien. Ze worden door schimmels veroorzaakt. Om deze te voorkomen is het nodig om je voeten goed te drogen na het baden, zwemmen, douchen of nadat je naar de sauna bent geweest. Gelukkig is het wel mogelijk om kalknagels te behandelen met een goed middel tegen kalknagels. Je hoeft niet naar een arts te gaan ervoor. Je kunt vanzelf wel zien wat er aan de hand is en de behandeling ervoor kopen. Je hebt alleen veel geduld nodig, omdat het best een tijdje gaat duren.

Kalkbangels zijn te herkennen aan de verkleuring. Eerst zullen ze een gelig, bruin of groene kleur hebben die later meer te zien zal zijn. Op den duur zal je nagel dikker en brokkelig worden. Heel anders vergeleken met je normale nagel dus. Soms kan het zo erg zijn dat je hele nagel van je teen af valt. Als je ziet dat het erger begint te worden, dan is de volgende stap een behandeling zoeken.

Zoals je ziet zijn er diverse middelen die je kunt gebruiken. De ene is alleen voor kalknagels bedoelt, terwijl de andere zich meer op voetschimmel concentreren. De meeste van ze zijn gemakkelijk om mee om te gaan. Je smeert ze op je nagel, wacht tot ze drogen en dat is alles. Meestal kun je dit ’s morgens of ’s avonds doen en de rest van de dag zal het je niet hinderen. En dan zijn er weer anderen waar je je voeten de hele dag niet mag wassen.

Mensen die een milde vorm van kalknagel hebben, kunnen eentje kopen die niet te lang mee zal gaan. Meestal is die al genoeg. Maar anderen die een wat brokkelige nagel overgehouden hebben, kunnen hiermee maanden tot een jaar bezig zijn. Probeer dit dus te voorkomen. Wanneer je een product uitkiest, moet je nagaan welke van ze het beste bij jouw situatie past.

Wat te doen tegen kalknagels?

Het gemakkelijkste en misschien wel beste middel tegen schimmelnagels zijn de tubes die met een kwast of soortgelijke hulpmiddel komen. Zo kun je met behulp daarvan het middel op je nagel smeren en hoef je je vingers niet te gebruiken. Tevens kun je er zo voor zorgen dat het niet tegen je huid aankomt. Er zijn ook andere middelen die je kunt gebruiken, zoals poeders. Die zijn ideaal voor mensen met zweetvoeten.

Belangrijk is om de instructies goed te volgen en geduld te hebben. Als er aangegeven wordt dat je geen dag mag overslaan, dan moet je je daaraan houden. Hou het vol totdat je het gewenste resultaat bereikt hebt.

Heeft u inmiddels een keuze gemaakt uit ons top 10 middel tegen kalknagels lijst?

Bekijk ook eens andere handige cosmetica producten zoals :