Föhn

Een goede föhn kopen kan veel tijd schelen in de ochtend. De beste föhn vind je hier.

Laatste update 18 april 2023

 • Beste keuze

  Philips ThermoProtect HP8230/00

  Meer informatie
  Samenvatting

  De top 10 beginnen we met een fohn van een wereldbekend merk, de Philips ThermoProtect HP8230/00. Deze fohn is geschikt voor alle haartypen en is makkelijk om mee te nemen op vakantie of op reis, omdat het nogal licht is (850 gram) en het heeft een extra lang snoer van 1.8 meter.

  Voordelen

  Handig in gebruik

  Ook voor fijn haar

  Beschermt haar tegen oververhitting

  Nadelen

  Kwetsbaar

 • Beste prijsklasse

  Carmen Salon Performance HD2195

  Meer informatie
  Samenvatting

  De tweede fohn uit onze koopgids is van het merk Carmen. Dit merk zie je vanwege de geweldige features vaak terug in salons. Hier gaan we het specifiek hebben over de Carmen Salon Performance HD2195. Het eerste dat we kunnen vertellen is, dat de Carmen Salon Performance HD2195 geschikt is voor middellang en lang haar van alle typen.

  Voordelen

  Komt met diffuser kopstuk

  Makkelijk in gebruik

  Nadelen

  Geen

 • Favoriete keuze

  Philips ThermoProtect HP8232/00

  Meer informatie
  Samenvatting

  Philips komt weer eens terug met een ThermoProtect, maar deze keer gaat het om een veel geavanceerder model. We hebben het over de Philips ThermoProtect HP8232/00. Wat je als eerst moet weten, is dat deze fohn geschikt is voor elk haartype, maar het zijn vooral de mensen die last hebben van pluishaar, die er flink van zullen profiteren.

  Voordelen

  Complete fohn

  Beschermt haar tegen oververhitting

  Nadelen

  Prijzig

Beste Föhn 2023

Een fohn of haardroger is een elektrisch apparaat dat je in bijna alle huishoudens vind. Ook de vele kapperszaken en schoonheidssalons maken goed gebruik van dit handig apparaat, dat binnen no time je haar droogt. Vooral wanneer je bijvoorbeeld naar het werk moet of een leuk kapsel wilt voor een feestje. Fohns zijn nog niet zo lang geleden ontwikkeld, maar toch zie je ze bijna overal. Niet bepaald verwonderlijk omdat er vandaag de dag een heleboel merken en modellen fohns te vinden zijn, waarvan de meeste niet al te duur zijn. En dit is precies wat voor problemen zorgt: omdat er zoveel keuze is, weet je vaak niet welk model beter geschikt is voor jouw en of ze werkelijk zo goed zijn als de reclame zegt. Daarom hebben we een verzameling gemaakt van de beste fohns te koop op dit moment en opgesteld in een handige fohn top 10

Top 10 Beste Haardroger 2023

NaamAantal warmtestanden Type haarInclusief diffuser Meer informatie
Philips ThermoProtect HP8230/003Alle haartypesNee
Carmen Salon Performance HD21953Alle haartypes Ja
Philips ThermoProtect HP8232/006Alle haartypes Ja
BaByliss Le Pro Light Diffuser 6610DE3Alle haartypes Ja
Braun Satin Hair 5 PowerPerfection HD5852Alle haartypesJa
Philips DryCare Pro BHD176/003Alle haartypesJa
Carmen HD1690 Volume 16003Alle haartypesJa
Remington Keratin Protect AC88203Alle haartypes Ja
BaByliss Le Pro Light Ionic 6609E3Alle haartypes Nee
Philips Moisture Protect HP8280/006Alle haartypesJa
 • 1. Philips ThermoProtect HP8230/00

  Meer informatie

  De top 10 beginnen we met een fohn van een wereldbekend merk, de Philips ThermoProtect HP8230/00. Deze fohn is geschikt voor alle haartypen en is makkelijk om mee te nemen op vakantie of op reis, omdat het nogal licht is (850 gram) en het heeft een extra lang snoer van 1.8 meter. Ook is er aan de onderzijde een ophanghaak, zodat je de fohn bij tekort aan ruimte, gewoon aan de muur kan hangen. Een eerste voordeel dus, dat de Philips ThermoProtect HP8230/00 handig in gebruik is. Kijken we naar de technische features, dan zien we een aantal interessante dingen. Zo heeft deze fohn een vermogen van 2100 watt, wat dus erg krachtig is. Deze combinatie van krachtig fohnen en bij een bepaalde snelheid, zorgt ervoor dat je haar binnen no time droog is. Bepaalde snelheid, omdat je kan kiezen uit 3 snelheden en 3 warmtestanden. Erg voordelig, want je kan dan zelf bepalen hoe hard of zacht de fohn het haar moet drogen. Behalve deze 3 warmtestanden is er nog een extra ThermoProtect optie. De bedoeling hiervan is, dat bij deze stand, je haar met een optimale temperatuur gedroogd wordt en extra beschermd wordt tegen oververhitting. Deze fohn is daarom ook geschikt voor mensen met fijn haar. Klaar met fohnen? Geef je haar dan een flinke hoeveelheid koele lucht met de CoolShot knop. Dit wordt heel vaak in salons en kapperzaken gebruikt om het haar te fixeren, in model te houden.

  Voordelen

  Handig in gebruik

  Ook voor fijn haar

  Beschermt haar tegen oververhitting

  Nadelen

  Kwetsbaar

  Verkrijgbaar bij:
 • 2. Carmen Salon Performance HD2195

  Meer informatie

  De tweede fohn uit onze koopgids is van het merk Carmen. Dit merk zie je vanwege de geweldige features vaak terug in salons. Hier gaan we het specifiek hebben over de Carmen Salon Performance HD2195. Het eerste dat we kunnen vertellen is, dat de Carmen Salon Performance HD2195 geschikt is voor middellang en lang haar van alle typen. Ook zien we een groot vermogen van 2000 watt, wat zorgt voor krachtig en snel drogen van het haar. Verder heeft de beste fohn voor krullen een snoer die ongeveer 2.5 meter lang is. Handig als je hem in een grote ruimte wilt gebruiken. Ook zit er een ophanghaak aan vast, voor het opbergen van de fohn. De Carmen Salon Performance HD2195 heeft 3 warmtestanden en 2 snelheden. Ook zit er een knop voor de CoolShot functie. Deze gebruik je na het fohnen om je haar in model te houden. Kijken we naar de onderdelen van deze fohn, dan zien we behalve de blaasmond ook een diffuser, die je meekrijgt. Deze diffuser is een heel goede accessoire, die ervoor zorgt dat je haar bij het fohnen op 1 plaats blijft. Iemand met krullend haar bijvoorbeeld, hoeft niet bang te zijn dat de krullen uit elkaar geblazen, dankzij deze diffuser. Tenslotte zit er nog een filter aan de fohn die uitneembaar is, zodat je stof en ander vuil makkelijk kan weghalen. Een handige en kwalitatief goede fohn, dat is waar de Carmen Salon Performance HD2195 voor staat.

  Voordelen

  Komt met diffuser kopstuk

  Makkelijk in gebruik

  Beste fohn voor krullen

  Nadelen

  Geen

  Verkrijgbaar bij:
 • 3. Philips ThermoProtect HP8232/00

  Meer informatie

  Philips komt weer eens terug met een ThermoProtect, maar deze keer gaat het om een veel geavanceerder model. We hebben het over de Philips ThermoProtect HP8232/00. Wat je als eerst moet weten, is dat deze fohn geschikt is voor elk haartype, maar het zijn vooral de mensen die last hebben van pluishaar, die er flink van zullen profiteren. De Philips ThermoProtect HP8232/00 werkt namelijk met ionentechnologie oftewel Ion Care. Pluishaar wordt veroorzaakt door statische electriciteit in het haar, niets gevaarlijks maar wel erg lastig, omdat je haar dan onverzorgd eruit ziet en niet goed zit. Met Ion Care worden negatief geladen ionen op je haar losgelaten. Dit haalt de statische electriciteit weg, waardoor je achterblijft met glad, glanzend haar. Deze fohn heeft verder 2 snelheids – en 6 temperatuurstanden, zodat je naar behoefte kan aanpassen. Natuurlijk zit er ook een ThermoProtect optie erbij, die het haar bij een constante en verzorgende temperatuur droogt, zodat je haar beschermd is tegen oververhitting. De welbekende CoolShot knop is er ook bij, zodat je na het fohnen een flinke hoeveelheid koele lucht op het haar blaast, waardoor het in model blijft. Tenslotte krijg je met de fohn een diffuser mee en zoals we weten, is deze diffuser nodig om je haar op zijn plaats te houden bij het fohnen. De Philips ThermoProtect HP8232/00 heeft een vermogen van 2200 watt, snoerlengte van 1.8 meter, een ophanghaak en een uitneembare luchtstroomfilter.

  Voordelen

  Complete fohn

  Beschermt haar tegen oververhitting

  Nadelen

  Prijzig

  Verkrijgbaar bij:
 • 4. BaByliss Le Pro Light Diffuser 6610DE

  Meer informatie

  Tegenwoordig hoef je met alle geavanceerde modellen haardrogers niet meer naar de salon te gaan, professioneel fohnen kan ook thuis. Een zo een model die we ook in onze koopgids hebben opgenomen, is de BaByliss Le Pro Light Diffuser 6610DE. Deze fohn is geschikt voor alle haartypen, maar als je een flinke bos krullen, dik of stug haar hebt, dan zul je er nog meer van genieten. Er zitten namelijk een aantal interessante features bij. Zo werkt de fohn met iontechnologie. Dit is bedoeld om statische lading in je haar (wat zorgt voor pluishaar) te neutraliseren. Uiteindelijk zit je dan met mooi glad, glanzend en soepel haar. Behalve iontechnologie, heeft de fohn ook een diffuser waarmee vooral krullen op hun plaats worden gehouden tijdens het fohnen. Ook zit er een CoolShot knopje op de fohn die je gebruikt na het fohnen. Je haar blijft dan in model. Deze eigenschappen zorgen in combinatie met snelheden van maximaal 100 km/u ervoor, dat je je haar thuis op een professionele manier kan drogen. Vooral voor krullend haar zijn de iotechnologie en diffuser een must have, als het aankomt op fohns. Voor wat betreft het drogen, vind je verder nog 2 snelheidsstanden en 3 warmtestanden. Handig omdat je dan niet vastzit aan een en dezelfde temperatuur. De fohn heeft een vermogen van 2100 watt, een snoer die ongeveer 2.5 meter lang is, een hele smalle blaasmond (voor meer geconcentreerde lucht), een afneembaar luchtfilter en is ophangbaar.

  Voordelen

  Haar droogt heel snel

  Makkelijk te gebruiken

  Nadelen

  Geen

  Verkrijgbaar bij:
 • 5. Braun Satin Hair 5 PowerPerfection HD585

  Meer informatie

  Een haarfohn is op zich al een hele goede manier om haar snel te drogen, maar soms moet het nog sneller en krachtiger. In deze gevallen raden we je deze vijfde fohn uit onze koopgids aan: de Braun Satin Hair 5 PowerPerfection HD585.

  Net als de meeste, betere modellen, heeft ook de Braun Satin Hair 5 PowerPerfection HD585 iontechnologie, waarmee je op een makkelijke manier afkomt van pluishaar. Daarnaast heeft het een verzorgende werking op je haarschubben, zodat je uiteindelijk met een glad, glazend en gezond kapsel naar het werk of school kan.

  Onmisbaar is ook de diffuser die ervoor zorgt dat je krullen hun bounce behouden en niet uit elkaar geblazen worden tijdens het fohnen. Met een druk op de CoolShot knop wordt je haar in 1 keer afgekoeld en blijft het in model. Dit gebruik je natuurlijk nadat je klaar bent met fohnen. Waar de Braun Satin Hair 5 PowerPerfection HD585 echter in verschilt, is het vermogen van 2500 watt! Dit resulteert in een hele krachtige luchtstroom tijdens het fohnen, zodat je haar nog sneller droog is.

  Bij het fohnen kan je kiezen tussen 3 warmtestanden en 2 snelheidsstanden. De fohn is verder heel licht, nog geen 1 kg waardoor je het makkelijk kan dragen en meenemen op vakantie. Er zit een snoer van 1.8 meter aan vast, evenals een ophangoog.

  Voordelen

  Krachtige droger

  Makkelijk te gebruiken

  Erg licht

  Nadelen

  Geen

  Verkrijgbaar bij:
 • 6. Philips DryCare Pro BHD176/00

  Meer informatie

  Philips komt weer terug, maar deze keer met een hele krachtige fohn; sneller drogen is altijd welkom! Daarom zullen we het hebben over de Philips DryCare Pro BHD176/00. Net als de meeste andere fohns is deze ook geschikt voor alle haartypen. Kijken we naar de features waaruit je kan kiezen, dan zien we als eerst de welbekende iontechnologie of ionenconditioner. Met deze eigenschap wordt je haar ontdaan van statische lading, zodat het niet gaat pluizen. Ook worden de haarschubben gesloten, je haar blijft dan soepel, glad en glanzend. Een andere feature is de diffuser kopstuk, waarmee je je mooie krullen behoudt tijdens het fohnen en zelfs volume kan inbrengen in je haar. Om het geheel compleet te maken, druk je na het fohnen op de CoolShot knop en krijg je een stroom koude lucht, die het haar in model houdt. Het vermogen van deze fohn is groot, met 2200 watt werkt de Philips DryCare Pro BHD176/00 erg krachtig en worden snelheden van 95 km/u bereikt. Zekerheid dat je haar binnen enkele minuten droog is. Natuurlijk kan je deze snelheid en de temperatuur waarop het haar gaat drogen, stellen. Er zijn namelijk 3 warmtestanden (koud, halfwarm en warm) en 2 snelheidsstanden. Zoals we dat gewend zijn van Philips zit er ook een ThermoProtect optie bij, zodat je haar bij het fohnen beschermt blijft tegen oververhitting. Aan de fohn zit er verder nog een snoer van 1.8 meter en het heeft een gewicht van iets meer dan een kilogram.

  Voordelen

  Makkelijk te gebruiken

  Haar droogt sneller door grote snelheden

  Nadelen

  Matige kwaliteit

  Verkrijgbaar bij:
 • 7. Carmen HD1690 Volume 1600

  Meer informatie

  Ook het merk Carmen komt nogeens voor in onze top 10, deze keer met een ander prachtmodel, de Carmen HD1690 Volume 1600. Ook deze fohn kan voor alle haartypen gebruikt worden. het heeft een vermogen van 1600 watt en is met 743 gram nogal licht. Handig tijdens het gebruiken, maar ook als je op reis gaat. Kijken we naar wat deze fohn ons allemaal te bieden heeft, dan zien we als eerst de blaasmond die zorgt voor een geconcentreerd luchtstroom. Een ander opzetstuk dat je meekrijgt, is de diffuser. Deze is bedoeld om je haar ook tijdens het fohnen op zijn plaats te houden. Zo verliezen je krullen hun textuur niet en krijgt je haar zelfs meer volume. Verder kan je tijdens het fohnen, de warmte en snelheid waarmee de luchtstroom eruit komt, stellen. Je kiest dan uit 2 snelheidsstanden en 3 warmtestanden. De Carmen HD1690 Volume 1600 heeft nog een snoer van 1.8 meter en een ophangring. Al met al is de Carmen HD1690 Volume 1600 eigenlijk een professionele fohn, die je met gemak ook thuis kan gebruiken. En omdat het een eenmalige investering is, bespaar je ook op kosten die je zou maken als je naar de kapsalon zou gaan. Handig, kwalitatief en voordelig!

  Voordelen

  Licht

  Makkelijk te gebruiken

  Nadelen

  Geen

  Verkrijgbaar bij:
 • 8. Remington Keratin Protect AC8820

  Meer informatie

  Hebben we het over de beste haardrogers van het moment, dan mag een merk als Remington zeker niet ontbreken! De Remington haardrogers zijn wereldwijd bekend om hun uitstekende eigenschappen, vandaar dat we ook zullen praten over een zo een model: de Remington Keratin Protect AC8820. Deze fohn is geschikt voor alle haartypes en daar heeft het ook de nodige eigenschappen voor. Zo zien we de iontechnologie weer terugkeren bij dit model. Deze technologie maakt dat haar minder statische lading heeft en dus minder pluist. Ook worden de haarschubben gedicht, zodat je haar zijn vocht en natuurlijke glans behoudt. Dat is natuurlijk niet alles. Met de haardroger krijg je ook een diffuser mee, zodat je haar zijn krullen en volume ook na het drogen behoudt. Er zit ook weer een CoolShot optie bij waarmee haar na het drogen gefixeerd wordt, het blijft dan in model. De meest opvallende eigenschap aan de Remington Keratin Protect AC8820 is de geavanceerde droogring die keratine en amandelolie bevat. Deze stoffen worden tijdens het drogen gelijkmatig verdeeld over je haar en zorgen ervoor dat het haar sterk, veerkrachtig en gezond blijft. Het drogen zal je haar dus niet langer beschadigen, vooral als je hem elke dag gebruikt. Ook goed om te weten is, dat deze fohn keramische verwarmingselementen heeft, waarvan bekend is dat ze heel snel opwarmen en de warmte gelijkmatig over je haar verdelen. Hierdoor fohn je niet alleen sneller maar ook gezonder. De fohn is verder voorzien van een krachtige AC motor met vermogen van 2200 watt. Wat we je verder nog kunnen vertellen over de Remington Keratin Protect AC8820 is, dat het ongeveer 1259 gram weegt, een ophanglus en een snoer van 3 meter heeft. De luchtstroomfilter is uitneembaar en makkelijk schoon te maken. Bij het kopen van deze fohn krijg je 2 blaasmonden mee: een van 7 mm en de andere van 11 mm.

  Voordelen

  Multifunctioneel

  Beschermende functie

  Nadelen

  Prijzig

  Verkrijgbaar bij:
 • 9. BaByliss Le Pro Light Ionic 6609E

  Meer informatie

  Als een van de laatste modellen in onze top 10, zit het merk BaByliss er weer bij, deze keer met de BaByliss Le Pro Light Ionic 6609E. Zoals we dat gewend zijn, is ook deze fohn voor alle haartypes te gebruiken.

  Last van pluishaar dat er ook nog erg droog uitziet? Dan is deze fohn zeker iets voor jouw, omdat het de welbekende iontechnologie ook bezit. Hiermee wordt je haar ontdaan van statische lading en blijf je met mooi glanzend en glad haar achter. Fohnen kan met 3 warmtestanden of temperaturen waarbij gedroogd wordt en 3 snelheden. Ben je klaar, dan geef je het geheel nog een flinke stroom koude lucht met de CoolShot knop. Dit maakt dat de haarschubben zich weer sluiten, waardoor je haar in model blijft, een mooie glans heeft en minder vettig is.

  De BaByliss Le Pro Light Ionic 6609E heeft verder een krachtige AC motor met vermogen van 2100 watt. Hiermee worden snelheden van zeker 95 km/u bereikt, waardoor je haar 2 keer zo snel droogt. Aan de fohn zit er nog een blaasmond, een afneembaar luchtstroomfilter, ophangoog en snoer van 1.8 meter. Het geheel heeft een gewicht van 782 gram en is daarmee erg licht.

  Voordelen

  Licht en handig te gebruiken

  Haar droogt erg snel

  Nadelen

  Gevoelig

  Verkrijgbaar bij:
 • 10. Philips Moisture Protect HP8280/00

  Meer informatie

  De allerlaatste fohn in deze top 10 komt van een bekende favoriet, Philips. Deze keer gaat het om de Philips Moisture Protect HP8280/00. Deze fohn is ook weer voor alle haartypen, heeft een motorvermogen van 2100 – 2300 watt en bereikt snelheden van zeker 120 km/u. Dit verzekert dat je haar binnen korte tijd droog is. Een van de beste eigenschappen aan de Philips Moisture Protect HP8280/00 is, dat het een speciale MoistureProtect-infrarood technologie heeft. Dit houdt in dat tijdens het drogen, steeds gecheckt wordt wat de temperatuur van het haar is. Zodra blijkt dat het haar wat droger wordt, wordt de temperatuur gelijk verlaagd. Hierdoor is je haar beschermd tegen oververhitting en blijft het vochtgehalte in balans. Behalve deze beschermende technologie, zit er ook een Ion Care functie bij, waarmee je haar wordt ontdaan van statische lading, zodat het niet meer pluist. Behalve de blaasmond krijg je een diffuser mee om ook tijdens het fohnen je haar op dezelfde plaats te houden. Dit is vooral belangrijk bij krullend haar. Tijdens het fohnen heb je de keuze uit 6 warmtestanden en op het laatst, de CoolShot optie, om haar in model te houden. Tenslotte heeft deze fohn keramische elementen en een snoer van ongeveer 2.5 meter. Concluderend kunnen we zeggen, dat de Philips Moisture Protect HP8280/00 is uitstekende aankoop is, vooral als je bedenkt dat je haar op verschillende manieren beschermd wordt tijdens het drogen.

  Voordelen

  Beschermd het haar tegen oververhitting

  Droogt haar snel

  Nadelen

  Kwetsbaar

  Verkrijgbaar bij:

Best geteste fohn

De eerste fohn werd niet zo lang geleden, in het jaar 1920 ontwikkeld en op de markt gebracht. Iedereen weet dat een fohn of haardroger ervoor zorgt dat nat of vochtig haar eerder droog is, maar hoe dat precies werkt, kan men niet altijd uitleggen. In feite is het mechanisme van dit elektrisch apparaat nieteens zo moeilijk. De meeste fohns werken op dezelfde manier en daar zorgen 2 onderdelen voor: de elektrische fan en het verwarmingselement. Het verwarmingselement heeft een weerstand die elektriciteit omzet naar warmte. Wanneer de elektrische fan nu gaat draaien, wordt er lucht vanuit de omgeving naar binnen getrokken. Deze lucht gaat langs de weerstand en neemt warmte op. De verwarmde lucht is wat je voelt bij het fohnen van je haar.

Voordelen van een goede fohn

 • Haar is sneller droog. Met een fohn kan je ook vlak voor vertrek naar je werk of elders, je haar wassen, zonder te vrezen dat het niet optijd droog is.
 • Vermindert bacterien, haarroos en andere haaraandoeningen. Bacterien en haarroos hebben vochtige plekken nodig om te groeien en wanneer haar te lang neemt om te drogen, kan je daar last van krijgen. Een haardroger voorkomt of vermindert dit.
 • Stijl en volume. Op de juiste manier gebruikt, geeft een fohn het haar stijl en meer volume, waardoor je beter voor de dag komt.
 • Ondersteunende werking haarproducten. Van bepaalde haarproducten zoals pomade en haarpasta is bekend dat ze in combinatie met een haardroger gebruikt moeten worden om optimaal te werken.

Soorten fohns

Als je tegenwoordig een winkel binnenstapt kom je zeker meerdere merken en modellen haardrogers tegen. Qua functionaliteit verschillen de meeste van deze haardrogers weinig tot helemaal niet met elkaar: lucht uit de omgeving halen en deze verwarmen. Waar je wel verschil zult merken is in de manier waarop dit gebeurd en het materiaal waarvan de fohns zijn gemaakt. Uitgaande van deze kenmerken zijn er 4 soorten fohns te onderscheiden:

 • Ionische haardrogers
 • Keramische haardrogers
 • Tourmaline haardrogers
 • Titanium haardroger

Ionische haardrogers worden gezien als een combinatie van de andere drie soorten, omdat het verwarmingselement van dit type van alle 3 smetaalsoorten gemaakt kan zijn. Ionische haardrogers werken op een zodanige manier dat je haar gedroogd wordt, zonder dat het zijn vochtigheid en glans verliest. Aan de ene kant is dit een groot voordeel maar aan de andere kant kan deze haardroger hierdoor niet gebruikt worden om je haar te stijlen, meer volume te geven, enz. Ook is een ionische haardroger niet bedoeld voor mensen met dun of kort haar. Het tweede type, de keramische haardrogers hebben een verwarmingselement, dat gemaakt is van keramiek of porselijn. Het voordeel hieraan is, dat warme lucht in constante hoeveelheden over je haar wordt verspreid, waardoor het niet uitdroogt en zijn glans behoudt. Keramische haardrogers kunnen daarom ook voor styling doeleinden worden gebruikt. Maak je bijna elke dag gebruik van een haardroger, dan kun je liever een keramische soort zoeken. Dit is beter voor je haar. Tourmaline haardrogers hebben het metaal tourmaline verwerkt in hun mechanisme. Dit zorgt voor een veel krachtigere fohn, die sneller warme lucht aanmaakt en het gelijkmatig over je haar verdeelt, zodat het niet beschadigt raakt. Deze haardrogers zijn goed geschikt voor mensen met dik en kroezig haar. Als laatst is er nog de titanium haardroger, waarvan het verwarmingselement gemaakt is van titanium. In vergelijking met de andere soorten haardrogers, is een titanium fohn het krachtigst voor wat betreft aanmaken van warme lucht. Om deze reden zou je geen titanium fohn moeten gebruiken als je dun of kort haar hebt. De kans dat je haar beschadigd raakt door de hitte, is veel groter. Titanium fohns kennen we vooral van het merk Conair.

Conclusie haardroger top 10

Fohns of haardrogers zijn geen luxe meer, je vind ze bijna overal en tegen betaalbare prijzen. De meeste van deze haardrogers werken volgens hetzelfde principe, maar dat betekent dus niet dat je gewoon elke haardroger kan kopen. Houd ook rekening met dingen als het haartype, de reden waarom je de fohn koopt (drogen, stylen of beide), je budget, extra features, enz. Onze koopgids helpt je daar flink bij, door de specificaties en de voor – en nadelen van de top 10 haardrogers op een rij te zetten.

Welke fohn is het beste?

Om nou echt te zeggen welk product de best haardroger is, is eigenlijk niet te doen. Sommige mensen gaan liever voor een beste fohn voor krullen, terwijl andere een beste fohn met diffuser aanschaffen willen. Om deze reden hebben wij verschillende reviews en product specificaties vergeleken om deze top 10 samen te stellen.

Wat zegt de consumenten bond over fohns?

De consumentenbond beste koop fohn is afgewogen in onze beoordeling. We hebben op de website gekeken hoe deze producten zijn beoordeeld. Vervolgens hebben wij dit verwerkt in onze eigen conclusie. We hopen dat dit jou helpt om een keuze te maken voor de aanschaf van het product.