Selecteer een pagina

Een goeie backpack is een grote hulp wanneer je op reis gaat. Voor lange wandelingen heb je een stevige rugzak nodig die al je belangrijke spullen langdurig voor je kan dragen. Vooral wanneer je gaat kamperen of door heel Europa gaat reizen en de meeste tijd te voet gaat bewandelen. Hier volgen er 10 backpacks die je kunt doornemen om te zien welke van ze jij het beste zou kunnen gebruiken voor je volgende trip.

Beste Backpack 2020

NaamInhoudSeizoenAantal compartimentenMeer informatie
Nomad Batura70 liter4-seizoenen5
Beefree nylon Backpack55 liter4-seizoenen2
Beefree nylon Backpack groen55 liter4-seizoenen2
Beefree nylon Backpack Blauw55 liter4-seizoenen2
Nomad Rugzak Batura55 liter4-seizoenen5
Nomad backpack Karoo70 liter4-seizoenen2
Nomad Rugzak Batura donkerblauw55 liter4-seizoenen5
Highlander Discovery65 liter4-seizoenen9
Highlander Backpack - Unisex88 liter4-seizoenen4
XQ Max X-Lite60 liter4-seizoenen8

01

Nomad Batura Backpack

De meeste mensen hebben liever een neutrale, zwarte backpack. Deze van Nomad is unisex en kan wel een inhoud van 55 tot 70 liter aan. Het bevat een voorlader zodat je gemakkelijk een voorwerp vanuit de onderkant kunt vinden. Je kunt ervoor kiezen om de bovenkant en onderkant gescheiden te houden zodat je 2 grote vakken hebt of je kunt alles 1 geheel maken. Aan de binnenkant zul je indelingen vinden zodat alles een goede plek kan vinden. De compressiebanden zullen ervoor zorgen dat alles netjes op zijn plaats blijft. Natuurlijk zijn er ook kleine vakjes waar je je waterfles of andere kleine voorwerpen in kunt plaatsen.

De heup- en schouderbanden zijn verstelbaar. Zo kun je ervoor zorgen dat de backpack altijd comfortabel zit. Verder zijn ze ook nog ingevoerd met schuim voor extra gemak.

02

Beefree nylon Backpack

De volgende backpack is gemaakt van nylon en is 50% sterker en 30% lichter dan polyester. We zien dat het hoofdcompartiment zeer ruim is. Het kan een inhoud van wel 55 liter aan. Aan de onderkant zul je een vak vinden waarin je je vuile was en schoenen in kunt plaatsen. Natuurlijk bevat het ook kleine vakjes waarin je je belangrijke papieren of je waterfles in kunt plaatsen. Tevens krijg je een regenhoes mee. Die zul je aan de onderkant vinden.

Het bevat een comfortabel draagsysteem zodat al het gewicht gelijk verdeeld kan worden over je heupen, schouders en rug. Verder is de backback schimmelbestendig en is het gemakkelijk te verschonen.

03

Beefree nylon Backpack

Deze Backpack is ook afkomstig van het merk Beefree. Alleen komt het in een donkergroene kleur. Het bevat dezelfde eigenschappen als de vorige. Het komt met een ruim hoofdcompartiment en een aantal kleine vakjes kleine spullen in te plaatsen die je snel kunt vinden. Daarnaast bevat het ook nog een aparte plek waar je vuile was en schoenen in kunt plaatsen. Natuurlijk krijg je ook bij deze tas een regenhoes mee.

De riemen zijn verstelbaar zodat de tas ten aller tijde comfortabel zal zitten. Schoonmaak is een makkie en het is schimmelbestendig.

04

Beefree nylon Backpack

Hier hebben we nogmaals een backpack van Beefree. Dit keer gaat het om een blauwe tas. Het is ook gemaakt van nylon en is dus eenvoudig schoon te maken. Ook deze is schimmelbestendig.

Het hoofdvak is groot genoeg om wel 55 liter te kunnen dragen. De zijvakjes zijn de ideale plekken om waterflesjes en andere kleine benodigdheden in te plaatsen. Aan de onderkant is er een vak waar je je vuile was in kunt plaatsen. Daar zul je ook de gratis regenhoes in vinden. De tas zelf weegt niet zwaar. De riemen zijn op diverse plekken verstelbaar zodat je met zekerheid kunt zeggen dat het nergens zal knellen.

05

Nomad Rugzak Batura

Hier hebben we weer een rugtas van het merk Nomad. Ook deze heeft een groot hoofdvak die je ook van tevoren kunt bereiken. Dat komt goed van pas wanneer je iets zoekt dat helemaal aan de onderkant zit. Daarnaast bevat het tal van kleinere vakken waar je je mobiel en waterfles in kunt plaatsen. De schouderbanden, heupband en borstband zijn verstelbaar. Aan de rugzijde zul je padding vinden zodat je rug ook de nodige comfort krijgt.

Het is gemaakt van 100% polyester en kan een inhoud van wel 55 liter aan.

06

Nomad backpack Karoo

De Karoo backpack van Nomad komt in een aantrekkelijke grijze kleur en het kan een gewicht van wel 60 tot 70 kilo dragen.

Het hoofdvak is dus best ruim. Gelukkig bevat het een voorvakje zodat je geen spullen eruit hoeft te halen wanneer je iets zoekt dat helemaal aan de onderkant zit. Aan de binnenkant ervan zul je ook kleine vakjes vinden. Tevens aan de buitenkant zul je extra kleine vakjes vinden. Het Easy Fit Explorer rugsysteem is verstelbaar en geeft je dus de mogelijkheid om alle riemen te vertellen. De comfortabele schuim is natuurlijk ook heel prettig om aan te voelen.

07

Nomad Rugzak Batura

Hier hebben we nog een product van het merk Nomad. Het heeft een blauwe kleur en kan een inhoud van 55 tot 70 liter aan.

Het hoofdvak is ruim en bevat tevens een voorvakje zodat het gemakkelijker te doorzoeken is. Vooral wanneer je iets zoekt dat helemaal aan de bodem zit. De interne compressiebanden zorgt ervoor dat al je spullen op hun plek blijven zitten. Als je de onder- en bovenkant gescheiden wilt houden, dan is er een rist aan de binnenkant die dan mogelijk maakt. Er zijn ook nog kleinere vakken om spullen in te plaatsen die je snel nodig mocht hebben. Alle banden zijn verstelbaar en bevatten schuim voor extra comfort.

08

Highlander Discovery

Deze backpack is afkomstig van het merk Highlander. Het komt in een zwartgrijze kleur en kan een inhoud aan van wel 65 liter.

Het bevat een groot vak met diverse andere zijvakken waarin je spullen in kunt plaatsen die je snel kunt vinden. De 2 schouderbanden zijn verstelbaar zodat de tas comfortabel rond je schouders zit. Het komt met een Adjustable Back Systeem zodat je de hoogte goed kan instellen. De banden en ook nog de rug zijn voorzien van padding voor extra comfort. Tevens is het voorzien van een heupband. Je krijgt ook nog een regenhoes mee.

09

Highlander Backpack – Unisex

Hier hebben we een backpack van Highlander die bedoeld is voor zowel dames als heren. Het heeft een zwartzilveren kleur en kan een gewicht aan van 88 liter.

Ook deze bevat een groot vak met diverse kleinere vakjes eromheen. De schouderbanden, heupband en borstband zijn verstelbaar en de schouderbanden ne rug bevatten padding voor extra comfort. Het bevat ook nog 4-D ringen zodat je andere dingen eraan vast kan maken als er geen plaats meer is in de vakken.

10

XQ Max X-Lite

De laatste backpack is afkomstig van het merk XQ Max en heeft een zwarte kleur en de riemen hebben een mooie blauwe kleur. Het kan een gewicht van 60 liter dragen.

Het bevat een hoofdvak die met een koord dicht moet worden gemaakt. Daarnaast bevat het diverse andere zijvakken. Verder bevat het diverse riemen die verstelbaar zijn zodat het bij ieder persoon kan passen. Enkele riemen en het rug gedeelte is voorzien van padding.

Informatie over Backpack

Een grote backpack kan heel handig zijn voor een lange reis. Je kunt met zekerheid zeggen dat je alles bij je gaat hebben die je onderweg van pas zal komen en wanneer je lang op stap gaat zijn. De juiste rugzak hangt natuurlijk af van je reis en de hoeveelheid spullen die je mee gaat nemen. Als je veel te voet gaat zijn, dan heb je een stevige tas nodig. Een lange periode betekent dus ook een grotere tas. Als je niet zeker weet, dan is het beter om een rugtas te kiezen die best wat inhoud kan dragen.

Daarnaast moet je opletten welke kenmerken het heeft. Hoe meer vakken, hoe meer spellen je aan de buitenkant kunt plaatsen om gemakkelijk bij ze te kunnen. Als de binnenvak in 2 verdeeld kan worden of als er een aparte grote vak is waarin je vuile kleding kunt zetten, dan is dat natuurlijk meegenomen. Vooral wanneer je niet precies weet wanneer je de kans krijgt om ze te wassen. Sommige tassen bevatten touwtjes zodat je spullen ervan af kunt hangen. Ze bevatten ook riemen die verstelbar zijn en padding zodat je best wat comfortabel zult zijn tijdens het dragen ervan. Sommige komen met regenhoezen zodat je je tas droog kunt houden. Neem de rugtassen goed door voordat je eentje aanschaft. Als het een goeie is, dan kun je nog jarenlang ervan genieten.

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.