Babyfoon

Met een goede babyfoon kunt u altijd een oogje in het zeil houden bij uw baby. Hier vind u de top 10 beste babyfoon 2023

Laatste update 6 april 2023

 • Beste keuze

  Alecto DBX-85

  Meer informatie
  Samenvatting

  De Alecto DBX-85 is de eerste babyfoon waarnaar we zullen kijken. Deze babyfoon komt met DECT-technologie (Digital Enhanced Cordless Telecommunications) dat voor een stevige, 100% storingsvrije verbinding zorgt.

  Voordelen

  Maximaal bereik van 50 meter binnenshuis

  Goede geluidskwaliteit

  Nadelen

  Geen camera

 • Beste prijsklasse

  Luvion Essential Babyfoon met camera

  Meer informatie
  Samenvatting

  Onze tweede babyfoon komt van Luvion. Het heeft een paar meer functies dan de vorige babyfoon en heeft best een goede reputatie.

  Voordelen

  Babyfoon met camera

  Terugspreekfunctie

  Nadelen

  Prijzig

 • Favoriete keuze

  Philips Avent SCD560/00

  Meer informatie
  Samenvatting

  Onze volgende babyfoon komt van Phillips en we zullen zien wat deze te bieden heeft. Net als de twee voorgaande babyfoons komt deze ook met DECT-technologie (dat zorgt voor een storingvrije verbinding en een kristalheldere geluid) en energiebesparende ECO-MODUS.

  Voordelen

  Terugspreekfunctie

  Kraakhelder geluid

  Nadelen

  Geen camera

Beste Babyfoon 2023

Op zoek naar de beste babyfoon? Zoek dan niet verder, want in deze review vind je een babyfoons top 10. Een baby krijgen en verzorgen is nou niet de makkelijkste taak in de wereld. Vooral als je voor ’t eerst ouder bent geworden en alles nog nieuw is voor je. Gelukkig zijn er familie en vrienden die je een handje helpen en je tips kunnen geven. Technologie is er ook om ’t een beetje makkelijker te maken. Babyfoons zijn er om te helpen een oogje op je baby te gooien en om te zien dat alles goed met ‘m gaat. Als ‘ie nou lekker in z’n kamer slaapt of als je even uit huis gaat om met je buurvrouw een kopje thee te drinken. Een babyfoon is dus echt een must have als ouder zijnde. Het zorgt ervoor dat je niet constant in dezelfde kamer hoeft te zijn om op je baby te letten. Maar waar start je nu als je een babyfoon kopen wilt? Voor zo een taak wil je natuurlijk het beste van het beste hebben. Het aanbod is namelijk groot, zo zijn er babyfoon met camera’s en zonder onder andere wat een belangrijk is om naar te kijken. We gaan nu kijken naar de top 10 beste babyfoons die er zijn, zodat je een goede babyfoon kan vinden. De beste babyfoon met camera, of zonder is dus zo gevonden in onze top 10 babyfoons.

Top 10 Beste Babyfoons

De beste babyfoons te koop voor jou verzameld in een handig overzicht. Deze top 10 babyfoons is samengesteld op klantervaringen en kwaliteitstesten. De beste babyfoon met camera en zonder camera vind je dus eenvoudig en snel met behulp van onze review.

 • 1. Alecto DBX-85

  Meer informatie

  De Alecto DBX-85 is de eerste babyfoon waarnaar we zullen kijken. Deze babyfoon komt met DECT-technologie (Digital Enhanced Cordless Telecommunications) dat voor een stevige, 100% storingsvrije verbinding zorgt. Storing is hier niet mogeijk en je hebt altijd een heldere klank. Misschien wel de beste babyfoon op de markt.

  Wat deze babyfoon ook beschikt is een unieke ECO-mode dat zorgt voor een lager verbruik. Het komt met standen en in FULL mode worden de controlesignalen tussen zender en ontvanger uitgeschakeld. Als de baby huilt wordt ’t geluid opgevangen en krijg je een melding. Daarnaast heeft de Alecto een 50m bereik binnenshuis en een 300m buitenshuis zodat je je ook in ’t tuin kunt begeven. Ook is ’t voorzien van een nachtlampje zodat je het kamerlicht niet hoeft aan te maken. Het komt met 2-weg communicatie zodat je kunt horen wat je baby doet en je baby hoort ook als je tot hem of haar praat.

  Jammer genoeg komt ’t niet met een camera, dus je kunt niet zien wat je baby doet en of ‘ie rustig ligt te slapen of wakker is. Sommige babyfoons komen ook met slaapliedjes, maar deze heeft die niet. Ook heeft ’t geen temperatuursweergave of trilfunctie. Het heeft oog geen kleurenscherm.

  Als je geen babyfoon met camera zoekt dan is deze wel een goeie keus voor je. De storingsvrije feature is zeker een plus. Een babyfoon kopen doe je dus niet zomaar, houd rekening met de eigenschappen.

  De ouderunit werkt met een adapter en ook met 2 AA-batterijen en het heeft een gebruiksduur van 24 uur. Als de batterijen bijna leeg zijn of als je buiten bereik bent wordt dat op het scherm aangegeven. Naast geluidsignalen krijg je visuele indicaties in de vorm van LED lampjes. Dus als je toevallig een beetje ver van de babyfoon bent en niet kunt horen als er iets is, kun je dat ook zien. Microfoongevoeligheid en ontvangstvolume zijn ook verstelbaar. Kleur ervan is een combinatie van wit en blauw.

  De Alecto DBX-85 is van goede kwaliteit en doet wat ’t beloofd. Zeker wel een aanrader. Deze beste babyfoon bestellen? Bezoek dan eens de volgende aanbieders:

  Voordelen

  Maximaal bereik van 50 meter binnenshuis

  Goede geluidskwaliteit

  Nadelen

  Geen camera

  Verkrijgbaar bij:
 • 2. Luvion Essential Babyfoon

  Meer informatie

  Onze tweede babyfoon komt van Luvion. Het heeft een paar meer functies dan de vorige babyfoon en heeft best een goede reputatie. Het was verkozen tot beste babyfoon door Kek Mama magazine en was genomineerd voor de consumenten award voor het beste product van ‘Ouders Van Nu’ in 2015.

  De Essential komt ook met een gecodeerd signaal dat beloofd een 100% storingsvrije connectie te geven en heeft ook ECO-MODUS dat zorgt voor energiebesparing. Deze babyfoon komt wel met een camera en dat geeft je dus de mogelijkheid om te zien wat de baby doet of als ‘ie wakker is geworden. Je kan in totaal 4 camera’s op de monitor aansluiten.

  De camera komt met een digitale inzoomfunctie waarmee je dus kunt inzoomen op ’t babybedje. Ook heeft ’t nachtzicht dat tot 5m gaat en dat automatisch wordt ingeschakeld. De ingebouwde terugspreekfunctie laat je met de baby praten en geruststellen. De babytimer geeft je de mogelijkheid om voedings- of slaaptijden in te stellen. Daarnaast komt ’t met 3 nachtliedjes die helpen je kindje in slaap te laten vallen. Kamertemperatuur wordt op ’t scherm aangegeven zodat je de temperatuur in de gaten kunt houden. Het heeft een buitenbereik van 250m. Een babyfoon met diverse functies.

  Het kan zijn dat ’t geluid, tijdens energiebesparende stand, laag kan zijn. Accu van ’t beeldscherm kan snel leeglopen als ’t continue wordt gebruikt. Als je meer camera’s eraan wil verbinden moet je die apart kopen.

  Het kleurenbeeldscherm is 3,5 inch groot, komt met een eigen accu en het geeft aan wanneer je buiten bereik bent en wanneer de batterij bijna leeg is. De camera kun je in alle richtingen draaien en monteren. LED lampjes dienen ook als visuele indicatie als geluid alleen niet genoeg is. Kleur ervan is geheel wit.

  De Essential heeft dus veel meer opties dan de vorige babyfoon. Het is van goeie kwaliteit, is makkelijk te installeren en is niet bepaald duur. Deze goedkope babyfoon bestellen? Bekijk dan eens de volgende aanbieders.

  Voordelen

  Met camera

  Terugspreekfunctie

  Nadelen

  Prijzig

  Verkrijgbaar bij:
 • 3. Philips Avent SCD560/00

  Meer informatie

  Onze volgende babyfoon komt van Phillips en we zullen zien wat deze te bieden heeft.

  Net als de twee voorgaande babyfoons komt deze ook met DECT-technologie (dat zorgt voor een storingvrije verbinding en een kristalheldere geluid) en energiebesparende ECO-MODUS. Binnenbereik gaat tot 50m en buitenbereik tot 330m.

  Het is voorzien van gegevenscodering dat een volledige privéverbinding garandeerd zodat alleen jij je baby kan horen. Het komt met een talkback- functie zodat je ook met je baby kan praten en geruststellen als dat nodig mocht zijn. Het ingebouwde nachtlampje zorgt ervoor dat de kamer niet helemaal donker is. Ook komt ’t met 5 slaapliedjes dat je op een afstand kan regelen en je baby in slaap laten dommelen. Hou ’t temperatuur van de kamer in de gaten door gebruik te maken van de temperatuurcensor. Je wordt meteen gewaarschuwt als ’t verandert.

  Deze babyfoon komt jammer genoeg niet met een camera en kun je je baby dus niet zien. Accuduur is best kort als je kijkt naar andere babyfoon’s.

  Het komt met vele functies, dus als je een babyfoon zoekt zonder camera is dit best een goeie optie.

  Het heeft een accuduur van 18 uur en een oplaadtijd van 10 uur. Het heeft een LED scherm dat accuduur aangeeft en je verteld als je buiten bereik bent. 3 LED lampjes gaan branden als je baby huilt of brabbelt zodat je daarvan op de hoogte bent, zelfs als je ’t niet hoort. Kleur van ’t product is wit en blauw.

  De Phillips Avent is best een goeie babyfoon en de privéverbinding zal iedere ouder wel waarderen. Deze babyfoon kopen? Bekijk dan eens de volgende aanbieders met prijzen.

  Voordelen

  Terugspreekfunctie

  Kraakhelder geluid

  Nadelen

  Geen camera

  Verkrijgbaar bij:
 • 4. Luvion Easy Babyfoon

  Meer informatie

  We gaan het nu hebben over een babyfoon dat weer afkomstig is van Luvion. Laten we zien hoe dit is vergeleken met de Luvion Essential.

  Zoals alle voorgaande babyfoon’s komt deze ook met een DECT-technologie dat zorgt voor een storingsvrije connectie. Ook heeft een terugspreekfunctie dat je in staat stelt met je baby te kunnen communiceren. Buitenbereik gaat tot 250m zodat je je ook even buitenshuis kunt begeven.

  Daarnaast komt ’t met nachtzicht zodat je ook in ’t donker op je baby kan letten. Het gaat tot 5m en schakelt automatisch aan. Kamertemperatuur wordt aangegeven zodat je kan zien als ’t temperatuur daalt of stijgt. Camera kan in verschillende richtingen worden gedraaid. Deze functies maken deze babyfoon ontzettend populair. Een betere babyfoon kun je je niet wensen.

  Soms kan er een kleine vertraging optreden wanneer ’t op geluid aankomt. Dit is de eerste babyfoon op onze lijst dat geen ECO-MODUS heeft en dus niet energiebesparend is. Dat zal ook de reden zijn waarom accuduur heel kort is. Sommige mensen laden ’t zelfs 2 keer per dag op. Beeldscherm ervan is ook best klein. Het komt tevens niet met slaapliedjes.

  De Luvion Easy heeft duidelijk minder functies dan de Luvion Essential. Het zou beter zijn om te kiezen voor een babyfoon dat meer te bieden heeft.

  Het komt met een kleurenscherm dat 2 inch groot is. Accu duurt tot ongeveer 6 tot 7 uur. Je wordt gewaarschuwt als ’t batterij bijna leeg is of wanneer je buiten bereik bent. Volume kan worden ingesteld. Kleuren zijn blauw en wit.

  Zo te zien heeft ’t best wel wat nadelen, maar het heeft ook z’n goede kanten en is makkelijk te installeren en te gebruiken. Deze babyfoon bestellen? Bekijk dan eens onze vergelijker hieronder.

  Voordelen

  Camera

  Geluidsactivatie

  Nadelen

  Geen nachtlampje

  Verkrijgbaar bij:
 • 5. Luvion Supreme Connect

  Meer informatie

  Nog een Luvion op de lijst! Als je speciaal op uit bent een Luvion babyfoon te kopen, dan zul je wel blij zijn om meerdere op de lijst te zien.

  De Supreme Connect komt met DECT-technologie en ook ECO-MODUS dat je nu verwacht te zien bij de babyfoons. Het heeft een maximale buitenbereik van 300m.

  Deze babyfoon is heel speciaal, want het is de eerste babyfoon ter wereld met een Dual Mode. Dat wil zeggen dat je overal ter wereld je baby kan zien op je smartphone en op je tablet zolang je een goeie wifi-verbinding hebt. Daarnaast kun je ’t met de televisie koppelen en alle beelden daarop terugkijken. Tevens komt ’t met een terugspreekfunctie zodat je met je baby kan praten en wordt ’t temperatuur ook op ’t scherm aangegeven. Ook komt ’t met 3 slaapliedjes dat je voor je baby kan afdraaien. Nachtzicht is er ook en reikt uit tot 5m. Nog een voordeel is dat ’t alle opnames en foto’s op een micro-SD kaart kunt zetten.

  Om de wifi te gebruiken heb je een wifi brug nodig en dat komt niet met de babyfoon.

  Dit zou een ideale babyfoon kunnen zijn voor iemand die vaak naar ’t buitenland gaat voor zakenreis en toch naar zijn of haar baby kan kijken wanneer ze willen.

  Het heeft een LCD kleurenscherm dat 4,3 inch groot is en geeft standaard waarschuwingen, bijvoorbeeld als ’t batterij bijna leeg is of als je buiten bereik bent. Je kan de camera draaien in welk richting je maar wilt en kan op een afstand bestuurd worden. Je kan 4 camera’s erop aansluiten en het Quad scherm maakt ’t mogelijk om alle 4 beelden tegelijk te zien. LED lampjes zijn er ook om geluidsindicaties aan te geven. Volume is ook in te stellen. Denk je dat dit voor jou de beste babyfoon is? Bestel deze dan vandaag nog.

  De Supreme Connect zit boordevol functies en het is niet vreemd als je hoort dat ’t wat prijzig is. Maar zo te zien is ’t het geld wel waard.

  Voordelen

  Camera

  Beeldactivatie

  Nadelen

  Stand-by tijd onbekend

  Verkrijgbaar bij:
 • 6. Motorola Digitale Babyfoon

  Meer informatie

  Nu zullen we het hebben over de Motorola MBP-8 en het is de eerste babyfoon dat afkomstig is van Motorola. Laten we zien wat deze allemaal te bieden heeft. Misschien wel de beste babyfoon voor jou.

  Je hoeft je geen zorgen te maken over storingen, want de MBP-8 komt met een DECT-technologie dat ervoor zorgt dat je een heldere verbinding hebt. De microfoon is heel gevoelig en vangt de kleinste geluiden op. In huis heb je een bereik van 50m en buitenshuis heeft ’t een bereik van 300m.

  Het leuke van deze babyfoon is dat er geen kabels of snoeren gebruikt worden en in de weg komen te staan. Je kan de babyfoon direct in ’t stopcontact steken. Verder heeft ’t ook een nachtlampje zodat de kamer toch een beetje verlicht is.

  Deze babyfoon heeft geen camera, dus je kan je baby niet zien. Ook heeft ’t geen display. Er is geen Talkback-functie, dus je kan niet met je baby communiceren. Temperatuur wordt niet aangegeven en ’t bevat ook geen slaapliedjes.

  LED lampjes geven geluidsindicaties aan als je baby geluiden maakt. Je wordt ook gemeldt als je buiten bereik bent in de vorm van een lampje. Het is mogelijk om de volume te regelen.

  Dit is een heel basic model dat de belangrijkste functie’s van een babyfoon heeft, dus als je dat alleen zoekt is ’t wel iets voor jou. Het is goedkoper dan de andere modellen en makkelijk te gebruiken. Je hoeft ’t niet telkens op te laden en ’t doet wat ’t beloofd. Babyfoons kopen is niet heel lastig, dit kan gewoon eenvoudig online. Bekijk hieronder de aanbieders.

  Voordelen

  Goedwerkende microfoon

  Maximaal bereik van 300 meter

  Nadelen

  Geen camera

  Verkrijgbaar bij:
 • 7. Alecto DBX 88 Eco

  Meer informatie

  Nu gaan we naar de tweede Alecto babyfoon op de lijst en dit is volgens ouders de beste babyfoon die er bestaat.

  DECT-technologie en ECO-MODUS zijn aanwezig om te zorgen voor een sterke verbinding zonder storingen en om energie te besparen. Dat doet ’t goed want batterijduur is tot 24 uur.

  Er is een terugspreekfunctie aanwezig zodat je baby je ook kan horen. Temperatuur wordt aangegeven en je wordt op de hoogte gesteld als ’t mocht dalen of stijgen. Je baby zal zeker snel in slaap vallen dankzij de 5 slaapliedjes. Daarnaast heeft ’t ook een waaklichtje. Slaapliedjes en nachtlichtje zijn beide op een afstand te bedienen.

  Er is geen camera aanwezig, dus je kan geen oogje houden op je baby. Je krijgt geen batterij meegeleverd.

  LCD display geeft aan wanneer je ’t weer moet opladen en wanneer je buiten bereik bent. Het werkt ook op batterijen. Er is een timer aanwezig dat handig kan zijn als je herinnert wilt worden wanneer je je baby weer moet voeden of als je hem of haar medicijn moet geven. Visuele geluidsindicatie’s worden gegeven in de vorm van LED lampjes. Display taal kan je makkelijk veranderen in Nederlands, Frans, Engels of Duits. Microfoongevoeligheid kan worden ingesteld. Het komt met VOX-functie, wat betekent dat de babyfoon alleen aangaat als ‘ie geluid detecteert. De toestellen zijn wit en blauw gekleurd.

  De Alecto DBX-88 is zeker niet de slechtste babyfoon op de lijst. Het heeft geen camera, maar daarnaast heeft ’t weinig nadelen en komt ’t met goede functie’s. Hierdoor een geliefde babyfoon voor menig ouder. Deze babyfoon online bestellen? Dat kan hieronder.

  Voordelen

  Met scherm

  Met nachtlampje

  Nadelen

  Prijzig

  Verkrijgbaar bij:
 • 8. Alecto DBX 88 Limited

  Meer informatie

  Deze babyfoon klinkt bijna hetzelfde als de vorige Alecto babyfoon. We zullen zien of ze wel degelijk verschillen of als ze dezelfde opie’s hebben.

  De eerste specificaties zijn wel hetzelfde. Het komt met de DECT-technologie en ECO-MODUS dat we al zo vaak op deze lijst hebben gezien. Je bent dus gegarandeert van een storingsvrije verbinding en weinig energie verbruik. Binnen- en buitenbereik zijn 50m en 300m.

  Het is eenvoudig te bedienen. Er is een terugspreekfunctie, zodat je met je baby kan praten en liedjes voor hem of haar kan zingen. Het komt ook met een nachtlichtje en slaapliedjes. Daarnaast kun je ook de temperatuur meten. Hierdoor een populaire en tevens voordelige babyfoon.

  Jammer genoeg heeft deze ook geen camera. Je krijgt daarnaast ook geen batterijen meegeleverd.

  Het heeft geen kleurenscherm, maar ‘t display geeft alle informatie duidelijk aan. Het verteld je hoe lang je accu nog te gaan heeft en als je buiten bereik bent. Het duurt 8 uur om ’t op te laden en heeft een levensduur van 24 uur. Dus ‘t kan opgeladen worden en ook werken op batterijen. Volume kan je makkelijk regelen en heeft geluidsactivering, dat betekent dat aangaat als ’t geluid hoort. De toestellen hebben een wit/grijze kleur.

  Ik zie eerlijk gezegd bijna geen verschil tussen de Alecto DBX-88 ECO Dect limited en de Alecto DBX-88 ECO Dect. Het enige wat verschillen zijn de kleuren van de apparaten en hun gewicht. De Alecto Limited weegt 1750 gram en de andere 220 gram. Verder zijn ze hetzelfde.

  Voordelen

  Met display

  Terugspreekfunctie

  Nadelen

  Geen camera

  Verkrijgbaar bij:
 • 9. Alecto DVM

  Meer informatie

  We gaan ’t nu hebben over de laatste Alecto babyfoon op onze lijst. Misschien heeft deze een speciale functie dat we tot nu toe nog niet gezien hebben.

  Deze babyfoon komt ook met DECT-technologie dat storingen in de verbinding tegengaan. Net als bij de andere Alecto babyfoon’s zijn de binnen- en buitenbereik 50m en 300m.

  De DVM-80 komt wel met een camera en dat kan je inzoomen zodat je een helder beeld krijgt. Een terugspreekfunctie is er gelukkig wel, zodat je kind je stem ook kan horen. Het is een schermgevoelige camera zodat je bij weinig licht nog veel kan zien. Het komt met een infrarood nachtzicht, dus je zal alles goed kunnen zien. Temperatuurweergave en slaapliedjes zijn er ook, maar daarnaast heeft ’t ook een trilfunctie. Dat is iets dat de meeste babyfoon’s op deze lijst onbreken.

  Bij deze can de camera jammer genoeg niet draaien, maar dat is voor iedereen een minpunt.

  Het heeft een kleurenscherm dat 2,8 inch groot is, heeft een goede beeldkwaliteit dat alles helder aangeeft. Je kan nog 4 camera’s aansluiten. Dat kan handig zijn als je op meerdere kinderen wil letten. Daarnaast geeft ’t display aan hoe lang je accu nog gaat duren en als je buiten bereik bent. Je kan ’t opladen of met batterijen gebruiken. De volume kan je makkelijk instellen. Het is van stevig materiaal gemaakt, dus ’t kan tegen een stootje. Kleur is geheel wit.

  Deze heeft ook weinig nadelen en vele mensen zouden heel tevreden zijn met deze babyfoon. De prijzen van deze babyfoon vergelijken? Bekijk dan eens de volgende aanbieders:

  Voordelen

  Camera

  Met scherm

  Nadelen

  Geen slaapliedjes

  Verkrijgbaar bij:
 • 10. Motorola

  Meer informatie

  We zijn nu gekomen bij de laatste babyfoon op de lijst en ’t is nog eentje van Motorola.

  Deze komt ook standaard met DECT-technologie en ECO-MODUS en heeft een buitenbereik van 300m.

  De camera kun je makkelijk met je computer, smartphone of tablet verbinden via wifi. Je kan dat doen door de speciale app te gebruiken. Dus zelfs als je niet thuis bent kun je naar je baby kijken. Verder kan je de camera inzoomen voor een beter beeld. ’s Avonds ga je ook alles goed kunnen zien dankzij het Infrarode nachtzicht. Als je je baby gerust wilt stellen is er ook een terugspreekfunctie. Slaapliedjes zijn er ook om je baby in slaap te laten dommelen en de temperatuur in de kamer wordt ook aangegeven.

  De camera is wel te draaien, maar niet op afstand.

  Het komt met een 2,4 inch digitale kleurenscherm dat alles duidelijk aangeeft, waaronder batterijduur en als je buiten bereik bent gegaan. Het is gevoelig en springt aan als ’t geluid hoort of als ’t beweging detecteert. Met deze babyfoon is ’t ook mogelijk om ’t beeld te recorden en om foto’s te maken. Je kan ook een alarm plaatsen als je dat nodig mocht hebben. De babyfoon kan je staande zetten en ook aan de wand plaatsen. Kleur is wit en zwart.

  Deze Motorola verschilt veel van de vorige. Een goede keus voor mensen die vaak weg zijn van huis en toch hun baby elk moment van de dag willen zien. Het heeft vele opties en heeft weinig nadelen. Hierdoor een kwalitatief goede babyfoon, welke tegen een scherpe prijs wordt aangeboden. Bekijk de laagste prijs.

  Voordelen

  Camera

  Infrarood LED’s

  Nadelen

  Geen nachtlampje

  Verkrijgbaar bij:

Best geteste babyfoon

We hebben gezien dat babyfoons best van elkaar kunnen verschillen. De ene heeft geen camera en de ander kan helemaal in een ander land gebruikt worden. De Luvion Supreme Connect is, naar mijn mening, de beste babyfoon op onze lijst. Het heeft vele functie’s en het is ideaal voor mensen die vaak buitenshuis werken of op zakenrijs gaan. Als je zoekt naar een babyfoon dat je alleen in huis kan gebruiken, dan is de Luvion Essential misschien wat voor jou. Het heeft nog veel functie’s en ook geschikt voor mensen die op meerdere kinderen moeten letten. Voor mensen die geen camera willen zijn er ook genoeg op de lijst waarmee je blij kan zijn. Voor mensen met een budget zou ik de Motorola MBP-8 voorstellen. De beste babyfoon is dus zo te vinden.

Het doet wat een babyfoon moet doen, zonder extra specificaties en kost een beetje goedkoper dan de andere. Genoeg keuze voor een ieder dus. Ze hebben allemaal weinig nadelen, maar voordat je eentje koopt is ’t beter als je je eigen onderzoek gaat plegen. Ga online en kijk wat mensen, die ’t al gebruikt hebben, zeggen. Zo kun je een miskoop vermijden en niet zomaar geld verliezen die je voor een betere babyfoon zou hadden kunnen gebruiken.

Babyfoon met camera kopen?

Een babyfoon met camera kopen, is heel handig. Het maakt je leven als ouder een beetje makkelijker. Je hoeft niet constant in dezelfde kamer als je baby te zijn als ‘ie slaapt. Zo kun je zelf ook een beetje gaan rusten, bij je buurvrouw op bezoek gaan of het eten gaan klaarmaken. Het is heel handig voor moeders of vaders die alleen thuis blijven met de baby. Zoals we gezien hebben kan ’t ook van pas komen bij ouders die aan ’t werk zitten en graag toch naar hun baby of zelfs hun oudere kinderen willen kijken. Zelfs als ze mijlenver in een hotelkamer zitten kunnen ze toch naar hun baby kijken.

Zo kunnen ze ook met hun wederhelft communiceren als er een terug spreekfunctie is. Als de kinderen opgroeien zou je ’t ook op andere manieren kunnen gebruiken. Als een soort beveiligingscamera om er zeker van te zijn dat er niemand inbreekt of in een kamer gaat rondsluipen. Sommige babyfoons kunnen beelden recorden of foto’s maken, dus dat kan hier goed van pas komen om iemand op heterdaad te betrappen.

Babyfoon camera beste getest

Als je 4 camera’s hebt kun je ze in verschillende kamers plaatsen. Je kan ook kijken wat je huisdier allemaal uithaalt als ‘t baasje niet thuis is. Daarnaast kun je ook letten op oudere mensen als ze alleen thuis zijn of kijken hoe iemand ’t maakt als ze een ongeluk hebben gehad en ervoor zorgen dat alles goed met ze gaat. Een babyfoon hoef je dus niet alleen op 1 manier te gebruiken. Een babyfoon kopen hoeft dus niet lastig te zijn. Let op! Er zijn diverse babyfoon aanbiedingen beschikbaar, waardoor je als ouder veel geld kunt besparen. Wie wil dat nou niet! Vindt u eentje leuk uit onze top 10 babyfoon lijst?

Ook interessant:

Wat is de beste babyfoon

Om nou echt te zeggen wat is de beste babyfoon, is eigenlijk niet te doen. Sommige mensen gaan liever voor de beste babyfoon met camera best getest terwijl andere een babyfoon zonder camera willen aanschaffen. Om deze reden hebben wij verschillende reviews en product specificaties vergeleken om deze top 10 samen te stellen.

Wat is de babyfoon consumentenbond opinie?

De de babyfoon consumentenbond opinie is afgewogen in onze beoordeling. We hebben op de website gekeken hoe deze producten zijn beoordeeld. Vervolgens hebben wij dit verwerkt in onze eigen conclusie. We hopen dat dit jou helpt om een keuze te maken voor de aanschaf van het product.