Wil jij een nieuwe smartphone, maar ben je er nog niet uit voor welk merk of model je gaat? Wij zetten de vijf beste smartphones voor je op een rijtje. Om te voorkomen dat je een BKR-registratie krijgt is het verstandig om de smartphone te kopen als je het budget hebt en een sim only abonnement af te sluiten.

iPhone 11 Pro

Met het unieke triple camera-systeem geeft de iPhone 11 Pro van Apple gigantisch veel nieuwe mogelijkheden om je avonturen vast te leggen. Daarnaast heeft de smartphone een superieure batterijduur en een zeer snelle chip die inzet op machine learning. Je kiest uit twee formaten en de kleuren groen, grijs of zilver.

Samsung Galaxy S10+

Voor de tiende verjaardag van de Galaxy brengt Samsung maar liefst drie nieuwe smartphones uit. De Samsung Galaxy 10+ is het toptoestel van de range. De smartphone is voorzien van een oled-scherm zonder scherminkeping. In plaats daarvan zit er een gat voor de camera aan de rechterbovenkant. De gehele voorkant bestaat uit scherm dankzij de afbuigende schermranden en aan de onderkant van het scherm zit een vingerafdrukscanner. Uiteraard is het toestel voorzien van drie cameralenzen aan de achterkant voor haarscherpe foto’s en vele fotografie mogelijkheden. Je hebt de keuze uit vele kleuren: zwart, wit, zilver, groen en blauw.

Huawei P30 Pro

Net als veel andere smartphonefabrikanten geeft Huawei aandacht aan de camera. Het toestel is voorzien van drie camera’s en een TOF-sensor. Deze lens is speciaal gemaakt om afstand te kunnen meten, zodat je net als met een professionele camera de voor- of achtergrond van de foto onscherp kunt maken. Daarnaast kun je in het donker fotograferen en heeft de smartphone een zoomlens. Het gebogen oledscherm geeft kleuren prachtig weer en is zeer helder. Kies voor zwart, rood, blauw of wit.

Xiaomi Mi 9T Pro

Xiaomi is een Chinese producent die betaalbare en krachtige smartphones produceert. De Xiaomi Mi 9T Pro beschikt over een veelzijdige camera, waarmee je zowel groothoek als telefoto’s kunt maken. De smartphone werkt op het Android besturingssysteem met een Miui-softwareschil. Ga voor een rood, blauw, zwart of wit toestel.

Google Pixel 3A

Waar je voor de meeste smartphones in de topklasse al snel rond de €1000,- betaald ben je voor dit toestel minder dan de helft kwijt. In combinatie met een sim only abonnement is de Google Pixel 3A dus zeker interessant. De dikke randen en plastic behuizing geven de smartphone een wat ouderwetse uitstraling, maar de technologie in het toestel is zeer krachtig. Een groot voordeel is dat dit Android toestel altijd up-to-date blijft, doordat Android wordt onderhouden door Google. Daarnaast zijn er geen overbodige apps geïnstalleerd op het moment dat je het toestel koopt, waardoor het toestel optimale prestaties biedt. Het toestel heeft een camera aan de achterkant waarmee je hoogwaardige foto’s maakt. De Google Pixel 3A is verkrijgbaar in wit, zwart en paars. Kijk ook even naar de mogelijkheden om je nieuwe toestel te verzekeren.