Een heftruck maakt je werk in een magazijn lichter en makkelijker. Het is een onmisbaar transportmiddel in elk bedrijf om goederen te verplaatsen. Uiteindelijk zorg je voor een efficiënte opslag! Een heftruck kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Wij laten je de top 10 beste (gebruikte) heftrucks zien.

  1. Still RX 20 (48V)

1. Still RX 20 (48V)Deze elektrische vorkheftruck heeft een hefvermogen van 1,5-2 ton en een batterij capaciteit tot 750Ah. De hefhoogte is tot 7800mm en de heftruck heeft een laag energieverbruik. Met één druk op de knop selecteer je de Blue-Q efficiëntiemodus waarmee je tot 20% energie bespaart. Deze compacte truck bevat een enorme manoeuvreerbaarheid, waardoor smalle ruimtes ook te bereiken zijn. Door de hendel op de achterste stang kun je eenvoudig achteruit rijden.

  1. STILL EXU

Deze jonge gebruikte heftruck van Still heeft een nieuw BMWT keurmerk en een hefvermogen van 1600 kg. De vorken zijn 980 mm lang en 6800 mm breed. De lader heeft een laadtijd van 11-12 uur en het bouwjaar is 2014. De garantie is 3 maanden voor de truck en 60 maanden voor de batterij.

  1. Still RX 60 (80V)

Deze nieuwe Still RX 60 behoort tot de zwaarste elektrische vorkheftrucks uit de RX60 lijn. Ondanks dat is de heftruck extreem manoeuvreerbaar en compact. Hij heeft een maximale snelheid van 1km per uur en een gevoelige bediening. De inzetgraad is hoog en de PowerPlusLife batterij zorgt voor hoge omzetprestaties.

  1. STILL FMX 10

De Still FMX10 is een jonge gebruikte truck met een hefvermogen van 1000kg. Onmisbaar voor ieder magazijn. De truck is technisch geheel nagezien, heeft een STILL ZILVER conditie, is opnieuw gespoten en heeft een nieuwe BMWT veiligheidskeuring. De banden zijn gemaakt van Vulkolan, het beste materiaal voor zwenkwielen en wielen. Deze banden zijn oersterk en perfect voor zware ladingen. Het bouwjaar van deze Still FMX 10 is 2013.

  1. Hyundai 10/13/15 BTR-9

Een nieuwe heftruck van Hyundai met capaciteiten van 1,0, 1,3 en 1,5 ton met achterwielaandrijving, wie wil dat nu niet? Het biedt een goede werking, eenvoudig onderhoud en een verhoogde productiviteit. De truck heeft een zelfdiagnose LCD-monitor en een ergonomisch ontworpen bestuurdersplaats. Wissel je van rijrichting? Dan wordt er een signaal gegeven om omstanders te waarschuwen. Een uitstekende wendbaarheid en een veilige oplossing binnen jouw bedrijf.

  1. STILL RX 60-25

Deze gebruikte Still RX heftruck heeft een hefvermogen van 2500 kg en de hefmast heeft een 3-delig volledig vrije heffing. De bouwhoogte is 2.175 mm en de hefhoogte is 4.590 mm. Wist je dat deze truck voorzien is van wat extra’s? De truck heeft een extra 4e hydrauliek aansluiting en side shift. Hier ga je veel plezier aan beleven!

  1. Hyundai 35/40/45D-9A

7. Hyundai 35/40/45D-9ADeze nieuwe diesel verbrandingstruck uit de 9 serie heeft een hefvermogen van 3,5 tot 5 ton. Het is een ergonomisch doordachte truck met hydraulische besturing. Dit stuursysteem staat garant voor flexibel en vlot sturen. Op deze manier heb je geen last van overmatige belasting of een eventuele terugslag van het stuurwiel. Maak gebruik van de kantelhoek van de mast, want hierdoor kun je 10 graden achterwaarts en 6 graden voorwaarts. Dit is stukken veiliger voor de operator om te laden en lossen.

  1. STILL RX 60-50

Met de Still RX 60-50 haal je een hydraulische heftruck in huis. De truck is in 11 uur weer volledig opgeladen en wat ook een pluspunt is: de banden zijn super elastisch. De Still heftruck komt uit het jaar 2014 en is dus nog redelijk nieuw. Het hefvermogen is 5000 kg.

  1. BP zijlader

Een iets andere truck dan de bovenstaande voorbeelden is de BP zijlader. Uitermate geschikt om te manoeuvreren in de smalle gangen van een magazijn. Het ideale transportmiddel  voor het laden, lossen en (ver)plaatsen van goederen. Het gewicht van de zijlader zorgt voor tegengewicht van de lading, het gewicht wordt immers aan de zijkant gedragen.

  1. Still OM CL 12

Stapelaars zijn ideale trucks om in je magazijn te gebruiken, zo ook de Still OM CL 12. Goed te gebruiken voor het laden en lossen of stapelen en transporteren van palletladingen. Deze stapelaar is ook ideaal om mee te werken in containers of vrachtwagens.