Het hebben van een goede airconditioner is essentieel tijdens de steeds warmere zomermaanden. Of je nu thuis bent, op kantoor werkt of in een andere binnenruimte vertoeft, een airco zorgt voor een aangename temperatuur en verhoogt je comfort. In deze blog zullen we de top 10 beste airco’s van 2023 bespreken. We zullen elk model uitgebreid beschrijven, inclusief de belangrijkste kenmerken en voordelen. Dus, als je op zoek bent naar de beste airco om de hitte op afstand te houden, ben je hier aan het juiste adres!

Inhoudsopgave

  • Inventum AC901: Koelvermogen van 9000 BTU
  • Everglades EV9051: Geschikt voor ruimtes tot 60 m³
  • Whirlpool PACW29COL: Compact design met krachtige koeling
  • AEG AXP34U338HW: Efficiëntie en elegantie in één
  • Tristar Ac-5477: Mooi en compact ontwerp
  • Aironex 12000 BTU: Hoog koelvermogen voor grote ruimtes
  • Justcooling 7000BTU: Perfecte combi van ontvochtigen en verkoelen
  • Bestron 9000 BTU: Mobiele airco voor elk seizoen
  • Exquisit CM30752WE: Eenvoudig te verplaatsen en te bedienen
  • Eden ED 7007: Minimalistisch design en zuinig in verbruik

1. Inventum AC901: Koelvermogen van 9000 BTU

De Inventum AC901 is nummer één van ons lijstje van de beste airco’s. Deze inventum is een mobiele airco die je tijdens de warme zomermaanden verkoeling biedt. Met een koelvermogen van 9000 BTU kan deze airco een ruimte van maximaal tachtig kubieke meter aangenaam koelen. Naast koelen heeft dit apparaat ook een ontvochtiger en ventilator. Met de duidelijke toetsen op de bovenkant of de meegeleverde afstandsbediening kun je gemakkelijk de gewenste temperatuur regelen. De airco kan zelfs automatisch inschakelen op een vooraf ingestelde tijd. Met een geluidsniveau van maximaal 65 decibel zorgt deze airco voor aangename verkoeling zonder te veel lawaai te maken.

Dit is de beste airco zonder slang!

2. Everglades EV9051: Geschikt voor ruimtes tot 60 m³

De Everglades EV9051 is een verrijdbare airconditioner met een koelvermogen van 8000 BTU per uur. Deze airco is geschikt voor ruimtes tot 60 m³ en kan de temperatuur reguleren tussen 18 en 32 graden Celsius. Naast koelen kan dit model ook ventileren en ontvochtigen. De ontvochtigingsfunctie zorgt voor minder benauwde lucht op warme dagen. De EV9051 wordt geleverd met een luchtafvoerslang van 150 cm en een muurdoorvoer set. Het interne waterreservoir met verdamper zorgt ervoor dat het onttrokken vocht uit de ruimte via de luchtslang naar buiten wordt afgevoerd. Het reservoir hoeft alleen bij extreme vochtigheid of bij verplaatsing van de airco geleegd te worden.

3. Whirlpool PACW29COL: Compact design met krachtige koeling

De Whirlpool PACW29COL is een mobiele airconditioner die overal waar verkoeling nodig is, kan worden ingezet. Met zijn mooie en compacte design neemt deze airco weinig ruimte in beslag en is hij gemakkelijk te verplaatsen. Dankzij de verbeterde technologie van Whirlpool is deze airco zowel rustiger als krachtiger dan ooit tevoren, waardoor het verkoelende effect direct merkbaar is. Bovendien verbruikt deze airconditioner weinig energie en heeft hij een minimale impact op het milieu door het gebruik van duurzaam R290 koelgas.

4. AEG AXP34U338HW: Efficiëntie en elegantie in één

De AEG AXP34U338HW is een mobiele airconditioner die efficiëntie met elegantie combineert. Deze airco zorgt voor de juiste temperatuur in huis, koel en fris wanneer het buiten heet is. Het is een draagbare airco die je maximale flexibiliteit biedt bij het comfortabel houden van je huis tijdens de warme lente- en zomerdagen.

5. Tristar Ac-5477: Mooi en compact ontwerp

De Tristar AC-5477 is een 3-in-1 mobiele airconditioner die overal waar verkoeling nodig is, kan worden ingezet. Met zijn mooie en compacte design neemt deze airco minimaal ruimte in beslag en is hij gemakkelijk te verplaatsen. Het verkoelende effect is direct merkbaar en biedt verkoeling op warme zomerdagen. Bovendien verbruikt deze airconditioner weinig energie, waardoor je comfortabel kunt genieten van een aangename temperatuur.

6. Aironex 12000 BTU: Hoog koelvermogen voor grote ruimtes

Onze zomers worden steeds warmer en daarom is er een grotere vraag naar airconditioningsystemen. De mobiele airco’s van Aironex bieden de perfecte oplossing om deze zomer comfortabel door te komen. Met een hoog koelvermogen van 12.000 BTU kan deze airco ruimtes tot 40 m² effectief koelen. De mobiele airco van Aironex biedt niet alleen verkoeling, maar heeft ook een verwarmingsfunctie, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van een comfortabel klimaat. Daarnaast is deze airco geluidsarm, milieubewust en wordt hij geleverd met een raamafdichting die geschikt is voor schuiframen.

7. Justcooling 7000BTU: Perfecte combi van ontvochtigen en verkoelen

De Justcooling 7000BTU is een airco met een perfecte combinatie van ontvochtigen en verkoelen, en is bovendien voorzien van een handige wifi-functie. Hiermee kun je de airco op afstand bedienen en de kamertemperatuur perfect afstemmen op jouw behoeften. Met een energieklasse A+ en het gebruik van het milieuvriendelijke koudemiddel R290, is deze airco zowel energiezuinig als milieubewust.

8. Bestron 9000 BTU: Mobiele airco voor elk seizoen

De Bestron 9000 BTU is een mobiele airconditioner die geschikt is voor ruimtes tot 24 m². Met zijn 3-in-1 functies (verwarming, luchtkoeler en luchtontvochtiger) biedt deze airco het hele jaar door een aangename atmosfeer. Dankzij de hoge mobiliteit en het compacte formaat kun je deze airco gemakkelijk verplaatsen tussen verschillende kamers. De Bestron 9000 BTU is energiezuinig, heeft een ecologisch koelmiddel en wordt geleverd met een afstandsbediening en een timerfunctie.

9. Exquisit CM30752WE: Eenvoudig te verplaatsen en te bedienen

Met de Exquisit CM30752WE kun je gemakkelijk de temperatuur in je woning regelen. Deze mobiele airco is eenvoudig te verplaatsen dankzij de wieltjes en heeft een koelvermogen van 7000 BTU (785 watt). Hiermee is hij geschikt voor ruimtes tot 20 m². De Exquisit CM30752WE heeft naast een koelfunctie ook een ontvochtigingsfunctie en is gemakkelijk te bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening. De airco wordt geleverd met een uitlaatslang, een luchtfilter, een windowkit en koppelstukken voor een eenvoudige installatie.

10. Eden ED 7007: Minimalistisch design en zuinig in verbruik

De Eden ED 7007 is een mobiele airconditioner met een minimalistisch design dat overal kan worden ingezet waar verkoeling nodig is. Deze airco valt in energieklasse A vanwege zijn zuinige verbruik. Ondanks het zuinige verbruik biedt deze airco direct verkoeling na het aanzetten. Met de Eden ED 7007 geniet je direct van een aangename temperatuur en verhoog je jouw comfort.

Wil jij nog meer producten weten die een goede investering zijn? Lees het allemaal hier!