Heb je een puppy in huis gehaald of heb je een volwassen hond die wat extra uitdaging nodig heeft? Dan is het tijd om op zoek te gaan naar de leukste hondenspeeltjes. Wij zetten de tien beste opties voor je op een rij!

1. Kong Snugga Wubba

Dit sterke speeltje van Kong is bekleed met zacht fleece en is makkelijk in de bek te houden. Het is verkrijgbaar in verschillende maten, geschikt om bijtremming te trainen en leuk voor apporteren.

2. Aikiou Voerbak en Braingame

Als je je hond wilt laten werken voor zijn eten of wilt voorkomen dat hij het hondenvoer naar binnen schrokt, biedt de Aikiou voerbak de oplossing. Met veertien verstopplekken zal je hond zich zeker vermaken!

3. Hunter Snack Bottle

Stop wat snacks of hondenbrokken in de Snack Bottle en je hond rolt de fles de hele kamer door in een poging om alle brokjes eruit te krijgen.

4. Trixie Dog Activity Poker Box

Wil jij je pup echt een poosje zoet houden, zodat je even een momentje hebt voor jezelf (dan heb je bijvoorbeeld eindelijk tijd om die nieuwe haarverf aan te brengen!)? Koop dan de Poker Box. Elk van de vier boxen moet op een andere manier worden geopend. Tegen de tijd dat je pup dat heeft uitgevogeld, is je haar geverfd!

5. KICKBIKE Cross Max 20D+

Het is dan wel niet puur een hondenspeeltje, maar het is de perfecte aankoop voor diegenen die lekker in beweging willen blijven met hun hond. Een goede zorgverzekering en een helm zijn aan te raden, zeker als je je door je hond voort laat trekken. Begin pas aan het steppen met je hond, wanneer je hond minimaal één jaar oud is.

6. Trixie Dog Activity Disc

Zien jij en je hond een carrière in de dogfrisbee-hondensportwereld ook wel zitten? Koop dan de activity disc van Trixie!

7. Hunter Hondenbot ‘Toothcleaner’

De gummi toothcleaner houdt het gebit van je hond schoon, wanneer deze erop kauwt. Bovendien is het het perfecte speeltje voor pups die hun tanden aan het wisselen zijn.

8. Waterspeeltje Flyer

Is jouw hond een echte waterrat? Dan is dit waterspeeltje precies wat je nodig hebt. Het is waterafstotend, vormvast, droogt snel en blijft drijven.

9. Beeztees Puppy Touwtrekker Jilco

Lekker touwtrekken met je puppy? Kies dan voor deze Puppy touwtrekker van Beeztees – een knuffel en flostouw in één.

10. Denta Fun Speeltouw met Bal

Het Denta Fun speeltouw is perfect voor trekspelletjes met een volwassen hond. Het heeft een handvat en een bal gemaakt van touw aan de uiteinden en kan iedere trekpartij aan.