Tezos koers verwachting 2022

10beste.com heeft onderzoek gedaan naar Tezos in 2022-2025. De ontwikkelingen zien er erg goed uit. In dit artikel hebben we daarom een uiteenzetting gemaakt van de verwachtingen voor de korte termijn, maar kijken we ook naar de lange termijn. Hoewel het natuurlijk erg lastig te zeggen is, hoe de wereld er uitziet in 2030 doen onze experts toch een realistische poging om een voorspelling van deze cryptocurrency in 2030 te volbrengen.

Ben je nieuw met crypto? Dan raden wij aan om eerst te registreren bij een van onderstaande brokers. Voor dat je verder leest willen we je ook duidelijk maken, dat wij geen financieel advies geven. Dit artikel berust op onderzoek en onze eigen mening.   Ga er even rustig voor zitten en lees het artikel goed door.

Voorspelling & Prognose

Wel of niet kopen? Dat blijft de grote vraag. Lees onze voorspelling voor 2022- 2025

Verwachting Tezos 2022- 2025

In 2017 hebben veel crypto investeerders hun winst gepakt, niet veel later crashte de markt. Er waren winnaars, er waren verliezers. Wie lang genoeg heeft vastgehouden tot aan eind 2020, heeft uiteindelijk als nog zijn winst kunnen pakken.

Wij zijn van mening dat crypto er voor de lange termijn is. We denken dat de verwachtingen van Tezos voor 2022-2025 er positief uit zien. Een aantal redenen voor deze voorspelling van Tezos zijn als volgt:

  • Markt begint volwassen te worden, waarin 2017 men nog niet echt begreep wat cryptocurrency was, begint dat nu duidelijker te worden.
  • Grotere spelers, inmiddels hebben veel fundmanagers aangegeven interesse te hebben in cryptocurrency voor de lange termijn.
  • FIAT geld ontwaarding. Doordat de ECB en de FED steeds meer geld bij printen, vinden veel beleggers cryptocurrency een veilige optie.

Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van punten die directe invloed kunnen hebben op de Tezos koers. Gaat Tezos nog dalen vragen veel mensen zich af. Zoals je waarschijnlijk weet is de crypto markt erg volatiel. Een plotselingen daling van 10% is daarom niks om van te schrikken. Crypto hodlers kijken op de lange termijn, waar je kans hebt om vele malen je inleg terug te verdienen.

Tezos voorspelling tot 2030

Als je tien jaar geleden aan iemand vroeg hoe de wereld er in 2020 uit zou zien, dan waren er waarschijnlijk weinig voorspellingen echt uitgekomen.  Om een voorspelling voor de cryptocurrency tot 2030 te doen, is een erg lastige kwestie.

Wel weten we dat:

  • Steeds meer overheden bezig zijn met een digitale currency.
  • Er een limiet aantal Tezos beschikbaar is, het aanbod kan nooit toenemen.
  • De meest slimme IT specialisten aan blockchain en cryptocurrency werken.
  • Grote bedrijven en investeerders steeds meer interesse hebben.
  • Mining van cryptocurrency steeds efficienter gaat.

De Tezos verwachting op de korte termijn is echter wel makkelijker te voorspellen. Daytraders hebben hier hun specialiteit van gemaakt. Ze kijken naar de kaarsen en volgen verschillende koersdoelen. Op die manier kun je voor de korte termijn een Tezos prognose schetsen.

Algemene informatie over Tezos

TezosTezos is een multi-purpose blockchain platform dat functies integreert zoals smart contracts, on-chain governance, en de mogelijkheid om formele verificatie uit te voeren. De ontwikkelaars maakten een unieke keuze om OCaml te gebruiken als programmeertaal met als argument dat het betere beveiligingsfuncties biedt en een krachtigere interface is in vergelijking met andere opties zoals C++. OCaml stelt de ontwikkelaars ook in staat bewerkingen te controleren met behulp van formele verificatie, waardoor potentiële bugs of fouten in de code kunnen worden opgespoord.

Om toekomstige veranderingen in het netwerk mogelijk te maken, is Tezos verdeeld in netwerk-, transactie- en consensusprotocollen. De transactie- en consensusprotocollen werken afzonderlijk en zijn aangesloten op een generieke netwerkshell.

Deze schil onderhoudt de huidige staat van de blockchain en stelt het netwerk in staat om interne controles uit te voeren op de protocollen waardoor ze hun eigen vervangingen kunnen valideren. Voorgestelde veranderingen kunnen door iedereen worden gedaan en er wordt over beslist door een stemming van de token houders. Voorstellen kunnen een betaling inhouden die moet worden gedaan door de ontwikkelaar die een verandering voorstelt waarvan het team gelooft dat het een meer impactvolle ontwikkeling op het platform zal stimuleren.

Tezos gebruikt een variatie van een Proof-of-Stake (PoS) systeem dat licht verschilt van gevestigde modellen in die zin dat blokproducenten niet worden geselecteerd door tokenhouders en iedereen kan deelnemen als baker (validator) als ze een bepaalde hoeveelheid tokens bezitten.

Token-houders die de minimumdrempel niet halen, kunnen hun tokens delegeren aan een bakker zonder de controle over hun tokens te hoeven afstaan. Door dit model te gebruiken gelooft het team dat ze de deelname van token-houders kunnen verhogen door fricties te verminderen en iedereen toe te staan nieuw vrijgegeven XTZ te ontvangen om de relatieve waarde van hun bezit te behouden.

Ook interessant

Bekijk andere crypto artikelen

Wim van het Veld

Crypto investeerder 

 

Emily de Boer

Content editor

 

Jia Ruan

Bitcoin fan

 

Begin vandaag nog..

Investeren kan al vanaf 1 euro