Wanneer je een website tegenkomt of een email krijgt die beweert dat ze je kunnen helpen om veel geld binnen een mum van tijd te verdienen, dan is het bijna zeker dat ze je voor de gek houden. Het kan nooit eerlijk of waar zijn. Niemand gaat je zomaar helpen om veel geld te verdienen en zeker niet op het internet. Toch zijn er mensen die voor zulke scams vallen omdat ze naïeve zijn of omdat ze zoiets voor het eerst tegenkomen. Ook als het om Cryptocurrency gaat zien we dat er zulke websites opproppen.

Als het om Bitcoins en andere currency gaat, dan ga je eerst moeten investeren en wachten om te zien of de coin je wat geld oplevert. Het kan een tijdje duren en als je geluk hebt, zal je investering groter worden. Niemand kan beweren dat je definitief binnen een maand een groot bedrag zult verdienen, maar toch zijn er zulke websites online te vinden.

Bitcoin Code is een website die belooft dat je binnen 24 uur $13.000 kan verdienen als je een bedrag investeert van $250 of meer. Ze beweren dat leden van de websites binnen een maand $1000 verdiend hebben en dat ze maar een paar minuten per dag op hun laptop hoefden te werken daarvoor. Het klinkt te goed om waar te zijn en dat is het klaarblijkelijk ook.

De website zit vol gloeiende reviews en mooie foto’s van mensen die van hun vakantie genieten. Het is aantrekkelijk om aan te zien en dat doen ze natuurlijk om de aandacht van mensen te trekken. Mensen die nog geen ervaring hebben met Bitcoins en niet precies weten wat het inhoudt zouden hier wel voor kunnen vallen.  Het is wel belangrijk om te weten dat  cryptocurrency is geen get-rich-quick scheme en gaat je best wat tijd en geld kosten.