Een moeder is nu eenmaal de grootste schat die je moet koesteren en daarom is moederdag dé dag bij uitstek om haar eens (letterlijk) in de bloemetjes te zetten. Dit hoeft niet alleen met bloemen te zijn. Wat dacht je van een heerlijke geurtje? Dat valt altijd in de smaak! Er zijn echter zoveel parfums op de markt, dat het moeilijk is de juiste keuze te maken. Om hier een goede keuze in te maken, is het altijd handig te kiezen voor een parfumwinkel die veel te bieden heeft.

Met een leuke verpakking natuurlijk

Een moederdag parfum moet wel prachtig verpakt aangeboden worden. Daarom is het zo fijn dat je tegenwoordig voor mooi inpakpapier kunt kiezen, ook in de online winkels. Een parfummetje staat altijd fraai bij de kaptafel, omdat er zoveel verschillende flacons te vinden zijn. Maar waar begin je dan bij het vinden van het juiste parfum? Het mag een bekend en populair geurtje zijn, maar het is natuurlijk ook leuk als je een keer voor een apart geurtje gaat.  Kijk ook altijd goed naar het onderscheid in geuren, bijvoorbeeld zoet, kruidig of aromatisch.

Een lekker geurtje komt ook in andere vormen

Een parfum hoeft niet per se in de vorm van een sprayflesje te komen. Hoe leuk is het om het eens over de andere boeg te gooien en je moeder een set geurkaarsen te geven of een lekkere geparfumeerde zeep.  Je kunt deze producten ook combineren met een heerlijk geurtje en je eigen cadeaupakket maken. Wie dat te veel werk vindt, kan nog altijd kiezen voor de kant-en-klare setjes.

Met parfum als moederdagcadeau laat je duidelijk blijken hoeveel je om moeder geeft en je kunt het extra leuk maken door haar gewoon mee te nemen naar de parfumerie, zodat ze zelf een lekker luchtje kan uitkiezen. Ook online bestellen is nog altijd mogelijk. Ideaal, je laat het pakketje gewoon tot aan de deur bezorgen.

Populaire parfums

Er zijn van die parfums die je altijd, en bij iedere gelegenheid, weer tegenkomt. Wat dacht je bijvoorbeeld van La Vie est Belle van Lancôme: niet weg te slaan uit top 10 van best verkochte damesparfums. In dat lijstje ontbreekt ook Si van Armani niet. Iedere keer dat Kerst om de hoek ligt of moederdag aanbreekt, worden we weer overspoeld met tv-reclames van dergelijke parfums.

Weet jij al welke geur je aan je moeder gaat geven?