Milestone Relics is een webwinkel die zich specialiseert in herenkleding. Als je iemand bent die met de mode meegaat en het leuk vindt wanneer zijn kleding een beetje kleur heeft, dan is de kans groot dat je de kleding die Milestone Relics te bieden heeft leuk zal vinden.

Hier vindt je voornamelijk kleding die je in je vrije tijd kunt dragen. Zo hebben ze diverse items waaronder:

  • T-shirts: Je vindt hier zowel T-shirts die een neutrale kleur en ook mooie pastelkleuren hebben. Het gaat om slimfit shirts waarvan de meeste een Milestone logo aan de voorkant hebben, maar het is op een heel stoere manier gedaan zodat het niet meteen op de T-shirt logo lijkt. Er zijn er ook enkele tussen met een leeuw, gorilla en wolf als motief en er zijn er ook enkele bij die geen print aan de voorkant hebben, maar wel tape stripe aan de zijkant hebben om het wat extra te geven. Ze zijn in diverse maten te krijgen en ze zijn gemaakt uit comfortabele materialen zoals katoen en Polyester. Ze geven ook aan wat de beste manier is om je T-shirt te wassen zodat je er nog lang valt kunt genieten. Ze hebben ook lange mouw T-shirts.

 

  • Shorts: Een passende broek voor de warme dagen hoort er natuurlijk ook bij en die hebben ze natuurlijk ook aan te bieden. Van die zijn er wel meer zwarte en grijze van te krijgen die een tape stripe aan de zijkant hebben om het wat kleur te geven. Ze komen met zakken zodat je je smartphone en geld met je mee kunt nemen. Ook deze zijn in diverse maten te krijgen en zijn van Polyester gemaakt, dus ze geven mee. Hier krijg je ook was advies.

 

 

  • Hoodies: Een kledingwinkel hoort natuurlijk ook hoodies te hebben. Iets dat je snel over je T-shirt kan gooien wanneer het koud hebt en een capuchon voor wanneer het regent. Milestone Relics heeft momenteel niet vele hoodies in voorraad. Ze hebben een blauwe en een rode die uit katoen zijn gemaakt en die een zak aan de voorkant heeft waar je je handen in kunt plaatsen. Ze zijn voorzien van de Milestone logo en ze hebben denimbanden die je kunt wisselen.

 

  • Broeken: Voor de joggers zijn er ook comfortabele joggingsbroeken die je ook in je vrije tijd kunt dragen. Ze komen in neutrale kleuren en hebben tape stripes aan de zijkant met de naam van het merk erop. Ze komen met zakken waarin je je geld of smartphone in kan plaatsen en bevatten ook ritsen zodat je de zakken dicht kunt maken. Ze zijn helemaal uit Polyester gemaakt en dat betekent dus ook dat ze mee zullen geven.

 

  • Petten: Als je van petten houdt, dan kun je ook daar even een kijkje nemen. De petten komen met 3D Milestone logo’s. De ene is uit suéde materiaal gemaakt en de andere heeft een destroyed afwerking die er heel stoer uitziet. Het zijn ‘one size’ petten, dus je kunt het gemakkelijk verstellen zodat het je zal passen. Momenteel is er een leuke actie. Als je meer dan 50 Euro besteedt krijg je zo een leuke suéde pet cadeau.

 

  • Zwemkleding: Verder hebben ze ook nog swimshorts die uit katoen gemaakt zijn. Ze drogen snel en ze komen met zakken waarin je je spullen in kunt plaatsen. De logo zit aan de achterzijde en ze komen in diverse kleuren.

 

Als je niet weet of de items er wel goed zullen uitzien of je zullen staan, dan kun je de op ‘shop by look’ klikken om te zien hoe ze andere mannen staan. Er zijn tal van foto’s met modellen die de kledingstukken aanhebben en zo kun je hun style dan overnemen of zien hoe een hemd of broek er eigenlijk uit ziet wanneer ze gedragen worden.

Frequente klanten kunnen ook een kijkje nemen bij de VIP Club waar ze van leuke kortingen kunnen profiteren. VIP members zien ook wat de nieuwe items zijn voordat ze in de webwinkels geplaatst worden. Vergeet dus niet om je in te schrijven zodat je gebruik kunt maken van al deze voordelen.

Ben je niet geïnteresseerd in de items als koper, maar wel als verkoper? Dan is er goed nieuws. Je kunt je aanmelden als dealer zodat je ook de kleding van Milestone Relics in je winkel of boetiek kunt plaatsen voor verkoop. Alle verkooppunten zijn op de website aangegeven. Je kunt zo dus eentje opzoeken die het dichts bij jou in de buurt is.

Je aankoop zal binnen 2 dagen aan huis geleverd worden en wel via PostNL. Ze geven je divers betalingsmogelijkheden en natuurlijk is het ook mogelijk om de kledingstukken te retourneren.

Bestellen kan via: https://www.forza.nl/heren/milestone-relics/