Als je iPhone kapot is, wil je dat deze zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Het is namelijk erg vervelend als je niet bereikbaar bent. Zorg dus sowieso dat je altijd een reserve telefoon achter de hand hebt, of dat je een vervangend toestel krijgt. Let ook goed op als je je iPhone gaat laten repareren. Er zijn namelijk ook bedrijven die ontzettend hoge prijzen hanteren, of waar juist hele slechte kwaliteit geleverd wordt. We hebben een aantal dingen voor je op een rijtje gezet waar je op moet letten als je iPhone gerepareerd moet worden.

De kosten voor de reparatie

Er zit veel verschil in de kosten voor een iPhone reparatie. Dit is dus altijd iets om goed op te letten. Probeer niet altijd alleen de goedkoopste optie te kiezen. Er is namelijk een kans aanwezig dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Zorg in ieder geval dat je verschillende bedrijven met elkaar vergelijkt zodat je een goed beeld hebt van de kosten.

De ervaringen van andere

Repareer je iPhone altijd bij een bedrijf met een uitstekende service. Er zitten namelijk ook bedrijven tussen die maar wat doen, en soms je iPhone niet eens kunnen repareren. Kijk daarom altijd naar de ervaringen van andere. Dit geeft vaak wel een duidelijk beeld van de service. Kijk hierbij vooral naar reviews op Google, of via een review website, deze zijn het meest betrouwbaar.

Hoe lang het duurt voor je iPhone gerepareerd is

Er zijn bedrijven waar je zo naar binnen kunt lopen om je iPhone te laten repareren, maar er zijn ook bedrijven waar het lang duurt. Het is daarnaast ook mogelijk om je iPhone op te sturen, als hij gemaakt is wordt hij weer terug gestuurd. Kijk dit altijd goed na, meestal kun je dit wel vinden op de website. Kies een optie die voor jou het makkelijkst is. Er zijn zelfs al bedrijven die bij je langskomen om je iPhone te repareren.

De onderdelen

Vraag altijd na welke onderdelen er in gezet worden. Er zijn namelijk ook namaak onderdelen die gebruikt worden voor iPhone reparaties. Sommige bedrijven zetten deze er in zonder iets te zeggen. Deze onderdelen zijn een stuk goedkoper, dus hier zou je ook minder voor moeten betalen. Soms krijg je de optie om te kiezen tussen officiële Apple of neppe onderdelen.