Kleren maken de man of vrouw en geldt dat ook voor werkkleding. Die kleding moet naast praktisch, ook representatief eruitzien en in sommige gevallen ook de nodige bescherming bieden. Er zijn dus een aantal eisen waar werkkleding aan moet voldoen en is er gelukkig aan keuze geen gebrek.

Het zorgt ook voor de eerste indruk

Wat is het eerste waar je naar kijkt wanneer je een bedrijf binnenstapt? Juist, de werkkleding van het personeel.  Het zorgt er naast dat het in sommige gevallen nodig is voor de veiligheid, dat er duidelijk een onderscheidt gemaakt kan worden tussen het personeel en klanten. Dat voorkomt misverstanden en oogt gelijk professioneel. Tussen het personeel zelf zorgt het ook voor een sterkere band en haalt het ook barrières weg. De onderlinge communicatie tussen het personeel en extern met de klanten wordt er beter op en dat alleen maar door de juiste werkkleding voor het bedrijf uit te kiezen.

De kleding als reclame voor het bedrijf

Herkenbaarheid van het bedrijf krijgt een grote aanzet wanneer het personeel zich kleedt in werkkleding die gelijk in het oog springt. Zet daar ook nog het logo van het bedrijf op samen met een pakkende slogan en is dat al een effectieve reclame. Zulke kleding moet wel van een hoge kwaliteit uitstralen en is kleding van Tricorp al bij veel bedrijven een favoriet. Een duurzame investering die het personeel het nodig comfort biedt en waar ook de klanten gelijk bij zien, dat het bedrijf goed zorgt draagt voor het personeel.  Het komt ook handig uit om te weten dat de kosten voor aanschaf van werkkleding fiscaal kunnen worden afgetrokken.

Het belang van goede werkkleding gaat dus verder dan het bieden van een `uniform` voor op de werkvloer, maar straalt werkkleding ook het imago van het bedrijf af. een betere reclame is er dus niet te vinden en is het personeel zelf er ook veel bij gebaat.