Wanneer je op reis gaat naar een vreemd land, wil je graag dat alles klaar staat voor je. Het is vervelend als je een plaats niet kent of de taal niet beheerst. De all inclusive helpt jou om van je vakantie te genieten. De all inclusive zegt het al dat je niets meer hoeft te regelen wanneer je op plaats van bestemming bent. Je betaalt en alles komt op tijd naar jou toe.

Voordelen all inclusive

De all inclusive heeft ook zijn voor en nadelen. De grootste voordeel waarom men kiest voor een all inclusive is het betalen van je complete vakantie. Hierin zit jouw hotel, eten, drinken, vliegreis en jou entertainen inbegrepen.

Een ander voordeel is dat je niet met veel geld hoeft rond te lopen. Je kunt de rest van het geld gebruiken om cadeautjes te kopen of herinneringen om mee te nemen. Dus shoppen maar, als je trek hebt, kunt je weer naar het hotel, omdat het inbegrepen is in de all inclusive.

Als je een all inclusive neemt, betekent dat je van alles binnen het hotel hebt, betaalt. In zo een geval betaal je minder dan wanneer je los zou reserveren. Dit is zeer voordelig voor mensen met een laag budget.

Nadelen all inclusive

De all inclusive heeft ook zijn nadelen. Een nadeel kan zijn dat je begint te vervelen van het eten. Meestal zijn er standaard menu’s op bepaalde dagen. Je begint buiten het hotel te eten, dit kost jou meer geld.

De all inclusive zijn klein  waardoor je ook in rijen moet staan voor iets. Dit is niet prettig als toerist voor jou. Wat ook nadelig kan zijn is als je jouw vakantie wilt verlengen, maar dit niet mogelijk is vanwege de volgeboekte reserveringen.

Het is altijd goed om eerst van alles te bekijken in de all inclusive voordat men gaat reserveren. Het kan leuk worden voor jou als toerist, maar ook nadelig.

Bron: www.allinclusive.nl